13 EYLÜL 2013
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENCEK OLANLAR
...ED2006 42 : KONYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 68 : AKSARAY'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 71 : KIRIKKALE'YE SELAM YOLA DEVAM...
günaydınn canlar gene mesaiye başladık
Şafak 67 mehtap 20 4 ekim de Kıbrısa uçuyom kızlaaarrr
oyle işte ama canım doktor demiş cocuklarda guzel gecen bı amalıyat hiç bı sıkıntı olmuyor ama sen keşke daha once olsaydın kanamayı durduramıyoruz bazen 2. bı amelıyata alınabılıyor buyuklerde kanama durmazsa falan demiş ama tabı bı ıhtımal her buyuktede 2. bı amalıyata alınıyor dıye bışey yok inşallah guzel gecer falan demiş işte
bi 15 gun uzaması gerek hiloşummm az da değil yaa on beş gun neyse saglık olsun dur ben ayar cekım hiloşum 42 yapım
Gunaydin Fatosss.. ben de bi ordayim bi burda sorma yaaa...
Ohhhoo senin safak hemencik biter kiz mehtaba ne kalmiss..) ne guzell..
Bol dua edecen Artik Deryacimm Allah saglik versn aklina kotu seyler getirme doktor her ihtimali soylemek zorunda yani..
Tamam sen degismissin zaten ordan devam ederz uzulme gecer gecer plakalar gecmisti bana yaa sevin yine de cok az kaldi hep yaninda olcak sen de onun yaninda olcaksnn hastalikta sagliktaa
anaam ilk gün çok kötü olmuştr canm ya heryern ağrımıştır bikaç gün geçmez artık alışna kadarAllah yardımcın olsun canm inşallah emeklerinin karşlığını alırsın
Ah evet Nilüm farkında değiller ya da geç varıyorlar iştee...
Olsun canım nikah olsa da şık olursun, dans edemezsinz belki ama başka zamana artk daha çokkk gidersinzz
Ben de yapamıyordum ama daha kötü oluyordu Nilüü, çok zaman geçti yavaş yavaş öğrendim neler işe yarıyor naparsınn..şimdi de bana senin canını yakasım var falan yazıyo hehe delirmiş bu bugün çileden çıkmış belli
Anaaa hadi bakalım oh ne güzel ya ben de çok özledim sporu bu ara yapamadı m hep şu salak tez yüzündennn :26: başlayacammm..ohh o ağrıyı ben çok sveerm
Aya bakarım aya, ay gider kaya kaya.
Şafağı yarıladık, ne kadar şurada :78:
23O gitti, geriye kaldı 230!
İşte beniiim şarkııımm
[video=youtube;8OUqtp8sli8]http://www.youtube.com/watch?v=8OUqtp8sli8&hd=1[/video]
evettt hatunlarrr....
bizim şafak 79
eşimin amelıyat gunu 22ekim
25inde hastaneden cıksa bademcıkler için 30 - 35 gun verıyorlarmış rapor
1 gunde yol izni verıyorlar bızım şafak fıftı fıftı olmuşAllah yardım etmiş valla
bu arada bız 45 gun verıyorlar dıye düşündük ya amalıyat gununu one cekecektı yada bayramda ızne gelecektı 10 gun fazlamız vardı cunku ama sımdı tam oldu ohhh bunada şükür tek canımı sıkan eşimin amelıyat olması ama oda aldırım fırsat varken neler cektıgımı bılıyorsn falan dedı olacak yanı inşallah yanında olabılırım Allah ım arkadaşlar bızım durum bundan ıbaret hayırlısıyla inşallah geri dönüş olmaz askerıyeye bu görevide burada noktalamış oluruz inşallahhh...
günaydınn canlar gene mesaiye başladık
Şafak 67 mehtap 20 4 ekim de Kıbrısa uçuyom kızlaaarrr
Allah kolaylık versin canm netcen uğraşıoz artık
inşallah canm ya heyecanlıyım valla ilk defa uçağa bincem yârime uçcam
Niloşşşşş asıl sen nerelerdesin Ordu'dan geleli bi hafta olacak seninle hala konuşamadııkkHiç sorma o pisliği banaa sorma onu sormaaa ondan konuşmak istemiyorum o çocuğun ağzını gözünü dağıtcam
Kaldıracak tabii aaa kızımızı alıyo düğüne gidiyor dans etmeden olmazYarın mı dedim beeen ah kardeşim pardon Topuklu giymesende fırlat kafasına birşeyleeerrr
Hilalll panoo güzell olmuşş canm bnm şafak her n kadar berbt olsadaeLinee sağlıkkk
edoşum nasılsın kuzum, neden berbat kız senin şafak azalıyor azalıyor
Allah kolaylık versin canm netcen uğraşıoz artık
inşallah canm ya heyecanlıyım valla ilk defa uçağa bincem yârime uçcam
artık ayarlıcaz duruma göre, mehmet tekrar bi konuşsun da arkadaşıyla, öğrensin detaylarıiyi iyi aklı başına geldi, çok iyi oldu ben de yavaş yavaş sabretmeye çalışıyorum canım, ben bir şey yapmayınca illa ki ilk adımı atıyor; ama işte duramıyorum ki iki dk :26: off ben hiç sevmiyorum, çok kötüyüm, ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum robot gibi oldum hiloşum yaa
Hilalll panoo güzell olmuşş canm bnm şafak her n kadar berbt olsadaeLinee sağlıkkk
Valla 10 aydır bekliyprum 2 sene sanki
Neresi berbat kızzıım şükrett halineegayet iyi gidiyosun bencee nasılsınn
Valla 10 aydır bekliyprum 2 sene sanki
İyiyim cnm sıkıcı monoton iş bakıyorum öyle yaniiii sen nasılsın okudum geçen oto fuarı meselesini kuzum biraz rahat bırak nolcakki gitse böyle ufak şeylerden sorun çıkarma ama oda sıkılır sendebnmkide gtmişti 2 sene önce nolcakk kiiii
hem de nasıl fatoşum, dün daha kötü oldum iki gün üst üste bir de daha çok çalıştım, şu an dökülüyorum
artık ayarlıcaz duruma göre, mehmet tekrar bi konuşsun da arkadaşıyla, öğrensin detaylarıiyi iyi aklı başına geldi, çok iyi oldu ben de yavaş yavaş sabretmeye çalışıyorum canım, ben bir şey yapmayınca illa ki ilk adımı atıyor; ama işte duramıyorum ki iki dk :26: off ben hiç sevmiyorum, çok kötüyüm, ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum robot gibi oldum hiloşum yaa
gözün aydın canım, darısı geride kalanaşarkı da süper bu arada, mehmet faceden benim duvarımda paylaşmıştı geçenlerde
hayırlısı olsun canım, inşallah başarıyla tamamlanır ameliyat, kavuşursun kocişine sağlıkla
ohh yaa süperben de ilk kez geçen yılbaşında mehmet'le binmiştim uçağa çok heyecanlıydı; ama basınçtan dolayı kulağımda oluşan ağrıyı hatırlamak istemiyorum
hem sen bana hiçbir şey anlatma hem de konuşamadık deolanları nerede anlattıysan görmek istiyorum, haberin olaaa yavrum ben ona ayakkabı fırlatsam o bana ne yapar acaba
Evet canım bakış açısı tabiki seni her şeydn mahrum bırakıp gitmesi saçma ama çok istiyorsada sende biraz müsamma gösterebilirsin tabii
Valla bakış açısı meselei edacım istemiyorsam gitmesn ölmez bence, beraber gideriz bi gün, bi sene daha dayansın bazı şeylerden geri kalsın ölmez benm mantığıma bu ters yani, ben o yokken her şeyden geri durayım ama o ben üzülcemi bile bile istediği yere gitsin haksızlık bence gelemiyorum böyle şeylere..
ben de iyiyim ya baya yoruluyorum bu ara ama idare ediyoz napalım ekmek parasıı
slm kızlar nasılsınız..ben kötüyüm ya tartıştık off uyuz oluyorum ya söliceği şeyleri önyargıyla agresifleşip söleyince bende tutamıyorum kendimi aslında susup alttan alsam süper ama ahhh yapamıyorum yaa
Kendini ezdirmeden alttan almalısın canım :/ maalesef sinirli oluyorlar bszennslm kızlar nasılsınız..ben kötüyüm ya tartıştık off uyuz oluyorum ya söliceği şeyleri önyargıyla agresifleşip söleyince bende tutamıyorum kendimi aslında susup alttan alsam süper ama ahhh yapamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?