Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi 15 gun uzaması gerek hiloşummm az da değil yaa on beş gun neyse saglık olsun dur ben ayar cekım hiloşum 42 yapım

günaydınn canlar gene mesaiye başladık
Şafak 67 mehtap 20 4 ekim de Kıbrısa uçuyom kızlaaarrr

Gunaydin Fatosss.. ben de bi ordayim bi burda sorma yaaa...

Ohhhoo senin safak hemencik biter kiz mehtaba ne kalmiss..) ne guzell..

bi 15 gun uzaması gerek hiloşummm az da değil yaa on beş gun neyse saglık olsun dur ben ayar cekım hiloşum 42 yapım

Bol dua edecen Artik Deryacimm Allah saglik versn aklina kotu seyler getirme doktor her ihtimali soylemek zorunda yani..

Tamam sen degismissin zaten ordan devam ederz uzulme gecer gecer plakalar gecmisti bana yaa sevin yine de cok az kaldi hep yaninda olcak sen de onun yaninda olcaksnn hastalikta sagliktaa

Allah kolaylık versin canm netcen uğraşıoz artık
inşallah canm ya heyecanlıyım valla ilk defa uçağa bincem yârime uçcam

anaam ilk gün çok kötü olmuştr canm ya heryern ağrımıştır bikaç gün geçmez artık alışna kadar Allah yardımcın olsun canm inşallah emeklerinin karşlığını alırsın

hem de nasıl fatoşum, dün daha kötü oldum iki gün üst üste bir de daha çok çalıştım, şu an dökülüyorum

artık ayarlıcaz duruma göre, mehmet tekrar bi konuşsun da arkadaşıyla, öğrensin detayları iyi iyi aklı başına geldi, çok iyi oldu ben de yavaş yavaş sabretmeye çalışıyorum canım, ben bir şey yapmayınca illa ki ilk adımı atıyor; ama işte duramıyorum ki iki dk :26: off ben hiç sevmiyorum, çok kötüyüm, ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum robot gibi oldum hiloşum yaa

gözün aydın canım, darısı geride kalana şarkı da süper bu arada, mehmet faceden benim duvarımda paylaşmıştı geçenlerde

hayırlısı olsun canım, inşallah başarıyla tamamlanır ameliyat, kavuşursun kocişine sağlıkla

günaydınn canlar gene mesaiye başladık
Şafak 67 mehtap 20 4 ekim de Kıbrısa uçuyom kızlaaarrr

ohh yaa süper ben de ilk kez geçen yılbaşında mehmet'le binmiştim uçağa çok heyecanlıydı; ama basınçtan dolayı kulağımda oluşan ağrıyı hatırlamak istemiyorum

hem sen bana hiçbir şey anlatma hem de konuşamadık de olanları nerede anlattıysan görmek istiyorum, haberin olaaa yavrum ben ona ayakkabı fırlatsam o bana ne yapar acaba

Sorm aya bu hafta her zmankinden çok daha fazla yoruldm haftasonunu iple çekiyormmm

Vayy heyecanlııı..ama daha önce de gitmemiş miydinn yanlış mı hatırlıyorumm :44:

Ayarlarsın en iyisini Nilümmm...
Çk iyi oldu tabi Nilü yaa..gece boyu konuştuk dün, yatalım hadi diyorum yatmadı yani, ne başından kovuyon diyo, hayır normalde ben derim hemen uyuycan mı konuşaydık az daha diye.. ama evde kimse yokmuş ondan öyle, aslında başkaları varken konuşmayı hiç sevmiyo, rahatça konuşabildiğinde kapatmıyo, kamera açtık görüştük falan sonra da.. çok tatlıydı arada gene öküzlük yapıyo, romantik olamıyo pek ama idare ediyoz işte

Ben de öyleydim Nilü yaa..ama bu ara bende bi değişim var cidden, geçen farkettim çok kötü olmama rağman gece mesela ağladım zırladım, sonra kafamı yastığa koydum nasısa her şey düzelcek sadece biraz sabret dedim uyudum

Neresi berbat kızzıım şükrett halinee gayet iyi gidiyosun bencee nasılsınn
Valla 10 aydır bekliyprum 2 sene sanki
İyiyim cnm sıkıcı monoton iş bakıyorum öyle yaniiii sen nasılsın okudum geçen oto fuarı meselesini kuzum biraz rahat bırak nolcakki gitse böyle ufak şeylerden sorun çıkarma ama oda sıkılır sende bnmkide gtmişti 2 sene önce nolcakk kiiii

Valla bakış açısı meselei edacım istemiyorsam gitmesn ölmez bence, beraber gideriz bi gün, bi sene daha dayansın bazı şeylerden geri kalsın ölmez benm mantığıma bu ters yani, ben o yokken her şeyden geri durayım ama o ben üzülcemi bile bile istediği yere gitsin haksızlık bence gelemiyorum böyle şeylere..

ben de iyiyim ya baya yoruluyorum bu ara ama idare ediyoz napalım ekmek parasıı

Kızlar yarın şu Pronovias mağazasına gidecem büyük ihtimalle kendimde enerji bulabilirsemmm haberleri iletirim fiyatları falan da

Son düzenleme:

Allah emeklerinin karşılığnı verir canm
ben yalnız bincem yaw heyecanlıyım valla bide bizimkiler bilmicek :26nunda stresi var

slm kızlar nasılsınız..ben kötüyüm ya tartıştık off uyuz oluyorum ya söliceği şeyleri önyargıyla agresifleşip söleyince bende tutamıyorum kendimi aslında susup alttan alsam süper ama ahhh yapamıyorum yaa

Evet canım bakış açısı tabiki seni her şeydn mahrum bırakıp gitmesi saçma ama çok istiyorsada sende biraz müsamma gösterebilirsin tabii herneyse bnde ilşkinin başlarında senin gibiydm baktım oda üzülüo bnde kndimi düzellttim 4.5 snenin sonunda napcan cnm mecburr bu arada git mağazaya cnm harika şeyler vardı sitede

Kendini tutmaktan başka hiç çare yok ama tutamıyoruz evet çoğu zaman, oysa evlisiniz siz daha iyi tanımış olmanz lazım birbirinizi ama olmuş artk kavga.. sakin olmaya çalış bence her durumda ve her koşulda..yani sinir öfke hiçbir zamn işe yaramıyorr..

Kendini ezdirmeden alttan almalısın canım :/ maalesef sinirli oluyorlar bszenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…