İnşallah cicim inşallahh cidden tek dileğimiz bu, yani burda sabırla asker bekleyen bi kız zaten ufacık bir şeyle mutlu olur bence, nelere göğüs germişiz bunu da çok görmesinler benceee
aynen canım asker yolu beklemek her kıza nasip olmazmış en önemli anlarında yanlarında olduk sonuçta kıymetimizi bilsinler onlarda
Kesinlikle aynısını düşünüyorumherkes böyle sadık, bu kadar her şeyden kısıtlayarak da bekleyemez yani, ben öyleydim ya onlar orda yaşadığını biliyolar, ben de her gece ağlayarak uyuduğumu ona ne kadar sinirlendiğimi ama yine de rahatsız olacağı herhangi bir şeyi yapmadığımı biliyorum..... kıymet biliyor tabi kendine göre, nedir severim, sadığım, ölümüne sahip çıkarım ona göre kıymet bilmek bunlar, tabi ki olmazsa olmazlar inanılmaz değerli şeyler ama üzmemek kırmamak da gerekli bence burda sorun yaşıyoz
onlar bizim ne kadar hassas olduğumuzu anlayamıyorlar ya bence çok sinir bozucu yapılarımız bakış açılarımız farklı bizi kıracaklarını bilseler heralde yapmazlar yaaman ne bileyim çok özledim ya bu ara polyana oldum sanırım bozma moralini canım sende seviyoruz sonuçta onlar da farklı bakıyorlar olaya zamanla ya biz umursamayız ya da onlar nelere bozulup üzüldüğümüzü anlarlar inş
Tabi canım zamanla ortaya gidiliyo aslında çoğu konuumuzu aştık biz de eskisi gibi olsak askerdeki gibi hiç çekilmezdik, ama dün biraz fazla kırdı ödüyor bunuinşallah hep daha iyisi olurr..
Haklısın farklı açılar bilseler yapmazlar ki benmki de diyo bunu muhtemelen seninki de diyodurdoğaları bu anacım odunlar yani anlayış ince fikir çok az...
Özlemişsindir tabi Allah kavuştursun hiç bi şey kalmamışş
valla odun modun bizim ya sonuçta bosversende anlamışsındır askerlikte kıymetını o da anlamıştır senin kıymetini eminim sesini duymaya bile hasret kalınca insan anlıyo bazı şeyleri yakınındaysa bi de aşılmayacak bi sıkıntı olmaz inş aranızda
Pek yakın sayılmayz canım ben İstanbul o Antalyaelimizden geleni yapıyoruz iştee..uzakları yakın etmek için..
ayyy sizde bizim gibi uzakmışsınızuzak olunca çok zor oluyo ondan dedim bende yakınsanız diye Allah sevenleri kavuştursun inş ne deyim Allah yardımcımız olsun o zaman
Bağlarım tabiii, başında böyle bi öküz olmayan anlayamaz beni, öküzlüğü de aştı resmen ya artık..
neşelencem tabi bananem oturup habire ağlıyım mi anaaa
ahaha ne zaman ezdirdik ki şimdi ezdireliiimmo da kendince haklı yavrum ama napim yani napim bende kızıyorum güzel şeyler söyleyemiyorum yanii vıçvıçvıç yapamam sonra şımarmasınn hıh vallahi anlayacakları yok gibii
haydaaa noluyor anacım burdahani çok ağlarsın da o ağlamanın ardından bir kahkaha gelir ya onun gibi olmuş muhabbetiniz hiloşum canım benim, benim dikkatimi çeken zaferle olan durumunuz değil de babanın o hoşgörüsü, anlayışlılığı oldu ayy maşallah kızım ya, zafer ne kadar kırarsa kırsın üzerse üzsün arkanda böyle baban oldukça sırtın yere gelmez. sen hiç üzülme zafer yine ufacık bir güzellik yapar alıverir gönlünü. zaten onlardan öyle çoook büyük beklentilerimiz yok. zor olmayacaktır bu onun için
Azcık geç kaldım amaa
Günaydın herkezee
siz neden konuşamıyorsunuz seroş :44:
Nilümmmm bunlar aştı yawrum kendilerini dağıttılar iyice, feminist takılıyolar baksana ezdirmicez kendimizi falanAllahım yaa yerim ben hepiniziii
Azcık geç kaldım amaa
Günaydın herkezee
Ana mehtaba ne kadar az kalmsss superrr yaaa :***
Hehehe astik biz olayi emannn erkeklersi de superiz ki bz heheheeh :)))
Tunaydinnn ben de disarlardayim gene giremedm bii..:**
Azcık geç kaldım amaa
Günaydın herkezee
Hoşgeldinn Hiloşşnasılsın bakalımm ??
Kız bu süperiz ki şeye benzedi hani fox ta bi dizi var hiç izlediniz mi bilmiyorum babam sınıfta kaldıorda buse diye bi kız var hep süperim ben harikayım ben diyo ona döndük
...ED2006 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM...
vayyyy istanbul heee vayyy gel teskere gel teskere bıtsın bu cileeeeee
oyyy ben burayı cok özledım ama gıremıyorum hiç elemanlar geldı bızım ofise onları egitıyorum offf hiloşşş niloşşş sizlerle tum arkadaşlarla sohbetlerı özledım bitermi kızlarrrrrrrrrr.................
ben kocamı cokk özledımm
bu arada eşimi gecen sene bu akşam yolcu etmiştıkkkk manisaya Allah ım koskoca 1 sene gectı o yanımda olmadan yaaa ömrümüzü caldın devlettt ömrümüzü yedin:-d :-d
offf tüm bekleyenlere Allah sabır versın Mevlam yardım etsınnn(amin)
Canımm iyiyim bennn sabah bir yazı yazdım kafamdakilerle ilgili kızlar diyee..oryaa bak cicimmşafak panosundan önce sanrıım, ama iyiym yani sorun yok şükür..
Heheheh ama yalan yok süperiz ki biz
Deryaa biz de seni özledkk kızz bıdııkk..
Geçer hemencik ne kaldı ki şurdaa..
Allah yardımcınız olsn amin yavrumm
Haklısn 1 sene yaa bu az mııı ama bak geçti işte 1 ay ne beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?