Yok canım benimde öyle bi şansım yok. Sadece tezkere günü gideceğim gidebilirsem oda. Tek başıma hiç biryere gitmediğim için babamda üstüme titriyor, öyle bi şansım yok anlayacağın. Çalışsaydım belki olabilirdi ama ne kadar da olsa insan çekiniyor. Hem yakupta gelmemi istemiyor zaten Ankara sonuçta eylemcilerin tek yeri. Geçen hafta annemlerle ordudan dönüşte gittiğimizde bile ben dışarıya çıkmaya korktum ya, her yerde eylemciler var duvarlar yazılı falan. :44:
Hımmm anladım canımm olsun ama şansın var yinedeşöyle tekirdağ edirnee bursa çıkaydı iyiydi giderdik hop bi kaç saat istnbldan bnmk askerliği bitirdi ben hala neden artvide neden 17 saatlik mesafede diyorm hahah
Var deyip durma şuna kızzz ben sinir oluyorum o zaman şans varken gidemeyinceAnkara değilde dediğin gibi daha farklı yerler olsaydı babam yollardı belki o zaman ama başkent arkadaş olmuyo yani
Sende haklısın cnm hani gidemeyince insn elinde fırsat olup daha cok üzülürkaderrr kaderr
Aynen öyle kuzum, ha uzakta ha yakında değişen birşey olmuyo yani
Aynen aynenbitsede kurtulsakkk
Evet önce sen alda yarini, bizimde kavuşmamıza iki ay kalsın yavrum
Aynen önce bzm kızlar alsın bnde onları bekliyorm snde bizi
hee iyi bak bakalım sen şu gelinlik fiyatları falan nasılmışiyi gezmeler bebek
Sagol canimm haber edecem fiyatlari daa) ama bn gelinlikten cok nisan elbisesi bakacam :))
Alisacan tatlim yalnizim soyleym boyleym dusunme hem bak biz varizzz)
Yavrum ben tickerlara gore yapmistm xaten yanlis olduysa duzeltirimm)
Rica ederm kizlarrr siz mutlu olun diyeee :**
Selammmm :)))
Gunaydinnn :))))
:):):);:):) :) ; (; (; (; (; (; (; ( ,; (, (; () hahahahahahaha enerji doluyum gene ben de gezmeye çıkıyorum hem pronoviasa da giderm sanırım optum siziii
Canımm benim yaaa, Elbette gerçekten iyiki sizler varsınız ve ben iyiki burayı bulup gelmişim. Okadar iyi geliyorki burda sizlerle sohbet etmek iyiki varsınız
Hiloşumm bu arada sen doğru yapmışsın canım 368 yani. Gece anca atmış şafak
Senn, begüş, esin, deryaa, hesna abla süpersiniz hepiniz
Seni yerim kızımBurda ben süperim beee diyesim geldi babam sınıfta kaldı dizisini çok izliyorum sanırım
O senin süperliğin bu bir, birde öptüm senii buda ikii
Canımm benim yaaa, Elbette gerçekten iyiki sizler varsınız ve ben iyiki burayı bulup gelmişim. Okadar iyi geliyorki burda sizlerle sohbet etmek iyiki varsınız
Herkese selamlar
Güzel bir hafta sonu olur inşallah herkes için...
İyiyim Kamilecim sen nasılsın dolap topluyorum takılar kıyafetler bi döktüm ortalık savaş alanıbu arada şafağın çok güzel görünüyooooo napıosun canım
Hiloşummm selammm canım bebeğim sen gitmiomusun kıyafet bakmaya havada ne güzel böyle hafif serin ohhh
Cnm siz isteme söz yapmıcakmsnz? Direk nişan mı olucakk
Benm nisan dedigim de o yavrum :)) isteme ayri olcak sanirim da soz nisan icn elvise bakıyorum iste
Her zaman burdayiz Niloss sen de iyi ki varsinn..
Haaa iyi o zaman bende yanlis olmaz hehehe :)))
KIZLARRR pronoviasa gittim icmde kalmamis olduu..ama degemzmis kizlarr.. o bi elbise vardi ya laci tek omuzlu sadece gri rengi vardi onun ve 2200 tl idi.. biraz fazla sankimmm ben o fiyata neler alirim beee en kaliteli elbiseyi bile 1000 e falan alirim yanii... ustelik diger begendiklerimizi de bulamadm.. gelinlik de bi iki tane vardi 4000 gibiydi fiyatlar elbiseye gore daha mantikli fiyat yani :))
Hımm anladım cnn sizin o şekilde olck bu arada aşırı oahalı elbiseler sen forewer new a bak 300-400 bulursn veya osmanbeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?