- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ne kocaelisi yavruşum???
o gece telefonunu kapatmaması gerektiğini anlayana kadar böyle hiloşumkeyfi bilir... o olaydan sonra ne sular aktı yavrum
Yok Nilüşş ya kitaba elim gitmio ne yalan söyliyim yaa daha erken gibi gelio unuturum diorum tarihi falan kitaplarda çıkmadı henüz böyle bi sallantıdayım o hafta gaza geldim çözdüm bi kaç ama çalışcam gene ne zaman nasip olur artık onu bilmiyorm da
Valla yaa memur olmak şart dicem ama bi arkadş atandı bizimde kadrolu memur düz ,neyse aday memur konumundaymş sonraa tekrar sınav yapcaklarmş falannn ne bitmez çile arkadaş yaaa ...en sonunda açıcam bi cafe geçicem başına olcak bitcek
Butik açççç
İŞte o telefonu kapattığı sürece sen de haklısın tabi ki.. ama sen üzülme tek isteidğim Nilücüm, bi yolunu bulun kendi aranızda inşallh
anladım canım, ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım, zoraki olunca kitabın başına geçsen de çare olmuyor. ben de polislik olmazsa başlıcam işte 10 kasım'a kadar çalışmıcamsonra bi plan yaparız ikimize
Butik değilde cafe hayalim hep var sırf çay kahve çeşitleri kurabiyeler olcak böyle kitaplar dergiler eski parçalar çalcak gelen huzur bulcak falan her zamanda derim bi cafe açamadm faan diye ama işte onun içinde sermaye lazım artık emekli olunca olur belki
Butik değilde cafe hayalim hep var sırf çay kahve çeşitleri kurabiyeler olcak böyle kitaplar dergiler eski parçalar çalcak gelen huzur bulcak falan her zamanda derim bi cafe açamadm faan diye ama işte onun içinde sermaye lazım artık emekli olunca olur belki
sağ ol yavruminşallah canım yaa, bakalım, zamana bıraktık zaten çoğu şeyi...
iyi benden de canım kaslarım ağrıyor biraz, çok var yaarada öyle olur canım; ama ilerliyor sen hiç sıkma canını
çok iyi demişsin canım, en doğrusu bu aslında, nasılsa düzeleceğini biliyoruz geriye kalan sadece sabretmek oluyor :26: bizde de hep aynı muhabbet var, o isteyince konuşcaz o isteyince kapatcaz çok nadir onun öyle uzun uzun konuşmak istediği anlar...
nişan için mi gideceksin canım
inşallah canım benim yaben tek başıma binemezdim sanırım, mehmet'le o heyecanı yaşamak da bambaşkaydı yaa yanımızda güneş diye bi bebecik oturuyordu annesiyle birlikte o benden rahattı topikte aileden gizli kaçamak bi görüşme daha yaşanacak desene aklına kötü şeyler getirme canım, inşallah sağ selamet gider gelirsin
Ay ne güzel olurduuu..Ankara'da ona benzer bi cafe vardı yaa Konurdaydı baya ilerde Akay kavşağına doğru ama adını unuttum Nilü de belki bilir diye adres yazdım
Nilü Begüye yazdıma da bak
İnşallah cicim halledersinz zamanla bence de..siz de askerlikte piştiniz yani anca düzen alır
Bi iş görüşmesi cnm az daha gitsen gebze sonra kocaeline varıosun
Ay ne güzel olurduuu..Ankara'da ona benzer bi cafe vardı yaa Konurdaydı baya ilerde Akay kavşağına doğru ama adını unuttum Nilü de belki bilir diye adres yazdım
Nilü Begüye yazdıma da bak
İnşallah cicim halledersinz zamanla bence de..siz de askerlikte piştiniz yani anca düzen alır
Kızlar belkide ilerde gerçekleşir Allah yardım ederse gelirsiniz
Genede 2014 te hepimiz kpssye gircez o Allahın emri olduuu ,Allah herkesin gönlüne göre versinnn ...Kız Hiloş sünnet ne zamandı Eylül ayındayız ya merak ettim
abooo, ne işin var kuzu oralarda, çok uzak bee :26:
çok güzel açıklamışsın; ama bilmiyorum hiloş ben orda öyle bi kafekaranfilde var bi tane tam begüşün dediği gibi, eski film afişleri, plaklar... eski şarkılar... dekorasyonu falan da çok orijinal. zamanda yolculuk yapıyorsun resmen
Yok Nilüşş ya kitaba elim gitmio ne yalan söyliyim yaa daha erken gibi gelio unuturum diorum tarihi falan kitaplarda çıkmadı henüz böyle bi sallantıdayım o hafta gaza geldim çözdüm bi kaç ama çalışcam gene ne zaman nasip olur artık onu bilmiyorm da
Valla yaa memur olmak şart dicem ama bi arkadş atandı bizimde kadrolu memur düz ,neyse aday memur konumundaymş sonraa tekrar sınav yapcaklarmş falannn ne bitmez çile arkadaş yaaa ...en sonunda açıcam bi cafe geçicem başına olcak bitcek
Kızlar belkide ilerde gerçekleşir Allah yardım ederse gelirsiniz
Genede 2014 te hepimiz kpssye gircez o Allahın emri olduuu ,Allah herkesin gönlüne göre versinnn ...Kız Hiloş sünnet ne zamandı Eylül ayındayız ya merak ettim
abooo, ne işin var kuzu oralarda, çok uzak bee :26:
çok güzel açıklamışsın; ama bilmiyorum hiloş ben orda öyle bi kafekaranfilde var bi tane tam begüşün dediği gibi, eski film afişleri, plaklar... eski şarkılar... dekorasyonu falan da çok orijinal. zamanda yolculuk yapıyorsun resmen
28 ündeeee 2 haftacık kaldıı kızzz
Amin yavrum inşallah geliriz kızzz
Anladım Nilücümm..
Plaklı figüran mı yoksaaaAh Ankaraaaaa...
bende memurum canm evet tekrar sınav oluyo hemde iki kere diyosun ki okadar çalışıp kazandım hala sınav hala sınav ama kolay geçiyon zaten formalite gibi bişey mevzuatı gsteriyolar ikiayda bitio tabi haftasonların mahvoluo ayrı ama şükür atandık onada katlandık
evet canım ta kendisi, aferin unutmamışsın
napim kızz Nilüş ekmek parası kazanmak için gel görüşelim dediler gittim
Tam hayalimdekiii cafe tarzııı ah ahh neyse gerçekleşirse açılışa çağrırım hepinizi,cafe zinciri kurarızz sonra Ankarada sen işletrsnnn falan
aradı şimdi konuştuk..ben hiç bişe olmamış gibi konuştum..oda anlat bakalım dün ne diyodun falan dedi..dün sölediklerimi kale alma seni özlediğimden böle oluyo dedim..sen canını sıkma falan dedim..güzel konuştum ben :)) artık bağırmıcam alttan alcam diyorum ama inş bakalım
Valla ama yani çile bitmiyo hayat bi sınav diye boşa demiolar 6 yaşına gelmeye gör sınav başlıo artık öldükten snrada ahiret sınavı ayy allahm güldümde yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?