Enisteyle iyi sayiliriz fatoscum baya ikna etti gibii...bayramda soz istemiyorum ama artk eminim.. kafasinda su fikir var zaferin hep aileler tarihi belirlesin ben gerisini sonra hallederim ben de o fikri pek sevemedim iste :/ o yuzden ben de birazcik ertelemeye calisacam....acelem de yok dedigim gibi ben her şeyin icime sinerek olmasini istiyorumhem daha cok vakit daha cok elbise :)
selam kızlar maalesef bi konu yüzünden hesabım pasif oldu geçici Mune tarafından şimdi burdayım ayrı kaldık resmen
ahh bu erkekler yapcaklarını yapıolar sonra affettrmek için bintürlü şebeklk yapıolarbzde dayanamıyoz napallım
he tabi araya aileler girdi die rahatlamıştır haklısın canm kendimizi ağırdan almamız lazm
acele etme tabi canm içine ne zaman sinerse uğraşsınlar biraz yaw birlikte karar verin aileler zaten hayır mı dicek
daha çok elbise bakarsın bizede fikir oluriçine ne siniyosa onu yap canm kız tarafıyız biz beklesinler
Biz de merak ettik yavrum yaa..
Ne oldu ki boylee :/
Ayben yavrum ya neyse affettirmeyi bilsinler de...
Aynen canim nasilsa ailem hallediyor diue düşünüyor sanirim babasi da pek karistirmiyomus bunu da annesi demisti biz hallederiz falan diye konusuyormus...
Aynen bi suru elbise bakarim yavas yavas icime sine sine olur her sey
bi konumun içeriğini silmiştim bilmiyodm suç olduğunu
tekrar hoş geldin begüş, selam hilalim...
fotolar içn çok sağol Nilüüüüü özelden de yazdm ama yazim gene de dedimm..
Günaydın Niloşş, Nato'nun önünden geçtim bugün de sen geldin aklıma. Askerlere selam olsun demeyi ihmal etmedim ama
...ED2006 34 : İSTANBUL'A SELAM YOLA DEVAM...
vayyyy istanbul heee vayyy gel teskere gel teskere bıtsın bu cileeeeee
oyyy ben burayı cok özledım ama gıremıyorum hiç elemanlar geldı bızım ofise onları egitıyorum offf hiloşşş niloşşş sizlerle tum arkadaşlarla sohbetlerı özledım bitermi kızlarrrrrrrrrr.................
ben kocamı cokk özledımm
bu arada eşimi gecen sene bu akşam yolcu etmiştıkkkk manisaya Allah ım koskoca 1 sene gectı o yanımda olmadan yaaa ömrümüzü caldın devlettt ömrümüzü yedin:-d :-d
offf tüm bekleyenlere Allah sabır versın Mevlam yardım etsınnn(amin)
Kızzz sen şirinyerdemi oturuyonnn
bi konumun içeriğini silmiştim bilmiyodm suç olduğunu
Yok canım ama okulum gereği hafta içi her gün gelip gidiyorum Buca'ya ve her gün de natonun önünden geçiyorum
ayyyyy şuan senin yerinde olmak için neler vermezdimmsağol canım benim aklına gelmişim beni düşünmüşsün ne güzel bişey bu... Askerime selam gönder ordan geçerken onu çok sevdiğimi ve çok özlediğimide söyle
Seninkinin yeri belli olmuşmuydu?
Nilümm napıyonn nekadar kaldı mehmetin gelmesine :)))
Kızlar artık size de söylemenin vakti geldi,haftaya işe başlıyorum ev hanımlığım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?