Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sanırım ben sünnete gitmemizi dahi istemiyorum...
belki de babamlarla konuşmalıyım..

Benim Hiloşuma noldu böyle okuyunca çok üzüldüm ya yolunda gitmeyen ne var canım benim :44:
KAvgalarda kahrolmuyorum demişsin ya o bence birbirni kaybetme korkusu yok ya nasılsa arıcaz düzelcez gibi ondan kaynaklı çok büyü kavgalar olmadığı için öyle düşündüm bi an...
Canım bence sünnet için hemen babanla konuşma sonra fikrin değişirse babanda bi gün kalkıp ne bu çocuk oyuncağımı derse üzülen sen olabilrsn ,her baba aynı değil de genelde babalarda susarlar ama bi anda patlarlar ya

Çok yakında yarılamaya az kalanların yanında olacağım yuppii Allahımmm Teskereci olduğumuz günleri de görelimm büyüksüünn

60 o zaman bende söyleyeyim 60 tokatmış galiba tokata selam yola dewam

Öyle kuzum ama yemin etti bi de bu insanımsı benim üstüme, ayrılık istemeyeceğine dair.

O bile durduramadıysa ben daha ne desem boş

Bu kadarmış demek ki değerim..

öyle düşünme canım benim ya sinirli ise birazda o an öylece söylemiştirama eminim bırakmazsın diye düşünüyordur o da ondan rahattır

Kızlar konusunda çok haklısn canmmm...

Evet ben heveslerimin ger gelmesini istiyorum şu an hiç bi şey istemiyorum resmen

Bilmiyorum kızlar yaa..bir şeyler oldu bu ara böyle garip..
tamam işimize gücümüze koşturuyoruz ama gece yatarken bari güzel bi şeyler konuşalım ya da mesajlarda güzel bi şeyler desin uzak ilişki çok zor ve zaferle bin kat daha zor..
bayramda nişan olayını bile kendi kendime kurdum gibi hissetmeye başladım, bi şeyler nasılsa ailesi kanalıyla oluyo diye snaımr öyle bi rahttı ki o kadar istekli adam gitti yani ben zorla onla nişanlanmaya çalışıyorum gibi oldu.. ben de salak gibi hissetmeye başladım, kendi kendime elbise bakıyorum falan böyle... anlamıyorm gerçekten tüüm bu olanları ama ne yazıkki öğlen babamla bira konuştum, beni çok üzdü zafer ama ailemi üzmesine asla izin vermicem, bana dün akşam kavgada neler dedi,bana ağır gelen bi şey dedi bu adam,..bu kadr isyan fazla geldi bana.. içimden pek çok şeyi aldı götürdü....zaten şüphe vardı aklımda tam oldu..benden buraya kadar dedm ve hıçkırarak ağladım gece..sonra ne mi yaptı saçma sapan şebeklikler ama ne özür diledi hala ne de ben öyle bi şey demek ister miyim dedi, onun huyu bu işte ama affetmicm bu lafı. sindiremem bana bunları diyen bi adamın ayagına ne ben giderm ne de ailemi götürürüm...

Ha kavgaya da bakın komik; ben bi olay anlattım müziği çok açtım 15 dk sonra komşu aradı ne ayıp falan dedm, Zafere yazdım, o da sen de açma müziği falan dedi, Allah aşkına dedm bir kere ya bir kere de yanımda ol , bir kere de beni suçlama da varlığını hissettir bir değil iki değil ne biçim adamsın sen diye bi başladım, dolmuşum ya, çünkü bunu hep yapıyo... koptu sonra, ben ağzıma geleni saydım o da mahvettin artk ya beni falan dedi bilmem ne.. bz çok hor kullandık bu ilişkiyi olmadı sanırm beceremedk...

offffffffffffffff bilmiyorum ama çok kötü değilim.. hala da bana saçma salak şeyler yazabiliyor..uzun oldu ya

Çok yakında yarılamaya az kalanların yanında olacağım yuppii Allahımmm Teskereci olduğumuz günleri de görelimm büyüksüünn

Aminn Serapcımm aminnn...

Son düzenleme:
Gerçekten kavga sebebiniz komikmiş yani nerden nereye gelmişsiniz..Size yakışmıyo böyle şeyle Hilalimm biz seni mutlu istiyoruzz..Ama diğer kavgalrınızda demekki içinde bişeyleri tamamen halledeememişsin ki böyle patlat vermiş..ilişkinizin yıprandığını falan düşünme çiçeği burnundasınız yahuu ne yıpranması şimdidenn sonrasını bile Allah korusunn daima ilk günkü gibi aşkla bağlı olun birbirinize..Onunda canı sıkkındır belki bişeye yavrum konuşmaya çalış paylaşın böyle kavgalarınızın üstünü kapatmayın sonra büyük sorunlar haline gelmesinn Üzme kendini yok yere seni kırmak istememiştir düzelirsinizzz kısa zamanda

Kavga sebebi komik ama temeli sanırım benim öküzlüklere tahammülüm kalmadı, uğraşıyorum görmezden geliyorum hayır aslında böyle yapmak istemiyo diye avunup duruyorum, ama elle tutulur güzel bi şey yok denecek kadar azaldı....
Belki de kendi de başta o kadar heveslendi ama sonra pişman oldu bu düşünce de beni yedi bitirdi..
Bakalım nolcak ama sünnete büyük ihtimal gitmeyiz, mucize lazım

Hepimizde oluyo böyle şeyler onlar malesef bizim gibi düşünceli değil kırılırmıyız üzülürmüyüz diye düşünmüyolar..sonu kötü oluyo sonra ama olan oluyo bir kere..Hevesi niye kaçsın canımm ya kendini bu kadar üzme söylediği şey ne bilmiyoruz ama kalbini fena kırmışş..babana ne dedin peki canımm??

Sünnet olayını konuşursunuzz yakın zamandamıydı kii

Babama kafam karışık benm bu ara belki de siz haklısınz ben çok hevesle her şeyi istedim ama biraz sakin kalalım dedim, gitmeyelim boşverelim çok istiyolarsa onlar gelsin sonra biz bi şey yapmayalım dedim, hayırdır falan dedi, öyle işte dedim, sanki başta o kadar istekliydi ama şimdi hissetmiyorum bunu ve ben de acele etmicem dedim.. tamam kızım konuşuruz sen sıkma canını dedi, beni de 3 kere aradı sonra nası oldun falan sesim titrekti ağlamaklıydı çünkü of canım babam yaa o öküz yüzünden asla üzülmücek bi daha benm babam..bırakacam ne hali varsa görsün...

Sünnet, haftaya haftasonuydu tatlım.

Son düzenleme:

Kızım noluyoo yine yaaa, nazarmı var sizin üstünüzde bune 2gün iyi 3 gün kötü böle olurmu hiç, walalhi ben çok inanırım nazara kurşun falan döktür sen kendine bence... Çok saçmaymış gerçekten yaa.

Ne dedide bukadar üzdü yine seni yawrum ya, sünnete gitmemeyi bile düşünüyosunnn

Hiloşumm keşke hemencik konuşmasaydın babanla tatlım, sen biliyosun zaferi yine affedeceksin yine barışıcaksın.Böyle ailen öğrenince onlarda Zafere karşı antipati oluşmaya başlicak... Tamam haklısın üzme tabi aileni ama önce kendi kafanda bitir, sindir sonra ailenle konuş yawrum.Aileler girince işin içine dahada alt üst olur herşey

Bence de olmaz, geçmiyo içimdeki sinir işte, en küçük leyde patlıyo demekki bi sorun var üstünü kapattıkça fırlıyo, bana sinir hastası muamelesi de yapıyo üstüne utanmadan...
gitmemeyi gayet düşünüyorum alıştırdım kendimi bu fikre, ama babamın fikirleri benm için çok önemli başka kimseyle paylaşmadım henüz, yarın akşam konuşacaz babamla başbaşa... barışsak bile bu kadr kolay olamaz Niloşum, paramparça etmeye hakkı yok iki güne bi beni.. arayıp babamı da ikna edecek gerekirse beni ilgilendirmiyo gitmicem diye ben üzülmüyorum kolaysa bıraksın böyle değilse uğraşsın..

Kavga falan bi şey anlatmadım zaten babama, sadece kalsın dedm boşver onlar isterse uğraşsın dedm.. babam mantıklı adam öyle pat diye ha tamam o zman demez zaten ama kararlarıma da saygı duyar.. belki du bakalım der hala kararlıysam gitmeyz sen üzülme yeter der eminm..
ararsın o zman Serapcım, uğraşsın ama ailesi değil kendi uğraşsın bi zahmet..öncelikle de beni tekrar kazansın, benim içimden kendini söküp alıyo artk farkına varsın

Son düzenleme:

offf Hiloşum ne diyimki sende haklısın, araya mesafeler girince herşey dahada b....a sarıyo resmen :)) Üzme sen kendini hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım benim boşver.Senin alnın ak, elinden gelen herşeyi yapıyosun emek veriyosun.Sıra onda şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…