Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
19 güncük sonra 300lerrr Hadi hayirlisi dort gozle bekliyorumm o gunde buluscaz insallahhh

ohh kızlar yaa içim rahatladı he gecede kötü rüyalar gördüm uyayamdım ozaman ev telinden arıyolar zaten beni akşam cep telefonlarına bedava dk var die açarım fatura çok gelirsede tarife bitmiş derim napıyım kısa konuşmaya çalışırım artık saolun kızlar ya iyiki varsınız oohhh ya harbi rahatladım
kıymetimzi bilsinler işte riskli şeylere giriyoz onlar için rahatladım ya hemen saldırıya geçiyom

şafak 59 Tekirdağ
ikinci ayın sınırlarından çıktık çok şükür 1 ay 29 gün

günaydın kızlarr tabi bu saatte uyanan yoktur ama ben uyuyamadım tatil günüde erkenden kalkıyom ya bende uyumak istiyom

Günaydın canımBende erkencilerdenn
İçinin rahatlamasına sevindiimm inşallah sorunsuz bi şekilde gider gelirsiinn

günaydın canm sende mi uyuyamıon h.sonları

saolun canm ya ilgilendiniz sizin demeniz içimi rahatlattı inşallah canm bi sorun çıkmadan gidip gelirim

günaydın kızlar..ben size bi şey sormak istiyorum kargo fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ptt dışında...bi de herşey gönderiliyor mu pasta börek mesela

günaydın kızlarr tabi bu saatte uyanan yoktur ama ben uyuyamadım tatil günüde erkenden kalkıyom ya bende uyumak istiyom

Ohh için rahatlamış çok sevindm Fatoşşş

Ben mesela deli uyurum güneydınn

günaydın kızlar..ben size bi şey sormak istiyorum kargo fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ptt dışında...bi de herşey gönderiliyor mu pasta börek mesela

Kargoların sitelerinde yazıyo ben yurtiçiyle göndermiştim istanbuldan artvine baya uzak olmasına rağmen medium kutu aldm içine tişört ve kutuda kurabiye yaptımm koydm sorunsuz ulaştı 2 günde ptt ile 5 gün demişti adam... Memnun kaldım yani yemekte kabul ediyorlar kırılıcak diye not düşüyorlar bir şey olmuyo

Son düzenleme:
Kargoların sitelerinde yazıyo ben yurtiçiyle göndermiştim istanbuldan artvine baya .. Memnun kaldım yani yemekte kabul ediyorlar kırılıcak diye not düşüyorlar bir şey olmuyo

Anladim canim ptt uzun surer diye bende baska kargo dusundum de fiyatlar cok mu pahalidir onu bilemiyorum iste netten bi bakayim bakalim

Günaydın Hilalcim evet canm rahatladı saolun ya

ohh ne güsel uyuyon ya erkenden kalkıyom ben işgünü kalkasım gelmio h.sonu uyuyamıom

Valla super olmus Fatoscumnn :***

Ben bi kalkiyom erken bakıyorum saate sonra uyuuuu devamm diyip uyuyorum :)))

Valla super olmus Fatoscumnn :***

Ben bi kalkiyom erken bakıyorum saate sonra uyuuuu devamm diyip uyuyorum :)))

ben uyandıktan sonra bidaha uyuyamıom ya

dünde aklıma ne geldi onur bana kıbrısta evlenme teklifi etmesin geçen tek taş evlenme teklifi konusu açıldı burdan baktım yüzük ama bulamadım falan dedi etse ne güsel olur he :123: fazla hayal kurmayım da hayalkırıklığı olmasın

Ben ne güzel uyuyorum vallaa

Bence de sen hayal kurma süprüz olsun hehehe ay inşallah eder ama kızz ne de güzle olur..hayırlısı olsun canım benmm

Ben ne güzel uyuyorum vallaa

Bence de sen hayal kurma süprüz olsun hehehe ay inşallah eder ama kızz ne de güzle olur..hayırlısı olsun canım benmm
evet canm hayırlısı beklentiye girmeyim ben sağsalim yapıp geleyimde
senden ne var ne yok canm enişteyle son durum sünnete gidip gitmemekte karar verdin mi

evet canm hayırlısı beklentiye girmeyim ben sağsalim yapıp geleyimde
senden ne var ne yok canm enişteyle son durum sünnete gidip gitmemekte karar verdin mi

Enisteyle iyi sayiliriz fatoscum baya ikna etti gibii...bayramda soz istemiyorum ama artk eminim.. kafasinda su fikir var zaferin hep aileler tarihi belirlesin ben gerisini sonra hallederim ben de o fikri pek sevemedim iste :/ o yuzden ben de birazcik ertelemeye calisacam....acelem de yok dedigim gibi ben her şeyin icime sinerek olmasini istiyorum hem daha cok vakit daha cok elbise :)

Ben akşam değişecek olan pano için küçük bir düzeltme isteyeceğim yaa. Sevk tarihini hesaba katmamıştık da biz, 2 gün daha eksilecekmiş şafağımızdan. Akşam azaltırken 422 değil de 420 şeklinde yaparsak çok sevinirim

Tamam cicim unutursam hatirlat gene senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…