Ayyy ekle canim ekle askerlikle ilgili ne turlu pano varsa ekle :-D duramadim valla ya
slmmm kızlarr nasılsınız..benim yatmam lazım aslında ama buraya bakmadan geçemiyorum yaa..yarın okul var anaokulu öğretmeni olaraktan çocuklarla uğraşmak hayli zor..geç yatıp çocukların karşısına zombi gibin çıkmak istemyorum ama buraya bakmadan da eedemiyorum :))) askerimle konuştum mutluyum...öpüldünüz hepinizzzzzz
yok canım yaa maalesef, olsa da benim gidecek gücüm yokkonuş yavrum, sevgili kızını kıracağını hiç sanmam benim var yarı profosyonel bi makinem, iki yıl kadar önce 1000 liraya almıştım, şimdi 500 küsur olmuş, onu tavsiye edebilirim, güzel makine
al bence canm onurda almıştı biara fotolar daha güsel çıkıo hemde 350ye pahalıda deil yani
bak bu şuan 369 bi sitede mesela
Hiloşumm gayet mantıklı aslında, zaten fotoğrafçı tutsan 500tlden aşağı gelmicek sana.Zaferle ortakta alabilirsiniz babanı zorlamadan yada teknoloji marketlerde haftasonları indirimler oluyo kredi kartın varsa taksitle falan halledebilirsin bebişim çok güzel olur süper bi karar
Hiloşumm eline sağlık bebişim alt sıralardan yavaş yavaş ilerlemek ne güzel bi duyguymuş ya
Allahım sana şükürler olsun artık ayları sayıyoruz ne güzel birşeymiş bu yaaa
ŞAFAK: 364
Aaa süper sağol Nilüüü... model marka yazar mısn evet ben de baktım çok pahalı değillerrr..kendm alacam ya Zafere de söylemiycem süprüzama para birikimim olamıcak babamın onu kabul etmesi lazım bakalmm
sen de sağ ol bebeğimmakine bu;
canon powershot sx230 hs
Eki Görüntüle 806507
kompakt bi makine; ama özellikleri yarı profosyonel makinelerdeki gibi. çok rahat kullanabileceğin bi makine. alırken mega pixels e ve optical zoom a bi de menüsünün Türkçe olmasına dikkat et.
Tamamdır yavrum sağol, değerlendireceğimm, alırsam Ekim'de alırım büyük ihtimal, belki Zafer'e de danışrım, bana doğum günümde foto makinası almıştı çünkü geçen sene, kızmasın bana şimdi, danışayım ben, o makinayı kendi kendimizi çekerken rahat kullanıyoz meselaboşa gitcek hali de yok ama bu kendi kendime nişan hediyesi olcak alırsam
Aynen hazalım yaa süper bi duyguymuşKızlar günaydıınn..
Ayyy allahhımmm 11 ay yazması bile insanı ne kadar mutlu ediyormuş 200leredee düşeyiim biran öncee zaman hızlıca geçsiin
sen de sağ ol bebeğimmakine bu;
canon powershot sx230 hs
Eki Görüntüle 806507
kompakt bi makine; ama özellikleri yarı profosyonel makinelerdeki gibi. çok rahat kullanabileceğin bi makine. alırken mega pixels e ve optical zoom a bi de menüsünün Türkçe olmasına dikkat et.
Tamamdır yavrum sağol, değerlendireceğimm, alırsam Ekim'de alırım büyük ihtimal, belki Zafer'e de danışrım, bana doğum günümde foto makinası almıştı çünkü geçen sene, kızmasın bana şimdi, danışayım ben, o makinayı kendi kendimizi çekerken rahat kullanıyoz meselaboşa gitcek hali de yok ama bu kendi kendime nişan hediyesi olcak alırsam
Nilümm bunun fiyatı nedir bebişim, bende gaza geldim hee :))) Bendemi alsam napsam :))
danış tabii canım, benim aldığımı beğenmedin mi diyecekinsanın kendine hediye alıp, kendini mutlu etmesi de ayrı bi güzel oluyor
Kızlar günaydıınn..
Ayyy allahhımmm 11 ay yazması bile insanı ne kadar mutlu ediyormuş 200leredee düşeyiim biran öncee zaman hızlıca geçsiin
Aynen hazalım yaa süper bi duyguymuş
Nilümm bunun fiyatı nedir bebişim, bende gaza geldim hee :))) Bendemi alsam napsam :))
Hiloşum benimde aklımı çeldiniz, niyetim vardı bende bakayım bari aralığa kadar belki bende alırım pahalı olmayan rahat bişey azcık para toplıyımda :)) Sen bilgi verirmisin yawrum bana aldığında güzel bişeyse bende düşiniyim evdeki digital olan makine sizlere ömüranamlarda kullanır hem bende :))
ben 1.000'e almıştım 1.5 yıl önce falan, şimdi 500 olmuş yavrum
Ayy evet aşkitoşkomu önce güzel mi güzel bir dille ikna edeym az önce söyledm mesela neden bana demedn o zman ben sana ondan alırdım dedii..ay ne bilim ben hep istiyodum ama sen bana neden bunu aldn mı dicektm hem ben çok mutlu oldm ki o zman dedimbakalım akşam uzunca konuşmak lazım bii
Hahaha al kız al çok gerekli bi şey bence ben fotosuz yapamam zatenn ama bu makinalar da daha bi güzel, hem çok pahalı değiller de artk ben de araştırayım biraz da aktaralım birbirimize de yavrumm
İlk çıktığında falan baya pahalıya geliyo Nilücümm, bu teknolojik şeylerin hemencik fiyatları düşüyo anlamıyom yani :44:
Bizde vardı bitane daha bu digitaller ilk çıktığında almıştı babam, sizlere ömür artıkGerçi telefonlar falan var ama fotoğraf makinası gibi olmuyo yinede yaa.Bakayım bende maddi olarak ayarlarsam kendimi eşlik ederim sana :)))
Bu çocuk hala arayamadı. Ayy yeminle gidip askeriyeyi basıcam yani
Bende d iste dijital var guzel de ama ben nişan için prof istiyorum biraz daha bakalm ayarlayabilirsek ins)
Canm haklisn biraz zaman oldu ailesini falan arasan mj acaba bi aramis mi onlari.. umursuz biri mi normalde hani yorgunm diye oyle aramiyor olabilir mi.. yoksa firsat mi olmadi ki acebaa
İnşallahh pekozzzbu nrden çıktı deme ben de bilmiyorum hahaha nedense neşeli bir günümdeym gene Allah bozmasın
Ayy evet aşkitoşkomu önce güzel mi güzel bir dille ikna edeym az önce söyledm mesela neden bana demedn o zman ben sana ondan alırdım dedii..ay ne bilim ben hep istiyodum ama sen bana neden bunu aldn mı dicektm hem ben çok mutlu oldm ki o zman dedimbakalım akşam uzunca konuşmak lazım bii
İlk çıktığında falan baya pahalıya geliyo Nilücümm, bu teknolojik şeylerin hemencik fiyatları düşüyo anlamıyom yani :44:
Bu çocuk hala arayamadı. Ayy yeminle gidip askeriyeyi basıcam yani
Pekoz da iyiymiş hani
Pekoz diyince aklıma yelloz geldi yav
benim de aklıma boyoz geldiacıktım galiba
ne oldu çağlacım, aranızda bir sorun mu oldu da :44:
keşke önce sorsaydı canım ya sana foto mak alcam, nasıl bir şey istersin diye
daha üst modelleri çıkıyor, varolanlara rağbet azalıyor, ellerinden çıkarmak için de indiriyorlarçok sinir bozucu di mi yavru
ne oldu çağlacım, aranızda bir sorun mu oldu da :44:
benim de aklıma boyoz geldiacıktım galiba
Pekoz da iyiymiş hani
Pekoz diyince aklıma yelloz geldi yav
Bozmasın bozmasın tabi
Hadi sen acıktın da aklına boyoz geldi benim nerden esti de yelloz geldi kii
Askerle kavga ettik ondan mı acaba
Yok canım sorun meselesi falan değil öyle olsa hani derim tavır yapıyor aklı sıra ondan aramıyor diye. Pazar günü evci izninden döndü birliğine. Ben o gün arayamaz diyordum hani teslim olma işleri falan. Şaşırttı beni o akşam aradı 18.30 civarı. Bu saat oldu hala daha arayamadı kafayı yicem. Kimseye bir şey de soramıyorum belli bir numara yok elimde. Ailesine sorabilirim en fazla ama sanmıyorum yani onları da aramış olsun. Her konuşmamızda sen kapat da bizimkileri de bir arayım diyen bir insan çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?