Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiloşum ayakkabı güzelmiş, fiyatı da geyet uygun; ama benim ayak nom 39

Kızlaaaaarrrrr Haberi benden alın dediim
Topiğimizin annesi Büşra oğluşuna kavuşmuş. Doğum yapmış anlayacağınız

ayyy hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne olacaktı bebişin esintoş sen biliyon mu?

aman sakın hasta olma niloş, topiciğimize bulaşır Allah korusun canım, sıcak şeyler iç, kendini sıcak tut, ilaç al, hasta olma sakın aynen canım, bugün mersin'deydik yok tatlış yaa daha bir şey düşünmedim, abiye falan giymem de etek ceket tarzı bir şey olabilir :26:

NilüüNilüüü hoşgeldinn
Yaz bitti ya hep burdayız artıkk
napıyon yavruşş nasıl gidiyo hürgenerallik

hoş buldum serabım ayy bitmesin yaa yaz, ben kışı pek sevmiyorum o kadar uzun zaman oldu ki askerlik biteli, hürgenerallik bile kalmadı hasrete mahkumuz biz

Son düzenleme:
hoş buldum serabım ayy bitmesin yaa yaz, ben kışı pek sevmiyorum o kadar uzun zaman oldu ki askerlik biteli, hürgenerallik bile kalmadı hasrete mahkumuz biz

Kış gelsin ki yine yaz gelsin bebişiiimm
Siz ayrı şehirlerdeydinizz dimii ahh canmm..Sizin söz nişan dğün ne zaman yavrm

yavrumm düzeldim valla ama birden hahahhaa iyiyim şuan şükürrr sen nasılsınnnn

Kış gelsin ki yine yaz gelsin bebişiiimm
Siz ayrı şehirlerdeydinizz dimii ahh canmm..Sizin söz nişan dğün ne zaman yavrm

doğru canım, sırf siz sevdiceklerinize kavuşasınız diye isterim ancak seneye nişan, sonraki seneye de düğün düşünüyoruz canım

yavrumm düzeldim valla ama birden hahahhaa iyiyim şuan şükürrr sen nasılsınnnn

ohh ohh, düzel de nasıl düzelirsen düzel kuşum ben de iyiyim canım, bi yaramazlık yok şimdilik

Ahh be canım bize de şans öyle bir gülse yani. İzmir'in ulaştırması Gaziemir'de otobandan 5 dk beee benim evime 5 dk
Kaldı ki evci izni her hafta sonu yaniiii, Ah be İzmiiiiiiir
En önemlisi o da canım, sonuçta onun ya da bizim biraz ziyaretine falan gidemeyeceğimiz bir yer çıkarsa sanmıyorum ki kendisi de rahat etsin :18:
Bakalım canım hayırlısı, artık bu hafta açıklansın diye bekliyoruz

aynen cicim koyverdim gittiii ya şafak çok geçmio diye üzülcemde nolcak elbet bitcek yani....
Sevindim canmmm iyi olmanaa

Günaydınn Nilooşş
Bütün güzellikler bizim olsunn

Aminnn Seroşum aminn

Hehehehehe Ermanın kollarına atın beniii

Kızlaaaaarrrrr Haberi benden alın dediim
Topiğimizin annesi Büşra oğluşuna kavuşmuş. Doğum yapmış anlayacağınız

Aaaa hayırlı olsun devrem, hiç söylemiyorsunda heeee

Esinimm, daha vardı ama Büşranın doğumuna yaa benmi yanşlış hatırlıyom:26:

Allah analı babalı büyütsün inşallahh sağlıkla mutlulukla...

Kızlaaaaaaaar, sizlerden yardım istiyorum. Şimdi Askerim dağıtım iznine gelip gittiğinde doğum gününe 3-4 gün bir şey kala gidecek yani tam tarihinde doğum gününü kutlayamayacağız. Ama ben moral olsun diye 3-4 ortak arkadaşımızla birlikte ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Mekan falan olayı en son ayarlayacağım şey de ben bu hediye meselesinde çok kararsız kaldım. Doğum gününden sonra ilk çarşısında görsün diye bir video yapıp ona face'den atıcam. Maddi açıdan ne alacağıma tam karar veremesem de aslında o kolay kısmı meselenin. Benim kafama takılan öncesinde yaptığımız sürprizde yani yanımdayken ona vereceğim manevi bir hediye. Ben dağıtım izninin doğum gününe yakın bir tarihte olacağını hiç hesaba katmadığım için öncesinde, manevi boyut olarak bir video hazırlamayı uygun görmüştüm fakat şimdi işler değişti. Acaba hani şu forumda falan da reklamı çıkıyor ya sevgili kitaplarından mı yaptırsam diyorum ama daha öncesinde bu hediyeyi de yıl dönümü için düşünmüştüm Fakat şöyle de bir durum var yıl dönümü için düşündüğüm o hediyeyi gününde göremeyecekti zaten. Kargoların gününde ulaşması zor ihtimalmiş ki ulaşsa bile kontrol edildiği için askerdeki arkadaşım da öyle gönderme biri bir densizlik eder çocuğu katil edersin orada dedi :18: Kendim ziyaretine götürüp versem desem hafta içine denk geldiği için bakalım eğitimden falan fırsatı olacak mı ki bir de benim okulum var ve o tarihler benim final tarihlerim gitmem imkansız yani :2: Buradayken öyle bir hediye yaparsam hem de rahat rahat bakma şansı olur hem de eve bırakır gider biri bakacak mıydı yok kaybolacak mıydı tasası olmaz. Ama yine de çok kararsızım. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum

Walalhi artık çok geç Nilücüm kaptım şifayı :2: Ama uzak dururum merak etme bulaştırmam Hedefim işyerindekileri hasta etmek
En güzeli canım ya abiye alcan durcak dolapta, klasik tarzda bir elbisede bakabilirsin tek parça olsun diye aslında...

Her hafta evci olmuyor canım ya en azından bizim öyle yani Hayırlısı olur inşallahhhhh

ayyy hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne olacaktı bebişin esintoş sen biliyon mu?

Sırf sen güzelce mıncır diye kilo almaya çalışıyorum bebeğimmm :112: Ben senii yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Amiin nilüüm amiinn Paşanın adını bilmiyorum ki kuzum, belki de büşra söyledi ama ben unuttum

Esinimm, daha vardı ama Büşranın doğumuna yaa benmi yanşlış hatırlıyom:26:

Allah analı babalı büyütsün inşallahh sağlıkla mutlulukla...

Evet daha vardı kuzum bende onu sordum erken olmadı mı diye ama sonra detaylı yazarım dedi. :44:

Neyse kurtulmuş ya Allahın izniyle çok şükür, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

bitiyo canm ya çok şükür bitio kavuşmamıza engel kalmıcak artık ohh yahaftayada yanındayım kısmet olursa

Kızlaaar kızlarr kızlaarr..Bu kargo meselesi çoook canımı sıktı beee ben süpriz yapmak istiyoruuumm ona sölemiceeem verirler heralde değiill miiii yardım istiyorummm gönderenlerdeeeenn

Kızlaaar kızlarr kızlaarr..Bu kargo meselesi çoook canımı sıktı beee ben süpriz yapmak istiyoruuumm ona sölemiceeem verirler heralde değiill miiii yardım istiyorummm gönderenlerdeeeenn

bende kargo yollamıştım canım ama ptt birliğin içindeydi tahmini gitti kendisi aldı kimsede içine bakmadı dolayısıyla...askerin nerde bilmiyorum da belki öyle bi imkanı vardır:44:

Canımmm merkeZi bi yerde değilse eğer kargolar birliğe götürmüyor.bn merkeZi olduğu halde karakola yollamadım açarlar dedi bn nöbette falan olurm dedi zaten haberi vardı sana kargo gödndericem de muhakkaak bn merkeze göndermiştim çıkıp almıştı 5 dk izin alıp komutan mektubu bile okumamıştı içine öle bi göz gezdirmişti bizim daha ii oldu..zaten kargonuz gitti diye mesaj geliyo sana. Sen neden haber vermiceksn?

Canım benimde merkez de karakol deill ama..Ben süpriz olsun istediimm haberi olmasın 3 gün önceden falan vericem kargoya tam doğum gününde elinde olsun diye..Mektup konusunda kararsızım aslında yazsam mı yazmasam mı diye ikimizinn fotolarından faaln göndericem bide başka neler olabilir önerin var mıı.Hem haber vermesem kargoyu ona vermeme gibi bi durum olur mu snece??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…