bilmiyorum canlarım yaa, öyle içime bi öküz oturdukışın daha da hareketli olacak hiloş...
Aralığın sonu için konuşmuş komutanlarıyla yarın kesinleşirse inşallah uçak biletlerini halledicem yılbaşında birlikte geçiririz belki sevdiceğimle
oturmasın öküz falann hopp kaldırırız :) :) Moral bozmak yok
NilümmmRüyanda mehmeti gör :))) atlamadan söleyim dedim
Hadi hayırlısı olsun canımmmm
hee ben de onun için geldim serabım, kızlar bi el atsın şu öküzcüğe dedim
deli kız, sen de gör yavrum inşallah
Sağol yawrumm, babamda diyo izmire gitmiyonmu dün izin istedim mırın kırın yaptı :)) bugünde soruyo :) yok dedim seneye gitçem ben hem tatil yapçam :)) bişey demedi sonra
Öpüyorummm hemde çooooooooook
bilmiyorum canlarım yaa, öyle içime bi öküz oturdukışın daha da hareketli olacak hiloş...
Aralığın sonu için konuşmuş komutanlarıyla yarın kesinleşirse inşallah uçak biletlerini halledicem yılbaşında birlikte geçiririz belki sevdiceğimle
Keşke izin veriosan olur baba deseydn ne dicekti bakalım bi haftasonu kaçardın genebabalar da hem yok derler hemde sorarlar meraktan hee
Niye kızzz bunun sebebi Mehmet mii :44:
Ayyy ne güzelllkız baban izin veriyosa hemen kaç git
Keşke izin veriosan olur baba deseydn ne dicekti bakalım bi haftasonu kaçardın genebabalar da hem yok derler hemde sorarlar meraktan hee
Bence de gıı de mii
Yok yawrum yaa izin vermiyolar kış diye.Bende zorlamicam erman teskereyi alırken gidicem inşallah bişey çıkmazsa
Yok yawrum yaa izin vermiyolar kış diye.Bende zorlamicam erman teskereyi alırken gidicem inşallah bişey çıkmazsa
bende giderdim valla kış daha gelmedi kaldı ki İzmire kış pek gelmez...bende ekim sonu falan kaçabilirim her an her şey olabilir
İnşallah Niloş
Hadi git gari sen de kızzz...çocuk ağaç oldu kök saldı
İnşallah Niloş
Hadi git gari sen de kızzz...çocuk ağaç oldu kök saldı
Allah hayırlısını versiinn canıım ustalığınız inşallah rahat bi yere çıkar benmkiinn iki arkadaşı manisadaydı şuan biri ağrı da biri diyarbakır..ama önemli olan rahat olması..
Biz acemi de bilecikteydik çok şikayetçiydi kalabalık falan diye ama şimdi arıyo orayı
bende giderdim valla kış daha gelmedi kaldı ki İzmire kış pek gelmez...bende ekim sonu falan kaçabilirim her an her şey olabilir
aa ne bu umutsuzluk canm beklemeye alıştın die migelcekler ve herşey çok güsel olcak hayatımız düzene girmeye başlıcak bunları düşün cnm bi engel kalmıcak hasretlik bitcek
Hem de baya yaklasmissin cicim)
Aminnn insallah canm :)
Op kiz oppp :))
Hoppp niyeeee bakimmm
Yalnz baslik baya hareketlendi heee yazdan sonra...
Bende istiyorum bendeeee gitmeeekk
Kız bi sayı belirledik o zaman gidicem kutlıcaz
Kizlar kizlar kizlarrrr iyi aksamlarrrrr
Yaklaşalım ama artık nerdeyse 400 günlük askeriz yaa
Kaldrımazmıyızzz hiçç aç bakim hemen angaranın bağları oh oh bi göbek atalım :)
Niye kızzz bunun sebebi Mehmet mii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?