Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol yawrumm, babamda diyo izmire gitmiyonmu dün izin istedim mırın kırın yaptı :)) bugünde soruyo :) yok dedim seneye gitçem ben hem tatil yapçam :)) bişey demedi sonra

Keşke izin veriosan olur baba deseydn ne dicekti bakalım bi haftasonu kaçardın gene babalar da hem yok derler hemde sorarlar meraktan hee

Öpüyorummm hemde çooooooooook

bilmiyorum canlarım yaa, öyle içime bi öküz oturdu kışın daha da hareketli olacak hiloş...

Niye kızzz bunun sebebi Mehmet mii :44:

Aralığın sonu için konuşmuş komutanlarıyla yarın kesinleşirse inşallah uçak biletlerini halledicem yılbaşında birlikte geçiririz belki sevdiceğimle

Ayyy ne güzelll kız baban izin veriyosa hemen kaç git

Ayyy ne güzelll kız baban izin veriyosa hemen kaç git

Keşke izin veriosan olur baba deseydn ne dicekti bakalım bi haftasonu kaçardın gene babalar da hem yok derler hemde sorarlar meraktan hee

Yok yawrum yaa izin vermiyolar kış diye.Bende zorlamicam erman teskereyi alırken gidicem inşallah bişey çıkmazsa

Yok yawrum yaa izin vermiyolar kış diye.Bende zorlamicam erman teskereyi alırken gidicem inşallah bişey çıkmazsa

İnşallah Niloş

bende giderdim valla kış daha gelmedi kaldı ki İzmire kış pek gelmez ...bende ekim sonu falan kaçabilirim her an her şey olabilir

Hadi git gari sen de kızzz...çocuk ağaç oldu kök saldı

Amin canım yaa tabi kendi rahatı her şeyden daha önemli. Bilmiyoruz valla bizde nereye çıkar, ulaştırma ya benimkisi Türkiye'nin dört bir yanına gönderebilirler yani hiç belli olmaz. Bakalım bizim ne olacak :18:

bende giderdim valla kış daha gelmedi kaldı ki İzmire kış pek gelmez ...bende ekim sonu falan kaçabilirim her an her şey olabilir

Aynen kızlar yani bir İzmirli olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki kış bizim şehre teğet geçiyor az bir şey. Gerçi biz burada bile aman soğuk aman çok yağdı diye söyleniyoruz da buradaki kış mış değil yani

aa ne bu umutsuzluk canm beklemeye alıştın die mi gelcekler ve herşey çok güsel olcak hayatımız düzene girmeye başlıcak bunları düşün cnm bi engel kalmıcak hasretlik bitcek

alıştım ama nefret ettim
sıkıldım artık sanırım canım ..arada oluyo böyle bana
ahh ahhh o günler bir gelse

Bende istiyorum bendeeee gitmeeekk

Sen de git yavrucummmm uğurlar ola hadi bakim

Kız bi sayı belirledik o zaman gidicem kutlıcaz

Kaçmış bakim o sayıı

Kizlar kizlar kizlarrrr iyi aksamlarrrrr

İyi akşamlar Şeymacımm duramadın de mi bizsizzz ay dur seni panoya ekleyelim unutmadann..

Yaklaşalım ama artık nerdeyse 400 günlük askeriz yaa

Maşallah vallaaa...ama azalttın iyce yavrum son demler sabır

Kaldrımazmıyızzz hiçç aç bakim hemen angaranın bağları oh oh bi göbek atalım :)

canım ya yemek yemek için çıkmak zorunda kaldım :26: açamadım şarkıyı da şimdi açim bari

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

yok hiloşum mehmetle aramız iyi çok şükür başka bişi; ama ne bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…