Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kocaelisi yavruşum???

o gece telefonunu kapatmaması gerektiğini anlayana kadar böyle hiloşum keyfi bilir... o olaydan sonra ne sular aktı yavrum

İŞte o telefonu kapattığı sürece sen de haklısın tabi ki.. ama sen üzülme tek isteidğim Nilücüm, bi yolunu bulun kendi aranızda inşallh

anladım canım, ne zaman hazır hissedersen o zaman başla canım, zoraki olunca kitabın başına geçsen de çare olmuyor. ben de polislik olmazsa başlıcam işte 10 kasım'a kadar çalışmıcam sonra bi plan yaparız ikimize

Butik değilde cafe hayalim hep var sırf çay kahve çeşitleri kurabiyeler olcak böyle kitaplar dergiler eski parçalar çalcak gelen huzur bulcak falan her zamanda derim bi cafe açamadm faan diye ama işte onun içinde sermaye lazım artık emekli olunca olur belki

Öyle cnm istek olunca zaten kitap elimde oda oda geziyorum ama şu an dolabın içinde duruo bende işte bilmiyorum işe başlarsam eğer olursaa haftasonları bakarm eğer iş güç olmazsa ekim de başlarım artık dersanelerde ekimde başlıo

ohh, bu hayal bana tanıdık geliyor ablamdan benim de kırtasiye hayalim var canım, böyle renkli renkli ıvır zıvır şeyler

Ay ne güzel olurduuu..Ankara'da ona benzer bi cafe vardı yaa Konurdaydı baya ilerde Akay kavşağına doğru ama adını unuttum Nilü de belki bilir diye adres yazdım

sağ ol yavrum inşallah canım yaa, bakalım, zamana bıraktık zaten çoğu şeyi...

Nilü Begüye yazdıma da bak

İnşallah cicim halledersinz zamanla bence de..siz de askerlikte piştiniz yani anca düzen alır

napam canm mecbur binecem yârime ucacam evet ya ailemden gizli içim rahat etmiyor ama bilseler izin vermezler onurda gel illa bi tatil yapalım ilk kez dio bakalm inşallah bi sıkıntı çıkmadan gidip gelirim

Kızlar belkide ilerde gerçekleşir Allah yardım ederse gelirsiniz
Genede 2014 te hepimiz kpssye gircez o Allahın emri olduuu ,Allah herkesin gönlüne göre versinnn ...Kız Hiloş sünnet ne zamandı Eylül ayındayız ya merak ettim

Bi iş görüşmesi cnm az daha gitsen gebze sonra kocaeline varıosun

abooo, ne işin var kuzu oralarda, çok uzak bee :26:

çok güzel açıklamışsın; ama bilmiyorum hiloş ben orda öyle bi kafe karanfilde var bi tane tam begüşün dediği gibi, eski film afişleri, plaklar... eski şarkılar... dekorasyonu falan da çok orijinal. zamanda yolculuk yapıyorsun resmen

28 indeeee 2 haftacık kaldıı kızzz
Amin yavrum inşallah geliriz kızzz

Anladım Nilücümm..
Plaklı figüran mı yoksaaa Ah Ankaraaaaa...

Son düzenleme:

bende memurum canm evet tekrar sınav oluyo hemde iki kere diyosun ki okadar çalışıp kazandım hala sınav hala sınav ama kolay geçiyon zaten formalite gibi bişey mevzuatı gsteriyolar ikiayda bitio tabi haftasonların mahvoluo ayrı ama şükür atandık onada katlandık

ayy inşallah, nerde o günleeer

hehe o zaman bu topiğe kardeş olarak bi kpss topiği açmalı hesnoş açacaktı yeni bi topik; ama kedisinin acısı...

napim kızz Nilüş ekmek parası kazanmak için gel görüşelim dediler gittim

Tam hayalimdekiii cafe tarzııı ah ahh neyse gerçekleşirse açılışa çağrırım hepinizi,cafe zinciri kurarızz sonra Ankarada sen işletrsnnn falan

aradı şimdi konuştuk..ben hiç bişe olmamış gibi konuştum..oda anlat bakalım dün ne diyodun falan dedi..dün sölediklerimi kale alma seni özlediğimden böle oluyo dedim..sen canını sıkma falan dedim..güzel konuştum ben :)) artık bağırmıcam alttan alcam diyorum ama inş bakalım

Valla ama yani çile bitmiyo hayat bi sınav diye boşa demiolar 6 yaşına gelmeye gör sınav başlıo artık öldükten snrada ahiret sınavı ayy allahm güldümde yazarken

napcan begüş mecbur insan gözünü karartıyor bir an; ama mantıklı düşünce vazgeçiyorsun tamam canım sen aç, ben bayiliğini alırım

çok iyi yapmışsın tatlım, inşallah aldığın kararı başarıyla uygularsın böyle senin de kafan daha rahat olur tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya doğru vallahi... eşin de ilgilenip sormuş, ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…