Valla her yer asgariden başlıo genelde deneyimsiz eleman olunca öyle düşünme firma iyiyse asgaride olsa başla zaten zam yaparlar...Yada mesela 1000 diosun ya dio sna yol vermiyorum gene aynı yola gelio inşallah gönlüne göre bulursun cnm ...bnm ki muhasebe ile ilgili.. ismeğin ingilizce kursuna gitsene bilmeyenler için çok faydalı hemde sertifikan olur ben gitcktm senin ing var diye almadılar sıfırdan başlatıolarmş, bnm ki biliyorum ama akıcı değil ...
Hayırlısı olsun ya iş konusunda valla Allah herkese bi yerde rızık verir de işte zamanı gelince oluo heralde ...yenibiriş,kariyer,secret cv ye üye ol her gün güncelle bide yetiştirilmek üzere olanlara falan da başvur bi yerden ararlar elbet yeni mezunsun hemde ...
Anladm cnm muhassebe zor ya bn sözelciyimnefret ediorm ingilizceden ya senin ingilizcen var madem neden bulamıyısun iş yönetici asistnlığı bak
varda öyle akıcı bi konuşmam yok ben anlıyorum kelimeleri falan biliyorum derdimi de anlatıorum konuşuorm da onlar türkçe gibi konuşan istiolar o kadarda ben de yokbide ben yönetici asistanlığı istemiyorum bana göre değil Bağlı bulunduğun müdür ya da departmanın tüm işini sen yapıosun yok toplantı organizasyonu yok uçak biletleri yok check in ler ama sen yapabilirim diosan kesinlikle başvur sitede gördüklerine bankalara falan da alıolar her yerde ing istemio karşındaki insana ve çalıştıkları kuruma bağlı dış ticart yapan firmalar genelde istiyo dediğin gibi...Allah gönlüne göre versn cnmm sıkma canını mezun oldun daha yeni olur bir yer inşallah...
İnşallah pekmezzz bal gaymakk
Valla şimdilik sakiniz ya Zaferimin küçük kardeşinin sünnet düğünü var haftaya biz de gidecez annemle babamla büyük ihtimal..o zamana kadar onların da telaşı olduğundan bizim iş öylece kalmıştı, asıl atağı sünnetten sonraya saklıyorlar ama bakalım babamın tepkisi ne olacak, her şey merak konusu
bende öyle diyorum canım ne kaldı ki 457 nerde 67 nerde ama işte..bu aralar neden bilmiyorum umutsuzum..aslın çok şükür ki şafağım çok güzel biliyorum ama neden böyle oldu anlamadım
inş canım cidden son zamanlar daha yorucu oluyormuş çok bunaldım :26:
Herkese Selam,Yola Devam :92::92::92::92:
Çalışçazz hiloşum para lazım napalım :)))
Tabiii yaa kış geliooo tüm yarenler burda yazın da sinek avlıodu buralar
haha aynen ya :) :)
İstanbul üni kazandm cnm halkla ilşkiler lisans tamamlıcam işte uzaktan eğîtm ama iş bakıyorum sen napıosnnn
Aynen düşmicek bnmkide beklio ama yok yani bnm umudum
Bizde böyleydik sonra düşmeyinve umutlarr fosss
O zamaaaaaan sünnetten sonra güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Kızlarrr şimdi azcık akıl danışıyım size bana birazcık yorum yapın :))
Şimdi ben ocakta İzmire gidicektim haftasonu için ama ailem pek sıcak bakmadığı için bende ısrar etmedim.Ermanda Aralığın sonununda ben gelirim ozaman dedi, sonrada haziranda yeğeninin sünneti olucak büyük ihtimal 10günde ozaman kullanıp bitircek iznini.Sizde daha erkenmi izin kullanmak için aralıkta 6 ay biticek 7.aya gircez askerlikte. Bir 6 ay sonra yine kullancak haziranda 1 yıl dolcak, kalıcak 3 ay .Oda geçer heralde bi şekilde...
Siz ne diyorsunuz Ermanda kararsız aslında ama bende gidemicem kışın sonuçta günü birlikte olsa izin almam biraz sıkıntı(
Hayırlı olsn Eddaaaa üni müni hohoyt
Sağol hilalcim zaten mezun olmuştum myo dan bu lisans tamamlama olucak
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
17 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...92 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 150 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...206 edatuccar...
...217 begushh...
...219 Margarikotin...
...225 zeynepesin...
...229 pekmez_akilli...
...229 ilithya...
...229 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...280 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...318 ezgisaygin...
...323 mutluluk_06...
...325 seros08...
...365 Snt55...
...365 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...427 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
Bana öyle olmamıştı yaa bunu diyen çok olur ama bana son günler rahat geçmişti nedensee :44:
Bagüşümmm
Tabi kızımmm çok para lazımmmm ah ahh
ama biz demirbaşız Begüşümm
Kız napıyosun sen bakimm
İnşallahh pekozzzbu nrden çıktı deme ben de bilmiyorum hahaha nedense neşeli bir günümdeym gene Allah bozmasın
Bana öyle olmamıştı yaa bunu diyen çok olur ama bana son günler rahat geçmişti nedensee :44:
Bagüşümmm
Tabi kızımmm çok para lazımmmm ah ahh
ama biz demirbaşız Begüşümm
Kız napıyosun sen bakimm
İnşallahh pekozzzbu nrden çıktı deme ben de bilmiyorum hahaha nedense neşeli bir günümdeym gene Allah bozmasın
He canım biliyorum okumuştm da olsnn lisans başkaa
Benden size gelsin bayanlarr..Bana da askerim yolladı haftasonuu ağlayın bakalım birazz..
Serdem Coskun Safak Kacta Askerim - YouTube
Ellerin kolların dert görmesin Hiloşummm benimki doğru wallahi
Hiloşş iyiyim şükür bebeğiiiiimm :) Okula başaldım bugün bir yıl daha su gibi akıp gider inşallahh .:)
Asıl haberler sende asıl canımcım nasıl gidiyor söz nişan işleri eniştemizle nasılsınızz ??
Aynen Hiloşum biz buraların bekçisiyizzz kaldı ki senin askerin çoktan geldi sen bile bizi bırakmadın bu taze yarenler uğramadı bileee
48,5 saat oldu, bu çocuk hala arayamadı beni. Ağlıcam şimdi offf yaaa
ay aklımaa birlikte 6 saat nöbet tutuğmz zamanlar geldi ya sürekli telefonda konuştuğumuz gecenin 3 ünde sabahın 6 sında... ... hiç tarzım değil şarkı ama insan etkileniyor aynılarını yaşadığı için..
Ne demek Nilosummm :**
Ohh okulda daha kolay gecer bence insallahh tabiii...
Bende su an haber yok canm benim beklemedeyiz su an bakalm :) aramiz iyi cok sukur daha sakin bi iliskimiz var gibi :))
Aynen Begusummm haklisn ben de kiriliyorm ama herkesn kendi secimi napalm canlari sagolsn)
Canm benm baslarda bunlar cok normal herkesten duyduk bunlari ki bulunduğu yerdeki kosullari falan da bilmiyorsn eminim ilk fırsatta arar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?