memnun oldum handeben de nilüfer... bizim askerlik bitti; ama uzaklık ve hasretlik devam ediyor. bu topiğin yeri ayrı olduğu çin bırakamıyoruz sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah kocacına. askerinle görüşebiliyor musun, alışmış mı yerine, ortamı nasılmış? burda biz birbirimize çok destek olduk olmaya da devam ediyoruz. kimi zaman gülüyor kimi zaman ağlıyor; ama her şeyi paylaşıyoruz, her derde sevince ortak oluyoruz. buraya daha sık uğrarsan yalnız olmadığını, seninle aynı duyguları paylaşan birçok yaren olduğunu göreceksin. bu da sana daha iyi gelir, askerlik birazcık daha kolay geçer tekrar hoş geldin
bu ne yavruşum :44:
bende daha ortada bişey yok ben bilem bakıom ya çok güsel şeyler var düşünüyosan bakmaya başla canm zaten istanbulda çoktur böle şeyler bayrama ne kaldı yaw 1 ay var
lavanta kesesi canm nişanda falan gelenlere vermek için hatıra
memnun oldum handeben de nilüfer... bizim askerlik bitti; ama uzaklık ve hasretlik devam ediyor. bu topiğin yeri ayrı olduğu çin bırakamıyoruz sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah kocacına. askerinle görüşebiliyor musun, alışmış mı yerine, ortamı nasılmış? burda biz birbirimize çok destek olduk olmaya da devam ediyoruz. kimi zaman gülüyor kimi zaman ağlıyor; ama her şeyi paylaşıyoruz, her derde sevince ortak oluyoruz. buraya daha sık uğrarsan yalnız olmadığını, seninle aynı duyguları paylaşan birçok yaren olduğunu göreceksin. bu da sana daha iyi gelir, askerlik birazcık daha kolay geçer tekrar hoş geldin
Haklısın artık yavaştan başlıcam canım, evde istiyorum orda bi net karar verdim, sadece aile büyüklerini çağıracam ve yakın arkadaşları, en fazla 30 kişi falan, nişan pastası da ayarlıcam eve, gündüz beni kuaförden alcak müstakbel damat ve Gülhane Parkına gidecez yanımızda da bikaç kız arkadaşım fotolarımızı çekecekler açık havada bol bol, sonra eve gelcezzz annem evi halletcek zaten yardımcı da gelir olmadı, yüzükler takılcak yencek içilcek falan müzik de ayarlarım ben, ardından gece çok güzel bi mekan var aklımda vur patlasın çal oynasınnnplanım bu, ama hediyelikleri ben de düşündm geçen aklımda hiç bi şey yok yaa..bulucam artık bi şeylerr Eminönü turu falan yaparım bi şöyle ben deee
hee pek hoşmuş, el çantası sandım
bende aynısını düşünüyom canm evde yapcam 25 30 kişi yakın akrabalar falan ohh açık hava fotolarnıda ayarladındış çekime okadar para istiyolar ya iyi düşünmüşün canm bol bol çekerler güsel olur ya bak ben bilem heyecanlandım bak canm bulduklarını ekle bizede fikir olur
:) siz atlatmışsınız ne güzel.
diğer uzaklıklar da biter inşallah.
bizim de bu askerlik son olacak inşallah.
az önce konuştuk kameralı olarak ilk kez.
ilk kez çarşıya çıktı çünkü.
özlemişim ama sadece 15 dk kalabildi.
buralardayım bundan sonra.
hepinize tekrar merhaba
Yok canım nişanda hiç girmicem o kadar işe düğüne saklıyorum profesyonel dış çekimi falan, düğünün havası kaçıyor ya bence öyle ben o yüzden annemle dışarda mı yapsak falan dedi istemedm yani, sade istiyorum ve sadece gençlerle eğlenmek istiyorum o kadarrrr.. eklerim tabi kendi başlığıma eklerim canım aklıma gelen ya da görüdğüm falan olursaa
evet canm zaten düğünde koşuşturma olur amaan sabahtan kalk kuaför foto çekimi akşam düğün off 2 saat debişcez die aylarca uğraşılıo ya sonunda kavuşcaz ya napalım artık bnde kına düğün biarada istiyom iki gün çekemem aynı şeyi bi günde olsun bitsin
tamam canm ordan takipteyim
Kızlar merhaba. Çağla ben, 93/3 çülerden. 2 gün evci iznimiz vardı bitti bugün. Kendi elimle uğurladım otogardan. Ama ne o ne ben veda etmeye hala daha alışamadık. Her vedada askerlik yeniden başlıyor gibi, sanki yine o ilk gün gibi. O da ağlıyor her seferinde, ben de. Ne yapıcaz biz böyle, hiç bilemiyorum
Tekrar Allah kavuştursun canım.Vedalara hangimiz alıştık ki? Hatta bana izne geldiğinde falan hiç gelmemiş gibi geliyor o gidince.. Alışmakta bu oluyor sanıyorum ki. Sabır canım sabıırrrrrr Üzülme, zaman geçiyor inanki. Mart 8 yemin törenimiz vardı, bizde evci çıkartmıştık onu.. Bakıyorum da şimdi 6 ay geçmiş üstünden.. Geçiyor canım.. Şimdi geçmez ama geriye dönüp baktığında öyle bi geçmiş oluyor ki kendin bile şaşırıyorsun. Üzme kendini
Nasıl geçti evci izniniz bakiim? Kaçak mı geldi askerin yoksa sen de mi gittin ailesiyle ?
Teşekkür ederim, seni de bir an evvel inşallah... Daha izne gelmeden gideceği günün hüznü sarıyor zaten beni, sevinemiyorum bile göreceğime :2: Dışarıdaki insanların yani asker yolu beklememiş insanların değil de buradaki üst devrelerin böyle geçecek görün bakın demesi gerçekten iyi geliyor, inandırıcı geliyor, sağolun. Evci iznimiz güzeldi, cuma akşam ancak gelebildi o yüzden o gün görüşemedik. Cumartesi sabahtan akşama kadar beraberdik. Gözünü muayene ettirdik önce sonra alması gerekenler vardı onları aldık ve canımız nereye istiyorsa oraya gittik, gezdik, güldük, çok güzeldi yani. Bu sabah da birlikte kahvaltı ettik. 12de de elimle otobüsüne bindirdim işte. Okuldaki bir prosedür meselesi yüzünden ben gidemedim yemin törenine, o da gelme dedi zaten yoksa okulum bir sene uzayacaktı. Ailesi getirdi onu kaçak olarak. Askerlik yerimiz şuanda Manisa - Alaşehir, ama biz İzmir'de oturuyoruz
ŞAFAAKK DOĞAN GÜNEŞ Başkada yok
Az yada çok KISA yada UZUN ne olursa olsun sevenler için hasret hasrettir özlem özlemdir ve ayrılık herkes için en zorudur.
Ben ve askerim iyi kötü bitirdik bu özlemi ve hasreti artık sona geldik her öncekiler gibi
Ve herkes elbet bir gün sona gelecek ve kavuşacak Allahın iziniyle inşAllah.
Asker yolu bekleyen herkese Allahtan bol bol sabır diliyorum hasretlik zor mesele
Allahın izniyle herkes askerlerine sağsalim kavuşsun inşAllah.
Asker yareni demek bu zaten canım, gideceği günü bile bile geldiğine bile sevinememek..Geçecek çünkü bize de üstlerimiz 400'lerdeyken aynılarını diyordu, burda hepimiz aynı dertleri paylaşıyoruz dışardaki insan ne bilsin içimizi.. Bak geçmiyo geçmiyo diyordum ağlayıp sızlanıyordum, ama yarıladık şafağı. Sırayı sizlere bıraktık sizde arkamızdan geliyorsunuz kuzum Oh ne güzel geçirmişsiniz iki günü işte. Şimdilik o iki günle avutacaksın. Sonra diğer izin gününüzle sonrasında diğer diğer diğer.. Ve sonunda şafak bitecek elbett ah bunu söylemesi bile umut ya, mutlu ediyor insanı Üzülme canım, bolca duayla sabır.
Tesadüfe bak acemiliği bizimkinin İzmirdeydi, bizde onu kaçak olarak Manisaya götürmüştük amcasıgile gitmiştik orda durmuştuk. Ah ahhİzmir manisa arası pek uzak değil öyle hatırlıyorum ama ?
Ne güzelRabbim bi daha ayrılık göstermesin.
Darısı bizlerin başına
Kızlar merhaba. Çağla ben, 93/3 çülerden. 2 gün evci iznimiz vardı bitti bugün. Kendi elimle uğurladım otogardan. Ama ne o ne ben veda etmeye hala daha alışamadık. Her vedada askerlik yeniden başlıyor gibi, sanki yine o ilk gün gibi. O da ağlıyor her seferinde, ben de. Ne yapıcaz biz böyle, hiç bilemiyorum
Kızlarr merhaba Şeyma ben :) Benim sözlüm Kütahya hava komutanlığında,acemiliği 75 gün,usta birliği İzmir-Güzelyalı :) Normalde 93/1 yareni olucaktım ama olmadı bende 93/3 oldumCuma törenden sonra geldi benimki dün bütün gün birlikteydik he yetti mi derseniz tabiki yetmedi kime yeterki yanındayken bile doyamıyorum sizde böylesinizdir :) Adam sakalsızda cok yakısıklı kıskanııyorum yahu Biz İstanbulda yasıyoruz ama ben Ankarada okuyorum(Ayrıca bugun gidiyorum seviniyorum cunku zaman cabuk gecicek okulda,üzülüyorum okul açılıyor Bzen oyle sıkılıyorumkı parmaklarımı sayıyorum bir-ki diye,burda iki yok ki var dedi sayımda bağırarak hızlı soyleyınce oyle oluyormus :) Parmaklarımı sayıyorum diyice ıcım parcalandı ya hemen öptum sarıldım Yüzüğü bendeydi zincir alıp boynuma takmıstım o yokken ama serbestmıs yuzugunu ıstedı bende verdım.Notlar vardı ona yazdıgım onları cok sevıyor bende dedim sıkıldıkca parmak sayma yazdıklarımı oku fotografıma bak ve benı yanında hisset Sonrasında Beyfendıyle karsılıklı türk kahvesı ıctık sohbet koyuydu :) Güzel birgün gecirdik ikimizde gercekten çok mutluyduk,simdi varmıs Kütahyaya..Şuan tek tesellim 25 gün sonra İstanbulda bulusucak olmamız,dağıtım iznine geliyor bende bayram iznine gelicemmm
ooo yeni yarenler gelmiş hoşgeldiniz Allah kavuştursun kızlaar çabucak geçsn günler
Amin amin, inşallah :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?