- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hanii ben
Ayyy pano cok karisikti valla bazilari kaynadi arada bazi hic girmeyenleri de kendm cikardm ama sen kesinlikle onlardan degilsn bugn de yapip ekliyim seni olmamis buuu) :))
Zaten genel panoda da cok yalnisimi var tek gozle yapinca bu kadr olmus hehe :)
11 EYLÜL 2013
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
...ED2006 29 : GÜMÜŞHANE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 70 : KARAMAN'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 73 : ŞIRNAK'A SELAM YOLA DEVAM...
Evet kuzum cok dolmusum..insaallah insaallah bi kavussaydim ikisinede hayirlica baska ne isterdimki..rabbim hepimize sabirlar versin ne güzel sende 26 ekimde kavusuyosun sevdigine insaallah bir aksilik cikmaz hersey mükemmel istedigin gibi olur tatlim
Evet burda insan birbiriyle konusunca rahatliyor canim helede ayni seyleri yasayan insanlari görünce yalniz olmadigini anliyorsun buda güc veriyor insana.rabbim hepimize bol bol sabir versin 27 ekimde secimler var insaallah su askerlik düserde o mutlu haberi aliriz cok umutlaniyorum yalnismi yapiyorum acaba ama artik düssün
amin kuzumm cok sagolevet insan herseyi unutuyormus bakalim yasayip görecegim ama desigin gibi esim icin dahada zor orda yapa yalniz gecenlerde diyor oglumuz dogunca senin icin zaman su gibi gecer benim icinde zaman durur..dedim öyle konusma oda bakalim babalik izni varmis insaallah verirlerde biraz kafasini dinler tabii beraber olamicaz maalesef ama olsun o rahatlasinda canim ona cok üzülüyorum kac haftadir carsilarida kitlendi..bu arada sende askerini gördün dimi tatlim ne mutlu sana cok sevindim insaallah en kisa zamanda tekrar görmeyi nasip eder rabbim
Şafak 28GİRESUN 'A SELAM YOLA DEVAM ...
günaydınn kızlaar
Ayyy pano cok karisikti valla bazilari kaynadi arada bazi hic girmeyenleri de kendm cikardm ama sen kesinlikle onlardan degilsn bugn de yapip ekliyim seni olmamis buuu) :))
Zaten genel panoda da cok yalnisimi var tek gozle yapinca bu kadr olmus hehe :)
eline sağlık canm ya sevindirik oldum2,sıradayım uğraşmışsın okdar
ayyyy listenın başında benmı varım ayyyy anammmm kalptan gıdıcem simdi yaa
hiloşummm liste için cooook teşekkur ederimmmm ellerıne sağlıkk
Bebişim ellerine sağlık yaa sen düşünüp yapmışsın ne güzell uykusuz kalmışsın ama((
Yavas yavas olgunlasiyo iliskiler de napalimm Nilucann iyiyr gidiyoz gibi gene dee...
Heyecanli amaa bn de sunnet icn oyle düşünüyorum tabi ki paylasirz her seyii karar verirz sana da)
Beni kaybetmeyi goze alamaz ama kirmayi aliyo gibiii beyefendiii :))
Herkese iyi akşamlar olsunnnn
Online olanlardan Nİlüüüüüşş ve Hiloşşş sizi de bi öpiyim
Kız tam 144 sayfa tez yazdım ve bitti şükür önce avukat onayı alcam ardından sunumdan geçecem kızlarr dua edinn
Ayy ne yoruldum bugn de genee...
Kizlarrr Zafer mesaj atti demin dun de hic ilgilenmemistm bgn de ilgilenmiyodum.. tabi bi yandan onun da umrnda degil zaten diye dusunuyo insan ister istemez...bana mahvedecem seni ya yazmis, noluyo dedm ben de, kac gundur ne haldeyiz suna bak yazms :))) demekki beyefendi de bos durmamis dusunmus oh olms :)) hosuma gitti durumdan rahatsiz olmasi farketmesi.. sorunumuzun cozulecegine delalettir kizlar.. ben dayandm o patladi yeterrr ssana sunu yaparım bunu yaparm diye kopurme var sirada :))) ssonra da askimlar canimlar cicimler hehehe amacima ulastim sayilir :))
deryaaaaaaa bitiyomu ne o şafakk
canlarm benm ne demekk seviyom kiz sizii bennn :*** ama yanlslar olms taslagimi olusturduguma gore bugun daha hatasiz yapayim :)))
Günaydın canımm,
Allahımmm senin ve deryanın şafakları gördükçe resmen içim açılıyo ya :)) Bizede nasip olur inşallahh
kızlar ben dün spora başladım, şu an her yerlerim ağrıyorbirazdan yine gitcem, gündüz boş oluyor salon. hocam milli sporcu sağ olsun çok ilgilendi benle... bakalım bugün neler bekliyor beni
o kırmaların bizi ne kadar yıprattığının, ilişkiye nasıl zarar verdiğinin farkında değiller canım
bu arada düğün sadece nikahtan ibaretmiş sanırım, dans mans edemeyebilirizbelki nikah sonrası yemek eğlence tarzı bir şey olabilir; ama tam bilmiyoruz olayı...
canım ben de seni öpüyorum, mıncırıyorum
Allah yar ve yardımcın olsun kuzucum, verdiğin emeklerin karşılığını alırsın inşallah
heheohh olsun onaaa ben bunu yapamıyorum işte, hiç sabredemiyorum :26:
niloşummmm bıtsın artık yaaa harbı maşallah gelıyoruz sona ama on gun uzayacak kızlar haberınız olsun bayramdan sonra salı gunu amalıyatı amalıyat oldugu gun cıkarmı sızce yoksa cumaya kadar tutarlarmı
ayyyy hiloşşş bızde senı cok sevıyoruzzz kuzummmm olsun kız yalnış olmadan olurmu terkedıldı şafak panomuzu ayarlamışsın yanı maşallah ellerıne sağlık hiloşummm ayyy listenın başına yerleştırmışsın hiloşum benı yaaa ne mutlu duyguymuşşş ılk zamanlar orada ben olacam mı dıyordum
ohhhh zafer enişteye aferın avukat hatunum benım sen nasıl yargılayacagını ıyı bılırsın bakkk nasılda ulaşıyon ıstedıgıne kuzucummm
kızlar ben dün spora başladım, şu an her yerlerim ağrıyorbirazdan yine gitcem, gündüz boş oluyor salon. hocam milli sporcu sağ olsun çok ilgilendi benle... bakalım bugün neler bekliyor beni
esintoşşşkızım nerelerdesin sen, neler oluyor, hiçbir şeycikten haberim yok ya la :26: ne ettiniz gene siz enişte oğlanla
ayy siz beni helecnlandırmak için mi böyle şeyler yazıyorsunuz yaabiz daha hiç öyle milletin içinde dans etmedik kiii ama eşşek değilse kaldırır heralde topuklu giymem canım benim yaa; ama fırlatacak bir şeyler bulurum kaldırmazsa hem sen yarın oludğunu nerden çıkardın kız daha 45 gün var
Dengesizler yavrucum naparsnnn :)))
Surundur sen devam et ohhh miss :))
Evet goze alamadi gitmeyi ama inan su an o konunun benm icn hiccc onemi kalmadiii.. ben hala cok kirginm sanirm..
12 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...98 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 155 destinyeda...
...161 depresiffpolyanna...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...223 begushh...
...231 zeynepesin...
...230 Margarikotin...
...234 pekmez_akilli...
...234 ilithya...
...234 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...296 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...324 ezgisaygin...
...331 seros08...
...329 mutluluk_06...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...371 traublee...
...372 elmaSekeri23 ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?