Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın Hilalim gönlünü alsın ve çabalasın..Herşey istediğin gibi olsun melek arkadaşımm..Sen hiç üzüülme

Öyle canım benm bıraktım naparsa yapsın, şu an cidden çok kötü değilim, babamla konuşmak onu üzmek sarstı sadce beni, ve dün düğün için takı almıştım falan bari deim değişik takı takayım siyah elbisemle diye..bunları hatırladım üzüldüm, ama onun bu yaptıkları beni üzmeye bile yetmiyor artık, alıştım.. ama kötü anlamda alışmak bu, artık umursama oluyorum gitgide ve ben böyle ilişki istemem, benim o kadar gözyaşımı,aşkımı haketmesi lazım..

Haklısın Hilalim gönlünü alsın ve çabalasın..Herşey istediğin gibi olsun melek arkadaşımm..Sen hiç üzüülme

Öyle canım bakalım görecez, iyiyim yani ben şu an biz kaldığımız yerden devam boşverek amann... yetti beeaa

hehehehe Psikopata bağladı bizim kelebek

Neşeleninnnn üzgüntü yokkk sırıtın bakayımmm

Şimdilik öpüyom sizi fırsat bulunca gelcem yine

Benide neşelendirsen hiloşşş :) İki gündür konuşamıyorum sevgilimle

hehehehe Psikopata bağladı bizim kelebek

Neşeleninnnn üzgüntü yokkk sırıtın bakayımmm

Şimdilik öpüyom sizi fırsat bulunca gelcem yine

Bağlarım tabiii, başında böyle bi öküz olmayan anlayamaz beni, öküzlüğü de aştı resmen ya artık..

neşelencem tabi bananem oturup habire ağlıyım mi anaaa

Boşver ne kadar az konuşun o kadar iyi

Feminist olcam ben bananem kendinize gelin aramasın sormasın amann biz onlar olmadan daha iyiyiz hahaha

Aslında haklısınn..BEn biraz sinirliyim yahu canını sıkıyorum arayınca farkındayım ama napimm yapım buu çekemiyosa aa hepimiz triplere bağladık

Aslında haklısınn..BEn biraz sinirliyim yahu canını sıkıyorum arayınca farkındayım ama napimm yapım buu çekemiyosa aa hepimiz triplere bağladık

Ezdirmicez kendimizi kızıaamm
Ya tabi ki de sinirli olursun yanında değil ve belki o da iki çift güzel şey söylemekten uzak..oysa sen hep arasın diypsun merak ediyosun..normal olarak..ah ahh anlamazlar kızım bunlarr yokk

ahaha ne zaman ezdirdik ki şimdi ezdireliiimm o da kendince haklı yavrum ama napim yani napim bende kızıyorum güzel şeyler söyleyemiyorum yanii vıçvıçvıç yapamam sonra şımarmasınn hıh vallahi anlayacakları yok gibii

haydaaa noluyor anacım burda hani çok ağlarsın da o ağlamanın ardından bir kahkaha gelir ya onun gibi olmuş muhabbetiniz hiloşum canım benim, benim dikkatimi çeken zaferle olan durumunuz değil de babanın o hoşgörüsü, anlayışlılığı oldu ayy maşallah kızım ya, zafer ne kadar kırarsa kırsın üzerse üzsün arkanda böyle baban oldukça sırtın yere gelmez. sen hiç üzülme zafer yine ufacık bir güzellik yapar alıverir gönlünü. zaten onlardan öyle çoook büyük beklentilerimiz yok. zor olmayacaktır bu onun için

Canm ezdirmicezz tabiii..
Hangi durumlarda bunu yapiyon bilmem ama icnden geldiği zamanlar tabi guzel konus da canm..onun disinda sinirliyken haklisn olmuyor. .

Canm babam yaa evet Nilu cok tatlı ya biricik babammmm...sirtim yere gelmez tabi Allah onu basimdan eksik etmesinnn..

Zafer gonlumu almaya calismaya basladi ama yumusamicam hemen.. biraz kendini ifade etti bi suru ozurler diledi.. istememek degil ben suan her seyi bizim için yapmaya ayarlamaya calisiyorm ama is kosullari zor dedi ve yuzugu mesela kendm alacam para biriktiriyorm dedi..istememekle alakasi yok senden cok istiyorum ama zamani gelince hemen yapacaz nisan mesela dedi.... ama dedigi lafin agir oldugunu kendi de kabul etti ve kac kere ozur diledi gene de affetmedm dedm ugras cok kirdin dedm ugrasacam babamla az konustumu ama yarn aksam basbasa babamla uzunca konuscamizi dedim.. arkamda oldunu da bilsn.. konusma dedi falan gitme meselesini bilmiyorum ama ugrassin bakalm emin ddeğilim su an..

amin canım, Allah yokluklarını göstermesin ilk adımlar atılmış ya gerisi de gelir inşallah canım. onu da anlamaya çalış, ikiniz içinde zor bir süreç, kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi inşallah

Çalışıyorm tabi Nilicum ama bana bunlari illa zorla anlatıyor iste arada dese ki ya iste sabirsizlaniyorm ins en kisa zamanda nisanlanirz bunu icine sakliyo bana gosterdigi isteksizlik hibi oluyo.. yoksa farketmez yani bi yere kaçmiyoz kirmasn yeter. .

canım bi de erkeklerde şu var adım adım olsun istiyorlar hersey bizde sabırsızız bende yasıyorum benzerlerini biliyorum şu an nişan a düğüne ortam yok ama ne zaman olck diyip duruyorum o da bazen sessiz kalıyo sinirlerim tepeme cıkıyo istemiyo musun diyorum..:26:neden ilgisizsin diyorum o zamanlar da gelecek diyoaynı şeyleri bende yasıyorum yazmak istedim yazdıklarını görünce:44:kendini yalnız hissetme erkekler adım adım gitcek sanırım ben aşkımdan onu gördüm yani askerlik iş para biriktirme sonra evlilik ooooff off dertlendim yinee

doğalarına aykırı canım bu, bizim gibi dillendiremiyorlar her şeyi. içlerinde yaşamayı tercih ediyorlar, ya da bir kere söylemek yetiyor onlara göre :26:

Öyle canım ama ben de adım adım istiyorum ki düğüne çok olduğunu da biliyorum,şu an ben de istemem zaten neyimize güvenelim ama işin garip geleni bana askerdeyken dilinden düşmezdi, gelince hemen şu bu falan.. şimdi öyle olunca sanki değişti gibi hissettim oysa ki aileleri neden tanıştıralım yani ama işte duymak istiyor insan yaa.. ona göre nasılsa bir şeyler oluyor söylemeye gerek yok, bir de iş hayatına girince zorlukları görüyo para kazanmanın ev geçindirmenin derdine düştü, bana bugn de dedi, erkeklerin içinde var bu, evlilik düşünüyosa ev geçindirme derdine düşüyosun dedi...haklı da kendine göre ama kırıcı olmasını gerektirmez buu.. öyle böyle anlaşıyorız işte napalım sizin de zamanla olur tabi yavrum aslında srumluluk sahibi olmaları tabi ki güzel ama hayal kurmanızda da bir sakınca yok yani biz çok yapıyoduk

doğalarına aykırı canım bu, bizim gibi dillendiremiyorlar her şeyi. içlerinde yaşamayı tercih ediyorlar, ya da bir kere söylemek yetiyor onlara göre :26:

Aynen ya bir kere söyleyince tamam nasılsa artık biliyor amannn bilmiyorum bakalım işte öyle böyle oluyor gidiyor...

öyle canım bizde çok hayal kuruyoruz haklısın sende insan bazı şeyleri duymak istiyo sadece yoksa bizde biliyoruz hemen olmayacağını ama en azından istediğimizi belli ediyoruz onlarda bunu yapabilir:26:zaman geçiyo öyle veya böyle canım bizde onları seviyoruz sonuçta katlancaz işte yapcak bi şey yok inş herşey zamanla çok daha güzel olur canım hepimiz için

Son düzenleme:

İnşallah cicim inşallahh cidden tek dileğimiz bu, yani burda sabırla asker bekleyen bi kız zaten ufacık bir şeyle mutlu olur bence, nelere göğüs germişiz bunu da çok görmesinler benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…