Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dokuz buçuğa kadar umudum var ama bakalım, inşallah arar da rahatlarım. Arayamazsa da canı sağolsun ne yapayım, o orada iyi olsun da ben merakta kalayım sadece o mesele değil.
Bitemedi canım zaten şu acemilik bir türlü. Herkes öyle diyor acemilikte normaldir diye de çiçeği burnundayız ya işte olaya odaklanamadık henüz maalesef

Valla diyorum ya benim askerlik boyunca alışamadığım tek şey belki de bu konu oldu ama yapcakta bir şey yok fırsat olunca direkt aradıkları için napalım...Ustaya gidince de ilk zamanlar bi yerleşme evresi falan sonra gene her şey aynı oluo ...

Rütbeli çok bulunduğu yerde bir de baya kalabalık. 2 dakika konuşmaya hadi birader falan diye seslenenler oluyor arkadan. Bizim acemilik yeri maalesef ki sıkıntılı bir yer yani iletişim açısından, ustalık yeri bari daha rahat olsa yaa yoksa geçmez orada 13 ay

Herhalde benim de alışamadığım tek şey o olacak. Zaten evhamlı bir yapım vardı sivildeyken bile, şimdi bunlar tuzu biberi oldu iyice

Tezkereci bölüm vay bee.. cok uzakti depuk faln ama yaklaştk şükür

Hem de baya yaklasmissin cicim )

Amin amin aminn yavrucuumm ağzının tadı hiç bozulmasıınn sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler muradına ereceksin o kadarr

Aminnn insallah canm :)

Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpem miiii

Op kiz oppp :))

çok sıkıldım ya la

Hoppp niyeeee bakimmm
Yalnz baslik baya hareketlendi heee yazdan sonra...

Manisa - Alaşehir ' de canım. Ustalığımız da hala belli olamadı. 2-3 haftaya belli olur en geç. Dağıtımları yaklaştı çünkü

Allah hayırlısını versiinn canıım ustalığınız inşallah rahat bi yere çıkar benmkiinn iki arkadaşı manisadaydı şuan biri ağrı da biri diyarbakır..ama önemli olan rahat olması..

Biz acemi de bilecikteydik çok şikayetçiydi kalabalık falan diye ama şimdi arıyo orayı

Aralığın sonu için konuşmuş komutanlarıyla yarın kesinleşirse inşallah uçak biletlerini halledicem yılbaşında birlikte geçiririz belki sevdiceğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…