Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol begüşş :) Bu yılı da hemen geçirelimm yaz gelsiiinn :) Sevdiceğime kavuşayım ohohoh :)

Sen napıyosun canımm nasıl gidiyoo ??

Önce biz kavuşcazz yok öyle şaka şaka aynen cnmm şu yıl bi geçsin hepimi derin bi nefes alıcaz Allahın izniyle ...

İyiyim Seroş nolsun ya işte bildiğin gibi,senin asker napıo alıştı mı ustasına artık ?

Bende buraya girdikçe görüyom benim hedefte 299 şuan :))) 200lere gelsem bende azcık rahatlarım.Ama gerçekten 2014 hepimizin hayatını değiştircek inanıyorum buna bütün kalbimle

Kızlarrr birde bakarsınız aralıkta askerlik 12 aya düşmüş, sizin askerler hopppp diye gelmiş,bizim şafaklar 90gün azalmışş.Allahım duy sesimi yarabbim aminnnnn

Hoşbulduk nilooşş :) Son 2 yılım yavrum biteceeekk :)
Ailen de haklı yavrum ya merakta kalırlar..Bende gtmek istiyordumm ama çok uzaakkk kendisi de gelme tek başına çok uzak falan diyo işte o yüzden kendi gelecek.. Belki ailesi gider onu görmeye..
Seninde istediğin gibi olur canikom inşallaahh ayarlar ermanın :)

Askerim de iyi çok şükür bebeğimm bir sorunumuzz yokk Telefon kınuşmaları hariç tabii yoğunluktan arayamadığı zamanlar oluyo Bu da canımı sıkıyo ama katlanıyorum napimm bişi desem kızıyo falan en iyisi sabırrr :)

Tabiki bebeeem öncelik siziiin :) Evet 2014 gelsin hemeeenn :) Bende saymıyorum begüşş ya sayınca geçmiyo gerçekten askerim de saymıyo artık..

Alıştı canikom ama çok çok yoğun hiç boş zamanı yok Arayamadığı zamanlar çooook Allahtan çarşı var haftasonu rahtaça konuşabliyoruz yoksa çok zor..ama doğuda değil ya olay yok buna da şükür

Sabırr canım sabır, elbet biz bunların karşılığını alıcaz Rabbim bize nasip edicek güzel günleri...

Sabırr canım sabır, elbet biz bunların karşılığını alıcaz Rabbim bize nasip edicek güzel günleri...

Evet canım sabıır sabıırr :) Şimdi yeni gidenlerin yazdıklarını okuyorum aynen bizim gibiler geçmicek faln filan ama geçiyo işte zor kolay geçiyo çok özlesekte bence yaşanması gereken bi duygu her şekilde çok güzel bişey asker beklemek zor ama güzel çok gururluyum bunun için :)

hakikaten saymayınca daha rahat geldi bana da =) bunada şükür Seroş napalm bi şekilde bitcek en azından çarşı falan var bak ...

Tabiii yaa kış geliooo tüm yarenler burda yazın da sinek avlıodu buralar

Dizilerde başlıyooo, zaman çabuk geçer kışın

Aynen canım, Allah utandırmasın inşallah gerçekten çok güzel bir duygu ve herkez yapamaz.Şu askerliği atlatınca zaten en büyük engel kalkıcak.Askerdeyken bekleyebilen bizlerden daha iyisinide bulamazlar yanii Herkezin harcı değil çünkü sabır işi...

hakikaten saymayınca daha rahat geldi bana da =) bunada şükür Seroş napalm bi şekilde bitcek en azından çarşı falan var bak ...

Evet bügüşüm çarşılar falan olmasa askerlerimizde bıkardı iyice, çok şükür hallerimize...

Evet canımm çarşı olmasa naaprdık buna da şükürler olsun :) Geçicek biticek kuzucum DOĞAN GÜNEŞ biziimm olacaaakk :)

Kızlarrr düşme hayallerine girmeyin biz çok girdik zamanında begüm bilio ne komikti begüm dimi yaaa bi baktık fosss

Kızlarrr düşme hayallerine girmeyin biz çok girdik zamanında begüm bilio ne komikti begüm dimi yaaa bi baktık fosss

Aynen cnm ben düşmez diodm ama çoğu insan gibi acabalar oluo mayısta anneler gününe odaklanmştı herkes ...Ama ben hep diorum umutlanmıyorum arkadaşlarım düşer diye gittiler bitirip geldiler Düşme olcak diye hayatta beklemiyorum şafak belli ama olursa da kısmet ...

Sen napıosun Eda dgs flaan noldu aklıma geldi şimdi

İstanbul üni kazandm cnm halkla ilşkiler lisans tamamlıcam işte uzaktan eğîtm ama iş bakıyorum sen napıosnnn
Umut dünyası eddoş :) Bencede düşmez gibime geliyo olsaydı şimdiye kadar bişeyler duyardıkk zaten..
Aynen düşmicek bnmkide beklio ama yok yani bnm umudum
Eda napalım bebişim ya umut işte
Bizde böyleydik sonra düşmeyinve umutlarr fosss

HAyırlı olsun cnmm ,,bende iyiyim bi kaç iş görüşmesi var sonuçlarını bekliyorum uzunnn bi mülakat aşaması

HAyırlı olsun cnmm ,,bende iyiyim bi kaç iş görüşmesi var sonuçlarını bekliyorum uzunnn bi mülakat aşaması

Ne işi cnnım? Bn hep yönetici asistanlığı bakıyorum ingilizce istio oda bende yok bide asgari istemiorm en az 1000 tl yani o yzdn evdeym şuan

Ne işi cnnım? Bn hep yönetici asistanlığı bakıyorum ingilizce istio oda bende yok bide asgari istemiorm en az 1000 tl yani o yzdn evdeym şuan

Valla her yer asgariden başlıo genelde deneyimsiz eleman olunca öyle düşünme firma iyiyse asgaride olsa başla zaten zam yaparlar...Yada mesela 1000 diosun ya dio sna yol vermiyorum gene aynı yola gelio inşallah gönlüne göre bulursun cnm ...bnm ki muhasebe ile ilgili.. ismeğin ingilizce kursuna gitsene bilmeyenler için çok faydalı hemde sertifikan olur ben gitcktm senin ing var diye almadılar sıfırdan başlatıolarmş, bnm ki biliyorum ama akıcı değil ...

Hayırlısı olsun ya iş konusunda valla Allah herkese bi yerde rızık verir de işte zamanı gelince oluo heralde ...yenibiriş,kariyer,secret cv ye üye ol her gün güncelle bide yetiştirilmek üzere olanlara falan da başvur bi yerden ararlar elbet yeni mezunsun hemde ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…