Bol dua edecen Artik Deryacimm Allah saglik versn aklina kotu seyler getirme doktor her ihtimali soylemek zorunda yani..
Tamam sen degismissin zaten ordan devam ederz uzulme gecer gecer plakalar gecmisti bana yaa sevin yine de cok az kaldi hep yaninda olcak sen de onun yaninda olcaksnn hastalikta sagliktaa
Nasıl unutayım ben Ankarayııı..çok özlem duyuyordum hele ki ilk geldiğim zamanlar ama artık çoğu arkadaşım da döndü memleketine, Antalya gene baş sırama oturdu tabi
aMİN HİLOŞUM AYNEN OYLE GELECEK O GUNLERDE MEVLAM BAŞKA HASRETLİKLER GOSTREMESIN İNŞALLAH
ayy tabii ya unutulur mu hiiiç, anılar arkadaşlıklar ahh ahh :106: neyse ki daha yaşanacak çok şey var, ne güzellikler bekliyor bizi
Amin canım aminn
İnşallah Nilüü ben de öyle düşünüyorum, zaten bu ay yaşamaya başladım bile yeni heyecanlar keyifli oluyorr
darısı bize inşallah canım ya, bazı şeyler için geç kalsak da...
13 eylül 2013
tezkereci güzellerimiz
Poposu yakında depüklencek olanlar
...ed2006 41 : Kocaeli'ne selam yola devam...
...grgr 64 : Uşak'a selam yola devam...
...kskada 67 : Zonguldak'a selam yola devam...
...gzmchngr 68 : Aksaray'a selam yola devam...
...kmleomer 71 : Kırıkkale'ye selam yola devam...
gözün aydın canım, darısı geride kalanaşarkı da süper bu arada, mehmet faceden benim duvarımda paylaşmıştı geçenlerde
hem sen bana hiçbir şey anlatma hem de konuşamadık deolanları nerede anlattıysan görmek istiyorum, haberin olaaa yavrum ben ona ayakkabı fırlatsam o bana ne yapar acaba
hiloşşşş bu doğru olanmış eşim ole dedı bızım cıkacagı gun 1 gun yol izni verecekler ama bızım 2 saat yol oldugu için şafak doğan guneş olması lazım cuma gunu 25 ekimde
Bugün hiç gelemedim kızlar çok yoğundum, Bi selam vereyim sizlere mesai bitçek yine çıkıcamÖpüyorum hepinizi haftasonu geçmişi okicam fırsatım olmadı şimdi, Hiloşumm şafak attırmışsın galba artık benide koy 200leri bekleyenlere yaaa sıkıldım orda hasretin kucağına yeni düşenler falan olmuyo yanii Allah nasip ederse salı günü 12 aydan düşmeye başlicaz nasıl mutlu oldum anlatamam
Bu arada en yakın arkadaşım yarın Malta'ya gidiyor dil eğitimi için 9ay yok, Ermanda yok zaten iyice yalnız kalıcam benim ömrüm beklemekle geçicek ya
12 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...97 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 155 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...211 edatuccar...
...222 begushh...
...229 Margarikotin...
...230 zeynepesin...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...234 pekmez_akilli...
...234 ilithya...
...234 SelenYusuf...
...285 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...323 ezgisaygin...
...330 seros08...
...328 mutluluk_06...
...370 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
[video=youtube;paqHpDblkAo]http://www.youtube.com/watch?v=paqHpDblkAo[/video]
Sadece paylaşmak istedim, özlem tavan yaptı...
Arkadaşımla mesajlaştık oda gidiyor yarın kendimi çok yalnız hissediyorum, sabah onu geçirmeye gidicem havaalanına orda vedalaşıcaz, her anımda yanımda olan gerçek dostum,kardeşimdi. Ermanı uğurlarken o vardı yanımda hep destekçim oldu,İzmire geldi benimle.Şimdi onu yolcu edicem hep kalan ben oluyorum geçsin artık zaman gelsin 2014 offf Allahım duy sesimi yalvarırım.... :84:
Ben de geçen bütün kış böyle hissettim inan ki.. en yakın arkadaşlarımı Ankara'da Antalya'da bırakmıştım ve sevglim de taaa Mardin'deydi, çok yalnız hissetmiştim ama neyseki ailem hep yanımdaydı, hem sevgilm de arkadaşlarım da hep telefonun diğer ucundaydı, e zamanla burda da ufaktan bi çevrem oldu.. ümitsizliğe kapılma Allah tan bi işin var insana çok iyi geliyo... zamanla mecbur alışacan yavrum hayat böyle iştee...
ŞAFAK PANOMUZ
14 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...95 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 153 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...209 edatuccar...
...220 begushh...
...227 Margarikotin...
...228 zeynepesin...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...232 pekmez_akilli...
...232 ilithya...
...232 SelenYusuf...
...283 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...321 ezgisaygin...
...326 mutluluk_06...
...328 seros08...
...368 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
14 EYLÜL 2013
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 70 : KARANAM'A SELAM YOLA DEVAM...
14 EYLÜL 2013
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 40 : KIRŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 70 : KARANAM'A SELAM YOLA DEVAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?