Valla süper olmuş Nilücümm..sen de ağır olursun tabi kii dee... göz alıcı ol hehe insanın hoşuna gidiyor yaa hayran bakışlar, hele de erkek arkadaşının çevresi bakaımındançok sevindm aranızdaki muhabbete, böyle olsunlar canmızı yesinler de mi
Biz konusnda da aynen öyle cicim öğrendik taktikleri uyguluyoruz
Evet kuzum cok dolmusum..insaallah insaallah bi kavussaydim ikisinede hayirlica baska ne isterdimki..rabbim hepimize sabirlar versin ne güzel sende 26 ekimde kavusuyosun sevdigine insaallah bir aksilik cikmaz hersey mükemmel istedigin gibi olur tatlim
Niloşşşşşşş !!! Hiç yazmıyorsun sana küstüm diye başlayacağım öncelikle
Ooo yarin Ankara'ya mı geliyooo, söyle İstanbul'a uğrayıp beni de alsınŞaka maka çok sevindim kuzum, düğünde seni dansa kaldırmazsa çıkart topukluğu vur kafaya
oluyo arada canm bnde de oluo sonra düşünüyom abartıyom mu die normalde yapmıcam bişeydi diyom ama gaza geliyom o an sölüyom napam içimde kalmıo düşündüğümü atıyom aslında braz sakinleşip konuşmak lazm ama yapamıoz işte idare etsinler artık amaaan bz onların nelerini idare ediyoz
kaçırmayn tabe canm ohhh ne gsel ya bi engel kalmadı artık
azalıo canm ya çok şükür bitiobugün gene iş teklifi almış ama askerde die acil lazm demişler gelnce inşallah çabuk bulurda evlenirik:26:
Kardeşimmmmmmmm topiğimizin tatlı anneciğiniiBak söyleniyordun 300'lü şafağına, 200'lerin hayırlı olsun bebeğim.
Şükür herşeyi ortaya döktüm de, içim iyice ferahladı. Ama yakup hala sürünüyor. Sürünecek tabi haketti
Ahh Ekiim bi gelse acaba öküz nasıl kutlayacak meraklar içerisindeyim, yeğentoş ta gelseeeUfaklıkta gelince inan 200'ler zaten çabuk bitiyor, hepten çabuk geçecek. Şafağı bu sefer miniğinizle bitireceksiniz. Doğumun yaklaştı buralarda durmanı beklemek saçmalık olur du zaten kardeşim. Sen kendine ve ufaklığa iyi bakta gerisi mühim değiil Öpüyorum seni çoook, tabi miniği dee öpüyorum
Olsun yavrum olsun ne kusuru Allah aşkına saçmalama
Gitmemesi gerçekten çok iyi olmuş ya, ama keşke gitmeyeceğini söyleseymiş ama dediğim gibi inada bağlamış biraz ya.. Üzme sende daha fazla kendini, bak daha da kötü olmayın diye gitmemiş belliki bebeğimAllahım ah şu erkekler ne zaman bi dedikleri bi dediklerini tutacak.
Niloşşşşşşş !!! Hiç yazmıyorsun sana küstüm diye başlayacağım öncelikle
Ooo yarin Ankara'ya mı geliyooo, söyle İstanbul'a uğrayıp beni de alsınŞaka maka çok sevindim kuzum, düğünde seni dansa kaldırmazsa çıkart topukluğu vur kafaya
aynen canım ya hep böyle bal kaymak oluversekayy hiloş deme öyle ayy heyecanlandırdın beni :18: doğru söylüyorsun, ilk kez birlikte el içine çıkcaz, afilli olmam gerek sizlerin tecrübelerinden faydalancam artık
tabii canım her ilişkinin ayrı bir gidişatı, düzeni var. bizimkiler hep inişli çıkışlı; ama monoton olmasından iyidirinşallah bundan sonra bi adım atarken 40 defa düşünür zafer bey, seni kaybetmeyi göze alabilir mi hiç
içinde biriktirme yavrum, gel ağla zırla bağır çağır boşalt içini, kendini heba etmeden tabii
Herkese iyi akşamlar olsunnnn
Online olanlardan Nİlüüüüüşş ve Hiloşşş sizi de bi öpiyim
Ben de kocaman optmm ama teldeym ifadesizm hehehe :)) :*** eve bi gideydim giiiii...
ifadesizde olsa öptün ya olsunnkızzz seni bu ara çok yordu bu işler valla git de bi dinlenn
Sorma begusum kurbanda ne keyif yapcam var yaaa :)))
Operm tabi pamukkk :***
1 ay falan kalcak kurbana haftasonundan sonra 4.5 gün ohh valla iyi gelir ... ayyy pamuğum ben
4,5 değil kızz 9 gün olcakk bu senee yehuu
Pamuğumsun tabi anamm
Kız tam 144 sayfa tez yazdım ve bitti şükür önce avukat onayı alcam ardından sunumdan geçecem kızlarr dua edinn
Ayy ne yoruldum bugn de genee...
Bir dee Begüü senin şafak benm yarimi hiç görmeden geçirdiğim gün kadarr olmuşşş tam 223 gün hiç görmedim onuu ayy
İşe falan girersem o 9 günlük tatil manyak olur banada
Yerim senii yavruceylanım
Hey maşallahhh bu neyin tezii kız böyle stajyer avukatlıktan üste geçiş için falan mı ? Allah yardımcın olsun valla...
Bnm şafak atıyo valla saymadan iyi gidio mesela bilmiyodum bugün kaç girince gördüm
223 günn dile kolay desene dili olsa da konşsa o günler ... o sayfalara bi bakmak lazım aslında ne hissediodun...
Şaka gibi ama 4 gün sonra 1 ay olcak mehtap bitti gitti falan hoş bana daha uzun geldi ama şu an 3-4 aydır görmüyo gibiyim
Aynen öyle olur canım bizim direk devletle bi de işimiz yani her yer belki 9 gün yapmaz da..yaparsa süper olur
Staj bitirmek için pamukkinşallah bitecekkk.. herkesinki benmki kadar süper değildi ciddenn gördm ödevlerin bi kısmını elle sayılır benm kadar özenen yanii..
Sorma yavrum yaa ne günlerdii geçti gittiii...inanamıyor insan şimdi dönüp bakıncaa hey gidi beee...olsun tatlım siz arada görüşürüsünz gidersen falan inşallah.. bizim hiç şansımız yoktu malesef...
Çalışkan kuşsun senkızzz sen resmen ilgilendin az mı o sayfalar ne kadar emek var bi de araştırmasını hiç demiyorum verdiğin vakit falan inşallah karşılığını güzellce alırsın cnm benimmm...
Valla bende 460 tan sonra inanamıyorum bugünlere geldiğimize bitince heralde hergün bittimi derim bi süre
Bakalım cnm kısmet giderim de demiyorum gidemem de gidemesemde elimden geleni yapıyorum işte
Aynen ya ben kaç aydır yazıyorum hiç bir yeri kopyala yapıştır bile değillll yaniii...hepsine kafa yordm ah ahh hep böyleydm ben ya her şeyim illa mükemmel olcak.. şu başkasından ödev alıp verenleri falan hayatım boyunca anlamadm ben...anlamıycam da
Evet yaaa ne günler geride kaldı bu da biter inşallah yavrumm hemen geçer inşallahh..
Tabi elinden geleni yap canım ya bence dee inşallah gidersinn tam ortalarda şöyle bi kerecik gitsen onunla bile ne güzel avunursunuz
İşte karakterinde tezine yansıo mükemmelliyetçisinbende hiç öylee sallamasyon olamıyorum her şeyim düzgün olcak ya istediğim gibi olmadıysa tamam artık moral sıfır
İnşallah cnm bi bu kadar daha geçince rahatlıcaz hayrlısıyla ,bakalm gidersem bende şöyle tam 5 ay kala falan düşünüyorum Allah ne zaman nasip ederse artık...
canm ben çıkıyorum şimdilikkk görüşürüzz öpüldün sende benm sarı pamuğumsun
Kendi çapımda sade bir şafok panosu yaptım, beğendinizse arada yaparımama uykusuz kaldım sizin yüzünüzdenn iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?