- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Alışmak zorundayız canıım başka çaremiz mi var..Bende serap canımm kırklareliliyim memnun oldummm :)
Çağlacım valla o duruma ben de alışamıyorum günde bi kere konuşuncaa falan zaman geçmio sinirlerim bozuluo hala alışamadım bitene kadarda alışamıcam heralde. . .Ama şöyle bi durum var acemide hakikaten eğitimler ağır oluo falan ondan yorulup arayamamştr inşallah yarın arar cnmm sıkmamaya çalş kendini gene de
Dokuz buçuğa kadar umudum var ama bakalım, inşallah arar da rahatlarım. Arayamazsa da canı sağolsun ne yapayım, o orada iyi olsun da ben merakta kalayım sadece o mesele değil.
Bitemedi canım zaten şu acemilik bir türlü. Herkes öyle diyor acemilikte normaldir diye de çiçeği burnundayız ya işte olaya odaklanamadık henüz maalesef
Haklisn ki haber alamamak cok kotu canm.. ben de bu konuda sansli yarenlerdendim ki dusun bir kere konusmadan bir gunumuz oldu aksam kederden kurtulamadm..cunku her gun konuşmaya alismistimm.... ama kosullara her türlü alismak zorundasin ne yazikki yavrum.. yipratma kendini belki bundan sonra da olacak demekki onun bulunduğu ortam bunu gerektiriyor canm benm :/
Valla diyorum ya benim askerlik boyunca alışamadığım tek şey belki de bu konu oldu ama yapcakta bir şey yok fırsat olunca direkt aradıkları için napalım...Ustaya gidince de ilk zamanlar bi yerleşme evresi falan sonra gene her şey aynı oluo ...
Herhalde benim de alışamadığım tek şey o olacak. Zaten evhamlı bir yapım vardı sivildeyken bile, şimdi bunlar tuzu biberi oldu iyice
Herhalde benim de alışamadığım tek şey o olacak. Zaten evhamlı bir yapım vardı sivildeyken bile, şimdi bunlar tuzu biberi oldu iyice
Napalım cnmm iyi olsunlarda gelip geçici şeyler diye kendimizi avutucaz
çok sıkıldım ya la
Tezkereci bölüm vay bee..cok uzakti depuk faln ama yaklaştk şükür
Amin amin aminn yavrucuumm ağzının tadı hiç bozulmasıınn sabrın sonu selamet diye boşuna dememişler muradına ereceksin o kadarr
Kızlarr kızlarr gelem miiii yanağınızdan öpem miiii
çok sıkıldım ya la
çok sıkıldım ya la
Hem de baya yaklasmissin cicim)
Aminnn insallah canm :)
Op kiz oppp :))
Hoppp niyeeee bakimmm
Yalnz baslik baya hareketlendi heee yazdan sonra...
Çağlacım askerin nerde ?? Ustalığınız bellii olmadı mı daaha
Manisa - Alaşehir ' de canım. Ustalığımız da hala belli olamadı. 2-3 haftaya belli olur en geç. Dağıtımları yaklaştı çünkü
Hayırdır yavru ceylannn ?
Hoppp niyeeee bakimmm
Yalnz baslik baya hareketlendi heee yazdan sonra...
Nilüü hayırdır bebiş ??
bilmiyorum canlarım yaa, öyle içime bi öküz oturdukışın daha da hareketli olacak hiloş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?