Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞAFAK PANOMUZ

15 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...94 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 152 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...208 edatuccar...

...219 begushh...

...226 Margarikotin...

...227 zeynepesin...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...231 pekmez_akilli...

...231 ilithya...

...231 SelenYusuf...

...282 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...320 ezgisaygin...

...325 mutluluk_06...

...327 seros08...

...367 traublee...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

alemsin çok güldümm hadi yat yatt yarın gözaltında torbalarla çıkma kameralara

İyi geceler niloşşşş

Ahh canım geçer o seneler yeterki her şey güzel olsunn..inş cnm amin sağol..sinirlerm çok bozuldu 10 ay geçtide 5 ay geçmiyor yakın olsa gitsem.. Ama yok oda yok..

15 EYLÜL 2013

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 39 : KIRKLARELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 62 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 65 : VAN'A SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 69 : BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM ...

kız niloş yolarım senin saçını başını, ben mehmet'imi görmeyim mi yani rüyamda iyi geceler canım, çok tatlı rüyalar

Daha 152 allahımmmm geçmiyor!!!!
Eline sağlıkkk hiloşş ayrıca

Hiloşumm eline sağlık gene attırıverdin gariii :92:

Kızlarr hepinize iyi geceler benden de bu kadar hepiniziiii öptümmmm :116::116::116::116:

Ne demek kizlarrr herkese iyi gecelerrr ben de sevdicegimle konustm daaa gec yazdm biraz..bakmayın askerlik bitti ama biz de bi tek geceleri konuşuyoz zaten :)) Öpücükler sizeeee.. :***

sanada ii geceler canım ohh ne güzel yaa inş bizde görcez o askerliğin bittiği günleri

geldim geldim :)
ismim hande
balıkesirde yaşıyorum işim dolayısıyla.
eşim acemiliği hatay, jandarma eri olarak yapıcak.
23 yaşındayım
üniversitede araş. gör. olarak çalışıyorum.

eşim de 28 yaşında gitti...
çok özlüyoruz birbirimiziiii

nişanda gelenlere veririm die düşündüm canm bişeyler veriyolarmış ya hatıra die lavanta kesesi olur içinde mis gibi kokar

Heee mantıklııı ay benm de düşünmem lazım böyle şeyleri olmaz olmaz diyoz da ikna ederler bir de bayrama olursa ayvayı yerimm benn

memnun oldum hande ben de nilüfer... bizim askerlik bitti; ama uzaklık ve hasretlik devam ediyor. bu topiğin yeri ayrı olduğu çin bırakamıyoruz sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah kocacına. askerinle görüşebiliyor musun, alışmış mı yerine, ortamı nasılmış? burda biz birbirimize çok destek olduk olmaya da devam ediyoruz. kimi zaman gülüyor kimi zaman ağlıyor; ama her şeyi paylaşıyoruz, her derde sevince ortak oluyoruz. buraya daha sık uğrarsan yalnız olmadığını, seninle aynı duyguları paylaşan birçok yaren olduğunu göreceksin. bu da sana daha iyi gelir, askerlik birazcık daha kolay geçer tekrar hoş geldin

kızlllaaar bundan istiyom ya nerde bulabilirim çoook güsel ya

bu ne yavruşum :44:

Heee mantıklııı ay benm de düşünmem lazım böyle şeyleri olmaz olmaz diyoz da ikna ederler bir de bayrama olursa ayvayı yerimm benn

bende daha ortada bişey yok ben bilem bakıom ya çok güsel şeyler var düşünüyosan bakmaya başla canm zaten istanbulda çoktur böle şeyler bayrama ne kaldı yaw 1 ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…