Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladm cnm muhassebe zor ya bn sözelciyim nefret ediorm ingilizceden ya senin ingilizcen var madem neden bulamıyısun iş yönetici asistnlığı bak

Anladm cnm muhassebe zor ya bn sözelciyim nefret ediorm ingilizceden ya senin ingilizcen var madem neden bulamıyısun iş yönetici asistnlığı bak

varda öyle akıcı bi konuşmam yok ben anlıyorum kelimeleri falan biliyorum derdimi de anlatıorum konuşuorm da onlar türkçe gibi konuşan istiolar o kadarda ben de yok bide ben yönetici asistanlığı istemiyorum bana göre değil Bağlı bulunduğun müdür ya da departmanın tüm işini sen yapıosun yok toplantı organizasyonu yok uçak biletleri yok check in ler ama sen yapabilirim diosan kesinlikle başvur sitede gördüklerine bankalara falan da alıolar her yerde ing istemio karşındaki insana ve çalıştıkları kuruma bağlı dış ticart yapan firmalar genelde istiyo dediğin gibi...Allah gönlüne göre versn cnmm sıkma canını mezun oldun daha yeni olur bir yer inşallah...

E canım biraz bendede var ingilizce o kadar değil biliyorum yapabilirim ben.Yada bir organizasyon şirketinde insan kaynakları istiyorum bakalım kısmet...
Yok cnm sıkmıyorumda evde sıkıldım 2 ayda bana göre değil çalışmam Lazım
kpss ye giricem 2014 te belki çalışırım da ondanda umudum yok yani binlerce kişi giriyo

O zamaaaaaan sünnetten sonra güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

bende öyle diyorum canım ne kaldı ki 457 nerde 67 nerde ama işte..bu aralar neden bilmiyorum umutsuzum..aslın çok şükür ki şafağım çok güzel biliyorum ama neden böyle oldu anlamadım

aa ne bu umutsuzluk canm beklemeye alıştın die mi gelcekler ve herşey çok güsel olcak hayatımız düzene girmeye başlıcak bunları düşün cnm bi engel kalmıcak hasretlik bitcek

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

17 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...92 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 150 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...206 edatuccar...

...217 begushh...

...219 Margarikotin...

...225 zeynepesin...

...229 pekmez_akilli...

...229 ilithya...

...229 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...280 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...318 ezgisaygin...

...323 mutluluk_06...

...325 seros08...

...365 Snt55...

...365 traublee...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...427 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:
inş canım cidden son zamanlar daha yorucu oluyormuş çok bunaldım :26:

Bana öyle olmamıştı yaa bunu diyen çok olur ama bana son günler rahat geçmişti nedensee :44:

Herkese Selam,Yola Devam :92::92::92::92:

Bagüşümmm

Çalışçazz hiloşum para lazım napalım :)))

Tabi kızımmm çok para lazımmmm ah ahh

Tabiii yaa kış geliooo tüm yarenler burda yazın da sinek avlıodu buralar

ama biz demirbaşız Begüşümm

haha aynen ya :) :)

Kız napıyosun sen bakimm

Hayırlı olsn Eddaaaa üni müni hohoyt

O zamaaaaaan sünnetten sonra güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

İnşallahh pekozzz bu nrden çıktı deme ben de bilmiyorum hahaha nedense neşeli bir günümdeym gene Allah bozmasın

mantıklı bencede canm onurda haziranda glmişti hepsini bir kullandı o ayrı ekmde de ben gitcem nasipse kasımdada gelceeeek

Ellerin kolların dert görmesin Hiloşummm benimki doğru wallahi

Hiloşş iyiyim şükür bebeğiiiiimm :) Okula başaldım bugün bir yıl daha su gibi akıp gider inşallahh .:)
Asıl haberler sende asıl canımcım nasıl gidiyor söz nişan işleri eniştemizle nasılsınızz ??

Aynen Hiloşum biz buraların bekçisiyizzz kaldı ki senin askerin çoktan geldi sen bile bizi bırakmadın bu taze yarenler uğramadı bileee

Ellerin kolların dert görmesin Hiloşummm benimki doğru wallahi

Ne demek Nilosummm :**

Ohh okulda daha kolay gecer bence insallahh tabiii...
Bende su an haber yok canm benim beklemedeyiz su an bakalm :) aramiz iyi cok sukur daha sakin bi iliskimiz var gibi :))

Aynen Hiloşum biz buraların bekçisiyizzz kaldı ki senin askerin çoktan geldi sen bile bizi bırakmadın bu taze yarenler uğramadı bileee

Aynen Begusummm haklisn ben de kiriliyorm ama herkesn kendi secimi napalm canlari sagolsn )

48,5 saat oldu, bu çocuk hala arayamadı beni. Ağlıcam şimdi offf yaaa

Canm benm baslarda bunlar cok normal herkesten duyduk bunlari ki bulunduğu yerdeki kosullari falan da bilmiyorsn eminim ilk fırsatta arar..

Bizim cep telefonumuz olmadığı için konuşma şansımız da olmuyo hiç edoş sen çok şanlısın vallahi teli var canın isteyince mesaj atabiliyosunn..Evet şarkı bana da ağır geldi birazz ama haftasonu nette konşurken yolladı duyunca ağladım yanii uzun zamandır ağlamamıştım Çok duygulandımm bi de onun psikolojisiii of of.. Ama geçicek biticek canımızı sıkmak yooook

Evet bebeğiim daha çabuk geçicek zaman :) Ben en çok yazın zolnıcaktm çünkü evimiz çok yakın her gün görüyodumm yani ama alıştım bi şekilde yazı btirdik şükür kışı da geçirirsek önümüz aydınlık :) Buraya ilk geldiğimde sen daha 80 lerdeyn sanırımm bnde 467 şimdi 200 bekliyorm zaman su gibi geçiyo gerçektennn :)

mutluluğunuz her zaman daim olsun canıııımm :) Allah nazarlardan saklasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…