Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bnm bizimde durum eskisi kadar rahat değil telefon kullanıyo ama günde 1 kez arayı ankesörlüden yatıncada mesaj atıyor.ÇAvuş oldu artık nöbet tutmuyor o yüzden konuşmalarımız aşırı azaldı..sürekli komutanla ve mahkumların işleriyle falan uğralıyor kullanamıyoruz artık akşam 9 da görevi teslm edio bak en sondün akşam konuştuk ve 10 aylık askeriz düşün

Aynen canını sıkma neden kullanamıyor çokmu sıkı orası ? karakolda değil dimi? bnmki karakolda olduğundan rahattı bide nöbet çoktu...Taburda daha zordur

Son düzenleme:
48,5 saat oldu, bu çocuk hala arayamadı beni. Ağlıcam şimdi offf yaaa

Evet canım bunlar gayet normaall..Biz ustada olmamıza rağmen benmde 2 gün konuşmadığım oluyo yani ama yapıcak birşey yok sabır sadece canı sağlığı yerinde olsunda dayanıcazz biizzz bibakmışsın gelivermiş..

Senle tanışmadık bu arada isim ne nerelisinn ??

olsun yavruumm bu kadar zamanı geride bırakmışsnızz bak ne kadar az kaldıı bitiyo :) Buna da şükür

sıkı canım ya hem de çook Bölge komutanlığında benimki asker sayısı çok az herkes birbirine batıyo 50 tane asker varsa 80 tane rütbeli var ve de paşa var..işleri de o kadr yoğun kii 5 dkka boş zaman kalmıyo diyo ankesörlüden de zar sor arayabiliyoo bekliyorum belki ilerleyen zamanlarda rahatlar birazz

Aynen şükür canım bunada..hım anladm rütbeli varsa zor canım karakollarda rahat ama bnmki karakoda 20 kişiler herkes kullanıo komutanına göre işte o gün rahat oluosn bnmki cezaevi aracındaykn msj atıyordu bazen mahkum falan var düşün yani ama şimdi gitmiyor göreve...sizde inş rahatlarsınız canımm ya en kısa zamanda 5 dk arayabilir ankesörlüden her gün

Canm benm baslarda bunlar cok normal herkesten duyduk bunlari ki bulunduğu yerdeki kosullari falan da bilmiyorsn eminim ilk fırsatta arar..

Daha önce ilk haftasında olmuştu sadece böyle 3 gün arayamadığı. Ondan sonra hep düzenliydi her gün arardı, bazen günde 2 kere aradığı da olurdu. İzinden döndüğü akşam ( pazar günü ) dedim daha, kendimi avutmak için, olsun canım ne yapalım en azından her gün haberini alıyorum diye. Bir insan kendi kendine ancak bu kadar nazar değdirebilir herhalde, ağzımı açmıcam daha da :18:

Bilmiyorum canımm bekliyorum işte biraz zaman geçcin daha çok yeni..Geçen hafta bizimde görevdeydi ordaki illeri falan gezdiler karakolları kontrol etiler komutanlarla..Telefon işi çok zor hiç kimse kullanmıyomuş yani teskereciler bileeeeee..
Allahtan çarşısı var da haftasonu konuşuyoruz rahatça o da olmasa çok zordu..Bi de kasımdan sonra askeriyelerinn kapanma durumu varmış eğer olursa il jandarmaya geçicek orası rahatmış inşallah hakkımızda hayırlısı :)

Haberini alamadım mı işte çok gergin oluyorum, herkes geçti gerçi bu yollardan, belki bir gün bende alışabilirim :18:

Çağla canım ben, İzmirliyim. Sen ?

Haberini alamadım mı işte çok gergin oluyorum, herkes geçti gerçi bu yollardan, belki bir gün bende alışabilirim :18:

Alışmak zorundayız canıım başka çaremiz mi var..Bende serap canımm kırklareliliyim memnun oldummm :)

Tezkereci bölüm vay bee.. cok uzakti depuk faln ama yaklaştk şükür

Son düzenleme:

Evet canım cabuk gecer bence dee... evet bak ne gunler gecmis heheyt beee viz gelirsin bize askerlik :)))

Sagol canm amin Allahim bozmasn tek duam bu

Haklisn ki haber alamamak cok kotu canm.. ben de bu konuda sansli yarenlerdendim ki dusun bir kere konusmadan bir gunumuz oldu aksam kederden kurtulamadm..cunku her gun konuşmaya alismistimm.... ama kosullara her türlü alismak zorundasin ne yazikki yavrum.. yipratma kendini belki bundan sonra da olacak demekki onun bulunduğu ortam bunu gerektiriyor canm benm :/

Hımm anladm cnm snnki jandarma normal o zmn.bnmki cezaevinde...kmse kullanamıyorsq zor sizin cnm ama..ankesörlü var onaza şükür çarşısı olmayanları düşün cnm oda avantaj tabiiki

Amin amin aminn yavrucuumm ağzının tadı hiç bozulmasıınn sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler muradına ereceksin o kadarr

Hımm anladm cnm snnki jandarma normal o zmn.bnmki cezaevinde...kmse kullanamıyorsq zor sizin cnm ama..ankesörlü var onaza şükür çarşısı olmayanları düşün cnm oda avantaj tabiiki

Evet canımm jandarma..şüür halimize yavrum ya doğuda olup canı tehlikede olucana böyle olsun ben konuşmamaya razıyım

Çağlacım valla o duruma ben de alışamıyorum günde bi kere konuşuncaa falan zaman geçmio sinirlerim bozuluo hala alışamadım bitene kadarda alışamıcam heralde. . .Ama şöyle bi durum var acemide hakikaten eğitimler ağır oluo falan ondan yorulup arayamamştr inşallah yarın arar cnmm sıkmamaya çalş kendini gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…