Saol begüşş :) Bu yılı da hemen geçirelimm yaz gelsiiinn :) Sevdiceğime kavuşayım ohohoh :)
Sen napıyosun canımm nasıl gidiyoo ??
Ben saymıyorum hayatım ya sayınca valla gçmio baştan çok takıodum şimdi takmıyorum şafağı bile bazen unutuyorum,,,yarılamaya odaklanmştm o geçti şimdi 180 e odaklıyım =) dediğin gibi 2014 gelmeden zaten rahat nefes yok o yüzden her gün şafak saymak can sıkıo =)
Seroşş hoşgeldin canım.Bitir kızım artık şu okulu, oku oku nereye kadar :)))
Evet canım ya ailem yalnız gitmeme pek sıcak bakmıyo 1 gece bile olsa kalma konusunda pekte içlerine sinmiyo anladığım kadarıyla, eee bide ocak kış ayı ne olur ne olmaz onlarada hak veriyorum.Sonra ermanda diyince yol iznimde var aralıkta ben gelirim falan öle konuştuk bakalım, komutanıyla falanda konuşucak aralık sonu için ayarlarsa güzel olur.Benimde kasımın 15inde bir yılım dolcak bi hafta o geldiğinde yıllık izne çıkarım bende rahatla görüşürüz en azından
Sen nasılsın askerin falan bi sıkıntı yok dimi
Önce biz kavuşcazz yok öyleşaka şaka aynen cnmm şu yıl bi geçsin hepimi derin bi nefes alıcaz Allahın izniyle ...
İyiyim Seroş nolsun ya işte bildiğin gibi,senin asker napıo alıştı mı ustasına artık ?
Hoşbulduk nilooşş :) Son 2 yılım yavrum biteceeekk :)
Ailen de haklı yavrum ya merakta kalırlar..Bende gtmek istiyordumm ama çok uzaakkk kendisi de gelme tek başına çok uzak falan diyo işte o yüzden kendi gelecek.. Belki ailesi gider onu görmeye..
Seninde istediğin gibi olur canikom inşallaahh ayarlar ermanın :)
Askerim de iyi çok şükür bebeğimm bir sorunumuzz yokkTelefon kınuşmaları hariç tabii yoğunluktan arayamadığı zamanlar oluyo Bu da canımı sıkıyo ama katlanıyorum napimm bişi desem kızıyo falan en iyisi sabırrr :)
Tabiii yaa kış geliooo tüm yarenler burda yazın da sinek avlıodu buralar
Sabırr canım sabır, elbet biz bunların karşılığını alıcaz Rabbim bize nasip edicek güzel günleri...
Tabiki bebeeem öncelik siziiin :) Evet 2014 gelsin hemeeenn :) Bende saymıyorum begüşş ya sayınca geçmiyo gerçekten askerim de saymıyo artık..
Alıştı canikom ama çok çok yoğun hiç boş zamanı yokArayamadığı zamanlar çooook Allahtan çarşı var haftasonu rahtaça konuşabliyoruz yoksa çok zor..ama doğuda değil ya olay yok buna da şükür
Tabiii yaa kış geliooo tüm yarenler burda yazın da sinek avlıodu buralar
Evet canım sabıır sabıırr :) Şimdi yeni gidenlerin yazdıklarını okuyorum aynen bizim gibiler geçmicek faln filan ama geçiyo işte zor kolay geçiyo çok özlesekte bence yaşanması gereken bi duygu her şekilde çok güzel bişey asker beklemek zor ama güzel çok gururluyum bunun için :)
hakikaten saymayınca daha rahat geldi bana da =) bunada şükür Seroş napalm bi şekilde bitcek en azından çarşı falan var bak ...
hakikaten saymayınca daha rahat geldi bana da =) bunada şükür Seroş napalm bi şekilde bitcek en azından çarşı falan var bak ...
Kızlarrr düşme hayallerine girmeyin biz çok girdik zamanında begüm bilione komikti begüm dimi yaaa bi baktık fosss
Kızlarrr düşme hayallerine girmeyin biz çok girdik zamanında begüm bilione komikti begüm dimi yaaa bi baktık fosss
İstanbul üni kazandm cnm halkla ilşkiler lisans tamamlıcam işte uzaktan eğîtm ama iş bakıyorum sen napıosnnnAynen cnm ben düşmez diodm ama çoğu insan gibi acabalar oluo mayısta anneler gününe odaklanmştı herkes ...Ama ben hep diorum umutlanmıyorum arkadaşlarım düşer diye gittiler bitirip geldilerDüşme olcak diye hayatta beklemiyorum şafak belli ama olursa da kısmet ...
Sen napıosun Eda dgs flaan noldu aklıma geldi şimdi
Aynen düşmicek bnmkide beklio ama yok yani bnm umudumUmut dünyası eddoş :) Bencede düşmez gibime geliyo olsaydı şimdiye kadar bişeyler duyardıkk zaten..
Bizde böyleydik sonra düşmeyinve umutlarr fosssEda napalım bebişim ya umut işte
İstanbul üni kazandm cnm halkla ilşkiler lisans tamamlıcam işte uzaktan eğîtm ama iş bakıyorum sen napıosnnn
Aynen düşmicek bnmkide beklio ama yok yani bnm umudum
Bizde böyleydik sonra düşmeyinve umutlarr fosss
HAyırlı olsun cnmm ,,bende iyiyim bi kaç iş görüşmesi var sonuçlarını bekliyorum uzunnn bi mülakat aşaması
Ne işi cnnım? Bn hep yönetici asistanlığı bakıyorum ingilizce istio oda bende yok bide asgari istemiorm en az 1000 tl yani o yzdn evdeym şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?