Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım ya hep böyle bal kaymak oluversek ayy hiloş deme öyle ayy heyecanlandırdın beni :18: doğru söylüyorsun, ilk kez birlikte el içine çıkcaz, afilli olmam gerek sizlerin tecrübelerinden faydalancam artık

tabii canım her ilişkinin ayrı bir gidişatı, düzeni var. bizimkiler hep inişli çıkışlı; ama monoton olmasından iyidir inşallah bundan sonra bi adım atarken 40 defa düşünür zafer bey, seni kaybetmeyi göze alabilir mi hiç

içinde biriktirme yavrum, gel ağla zırla bağır çağır boşalt içini, kendini heba etmeden tabii

esintoşşş kızım nerelerdesin sen, neler oluyor, hiçbir şeycikten haberim yok ya la :26: ne ettiniz gene siz enişte oğlanla

ayy siz beni helecnlandırmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz yaa biz daha hiç öyle milletin içinde dans etmedik kiii ama eşşek değilse kaldırır heralde topuklu giymem canım benim yaa; ama fırlatacak bir şeyler bulurum kaldırmazsa hem sen yarın oludğunu nerden çıkardın kız daha 45 gün var

Aynen ya sakin kalmayi ogreniyorm ben de kendi capimda :)))

Kacirmayiz tabii bu kadr bekledik.. bu ara cokcalisiyo yorgun geliyo falan ben de dedm ya cok yoruluyosun falan o degil de bn nasil istanbula gelecem rahatca onu düşünüyorum dedi ayyy dedm napalm odare etcez biraz boyle ama en kotu dedk gunu birlik goruscez napalmm..

Insallah canm yaa gelince hemen bulir da duzen kurar evlenirsinizzz ))

Dengesizler yavrucum naparsnnn :)))
Surundur sen devam et ohhh miss :))
Evet goze alamadi gitmeyi ama inan su an o konunun benm icn hiccc onemi kalmadiii.. ben hala cok kirginm sanirm..

Yavas yavas olgunlasiyo iliskiler de napalimm Nilucann iyiyr gidiyoz gibi gene dee...

Heyecanli amaa bn de sunnet icn oyle düşünüyorum tabi ki paylasirz her seyii karar verirz sana da )

Beni kaybetmeyi goze alamaz ama kirmayi aliyo gibiii beyefendiii :))

Herkese iyi akşamlar olsunnnn

Online olanlardan Nİlüüüüüşş ve Hiloşşş sizi de bi öpiyim

1 ay falan kalcak kurbana haftasonundan sonra 4.5 gün ohh valla iyi gelir ... ayyy pamuğum ben

4,5 değil kızz 9 gün olcakk bu senee yehuu

Pamuğumsun tabi anamm

Kız tam 144 sayfa tez yazdım ve bitti şükür önce avukat onayı alcam ardından sunumdan geçecem kızlarr dua edinn
Ayy ne yoruldum bugn de genee...

Bir dee Begüü senin şafak benm yarimi hiç görmeden geçirdiğim gün kadarr olmuşşş tam 223 gün hiç görmedim onuu ayy

İşe falan girersem o 9 günlük tatil manyak olur banada
Yerim senii yavruceylanım
Hey maşallahhh bu neyin tezii kız böyle stajyer avukatlıktan üste geçiş için falan mı ? Allah yardımcın olsun valla...
Bnm şafak atıyo valla saymadan iyi gidio mesela bilmiyodum bugün kaç girince gördüm
223 günn dile kolay desene dili olsa da konşsa o günler ... o sayfalara bi bakmak lazım aslında ne hissediodun...
Şaka gibi ama 4 gün sonra 1 ay olcak mehtap bitti gitti falan hoş bana daha uzun geldi ama şu an 3-4 aydır görmüyo gibiyim

Aynen öyle olur canım bizim direk devletle bi de işimiz yani her yer belki 9 gün yapmaz da..yaparsa süper olur

Staj bitirmek için pamukk inşallah bitecekkk.. herkesinki benmki kadar süper değildi ciddenn gördm ödevlerin bi kısmını elle sayılır benm kadar özenen yanii..

Sorma yavrum yaa ne günlerdii geçti gittiii...inanamıyor insan şimdi dönüp bakıncaa hey gidi beee... olsun tatlım siz arada görüşürüsünz gidersen falan inşallah.. bizim hiç şansımız yoktu malesef...

Çalışkan kuşsun sen kızzz sen resmen ilgilendin az mı o sayfalar ne kadar emek var bi de araştırmasını hiç demiyorum verdiğin vakit falan inşallah karşılığını güzellce alırsın cnm benimmm...
Valla bende 460 tan sonra inanamıyorum bugünlere geldiğimize bitince heralde hergün bittimi derim bi süre
Bakalım cnm kısmet giderim de demiyorum gidemem de gidemesemde elimden geleni yapıyorum işte

Aynen ya ben kaç aydır yazıyorum hiç bir yeri kopyala yapıştır bile değillll yaniii...hepsine kafa yordm ah ahh hep böyleydm ben ya her şeyim illa mükemmel olcak.. şu başkasından ödev alıp verenleri falan hayatım boyunca anlamadm ben...anlamıycam da

Evet yaaa ne günler geride kaldı bu da biter inşallah yavrumm hemen geçer inşallahh..

Tabi elinden geleni yap canım ya bence dee inşallah gidersinn tam ortalarda şöyle bi kerecik gitsen onunla bile ne güzel avunursunuz

İşte karakterinde tezine yansıo mükemmelliyetçisin bende hiç öylee sallamasyon olamıyorum her şeyim düzgün olcak ya istediğim gibi olmadıysa tamam artık moral sıfır

İnşallah cnm bi bu kadar daha geçince rahatlıcaz hayrlısıyla ,bakalm gidersem bende şöyle tam 5 ay kala falan düşünüyorum Allah ne zaman nasip ederse artık...

canm ben çıkıyorum şimdilikkk görüşürüzz öpüldün sende benm sarı pamuğumsun

Aynen yaaa var o mükemmeliyetçilik, takıntı boyutunda biraz gıcık ama napak yaradılış

İnşallah canım mantıklı evett 4,5 5 ay kala gidersen süper olurr...

öptüm ben de canikommm şapp şuppp

kızlar selammm nasılsınız bakalım?her şey yolundadır umarım

ımm şey benim bi maruzatım varda kızlar ya bizim bi panomuz vardı ya hani ne oldu ona?? şey diycektim ben plakalara geldim ya hani kendimi o panoda bir görsem pek mutlu olacağımda

12 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...98 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 155 destinyeda...

...161 depresiffpolyanna...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...223 begushh...

...231 zeynepesin...

...230 Margarikotin...

...234 pekmez_akilli...

...234 ilithya...

...234 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...296 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...324 ezgisaygin...

...331 seros08...

...329 mutluluk_06...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...371 traublee...

...372 elmaSekeri23 ..

Son düzenleme:
13 EYLÜL 2013

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

...ED2006 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 70 : KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 73 : ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

Kendi çapımda sade bir şafok panosu yaptım, beğendinizse arada yaparım ama uykusuz kaldım sizin yüzünüzdenn iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…