Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güzel oldu bence de Çok orjinal

Amaaan her zmanki kavgalarımız işte Hiloşum ya saçma sapan bi konudan kavga çıkar dallanır budaklanır günler sürer.

Çok bunaldım artık ne toparlamaya gücüm var ne bitirmeye

Tam bunu diyodum ki beyfendi bitsin artık dedi

Anladım Pekoz ,bz de hep öyleydik yaa...bitsin derken ayrılık mı siz de mi dillendirip duruyonuz benm gibi :26:

Şu anda da aramız iyi değil ama bakalımm

yalnız ben bikaç gündür içimde çok kötü bi şey farkettim kızlar ya..kavga edinceeskisi gibi kahrolmadığım gibi ee yeter ya biterse bitsin dediğimde bile eskisi gibi içim acımıyo, bu alışmaktan mı oldu yoksa başka bi şey mi oldu içime bana bi şeyler oldu kızlar sanki ya

Evet kuzum beyfendi sürekli istiyo bunu. Ben daha 1 kere demedim ayrılalım bitsin diye. Kendisi ayrılık istemeye doyamadı

Belki bitmeyeceğine güvendiğindendir artık böyle hisstemen :44::26:

Evet kuzum beyfendi sürekli istiyo bunu. Ben daha 1 kere demedim ayrılalım bitsin diye. Kendisi ayrılık istemeye doyamadı

bizdede aynısı çok oluyo seviyo eminim ama kavgalarımızda hemen bitsin diyebiliyor çünkü benim onu asla bırakmayacağımdan adı gibi emin kendisi de söyledi kaç kezsenin ki de öyledir canım biz kızlar farklıyız biraz sanırım o bitsinlerin bitmeyeceğini bilsek de bizi nasıl üzdüğünü yıprattığını bilemiyorlar

Öyle kuzum ama yemin etti bi de bu insanımsı benim üstüme, ayrılık istemeyeceğine dair.

O bile durduramadıysa ben daha ne desem boş

Bu kadarmış demek ki değerim..

Bilmiyorum canım, bende bir haller var bikaç zamandır ve bu ona da yansıyo..yani aramız iyi olduğunda bile eskisi kadar huzurlu mutlu değilim sanki, bi yandan çok takılmayıp eskisi gibi her şeyime devam etmek istedim ki abartıyorum diye ama var bir durum ve dün akşam biz de kavga ettik iyice anladım, o da böyle hiç beni kaybetmeye korkmaz olmuş ben de sanki aşkımız azalmış gibi hissettim, bunlar için mi bekleyip o kadar uğraştım anlamıyorum..

Ve bir süredir bi de aklımda şu düşünce vardı, bi tektaş istedm bu kadarlık ilişkim boyunca tek elle tutulur bi şey istedim ve gecikti, artık eskisi gibi onun da hevesli olmadığını düşünmeye başladım ve bu düşünce sanırm sonunda beni yedi bitirdi.... bence gitmemeliyiz sünnete falan ve bi şeyler yapcaksa o yapmalı.. biz hala tam olmamışız gibi hissettim..

O kadar istekli ve hevesliydi ki sanki birden fıss diye söndü..inançlarım heveslerim kırıldı, gücendim...

Son düzenleme:

Acaba siz hani ara vermiştinizi bi zaman ondan sonra tam alamadı mı ki gönlünü :26:

Çünkü insan kırıldığında sönüyo hevesleri, her şeyi böyle incelemeye başlıyo :26:

Bi de aklıma şu geldi süpriz yapcaktır belki ilgisiz davranmaya çalışıyodur belli olmasın diyee :44:

Sünnete gitmeniz konusunda bi şey diyemem ama valla bilemedim :26:

Sanmam canım benm tanıdığım adam bunu beceremez..

Alamadı sanırm belki ben de alamadım ama bilmiyorum inan ki var bir sorun yani, görmezden gelmeye çalımıycam ve ertelicem artık, hevezsiz bi iş yapmaktansa hevesle geç yapmayı tercih ederm, daha emin olmalıyım, bu şekilde a neyse konuşuldu edildi hemen şimdi olmak zorunda gibi de düşünmücem babamla konuşacam..

Olmuyo şu an Pekoz

Neden böyle issettirmekten asla vazgeçmiyolar bilmiyorum...
Asla bizi haketmiyolar canım, asla!!!

Bence de hak etmiyolar.

Hak ettikleri kız tipi ağızlarına eden, tribinden nazından niyazından geçilmeyen, burnu ve başka bi tarafı 10 metre havada, karşıdakine asla 5 kuruşluk değer vermeyen kız tipi işte.

Gebermeyesiceler

noluyo ne yaptı yine ayrıldınz mı

He yaa ayrıldı yine. Az kaldı ama kırcam kaburgasını vercem eline

Tabi ki hevesle olması en güzeli olur. Çünkü o heyecanlar çok tatlı heyecanlar yani. (Öyle diyolar yaşadığımdan değil) Yarın öbür gün hatırladığında tebessümle hatırlaman lazım. Hevessiz zaten mutluluğunu çıkaramazsın :26:

Neden böyle oldun ki Hiloşum ya niye kavga ettiniz?

elin değmişken benim öküzüde boğuver.. Bizde ayrıldık. OH ÇOK İYİ OLDU Öyle bir rahatladım kiii

elin değmişken benim öküzüde boğuver.. Bizde ayrıldık. OH ÇOK İYİ OLDU Öyle bir rahatladım kiii

Yok anam 1 günde en fazla 1 öküz halledebilirim. Kendi değil ama öküzlüğü baya irice. O yüzden bugün benim öküz.

Seninkini yarın haklıyım

Siz ne ara birleştiniz de ayrıldınız yaa ben çok şey kaçırdımm :18::44:

Neden böyle issettirmekten asla vazgeçmiyolar bilmiyorum...
Asla bizi haketmiyolar canım, asla!!!

Hilaliiimm nooldu ya
okudum geçmişi de sen niye bu kadar yoruldun anlamadımmm üzüldümm..Herşey çok güzel gidiyodu şimdi niye..Sünnete gitmeme konusuna gelince zaferle gidişata bak ama ailene hemen bahsetme yavrumm daha öncesinde de bahsetmiştin sanırım babacığın zaten hassas iyice pipiriklenmesinler sakin davranmaya çalışş

Aman boşver be yaa Ben böyle daha iyiymişim meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…