Bizim cep telefonumuz olmadığı için konuşma şansımız da olmuyo hiç edoş sen çok şanlısın vallahi teli var canın isteyince mesaj atabiliyosunn..Evet şarkı bana da ağır geldi birazz ama haftasonu nette konşurken yolladı duyunca ağladım yanii uzun zamandır ağlamamıştımÇok duygulandımm bi de onun psikolojisiii of of.. Ama geçicek biticek canımızı sıkmak yooook
48,5 saat oldu, bu çocuk hala arayamadı beni. Ağlıcam şimdi offf yaaa
canım bnm bizimde durum eskisi kadar rahat değil telefon kullanıyo ama günde 1 kez arayı ankesörlüden yatıncada mesaj atıyor.ÇAvuş oldu artık nöbet tutmuyor o yüzden konuşmalarımız aşırı azaldı..sürekli komutanla ve mahkumların işleriyle falan uğralıyor kullanamıyoruz artıkakşam 9 da görevi teslm edio bak en sondün akşam konuştuk ve 10 aylık askeriz düşün
Aynen canını sıkma neden kullanamıyor çokmu sıkı orası ? karakolda değil dimi? bnmki karakolda olduğundan rahattı bide nöbet çoktu...Taburda daha zordur
olsun yavruumm bu kadar zamanı geride bırakmışsnızz bak ne kadar az kaldıı bitiyo :) Buna da şükür
sıkı canım ya hem de çookBölge komutanlığında benimki asker sayısı çok az herkes birbirine batıyo 50 tane asker varsa 80 tane rütbeli var ve de paşa var..işleri de o kadr yoğun kii 5 dkka boş zaman kalmıyo diyo ankesörlüden de zar sor arayabiliyoo bekliyorum belki ilerleyen zamanlarda rahatlar birazz
Canm benm baslarda bunlar cok normal herkesten duyduk bunlari ki bulunduğu yerdeki kosullari falan da bilmiyorsn eminim ilk fırsatta arar..
Aynen şükür canım bunada..hım anladm rütbeli varsa zor canım karakollarda rahat ama bnmki karakoda 20 kişiler herkes kullanıo komutanına göre işte o gün rahat oluosn bnmki cezaevi aracındaykn msj atıyordu bazenmahkum falan var düşün yani ama şimdi gitmiyor göreve...sizde inş rahatlarsınız canımm ya en kısa zamanda 5 dk arayabilir ankesörlüden her gün
Evet canım bunlar gayet normaall..Biz ustada olmamıza rağmen benmde 2 gün konuşmadığım oluyo yani ama yapıcak birşey yok sabır sadece canı sağlığı yerinde olsunda dayanıcazz biizzz bibakmışsın gelivermiş..
Senle tanışmadık bu arada isim ne nerelisinn ??
Haberini alamadım mı işte çok gergin oluyorum, herkes geçti gerçi bu yollardan, belki bir gün bende alışabilirim :18:
Çağla canım ben, İzmirliyim. Sen ?
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
17 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...92 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 150 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...206 edatuccar...
...217 begushh...
...219 Margarikotin...
...225 zeynepesin...
...229 pekmez_akilli...
...229 ilithya...
...229 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...280 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...318 ezgisaygin...
...323 mutluluk_06...
...325 seros08...
...365 Snt55...
...365 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...427 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
Evet bebeğiim daha çabuk geçicek zaman :) Ben en çok yazın zolnıcaktm çünkü evimiz çok yakın her gün görüyodumm yani ama alıştım bi şekilde yazı btirdik şükür kışı da geçirirsek önümüz aydınlık :) Buraya ilk geldiğimde sen daha 80 lerdeyn sanırımm bnde 467 şimdi 200 bekliyorm zaman su gibi geçiyo gerçektennn :)
mutluluğunuz her zaman daim olsun canıııımm :) Allah nazarlardan saklasınnn
Daha önce ilk haftasında olmuştu sadece böyle 3 gün arayamadığı. Ondan sonra hep düzenliydi her gün arardı, bazen günde 2 kere aradığı da olurdu. İzinden döndüğü akşam ( pazar günü ) dedim daha, kendimi avutmak için, olsun canım ne yapalım en azından her gün haberini alıyorum diye. Bir insan kendi kendine ancak bu kadar nazar değdirebilir herhalde, ağzımı açmıcam daha da :18:
Bilmiyorum canımm bekliyorum işte biraz zaman geçcin daha çok yeni..Geçen hafta bizimde görevdeydi ordaki illeri falan gezdiler karakolları kontrol etiler komutanlarla..Telefon işi çok zor hiç kimse kullanmıyomuş yani teskereciler bileeeeee..
Allahtan çarşısı var da haftasonu konuşuyoruz rahatça o da olmasa çok zordu..Bi de kasımdan sonra askeriyelerinn kapanma durumu varmış eğer olursa il jandarmaya geçicek orası rahatmış inşallah hakkımızda hayırlısı :)
Evet canım cabuk gecer bence dee... evet bak ne gunler gecmis heheyt beee viz gelirsin bize askerlik :)))
Sagol canm amin Allahim bozmasn tek duam bu
Haklisn ki haber alamamak cok kotu canm.. ben de bu konuda sansli yarenlerdendim ki dusun bir kere konusmadan bir gunumuz oldu aksam kederden kurtulamadm..cunku her gun konuşmaya alismistimm.... ama kosullara her türlü alismak zorundasin ne yazikki yavrum.. yipratma kendini belki bundan sonra da olacak demekki onun bulunduğu ortam bunu gerektiriyor canm benm :/
Hımm anladm cnm snnki jandarma normal o zmn.bnmki cezaevinde...kmse kullanamıyorsq zor sizin cnm ama..ankesörlü var onaza şükür çarşısı olmayanları düşün cnm oda avantaj tabiiki
Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpem miiii
Haberini alamadım mı işte çok gergin oluyorum, herkes geçti gerçi bu yollardan, belki bir gün bende alışabilirim :18:
Çağla canım ben, İzmirliyim. Sen ?
Hoş geldin begüüşş :) Öp bizi öp bizi :) Pek bi neşelisin yavrumm :)
Evet canımm jandarma..şüür halimize yavrum ya doğuda olup canı tehlikede olucana böyle olsun ben konuşmamaya razıyım
Öyle bi içimden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?