Evet erken olmuş Ekim'de gelecekti ufaklık sabredememiş sanırım sordum ama detaylı söylerim dedi kuzum. Cuma günü doğmuş ufaklıkEvet malesef eşi gelemiyor :44:
Sen nasılsın edoşşş
Allah analı babalı büyütsün ne diyelim...Sağlıklı olsunda eşi doğudaydı zaten sanırım
iyiym bnde şekerim şafak saymacasen nasılsın
Eşi İstanbulda diye hatırlıyorum kuzum ben ya :44: O da yurtdışında olduğu için eşi gidemiyor :44:
Şafaklar düşüyo yaa harbiden senin ki gözüme bi hoş gelliyor zaten (gene kızacaksın tamam sustum)
Canım sıkkın ya kuzum ya tartıştık. Konuşmamaya karar verdik dün 2'den beri ne o aradı mesaj attı ne de ben çokta umrumda ergen hareketleri sergiliyo bildiğin
Yok canım ya doğudaydı sankim ? yada başkasının eşimiydi acep:26:
Düşüyor doğru esincim yaaa daha çok var ama yinede
...Yinemi canımya niye böyle yapıyonzzz harbiden ergen stayladüzelirsiniz kuzumda çok yıpranıyorsnz bi hal çare bulmalı
Daha çok var deme ama demee ağlarımAz kaldı kuzum sabır sabıırr. Şu 2013'te bitsinde hayırlısıyla
Yıpratıyorsunuz değil yıprattı beni öküz herif!Dün tutamadım kendimi bu ne ya ergen ergen hareketler büyü be büyü dedim. Ondan sonra başladık tartışmaya o inat ben ondan inat sürünüyoruz işte
Var amaaaa kocamam 144 günnnn
sabır aynen canımmmm
Hahahhaha öküz demekiyi demişsin sus sus olmuyor canım da oda biraz alttan alsın ben askerim diyip kenara çekilirse olmaz yanii....Ben dönemimdeyim sınırsız naz yapıyorum zaten günde 1 kere konuşabiliorz azda msjlaşıyorz çeksin o kadar dimi şükür ki kavga tartışmamızda yok
Sizede en kısa sürede sakinlik diliyorummmmdaha doğrusu yakpuna diliyorum sakinlik
Bizimde koskocamaaan 219 günümüz varr
Öküzün dibi özü hası herşeyi ya ama tastamamıyla öküz !Şu son 1 aydır alttan almayı bıraktım nasılsa askere gideli kaç ay geçti alışma evresini atlattı diye ondan bekliyorum oda öküz olduğundan almıyor. Hep benden hep benden bekliyor.. Bende öyle olamıyorum kuzum. OOhhh tavi çekeceeeeeekk o kadar naza can kurban Rabbim bozmasın kuzucum
Biz askerlik bitene kadar böyle gideriz diye düşünüyorum
deme öyle yaa daha geçen gün ben yarılamıştım bakkk siz yarıladınız şimdide
hahahhaha bunları duysa ne yapar seni acepya canım el mecbur askerlik b,tene kadar idare et sonra tepesine tepesine gelince
Amin canım çok sağol Allah bozmaz kullar bozmasınn ki öyle bir ihtimallll söz konusu olamazzz
Çekinmeden söylüyorum ki dünde dedim sen öküzsün öküz zaten anca öküzlük yaparsın ne bi güzel söz ne başka birşey arada eserse dimi beyefendi. Öküz pislik mikrop diye saydırdım sonraAma çok güzel oluyo rahatlıyorum
Aslında bizim aramızda öküz bi sevgi sözcüğü yaa. O kara öküzüm der bana, ben ona öküz derim
Mecburuuz ah şu mecburluğun gözü çıksın ya. Gelsin burnundan getircem hayatı, askerliği özleyecek
Kullara fırsat vermek yook!. Rabbim bozmasın da.
hahahhahahaAllahım yaaa
aynen aynen kulllara fırsat vermeyizzz
Böyle dediğime bakma çok sinirliyim valla eve ateş püskürüyorum kuzum
Off sinirlenince de acıkıyorum artık yemeye başladım mide büyüyo artk bana patates kızartması yapsanaaaaaa
evdekilere yazık kız yapma takma amannnn
haahhaha ye ye zayıftın sennn aa sendemi patates kızartmasınaaa tapıyordun
Benim sevglmde öyleeee yaaaa orda yiyemiyorr izne gelldiiii 5 kg yemiştir hahahhahaAnnesi diyordu
Eniştede benden deseneeYenmez mi yenir tabii yaaaaa
Bi patates bi çikolata bi nesguik olsa bi ömür yaşarım
Yiyorum kuzum hedefim 52Gören gelinlik yakışmayacak ye diyo napim mecbur
ahahahha banada nutella olsunhatta şimdi gidip bi kaşık alıveriyimm ımmm
ay şaka maka bende kg vermeye çalışıyormm esin ya daha doğrusu çalışmıyorum 5-6 kg fazlam var sana verim miişe başlıyımda diyete giricem evde olmuyor
Bencede kg al düğüne kadar yaa gelinliği dolduramazsn maazAllah
Dallgaa geçme kız
Bana da nutellaaaaaa veeeeeeeeeeerr
Az ye öz ye kuzum çok rahat verirsin. Yakupun bi kuzeni vardı hani bi ara düğn muhabbeti vardı ya o kız şimdi eski haline dönmüş. 6 ayda benim gibi incecik olmuştu spor yapa yapa şimdi kızı gördüm de eski haline dönmüş ve çokta memnun halinde. Neden dersen kocasıda etli butluEvde de olur niye olmasııın. Mesela şunu dene derim yemek yedikten sonra gene bi açlık oluyo buz dolabına gitme gereği duyuyor ya insan, sütlü kahve içecekmişsin iştah kapatıyormuş. Ben denedim merak edp kapatıyo cidden
Eeee işe ne zaman başlıyon bakim?
Dalga geçmiyorum kızımm
Hahahha veririm gelll gel
Ya cnm bn zaten istediğimde verebiliyorum fakat istemiyorum hahahahbnmkinin gelmesine yakın başLarım alırm falan
yk cnm evde sıkıntıdan sürekli tatlı yapıyorum hamarat olduğummdannn
iş bakıyoırum canm işte inş bulunca başlıcamkahvede selülit yapıo kuzum bi yerden kısıyım derken diğer yerden olcakkk ammmannn zaten aşırı bi sıkıntım yok Allaha şükür
Söze kadar versem tamam
Yaaa hem istemiyon hem takıyon anlamıyom yaaSöze kadar verirsin tabii Allah allah sende kuzum. Madem rahatça veriyon ne dert ediyon Benimde işim gücüm tatlı çeşidi o kadar yiyom bi halta yaramıyo yaa. Annemde habire kızıyo yakup tatlıyla mı doyacak her öğün yemek öğren azcık diye söyleniyo İnşallah bulursun yavrum
Ben çıkıyorum yavrum öpüldüünn
ohh ohh maşallah gençlerhareketlenmiş topicik edoşum sen de normale dönmüşsün, kahkalarını tee nerelerden duydum da geldim maşallah maşallah, hep böyle ol canımcım esintoşum seni de mıncırıyorum, yiyebildiğin kadar yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?