Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah cicim inşallahh cidden tek dileğimiz bu, yani burda sabırla asker bekleyen bi kız zaten ufacık bir şeyle mutlu olur bence, nelere göğüs germişiz bunu da çok görmesinler benceee

aynen canım asker yolu beklemek her kıza nasip olmazmış en önemli anlarında yanlarında olduk sonuçta kıymetimizi bilsinler onlarda

aynen canım asker yolu beklemek her kıza nasip olmazmış en önemli anlarında yanlarında olduk sonuçta kıymetimizi bilsinler onlarda

Kesinlikle aynısını düşünüyorum herkes böyle sadık, bu kadar her şeyden kısıtlayarak da bekleyemez yani, ben öyleydim ya onlar orda yaşadığını biliyolar, ben de her gece ağlayarak uyuduğumu ona ne kadar sinirlendiğimi ama yine de rahatsız olacağı herhangi bir şeyi yapmadığımı biliyorum..... kıymet biliyor tabi kendine göre, nedir severim, sadığım, ölümüne sahip çıkarım ona göre kıymet bilmek bunlar, tabi ki olmazsa olmazlar inanılmaz değerli şeyler ama üzmemek kırmamak da gerekli bence burda sorun yaşıyoz

onlar bizim ne kadar hassas olduğumuzu anlayamıyorlar ya bence çok sinir bozucu yapılarımız bakış açılarımız farklı bizi kıracaklarını bilseler heralde yapmazlar yaaman ne bileyim çok özledim ya bu ara polyana oldum sanırımbozma moralini canım sende seviyoruz sonuçta onlar da farklı bakıyorlar olaya zamanla ya biz umursamayız ya da onlar nelere bozulup üzüldüğümüzü anlarlar inş

Tabi canım zamanla ortaya gidiliyo aslında çoğu konuumuzu aştık biz de eskisi gibi olsak askerdeki gibi hiç çekilmezdik, ama dün biraz fazla kırdı ödüyor bunu inşallah hep daha iyisi olurr..

Haklısın farklı açılar bilseler yapmazlar ki benmki de diyo bunu muhtemelen seninki de diyodur doğaları bu anacım odunlar yani anlayış ince fikir çok az...

Özlemişsindir tabi Allah kavuştursun hiç bi şey kalmamışş

valla odun modun bizim ya sonuçta bosversende anlamışsındır askerlikte kıymetını o da anlamıştır senin kıymetini eminimsesini duymaya bile hasret kalınca insan anlıyo bazı şeyleriyakınındaysa bi de aşılmayacak bi sıkıntı olmaz inş aranızda

Pek yakın sayılmayz canım ben İstanbul o Antalya elimizden geleni yapıyoruz iştee..uzakları yakın etmek için..

Pek yakın sayılmayz canım ben İstanbul o Antalya elimizden geleni yapıyoruz iştee..uzakları yakın etmek için..

ayyy sizde bizim gibi uzakmışsınızuzak olunca çok zor oluyo ondan dedim bende yakınsanız diyeAllah sevenleri kavuştursun inş ne deyim Allah yardımcımız olsun o zaman

ayyy sizde bizim gibi uzakmışsınızuzak olunca çok zor oluyo ondan dedim bende yakınsanız diyeAllah sevenleri kavuştursun inş ne deyim Allah yardımcımız olsun o zaman

Malesef daha zor sınavlardan geçiyoz işte ama napalım değer mi değer sevgi için..dediğin gibi onlar bizim biz de onların yani adıyo insan kendini..
Sağol canım Allah tüm sevenleri kavuştursun inşallahh

Bu arada kızlar biraz daha yavaş gitme kararı aldım o bi kesin hala içimde yenemediği bi his var ama bunun görünce geçme ihtimali de çok var.... sünnet olayını henüz o yüzden bilmiyorum, babacımla akşam çok az konuşabildik misafir vardı, çok anlayışlı maşallahh en son da bakalım baba dedim bikaç gün duralım duruma göre değerlendirelim, babam ne derse oooo...Ama Zafer gece de baya uğraştı benle sünnet olayına da saçmalama falan dedi, gelseniz ne kada güzel olcak dedi, değişik şirinlikler yaptı.. affetmedim hala ama sünnet olayı ailemi de ilgilendiriyor fevri karar vermeyim diyorum bakalımm

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

20 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...89 Mervens...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 147 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...203 edatuccar...

...214 begushh...

...216 Margarikotin...

...222 zeynepesin...

...226 pekmez_akilli...

...226 ilithya...

...226 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...277 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...315 ezgisaygin...

...320 mutluluk_06...

...322 seros08...

...362 traublee...

...362 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...420 seymasklgn...

...424 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...okatre 06 : ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...ED2006 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 61 : TUNCELİ'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM ...

Son düzenleme:

Bağlarım tabiii, başında böyle bi öküz olmayan anlayamaz beni, öküzlüğü de aştı resmen ya artık..

neşelencem tabi bananem oturup habire ağlıyım mi anaaa

Nilümmmm bunlar aştı yawrum kendilerini dağıttılar iyice, feminist takılıyolar baksana ezdirmicez kendimizi falan Allahım yaa yerim ben hepiniziii

siz neden konuşamıyorsunuz seroş :44:

Çok yoğun Nilüüü
:2::2::2:İsyan etmek istiyorum artık vallahiii haftasonuna bişey kalmadı neyse bugünde konuşamazsak pazarı beklicem ama ilk kez 5 gün konuşamamış olucaz bu çok üzücü umarım bugün arar da ben de rahat ederim:26::26:

Son düzenleme:

şafak 60 Tokat
mehtaaaap 14

Ana mehtaba ne kadar az kalmsss superrr yaaa :***

Nilümmmm bunlar aştı yawrum kendilerini dağıttılar iyice, feminist takılıyolar baksana ezdirmicez kendimizi falan Allahım yaa yerim ben hepiniziii

Hehehe astik biz olayi emannn erkeklersi de superiz ki bz heheheeh :)))

Azcık geç kaldım amaa

Günaydın herkezee

Tunaydinnn ben de disarlardayim gene giremedm bii..:**

Ana mehtaba ne kadar az kalmsss superrr yaaa :***

Hehehe astik biz olayi emannn erkeklersi de superiz ki bz heheheeh :)))

Tunaydinnn ben de disarlardayim gene giremedm bii..:**

Hoşgeldinn Hiloşşnasılsın bakalımm ??

Kız bu süperiz ki şeye benzedi hani fox ta bi dizi var hiç izlediniz mi bilmiyorum babam sınıfta kaldı
orda buse diye bi kız var hep süperim ben harikayım ben diyo ona döndük

...ED2006 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM ...

vayyyy istanbul heee vayyy gel teskere gel teskere bıtsın bu cileeeeee
oyyy ben burayı cok özledım ama gıremıyorum hiç elemanlar geldı bızım ofise onları egitıyorum offf hiloşşş niloşşş sizlerle tum arkadaşlarla sohbetlerı özledım bitermi kızlarrrrrrrrrr.................

ben kocamı cokk özledımm
bu arada eşimi gecen sene bu akşam yolcu etmiştıkkkk manisaya Allah ım koskoca 1 sene gectı o yanımda olmadan yaaa ömrümüzü caldın devlettt ömrümüzü yedin :-d :-d

offf tüm bekleyenlere Allah sabır versın Mevlam yardım etsınnn(amin)

Canımm iyiyim bennn sabah bir yazı yazdım kafamdakilerle ilgili kızlar diyee..oryaa bak cicimm şafak panosundan önce sanrıım, ama iyiym yani sorun yok şükür..

Heheheh ama yalan yok süperiz ki biz

Deryaa biz de seni özledkk kızz bıdııkk..
Geçer hemencik ne kaldı ki şurdaa..
Allah yardımcınız olsn amin yavrumm
Haklısn 1 sene yaa bu az mııı ama bak geçti işte 1 ay ne beee

Okudum Hiloşş aklı başında kararlar vereceğine eminimm çünkü biz süperiz hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…