Hayırlı yolculuklar Deryaaa güle güle git gel hadi bakalımm
Aminnn yawrumm bende izni kopartınca ağzım kulaklarıma vararak dolaşçam heryerde
dua edıyorum sana canım inşallah koparırsınn babanı bı öp kokla gır koltugunun altına kopar izni :-d :-d :-d
Terlik aldım ona işyerimden bugün götürcem, verirkende muhabbetini açıcam. izin vermezler ver bakayım terlikleri geri dicem zaten yok sana terlik falan dicem
hahahaterlikler kafana inmesin sonra canım
:26:Bu ihtimali düşünmemiştim
Bi ezgiye sorayım onunkide ankarada çünki..
Düşünmeslisin bence atlanacak bı durum değil
ayyy nilay sen sevdiğinle cok yaşa emii güldürdün benı dururken valla yaa
Denetimler var bu sıra pek konuşamıyoruz bende laf olmasın diye aramıyorum orayı bugün de hiç konşmadk kahrolsun bağzı denetimler
8 gün oldu daha ve arayamıyor 3 gündür ankara mebste :s
İnşallah yawrum sende öle kocacığınla yaşlan kırış kırış ol emi
oyyyy begüşümm kıyamam sana yawrum, biter elbet denetimler bebeğim ya üzülme, askerin fırsat bulduğunda hemen arar seni
İnşallah yawrum sende öle kocacığınla yaşlan kırış kırış ol emi
İnşallah kuzum8 ay oldu hala aramadığı zamana alışamıyorum gözüm hep telefonda ha çaldı ha çalar diye zaten duygusalım bugün bakalım akşam arar inşallah :S
8 ay oldu hala aramadığı zamana alışamıyorum gözüm hep telefonda ha çaldı ha çalar diye zaten duygusalım bugün bakalım akşam arar inşallah :S
höyyttt ne bicim dua lennn o öledua mı bedduamı bellı değil ya laa bu
Korkma korkma beddua deellkızım hem botoks diye bişey var
İşin şakası bi yana, benim çok hoşuma gidiyo böle tonton dedeler nineler el el görünce allah bize öle sevdiceğimizla yaşlanmayı nasip etsin inşallahh
ayyy inşallah kız bız ole oluruz kesın inşallah benım kocam babasına ve kayınbabasına cekmezne babama ceksın ne babasına ayyy valla canım cumlemızı cumlemızı tum sevenlerı inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun cümlemizin :-(
Son gelişmeeeee !!!
Askerim komutanıyla konuşmuş benim geldiğim tarihlerde evci çıkmak için, sorun olmaz çıkarsın demiş komutanı. o kaptı izni sıra bende ve arkadaşımda. daha arkadaşımda konuşmadı annesiyle bakalım onlarda ne dicek allahımmm nekadar kişiye bağlı benim hayatım :18:
canımm benım ankara ama cumhurbaskanlıgı :/ mebs numaralarını bulmaya calısalım olmadı ınternetten bıyerden ya sımdı gordum marga yazmıs bana . senı buldum sımdı ama nasıl yapıcaz onu :/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?