Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hımmm anladım canımm olsun ama şansın var yinede şöyle tekirdağ edirnee bursa çıkaydı iyiydi giderdik hop bi kaç saat istnbldan bnmk askerliği bitirdi ben hala neden artvide neden 17 saatlik mesafede diyorm hahah

Var deyip durma şuna kızzz ben sinir oluyorum o zaman şans varken gidemeyince Ankara değilde dediğin gibi daha farklı yerler olsaydı babam yollardı belki o zaman ama başkent arkadaş olmuyo yani

Var deyip durma şuna kızzz ben sinir oluyorum o zaman şans varken gidemeyince Ankara değilde dediğin gibi daha farklı yerler olsaydı babam yollardı belki o zaman ama başkent arkadaş olmuyo yani

Sende haklısın cnm hani gidemeyince insn elinde fırsat olup daha cok üzülürkaderrr kaderr

Canımm benim yaaa, Elbette gerçekten iyiki sizler varsınız ve ben iyiki burayı bulup gelmişim. Okadar iyi geliyorki burda sizlerle sohbet etmek iyiki varsınız

Hiloşumm bu arada sen doğru yapmışsın canım 368 yani. Gece anca atmış şafak
Senn, begüş, esin, deryaa, hesna abla süpersiniz hepiniz

Son düzenleme:

Seni yerim kızım Burda ben süperim beee diyesim geldi babam sınıfta kaldı dizisini çok izliyorum sanırım
O senin süperliğin bu bir, birde öptüm senii buda ikii

Seni yerim kızım Burda ben süperim beee diyesim geldi babam sınıfta kaldı dizisini çok izliyorum sanırım
O senin süperliğin bu bir, birde öptüm senii buda ikii

Esintoş beni öptüüü beni öptüüü Bende seni öptüm yawrum
Heee ordaki kız süper ya arada bende izliyom, bide adamın adı ERMAN ya ondan dikkatimi çekiyo benimkinin adı olduğu için

Herkese selamlar
Güzel bir hafta sonu olur inşallah herkes için...

Niloşşş sende iyi ki varsınn iyi ki tanıdık senin gibi cıvıl cıvıl bi insanı :81::81::81::81:

şu an gözümda canlandırdım begüm halini benim çok hoşuma gider ya dolapları düzeltmek hatta biraz zaman geçsin kışlıkları çıkartırken tüm odayı elden geçireyim
evde boş boş oturuyorum caanım okulun açılmasını bekliyorum
ayy hiç sorma yaa çok şükür bugünleri geldim ama inanamıyorum hala şaka gibi geliyo

Cnm siz isteme söz yapmıcakmsnz? Direk nişan mı olucakk

Benm nisan dedigim de o yavrum :)) isteme ayri olcak sanirim da soz nisan icn elvise bakıyorum iste

Her zaman burdayiz Niloss sen de iyi ki varsinn..

Haaa iyi o zaman bende yanlis olmaz hehehe :)))

KIZLARRR pronoviasa gittim icmde kalmamis olduu..ama degemzmis kizlarr.. o bi elbise vardi ya laci tek omuzlu sadece gri rengi vardi onun ve 2200 tl idi.. biraz fazla sankimmm ben o fiyata neler alirim beee en kaliteli elbiseyi bile 1000 e falan alirim yanii... ustelik diger begendiklerimizi de bulamadm.. gelinlik de bi iki tane vardi 4000 gibiydi fiyatlar elbiseye gore daha mantikli fiyat yani :))

Hımm anladım cnn sizin o şekilde olck bu arada aşırı oahalı elbiseler sen forewer new a bak 300-400 bulursn veya osmanbeye

Hımm anladım cnn sizin o şekilde olck bu arada aşırı oahalı elbiseler sen forewer new a bak 300-400 bulursn veya osmanbeye

He o tarz olcak canım ya inşallah bakalım ama zamanı da net değil henz ben şimdi öylesine bakıyorum, belki de 2 3 ay sürer daha yani hayırlısı.. ama zaten değmez elbiseler aşırı pahalı yani hiç gerek yok bakacam canım daha çok yer var bakacak zaten ben kafamda kalmasın diye görmüş oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…