Herkese selammm ,yola devammm... :126:
Evet yawrum haklısın, iş olmasaydı evde kafayı yerdim ... Geçicek elbet biliyorum ama insan arada böyle umutsuzluğa kapılıyor
Hiloşummm eline sağlık bebişimm
Ya benim ticerdemi bi sıkıntı var 368 mi doğru 369 mu
Ellerine sağlık canım
hilalcimmm ellerine sağlık güzelim bunu gördkce nasıl mutlu oluyorum bir bilsen
Herkese selammm ,yola devammm... :126:
yağmurlu bi sabahtan herkese günaydınn
selambegümcümm nasılsın ?
Alisacan tatlim yalnizim soyleym boyleym dusunme hem bak biz varizzz)
Yavrum ben tickerlara gore yapmistm xaten yanlis olduysa duzeltirimm)
Rica ederm kizlarrr siz mutlu olun diyeee :**
Selammmm :)))
Gunaydinnn :))))
:):):);:):) :) ; (; (; (; (; (; (; ( ,; (, (; () hahahahahahaha enerji doluyum gene ben de gezmeye çıkıyorum hem pronoviasa da giderm sanırım optum siziii
Vedalar canını sıkmasın , yine buluşabilmek için bir hoşçakal gereklidir..
Esin bunu çok beğendi.
Bende cok beğendim esinmnaslsn okudum barşmşsnz nasıl gidio bakalımm
Aman fazla süründürme yavrum
Ben hala olayı üstümden atamadım hala kırgınım. Aşkım canım cicim kelimeler daha başlamadı anlayacağın kuzumBarışmış değiliz, hala süründürüyorum bugün bi aksilik çıkmazsa bi tersliği olmazsa bitiricem bu süründürme olayını..
Sen nasılsın yavrum ??
İyiyim Kamilecim sen nasılsın dolap topluyorum takılar kıyafetler bi döktüm ortalık savaş alanıbu arada şafağın çok güzel görünüyooooo napıosun canım
Hiloşummm selammm canım bebeğim sen gitmiomusun kıyafet bakmaya havada ne güzel böyle hafif serin ohhh
Hilaaal ellerine sağlık canım teşekkür ederiim
Listede kendimi orda görünce mutlu oluyorum
Disardaym zati yavrummn yazmıştım mesaja daa)
Rica edermmm ne demekkk) guzel oluyo farkindaymm :)
Aman fazla süründürme yavrumiyiyim bnde cnm ya aynı dün ufak çaplı bi tartşma yaşadk bzm
Topicte yazıo ne olduğu amannn valla hç tartışmuodk böle olunca sinirlerm geriliooo sıkıldmm askerlktn daha 5 ay var yaaaaa
Haketti ama yavrum napayıım suçlu çekecek cezasını.. Allahım şu tsk ''asker tribi'' sözüne bayıldım edaaaaaasen 5 ay diyorsun biz 7 ay diyoruz Senin ticker süper duruyor zateeen ya Onların tripleri biter mi yaa? Geçen gün bi arkadaşla konuşuyoruz işte onlarda 80 sayıyor, ya esin sinirlenince of sonra konuşalım sakinleşince burdaki dertleri biliyor musun sanki bi de sen böyle yapıyorsun destek olacağına diye başlıyor susmuyor herşeyi psikolojiye bağlıyor diyor. Ben gülmekten öldüm Hepsi de aynı laflar, saçma sapan tripler falan. :18: Şükür ki kuzum siz bizim gibi 1 ayın yarısını tartışarak geçirmiyorsunuz, sabır edacım sabır az kalmış
Bnm ticermı super kızzz saçmalamaaa iğrençhepsi aynı işte asker tribi yapıolar gereksiz bnmki arıo trip yapıo mesela haklı olduğunudüşünüoya sonrada msj atıo napıosn die hahh insn trip yapar aramaz dimi allahtan o huy yok ya aynen ya 1 kavgada nile geçmio zaman sen nasıl geçiriyorsn sürekli tartışıyorsanız bu arada izin kullanıcakmsnz? Kaç gn izniniz kaldı?
Hayır süpeeerr hele de ben kendi şafağıma bakınca seninkine bakakalıyorumTrip yapıyorsan duracaksın evet bi süre, ama seninkinin bu yanı çok iyiymiş yaaa valla Bizimki haksız olduğu halde tartışma çıkarın bende tersleyince o daha da üste çıkar eee bekliyor ki ''hayatım yapma şöyle'' dememi başkaa işim yoktu zaten Ben arayıp sormayayım sonra kendisi mesaj atıyor sinir uyuz
Kavgada hiiç mi hiç geçmiyor evet kuzum anlıyorum seni en ufak birşey olsa bile sonuç olarak üzülüyoruz, şafakta duruyor gibi geliyor. Sürekli tartışıyoruz ama sonrasında pişman olacağını biliyorum ya artık bünye alıştı çok takmıyorumKasım'da gelecek 10 günümüz kaldı kuzum. Ben hepten aralık, ocak düşünüyorum ama izin olunca sürekli gelcem gelcem diye tutturuyor. Ekim başı gelmek istiyordu hepten doğum günüm diye, ama sonunda kasıma ikna ettim. Gelsin bitirsin izinleri başka istediğim yok valla. İzin olmayınca göremeyeceğini kavrar en azından da çok fazla kavga çıkmaz diye düşünüyorum :44: Ya sizin kuzum ??
Oo izniniz varsa super cnm tam ortada kullanın hem dediğin gbi özleme bağlı gereksiz tartışmalarda azalır. Cnm biz hepsini tek seferde kullandık 20 gün 6 ay görmedim izne geldi son 6 ay kala da iznimiz yk 1 ayı yedik işte 5 ay kaldı yani teskerede glicek şubatta canım
Evet son 10 kaldı kuzum, kasım da kullancağız işte daha erken istiyordu ben istemedim en azından kasımın ortasına ikna ettim. Bitsin izinlerde tartışmalar azalsın insan sıkılıyor yaa. :44: Toplam izinleri kaç gün var kuzum ya 29 gün mü ? :44::44:
İyisini yapmışsınız 5 ayda çabucak geçerde bi dahası olmaz inşallah kuzum
Canım bncede daha erken nasıl teskereye kadar dayancaksnz dicemde ankaraya gidebilirsin sen ama ahh ahh bnm öyle bi şansım olsaydı...cnm toplam 30 gün izin 7 si dağıtımda kullanılıo kalıo 23 ama 3 gün kullandırmıyorlar mazeret izni oluo o kalıyor .ölm kalm vs olursa die teskeredede düşüyorlar 3 günü kullanmadıysa yani 3 gün erken geliyor yol iznide varsa 1-2 günde öyle işte zaten çıkış tarihi teskereye yakın belli olunca anlaşılır tam çıkış tarihi bnmki mazeret izni düşmüş hali mesela cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?