Ana mehtaba ne kadar az kalmsss superrr yaaa :***
Hehehe astik biz olayi emannn erkeklersi de superiz ki bz heheheeh :)))
Tunaydinnn ben de disarlardayim gene giremedm bii..:**
ya kızlar bişey sorcam bn şimdi ekimde onurun yanına kıbrısa gitcem ama aiilem bilmicekbeni aradıklarında yurtdışında olduğum belli olurmu burdaki gbi direk çalcak mı hiç bilmiyom ya
ya kızlar bişey sorcam bn şimdi ekimde onurun yanına kıbrısa gitcem ama aiilem bilmicekbeni aradıklarında yurtdışında olduğum belli olurmu burdaki gbi direk çalcak mı hiç bilmiyom ya
nasıl yani canm beni aradıklarında yurtdışnda olduğmu anlıcaklarmı uff yaEvet yurt dışı gibi oluyo canım telefon görüşmeleri..
fatoş'um çok riskli tubik olaydı sorardık :26: orda yurt dışındaki gibi mi oluyor, yurt dışında nasıl oluyor hiç bilemiyorum...
Okudum Hiloşş aklı başında kararlar vereceğine eminimm çünkü biz süperiz hahah
eveet canm ya şafağımızında o günlerini görsek sağsalim gidip bi gelsem bizimkiler bilmiyo die tedirginim bide kıbrısa gitcem:18:
uff ya onura kaç kere sordum olmuyo dedi normal çalıo dedi ama iki taraftanda lira gidio dedi aman ya biletide aldı okadarda heveslendi şimdi gelmiyom böleymiş desem bana inanmıyon mu dicek
Insallah yavrum veririz karar aceleesi yok supersonik kizimm benmm :) :)) kehkeh
Canm tedirgin olman normal ama bu durumu onurla ciddi ciddi bi daha konus iyice de ogrenin oyle git yani baska türlü anlarlarsa tabi cok kotu olur ama yok olmuyosa da bence bilmeseler de cok tedirgin olma mecbursun deger falan filan :))
Bn de bi araştırırm
konuştuk canm zaten tek sorun buydu ondan gitmedim bu zamana kadar ama belli olmaz burda olduğun dedi arkadaşa sormuş oda öle demiş ama içim hiç rahat değil ya normal çalcak sadece iki taraftan da lira gitcek türkiyeden arandığı için dedi zaten ailem arasa ben açmam meşgule atar ben ararım ama aradıklarında belli olmasın yeter ki.
onura da inanmak istiyom ama gelmemi çok istiyo die belli olmaz demiş olabilir mi die düşünmeden edemiyom gerçi belli olduğunu bilse bunu yapsa sonuçlarının ne olcağını tahmin ediyodur ama içim hiç rahat değil netten araştırıom bişeyde çıkmıo ya uffsaol hiloşum ya inşallah belli olmuodur
Caniskom ne kadr istese de ailenle ne kadar büyük sorunlar yasicani dusunur yapmaz bence yani..sen bi umutsuzluga dusme ogreniriz o kadr rahatsız olma kiz sevenlere Allah yardm eder :)
nasıl yani canm beni aradıklarında yurtdışnda olduğmu anlıcaklarmı uff ya
valla içime sıkıntılar giriyo düşündükçe canm babamın güvenini sarsmak istemiyom çok kötü olur ya:2:
bi gidip gelsem de bi ohhh desem ya orda da tedirgin olcam çünkü ne zaman arıcaklar die arayıpta belli olcak die ne die kıbrısa çıktıysa şu askerlik inşallah canm ya Allah yardım etsin hepimize ne bu oğlanlardan çektiğimiz
İyi aksamlar kizlarrsabahin 9undan aksamin bu saatine kadar okuldaydim yorgunluktan ölüyorum :-/ ders bosluklarinda aradim askeriyeyi egitimdeydi adımıda soyledim beni arasin gelince dedim. Dersten ciktigim anda telefon caldi baktim ariyor :-D Güya ben kiz arkadasiyim demisim adımı soylememisim :-D Aşk diyoki o kadar cok kiz arkadasim varki ilk seni aramaktan basladim sen aramadiysan hemen kapatta onlari ariyim diyo Dişlerini dokerim senin dedim o da bana ağzını kirarim diyo,, bu cumlesi bile aşk kokuyo bana haha Sinava giricekti bugun girememis haftaya giricekmis benim icin cabaliyor biliyorum ama ne biliyim bu konuda ne hissettigimi bilmiyorum ..
Canım işte aynen sevgilinin dediği doğru normal çalıyo ama çift taraflı ücretlendiriyo çalmasından orda olduğunu anlamazlar senin onlar seni arar sen açarsn senden de lira gider o şekilde anlamazlar yaniiŞimdi sen aramışş olursan onlardan da lira gidicek ya hem o aradı hem neden bizden gitti falan diye düşünüp tedirgin olabilirler ama onlar ararsa bişi olmaz içini ferah tuut :)
Hiloşş kızz naberBugün pek yoktun ortalarda
Hee giremedim bugün pek yavrummm...iyiyim ama şükürrr..sen nasılsınn??
Ama Begüşün üyelik neden öyle yaa onu anlamadım bi dee..[/QUOTE ]
İyiyimm yavrum iyiyim bugün iyiyim şükür konuştummÇok yoğun olduğu için arayamamış bide dün gaziler günü program falan varmış bu hafta nöbetleri çok yoğun geçmiş işte öyle
Kızııımm biz ne kadar zekiyiz bee yukarda yazdığımı sende düşünmüşdün hahaha zekiyiz biz süperiz bizz
Askeriyede kalma gibi planlari var da beyfendinin.. surekli karar degistiriyor yok hasretine dayanamam falan diyo sonra hoop bizim icin kalmam lazim diyor anlamadim gitti ya
Canım dur bakalım iyice araştır sor soruştur sonra da eğer olmuyorsa aklına kötü şeyler getirmeyi brakkk
Hangi konuda ne hissettiğin canım ben orayı anlamadımm?? :44:
Ben de bunu dicektm tam iki taraftan gidiyormuş evet, o yüzden onların telini açması daha mantıklıı
İyiyimm yavrum iyiyim bugün iyiyim şükür konuştummÇok yoğun olduğu için arayamamış bide dün gaziler günü program falan varmış bu hafta nöbetleri çok yoğun geçmiş işte öyle
Kızııımm biz ne kadar zekiyiz bee yukarda yazdığımı sende düşünmüşdün hahaha zekiyiz biz süperiz bizz
Begüsü bende merak ettim yahu neden öyle oldu kii kimsenn bi fikri yok muu
Askeriyede kalma gibi planlari var da beyfendinin.. surekli karar degistiriyor yok hasretine dayanamam falan diyo sonra hoop bizim icin kalmam lazim diyor anlamadim gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?