- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
izmirin neresinden canm
Kızlar merhaba. Çağla ben, 93/3 çülerden. 2 gün evci iznimiz vardı bitti bugün. Kendi elimle uğurladım otogardan. Ama ne o ne ben veda etmeye hala daha alışamadık. Her vedada askerlik yeniden başlıyor gibi, sanki yine o ilk gün gibi. O da ağlıyor her seferinde, ben de. Ne yapıcaz biz böyle, hiç bilemiyorum
Kızlarr merhaba Şeyma ben :) Benim sözlüm Kütahya hava komutanlığında,acemiliği 75 gün,usta birliği İzmir-Güzelyalı :) Normalde 93/1 yareni olucaktım ama olmadı bende 93/3 oldumCuma törenden sonra geldi benimki dün bütün gün birlikteydik he yetti mi derseniz tabiki yetmedi kime yeterki yanındayken bile doyamıyorum sizde böylesinizdir :) Adam sakalsızda cok yakısıklı kıskanııyorum yahu Biz İstanbulda yasıyoruz ama ben Ankarada okuyorum(Ayrıca bugun gidiyorum seviniyorum cunku zaman cabuk gecicek okulda,üzülüyorum okul açılıyor Bzen oyle sıkılıyorumkı parmaklarımı sayıyorum bir-ki diye,burda iki yok ki var dedi sayımda bağırarak hızlı soyleyınce oyle oluyormus :) Parmaklarımı sayıyorum diyice ıcım parcalandı ya hemen öptum sarıldım Yüzüğü bendeydi zincir alıp boynuma takmıstım o yokken ama serbestmıs yuzugunu ıstedı bende verdım.Notlar vardı ona yazdıgım onları cok sevıyor bende dedim sıkıldıkca parmak sayma yazdıklarımı oku fotografıma bak ve benı yanında hisset Sonrasında Beyfendıyle karsılıklı türk kahvesı ıctık sohbet koyuydu :) Güzel birgün gecirdik ikimizde gercekten çok mutluyduk,simdi varmıs Kütahyaya..Şuan tek tesellim 25 gün sonra İstanbulda bulusucak olmamız,dağıtım iznine geliyor bende bayram iznine gelicemmm
canım Allah kavuştrsn bende 93/1 im diğer topikte konşuoduk zaten ...Sana şu kadar diyim 460 gün bitmeden her veda aynı oluyo kısaca alışılmıyo sizde bi sorun yok hele bide duygusal bi insansan tamam ...Bizimki ağlamazz ben ağlayınca da kızıo ama napim elimde değil ki nasıl olduysa izne gelmişti o zaman ağlamadm güldüm onu da güldürdüm hep o halimi söylüo şimdi olabildiğince ağlama güçlü olmaya çalış özelliklede telefonda falan ağlama dhaa kötü etkileniolar...İNşallah ustanızda hayırlı bi yer çıkar yazın bu sayfayada ...
Şeymacım hoşgeldinnn Allah kavuştrsn bende 93/1 im sende ben gibi kıskanç yarenlerdenbende diorum adam askere gitti bu saçlar daha mı yakıştı ne sakalsız sevmezdm ya sen böyle ol daha mı hoş falan gözüme her şey güzel gelmeye başladı olabildiğince şafak saymamaya çalış valla ben saydım baştan deli gibi sonra hiç geçmedi şimdi hiç sallamıyorumm bugünlere geldik ...Dağıtım izninde olabildiğince vakit geçirinnn siz sözlüydünüz sanırım dışarı çıkmanız da problem olmazz iyice sevdiği ne varsa değerlendirin...Umarım ustanızda hayırlı olur yazın burayada...
canım Allah kavuştrsn bende 93/1 im diğer topikte konşuoduk zaten ...Sana şu kadar diyim 460 gün bitmeden her veda aynı oluyo kısaca alışılmıyo sizde bi sorun yok hele bide duygusal bi insansan tamam ...Bizimki ağlamazz ben ağlayınca da kızıo ama napim elimde değil ki nasıl olduysa izne gelmişti o zaman ağlamadm güldüm onu da güldürdüm hep o halimi söylüo şimdi olabildiğince ağlama güçlü olmaya çalış özelliklede telefonda falan ağlama dhaa kötü etkileniolar...İNşallah ustanızda hayırlı bi yer çıkar yazın bu sayfayada ...
Normalde kısa, yani Alaşehir- İzmir arası 3 saat falan sürüyor tam gaz bir yol almayla fakat bir yere uğramaları gerekti en başta sonra da trafiğe kaldılar ve yol çalışması var burada İzmir sınırları içine girilince. Valla ilk çıktıklarında yola 12.20ydi saat eve varabildiklerinde 20.20 falan.
Kızlarr merhaba Şeyma ben :) Benim sözlüm Kütahya hava komutanlığında,acemiliği 75 gün,usta birliği İzmir-Güzelyalı :) Normalde 93/1 yareni olucaktım ama olmadı bende 93/3 oldumCuma törenden sonra geldi benimki dün bütün gün birlikteydik he yetti mi derseniz tabiki yetmedi kime yeterki yanındayken bile doyamıyorum sizde böylesinizdir :) Adam sakalsızda cok yakısıklı kıskanııyorum yahu Biz İstanbulda yasıyoruz ama ben Ankarada okuyorum(Ayrıca bugun gidiyorum seviniyorum cunku zaman cabuk gecicek okulda,üzülüyorum okul açılıyor Bzen oyle sıkılıyorumkı parmaklarımı sayıyorum bir-ki diye,burda iki yok ki var dedi sayımda bağırarak hızlı soyleyınce oyle oluyormus :) Parmaklarımı sayıyorum diyice ıcım parcalandı ya hemen öptum sarıldım Yüzüğü bendeydi zincir alıp boynuma takmıstım o yokken ama serbestmıs yuzugunu ıstedı bende verdım.Notlar vardı ona yazdıgım onları cok sevıyor bende dedim sıkıldıkca parmak sayma yazdıklarımı oku fotografıma bak ve benı yanında hisset Sonrasında Beyfendıyle karsılıklı türk kahvesı ıctık sohbet koyuydu :) Güzel birgün gecirdik ikimizde gercekten çok mutluyduk,simdi varmıs Kütahyaya..Şuan tek tesellim 25 gün sonra İstanbulda bulusucak olmamız,dağıtım iznine geliyor bende bayram iznine gelicemmm
Olsun canım ona da şükür yakın gene de ya. İnşallah yarinin yanına rahat rahat gidersin
Ooo 25 gün mehtap dediğin nedir ki çabucak gelecek o gün elbetNormalde bizim tertip olacakmışsın çömezimiz olmuşsun anlaşılan Sende de benim gibi bi kıskançlık sezdim sanki, insanın sevdiceği her durumda gözüne yakışıklı geliyor sonuç olarak Ne güzel bi gün geçirmişsiniz Doyamadım ki sözleri ahh, ben her izinden sonra aradığında ''sana doyamadımki'' diye ağlama krizlerine giriyorum hala öyle.. Yüzüğü vermekle iyi etmişsin, çarşıya çıkınca en azından bakan olmaz Allah kavuştursun, zaman su gibi geçsin
Olsun canım ona da şükür yakın gene de ya. İnşallah yarinin yanına rahat rahat gidersin
Ooo 25 gün mehtap dediğin nedir ki çabucak gelecek o gün elbetNormalde bizim tertip olacakmışsın çömezimiz olmuşsun anlaşılan Sende de benim gibi bi kıskançlık sezdim sanki, insanın sevdiceği her durumda gözüne yakışıklı geliyor sonuç olarak Ne güzel bi gün geçirmişsiniz Doyamadım ki sözleri ahh, ben her izinden sonra aradığında ''sana doyamadımki'' diye ağlama krizlerine giriyorum hala öyle.. Yüzüğü vermekle iyi etmişsin, çarşıya çıkınca en azından bakan olmaz Allah kavuştursun, zaman su gibi geçsin
Karabağlar. Sanırım sen de İzmir'densin
9 ay öncesine kadar izmirdeydim canm şimdi bursadayım
Allahin izniyle cabuk gecicek inaaniyorum birazda aliskanlik var yeri geldi 2ay goremedigim oldu okul yuzunden ama tabi askerlik bambaska bir sey :) Allah onu benim Başımdan eksik etmesin onsuzluk zor :) haha yuzuk bide sol parmakta evli sansinlar carsidayken :-D Amin canim Allah beni seni bekleyen herkesi kavustursun zamanoyle cabuk gecsinki biz bile anlamayalimm :))
İnşallah bakalım bir de ustalık yeri de böyle olsa
Bende sol parmağına taktırmıştım nişan yüzüğümüzü bide altın olduğundan evli sanmaları normalİnşallah canım zaman çabucak geçsin de kavuşalıımmm
İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşır canım
Aynen öyle valla alışılmıyo, her vedada yeniden başlıyo gibi askerlikBen aslında duygusal olup da bunu dışarı yansıtmayan insanlardandım askerimi tanıyana dek. Ama onunla birlikte çok duygusallaştım. Olur olmadık her şeye ağlıyorum artık. Benimki de hiç dayanıklı değildir ama önümde ağlamamaya zorlar yine de kendini. İlk giderken ve biz yanına ziyarete gittiğimizde iyi tuttu kendini ağlamadı sanıyordum ben ama nizamiyede arkamı dönünce ben de başladım o gün ağlamaya dedi dün. Bugünse onu uğurlarken çok sıkı sarılmadım bilerek çok tuttum kendimi önünde ağlamayım boşa gitmesin o kadar tuttuğum diye. Buraya kadar mesele yoktu da, bindi arabaya. Doldu benim iyice gözlerim ama sıkıyorum kendimi inmiyo henüz. Araba hareket edince o dayanamadı, ovuşturdu, sildi gözlerini. Onu görünce koyuverdim zaten. Telefondayken daha iyiyim ben. Her konuşmamızda ağlıyorum ama sonrasında olduğu için o bilmiyor ama hissediyordur herhalde yine de ne kadar gülsem de. İnşallah canım :18:
Hosbulduk canim valla kiskancim normalde yururken benim tarafimda erkek grubu varsa beni hemen öbür tara alir, dun bi o beni aliyo öbür tarafa kiz grubu goruncede ben haha bi sagdayim bi solda :-D Allah hepimizi kavustursun insallah sag salim..Bayram icin erken gelmek zorundayim o erken gelicek suresi kisitli cunku devamsizlikta yapmamam gerek malum firsat buldukca Izmire gidicem bakalim artik hayırlı olur insallah ikimizinde morali iyi sukur bu icimi rahatlatiyor onu oyle mutlu gormek yetti ya :))
Kızlar merhaba. Çağla ben, 93/3 çülerden. 2 gün evci iznimiz vardı bitti bugün. Kendi elimle uğurladım otogardan. Ama ne o ne ben veda etmeye hala daha alışamadık. Her vedada askerlik yeniden başlıyor gibi, sanki yine o ilk gün gibi. O da ağlıyor her seferinde, ben de. Ne yapıcaz biz böyle, hiç bilemiyorum
Diyorum ya isterse her gün yanında olsun ama gidiceğini bilmek bile insanı üzüyo...ben böyle dizilere müziklere bile bazen bakıyorum gözyaşlarım dinmio aslında ağladığım şey askerim bahanesi dizi,müzik vs...hasrett ve gurbet olduğu sürece o duygusallık hat safhada ya olmuo insan alışamıo o orda üşüdüm ya da yemek yiyemedim diyince insanın içine oturuo falan bazen çocuğum gibi sanki böyle hep onu düşünüorum hep acabalar hep nasıldır falan Allah başka ayrılıklar vermesin dicek başka bişi de yok sağ salim gelsinlerde...
O bile yetio cnmm bende yemin törenine gittim gecesi geri döndüm o ayrılırken çocuklar gibi ağladm valla annesi teselli etmişti benisizde kıskançlardan inşallah ustanız da iyi bi yer olur ...O zamanda çok insan sıkılıo son 1 hafta kala açıklanıo işte noldu açıklandımı falan filan heppp bi süreç sonra ustada bi nebze rahatlıosun çünkü yapılcaklar belli artık bi zaman sonra rayına girio her şey sonra her gün standart gidio =)
Diyorum ya isterse her gün yanında olsun ama gidiceğini bilmek bile insanı üzüyo...ben böyle dizilere müziklere bile bazen bakıyorum gözyaşlarım dinmio aslında ağladığım şey askerim bahanesi dizi,müzik vs...hasrett ve gurbet olduğu sürece o duygusallık hat safhada ya olmuo insan alışamıo o orda üşüdüm ya da yemek yiyemedim diyince insanın içine oturuo falan bazen çocuğum gibi sanki böyle hep onu düşünüorum hep acabalar hep nasıldır falan Allah başka ayrılıklar vermesin dicek başka bişi de yok sağ salim gelsinlerde...
Hiçbir vedaya alışılmıyor bence de yaa..
Selam Çağlacım ben de Hilal, şükür ki ben askerimi geri aldım ama burda öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki hala buralardayım hep
Allah kavuştursun canım
Selam Seymaa..ben Hilal ben askerimi geri aldım çok şükür darısı sizlerin başına, çok tatlı anlatmışsın, inşallah çok zorluk çekmeden askerlik de biterr giderr...
Benimkinin belli ustasi o konuda icim rahat izmir :) Allahin izniyle guzel olcak hersey ♡ :)
Aynen öyle yani her şeye ağlıyor insan. Benimki oynamayı falan da sever. Düğünün birine gitmem gerekti geçen gün, akraba hani ayıp olmasın diye. Orada çalan bir şarkıyla bildiğin oyun havası, roman havası yani onunla birlikte ağlamaya başladım askerim bu şarkıyı çok severdi diyeAnnem yok artık diyebildi. Kendimi aştım yani Bir dedikleri gerçekten insanın aklına çok takılıyor canım haklısın. Gittiği ilk zamanlar Ağustos'un 20 leri falan böyle su içemiyoruz yaa demişti. Yetersiz kalıyormuş ve 3 gün, İzmir'in o sıcağında boğazımdan geçmedi o su. İnsan onun mahrum kaldığı şeylere el sürmek bile istemiyor. Gerçekten bir imtihan olduğunu düşünüyorum ben ilişkiler için bu sürecin ...
Cokk memnun oldum darisi bizlerin de basina insallah :) oh ya ne guzel kavustun sevdigine seneye insallah gozum aydin askerim döndü yazicak bende deSen guzel baktigin icin tatli gelmistir yazdigim , cok tesekkur ederimm :)
Hiçbir vedaya alışılmıyor bence de yaa..
Selam Çağlacım ben de Hilal, şükür ki ben askerimi geri aldım ama burda öyle güzel arkadaşlıklar kurduk ki hala buralardayım hep
Allah kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?