Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar konumuzla alakasız size bir şey soracammm... şimdi ben nişan yaparsak hayırlısıyla foto çekimleri için Gülhane parkına gitmek istiyorum ama kendimiz çekincez yani doyasıyaa şöylee..arkadaşlarımdan da bi iki kişi gelcek çok yakın olanlar bizi bol bol çekcek falan.. peki sizce ben bu iş için şu yarı profesyonel foto makinalardan alsam nası olur abartmış mı olurum yoksa düğün de falan da kullanılır, ilerde çolumu çocumu da çekerim güzel mi olur ya bana çok mantıklı geldi yaniiii... ama babamın bu işe he demesi lazım çünkü ben normalde Kasım'da avukat ruhsatım için yüklü miktar ödeme yapacam para biriktiriyordum ama her şey para maşallah :44: ek iş mi bulsam ben hehehee

fotoğrafçılarda kiralık fotoğraf makineleri oluyor canım, sahibinden.com'da da var; ama o nasıl oluyor bilmiyorum :26: nasılsa ilerde de lazım olacak diyorsan imkanın da varsa daha doğrusu babanın imkanı varsa alıverin, güzel olur tabii güzel güzel fotolar çekinirsiniz her an...

Ortada bir sebep yoksa da klasik sıkıntılarsa daha iyi be yavrucummm sinir krizlerindense çok daha iyiii

Umarım geçer hemencik tatlıımm

yok yok canım, boşluktan oluyor sanırım inşallah

Son düzenleme:
Canım öncelikle bnce bi fotoğrafçı tut şimdi sen prof makineyi alırsan kullanmasını bilen biri lazom yani fotoğraf mak çok fotoğrafçıda iş bn lisede gaztecilik okudum fotoğraf mak var prof çekmeyide biliorm mesela ama tekniğini bilmeyene gereksz sonuçta çok para verceksn ve masraf yapcaksn başka şeylerede internetten bak mini paketler var 500 tl ye dış çekim. Öyle yaptr bnce

hadi yaa, kötü olmuş tekrar arar da konuşur düzeltirsiniz inşallah...

bugün aramaz tavır yapar, yarın arar diye düşünüyorum, beni dinleyip anlamadan kesti attı
ne diye telefonu öylece kapatıyor ya.
çok üzüldüm gerçekten, biraz sinirlendim de.

Di mi di miii babamla konuşacam bunu işimiz netleşsin de sağol Nilücümm..

haklısın boşluktan olabilir Nilüüü sıkma canını kızz yok mu bi düğün falan

Canım o kadar para verip prof makina almıcam tabi ki de alsam da yarı prof olanlardan yani zaten bizler için tasarlanmış eğitim almasan da çok rahat kullanılıyor bi ara baya bakınmıştım ama ertelemiştim sanırm.. bakalım yine de canım fotografcı işini istemiyorum nişanda, bol bol kendim çekincem ama mak ya alcam ya da bulcam bakalımm

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

18 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...91 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 149 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...205 edatuccar...

...216 begushh...

...218 Margarikotin...

...224 zeynepesin...

...228 pekmez_akilli...

...228 ilithya...

...228 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...279 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...317 ezgisaygin...

...322 mutluluk_06...

...324 seros08...

...364 Snt55...

...364 traublee...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...422 seymasklgn...

...426 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 36 : KARS'A SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 59 : TEKİRDAĞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 62 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 66 : YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

Hımm anladım cnım o zaman öyle yap sn :)

Ayyy ekle canim ekle askerlikle ilgili ne turlu pano varsa ekle :-D duramadim valla ya

slmmm kızlarr nasılsınız..benim yatmam lazım aslında ama buraya bakmadan geçemiyorum yaa..yarın okul var anaokulu öğretmeni olaraktan çocuklarla uğraşmak hayli zor..geç yatıp çocukların karşısına zombi gibin çıkmak istemyorum ama buraya bakmadan da eedemiyorum :))) askerimle konuştum mutluyum...öpüldünüz hepinizzzzzz

yok canım yaa maalesef, olsa da benim gidecek gücüm yok konuş yavrum, sevgili kızını kıracağını hiç sanmam benim var yarı profosyonel bi makinem, iki yıl kadar önce 1000 liraya almıştım, şimdi 500 küsur olmuş, onu tavsiye edebilirim, güzel makine

bugün aramaz tavır yapar, yarın arar diye düşünüyorum, beni dinleyip anlamadan kesti attı
ne diye telefonu öylece kapatıyor ya.
çok üzüldüm gerçekten, biraz sinirlendim de.

canım belki kapatması gerekmiştir, sonra da arayacak fırsatı olmamıştır. onun aklı da sende kalmıştır :26:

ayy sen de mi öğretmendin şekerim tabii canım yat uyu uykunu al, çocuklar okuldan soğumasın benim yerime de öğret bir şeyler hayırlı olsun yeni eğitim-öğretim yılınız

al bence canm onurda almıştı biara fotolar daha güsel çıkıo hemde 350ye pahalıda deil yani

bak bu şuan 369 bi sitede mesela

Hiloşumm gayet mantıklı aslında, zaten fotoğrafçı tutsan 500tlden aşağı gelmicek sana.Zaferle ortakta alabilirsiniz babanı zorlamadan yada teknoloji marketlerde haftasonları indirimler oluyo kredi kartın varsa taksitle falan halledebilirsin bebişim çok güzel olur süper bi karar

Hiloşumm eline sağlık bebişim alt sıralardan yavaş yavaş ilerlemek ne güzel bi duyguymuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…