Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyy pano cok karisikti valla bazilari kaynadi arada bazi hic girmeyenleri de kendm cikardm ama sen kesinlikle onlardan degilsn bugn de yapip ekliyim seni olmamis buuu ) :))

Zaten genel panoda da cok yalnisimi var tek gozle yapinca bu kadr olmus hehe :)

Son düzenleme:

eline sağlık canm ya sevindirik oldum2,sıradayım uğraşmışsın okdar

ayyyy listenın başında benmı varım ayyyy anammmm kalptan gıdıcem simdi yaa

hiloşummm liste için cooook teşekkur ederimmmm ellerıne sağlıkk

Son düzenleme:

Canım benim yaa inşallah herşey güzel olur sizin için
Evet gördüm askerimi birdaha nezaman görücem kim bilir... Şimdilik çok iyi geldi bu bana

Bebişim ellerine sağlık yaa sen düşünüp yapmışsın ne güzell uykusuz kalmışsın ama ((

eline sağlık canm ya sevindirik oldum2,sıradayım uğraşmışsın okdar

ayyyy listenın başında benmı varım ayyyy anammmm kalptan gıdıcem simdi yaa

hiloşummm liste için cooook teşekkur ederimmmm ellerıne sağlıkk

Bebişim ellerine sağlık yaa sen düşünüp yapmışsın ne güzell uykusuz kalmışsın ama ((

Canlarm benm ne demekk seviyom kiz sizii bennn :*** ama yanlslar olms taslagimi olusturduguma gore bugun daha hatasiz yapayim :)))

Kizlarrr Zafer mesaj atti demin dun de hic ilgilenmemistm bgn de ilgilenmiyodum.. tabi bi yandan onun da umrnda degil zaten diye dusunuyo insan ister istemez...bana mahvedecem seni ya yazmis, noluyo dedm ben de, kac gundur ne haldeyiz suna bak yazms :))) demekki beyefendi de bos durmamis dusunmus oh olms :)) hosuma gitti durumdan rahatsiz olmasi farketmesi.. sorunumuzun cozulecegine delalettir kizlar.. ben dayandm o patladi yeterrr ssana sunu yaparım bunu yaparm diye kopurme var sirada :))) ssonra da askimlar canimlar cicimler hehehe amacima ulastim sayilir :))

Son düzenleme:

o kırmaların bizi ne kadar yıprattığının, ilişkiye nasıl zarar verdiğinin farkında değiller canım

bu arada düğün sadece nikahtan ibaretmiş sanırım, dans mans edemeyebiliriz belki nikah sonrası yemek eğlence tarzı bir şey olabilir; ama tam bilmiyoruz olayı...

Herkese iyi akşamlar olsunnnn

Online olanlardan Nİlüüüüüşş ve Hiloşşş sizi de bi öpiyim

canım ben de seni öpüyorum, mıncırıyorum

Kız tam 144 sayfa tez yazdım ve bitti şükür önce avukat onayı alcam ardından sunumdan geçecem kızlarr dua edinn
Ayy ne yoruldum bugn de genee...

Allah yar ve yardımcın olsun kuzucum, verdiğin emeklerin karşılığını alırsın inşallah

hehe ohh olsun onaaa ben bunu yapamıyorum işte, hiç sabredemiyorum :26:

Son düzenleme:
deryaaaaaaa bitiyomu ne o şafakk

niloşummmm bıtsın artık yaaa harbı maşallah gelıyoruz sona ama on gun uzayacak kızlar haberınız olsun bayramdan sonra salı gunu amalıyatı amalıyat oldugu gun cıkarmı sızce yoksa cumaya kadar tutarlarmı

canlarm benm ne demekk seviyom kiz sizii bennn :*** ama yanlslar olms taslagimi olusturduguma gore bugun daha hatasiz yapayim :)))

ayyyy hiloşşş bızde senı cok sevıyoruzzz kuzummmm olsun kız yalnış olmadan olurmu terkedıldı şafak panomuzu ayarlamışsın yanı maşallah ellerıne sağlık hiloşummm ayyy listenın başına yerleştırmışsın hiloşum benı yaaa ne mutlu duyguymuşşş ılk zamanlar orada ben olacam mı dıyordum

ohhhh zafer enişteye aferın avukat hatunum benım sen nasıl yargılayacagını ıyı bılırsın bakkk nasılda ulaşıyon ıstedıgıne kuzucummm

kızlar ben dün spora başladım, şu an her yerlerim ağrıyor birazdan yine gitcem, gündüz boş oluyor salon. hocam milli sporcu sağ olsun çok ilgilendi benle... bakalım bugün neler bekliyor beni

Son düzenleme:
Günaydın canımm,

Allahımmm senin ve deryanın şafakları gördükçe resmen içim açılıyo ya :)) Bizede nasip olur inşallahh

inşallah canm çok güsel valla bu günler bitio plaka sayıyoz faln geçio günler 2 ay sonra yanımda heyo

kızlar ben dün spora başladım, şu an her yerlerim ağrıyor birazdan yine gitcem, gündüz boş oluyor salon. hocam milli sporcu sağ olsun çok ilgilendi benle... bakalım bugün neler bekliyor beni

anaam ilk gün çok kötü olmuştr canm ya heryern ağrımıştır bikaç gün geçmez artık alışna kadar Allah yardımcın olsun canm inşallah emeklerinin karşlığını alırsın

Ah evet Nilüm farkında değiller ya da geç varıyorlar iştee...

Olsun canım nikah olsa da şık olursun, dans edemezsinz belki ama başka zamana artk daha çokkk gidersinzz

Ben de yapamıyordum ama daha kötü oluyordu Nilüü, çok zaman geçti yavaş yavaş öğrendim neler işe yarıyor naparsınn..şimdi de bana senin canını yakasım var falan yazıyo hehe delirmiş bu bugün çileden çıkmış belli

Canım benmm sğaol Deryammm bugn daha hatasız yapacam hehe görecen tabi çok güzel duygu o listenin başı olmak sen de yaşayacann sana doğan güneş de yazarım inşallahhh

Evet canım öğrendk yavaş yavaş, çok yıprandık ama öğrendik şükür...

Anaaa hadi bakalım oh ne güzel ya ben de çok özledim sporu bu ara yapamadı m hep şu salak tez yüzündennn :26: başlayacammm..ohh o ağrıyı ben çok sveerm

Niloşşşşş asıl sen nerelerdesin Ordu'dan geleli bi hafta olacak seninle hala konuşamadııkk Hiç sorma o pisliği banaa sorma onu sormaaa ondan konuşmak istemiyorum o çocuğun ağzını gözünü dağıtcam
Kaldıracak tabii aaa kızımızı alıyo düğüne gidiyor dans etmeden olmaz Yarın mı dedim beeen ah kardeşim pardon Topuklu giymesende fırlat kafasına birşeyleeerrr

Dengesizler yavrucum naparsnnn :)))
Surundur sen devam et ohhh miss :))
Evet goze alamadi gitmeyi ama inan su an o konunun benm icn hiccc onemi kalmadiii.. ben hala cok kirginm sanirm..

Kırgınlık bu yavrum uzun süre geçer mi geçmez ki. :26: İnşallah herşey yoluna girer, gönlünü güzelce alır bebeğiiimm

Hiloşşşş yavrum benim şafak 230 ! Sen benim yüreğimemi indircen kızım

Aya bakarım aya, ay gider kaya kaya.
Şafağı yarıladık, ne kadar şurada :78:

23O gitti, geriye kaldı 230!

İşte beniiim şarkııımm

[video=youtube;8OUqtp8sli8]http://www.youtube.com/watch?v=8OUqtp8sli8&hd=1[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…