- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Niloşşşşş asıl sen nerelerdesin Ordu'dan geleli bi hafta olacak seninle hala konuşamadııkkHiç sorma o pisliği banaa sorma onu sormaaa ondan konuşmak istemiyorum o çocuğun ağzını gözünü dağıtcam
Kaldıracak tabii aaa kızımızı alıyo düğüne gidiyor dans etmeden olmazYarın mı dedim beeen ah kardeşim pardon Topuklu giymesende fırlat kafasına birşeyleeerrr
Kırgınlık bu yavrum uzun süre geçer mi geçmez ki. :26: İnşallah herşey yoluna girer, gönlünü güzelce alır bebeğiiimm
Hiloşşşş yavrum benim şafak 230 !Sen benim yüreğimemi indircen kızım
Aya bakarım aya, ay gider kaya kaya.
Şafağı yarıladık, ne kadar şurada :78:
23O gitti, geriye kaldı 230!
İşte beniiim şarkııımm
[video=youtube;8OUqtp8sli8]http://www.youtube.com/watch?v=8OUqtp8sli8&hd=1[/video]
Geçecek zamanla kırgınlığım eminim Esintoşum
kız tamam hemen üstüme gelme, yeniyim daha
Ayrıcaa yarıladınn tebriklerrrsiz naptınız yavrumm??
[ı]
canım benmm sğaol deryammmBugn daha hatasız yapacam hehe Görecen tabi çok güzel duygu o listenin başı olmak sen de yaşayacann sana doğan güneş de yazarım inşallahhh
12 eylül 2013
tezkereci güzellerimiz
...ed2006 28 : Giresun'a selam yola devam...
...grgr 65 : Van'a selam yola devam
...kskada 68 : Aksaray'a selam yola devam...
...gzmchngr 69 : Bayburt'a selam yola devam...
...kmleomer 72 : Batman'a selam yola devam...
Geçecek kardeşim geçecek te benim ki nasıl geçecek bilmiyorum.Yumuşattı iyice beni öküz bi mesajlar bi mesajlar görsen, en son ''Sabret ve affet kurban olduğum, hayalinle yaşıyorum.'' yazmış mesajı oku oku bi hal oldum. Hala kararızım aşkından şüphem yok, ama güvensizlik bi kez girince. Alt üst oldum falan. Aman zaman be kuzum
231 görünce kalbime indi beeee1 gün 1 gündür kuzum yapmaa
Sağol yavrum sonunda yarıladık valla.
Dün bi arkadaş aradım şafak kaç diye açtı telefonu kamil bende söyledim. O da 90 diyince ooo iyi iyi dedim. Derya diye bi arkadaş var oda şafak sayıyo o kaç dedim 29 dedi. Defolun lan başımdan bende gelecem o günlere 149 gün sonra plakadayım dedim
anammmm inşallah yazarsın yaaa canım hiloşummm
ohhh bugunde atılmış şafaklarrr
13 EYLÜL 2013
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...ED2006 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 70 : KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 73 : ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM...
Kendi çapımda sade bir şafok panosu yaptım, beğendinizse arada yaparımama uykusuz kaldım sizin yüzünüzdenn iyi gecelerrr
12 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...97 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 155 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...211 edatuccar...
...222 begushh...
...229 Margarikotin...
...230 zeynepesin...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...234 pekmez_akilli...
...234 ilithya...
...234 SelenYusuf...
...285 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...323 ezgisaygin...
...330 seros08...
...328 mutluluk_06...
...370 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
evettt hatunlarrr....
bizim şafak 79
eşimin amelıyat gunu 22ekim
25inde hastaneden cıksa bademcıkler için 30 - 35 gun verıyorlarmış rapor
1 gunde yol izni verıyorlar bızım şafak fıftı fıftı olmuşAllah yardım etmiş valla
bu arada bız 45 gun verıyorlar dıye düşündük ya amalıyat gununu one cekecektı yada bayramda ızne gelecektı 10 gun fazlamız vardı cunku ama sımdı tam oldu ohhh bunada şükür tek canımı sıkan eşimin amelıyat olması ama oda aldırım fırsat varken neler cektıgımı bılıyorsn falan dedı olacak yanı inşallah yanında olabılırım Allah ım arkadaşlar bızım durum bundan ıbaret hayırlısıyla inşallah geri dönüş olmaz askerıyeye bu görevide burada noktalamış oluruz inşallahhh...
.
HİLALCİMMMMMMMM nasıl mutlu oldum anlatamamo panoda adımı görmek için 13 ay bekledim resmen çok şükür sonunda gerçek oldu..çok çok çok teşekkür ederim güzelimmmm ayrıcaaa çokda güzel olmuşş
Hiloşşumm kardeşim eline sağlıkkk o kadar tezin içinde bide bunu yapmışsın helal olsun sana ya
Bu arada barışma olmuşşş çok sevindimmm canım
Hayırlisiyla atlatirsinz insallah Deryacim.. cok zor bi ameliyat degik en a zndan sukur bencerde
Rica ederimm Kamilecimmm insan cok mutlu oluyo adim adim tirmandikcaa cok iyi biliyorumm :***
Sevindm begenmeneee..
Lafi olmaz begusumm :**
He ya bugn baya ozlemis belli cenesi acildi dersteyim git basimdan diyorum hala yaziyo.. ne giydn foto cek yolla diyo elbise giymistm ben de surat yapiyo bu sefer de..dovecem seni diyo :))) ama surekli yazistk yani her firsatta..akli basina geldi gene gec de olsa :)
Önemli olanda aklının başına gelmesi zatennn iyi olmş kıskanmak nasılmış
Ayyy pano cok karisikti valla bazilari kaynadi arada bazi hic girmeyenleri de kendm cikardm ama sen kesinlikle onlardan degilsn bugn de yapip ekliyim seni olmamis buuu) :))
Zaten genel panoda da cok yalnisimi var tek gozle yapinca bu kadr olmus hehe :)
önemli değil canım
kendimi hatırlatıyım dedim
Hayırlisiyla atlatirsinz insallah Deryacim.. cok zor bi ameliyat degik en a zndan sukur bencerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?