Kızlar siz de gözatın bir ayakkabı satıyorum küçük geliyo çünkü parası çok önemli değil yani maksat boşa gitmesinn işine yarıycak biri giysinn..38 numeroo bazen oluyordu ama bu olmadı hediyeydi bir kez giydim değişemedm deee..:26: bir bakarsınzz[/I]
KızlaaaaarrrrrHaberi benden alın dediim
Topiğimizin annesi Büşra oğluşuna kavuşmuş. Doğum yapmış anlayacağınız
Napam bende haftasonu bitti gitti askerimle konuştum rahatladımm, azcık grip gibiyim atlatmaya çalışıyom :2:
ayyyy sende mehmetin için şafak sayıyon ne güzel plakalara düştün bakkkŞaka maka az kalmış nilümmm, düğünde ne giyceğine karar verdinmi senn?
NilüüNilüüü hoşgeldinn
Yaz bitti ya hep burdayız artıkk
napıyon yavruşş nasıl gidiyo hürgenerallik
hoş buldum serabımayy bitmesin yaa yaz, ben kışı pek sevmiyorum o kadar uzun zaman oldu ki askerlik biteli, hürgenerallik bile kalmadı hasrete mahkumuz biz
ohh ohh maşallah gençlerhareketlenmiş topicik edoşum sen de normale dönmüşsün, kahkalarını tee nerelerden duydum da geldim maşallah maşallah, hep böyle ol canımcım esintoşum seni de mıncırıyorum, yiyebildiğin kadar yeee
Kış gelsin ki yine yaz gelsin bebişiiimm
Siz ayrı şehirlerdeydinizz dimii ahh canmm..Sizin söz nişan dğün ne zaman yavrm
yavrumm düzeldim valla ama birden hahahhaaiyiyim şuan şükürrr sen nasılsınnnn
Hayırlısı olur inşallah canım sizin içinde, şeymanınki İzmire düşmüştü, inşallah seninkide gelir izmire bari yakın olursun sevdiceğine
Ya tabi en önemlisi onlar rahat olsunda, insan yinede istiyo gidip görmek yakın olunca
doğru canım, sırf siz sevdiceklerinize kavuşasınız diye isterim ancakseneye nişan, sonraki seneye de düğün düşünüyoruz canım
ohh ohh, düzel de nasıl düzelirsen düzel kuşumben de iyiyim canım, bi yaramazlık yok şimdilik
Günaydınn Nilooşş
Bütün güzellikler bizim olsunn
Günaydınnn..iyi haftalar Seroşşş...
Çok az kaldı 200 eee
Günaydın Niloşşş...
görmesn amin amin Niloşummm hiç birimiz dert görmeyek
Çıldırıciiz tabi siz 200 lere düştükçe 100 lere plakalara derken hopp sevgilinizin kollarınaaa
Oduncuğuma kizginim kirginim ama olsun az kaldi 300lere
KızlaaaaarrrrrHaberi benden alın dediim
Topiğimizin annesi Büşra oğluşuna kavuşmuş. Doğum yapmış anlayacağınız
Aaaa hayırlı olsun devrem, hiç söylemiyorsunda heeee
hiloşum ayakkabı güzelmiş, fiyatı da geyet uygun; ama benim ayak nom 39
ayyyhayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne olacaktı bebişin esintoş sen biliyon mu?
aman sakın hasta olma niloş, topiciğimize bulaşırAllah korusun canım, sıcak şeyler iç, kendini sıcak tut, ilaç al, hasta olma sakın aynen canım, bugün mersin'deydik yok tatlış yaa daha bir şey düşünmedim, abiye falan giymem de etek ceket tarzı bir şey olabilir :26:
Ahh be canım bize de şans öyle bir gülse yani. İzmir'in ulaştırması Gaziemir'de otobandan 5 dk beee benim evime 5 dk
Kaldı ki evci izni her hafta sonu yaniiii, Ah be İzmiiiiiiir
En önemlisi o da canım, sonuçta onun ya da bizim biraz ziyaretine falan gidemeyeceğimiz bir yer çıkarsa sanmıyorum ki kendisi de rahat etsin :18:
Bakalım canım hayırlısı, artık bu hafta açıklansın diye bekliyoruz
ohh ohh maşallah gençlerhareketlenmiş topicik edoşum sen de normale dönmüşsün, kahkalarını tee nerelerden duydum da geldim maşallah maşallah, hep böyle ol canımcım esintoşum seni de mıncırıyorum, yiyebildiğin kadar yeee
ayyyhayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah adı ne olacaktı bebişin esintoş sen biliyon mu?
Esinimm, daha vardı ama Büşranın doğumuna yaa benmi yanşlış hatırlıyom:26:
Allah analı babalı büyütsün inşallahh sağlıkla mutlulukla...
Sırf sen güzelce mıncır diye kilo almaya çalışıyorum bebeğimmm :112: Ben senii yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Amiin nilüüm amiinnPaşanın adını bilmiyorum ki kuzum, belki de büşra söyledi ama ben unuttum
Evet daha vardı kuzum bende onu sordum erken olmadı mı diye ama sonra detaylı yazarım dedi. :44:
Boşver kızımm odun modun napçann :))) millet yemin ederim düzgün adam bulamıyo diye bütün gözler üstümüzde emin olun çok nazara geliyorsunuzdur sizde benim gibi, adamları sıkı tutun göz açtırmayın
Fatoşşş bitiyormu neee kızz
Kızlaaar kızlarr kızlaarr..Bu kargo meselesi çoook canımı sıktı beee ben süpriz yapmak istiyoruuumm ona sölemiceeem verirler heralde değiill miiii yardım istiyorummm gönderenlerdeeeenn
Kızlaaar kızlarr kızlaarr..Bu kargo meselesi çoook canımı sıktı beee ben süpriz yapmak istiyoruuumm ona sölemiceeem verirler heralde değiill miiii yardım istiyorummm gönderenlerdeeeenn
Canımmm merkeZi bi yerde değilse eğer kargolar birliğe götürmüyor.bn merkeZi olduğu halde karakola yollamadım açarlar dedi bn nöbette falan olurm dedi zaten haberi vardı sana kargo gödndericem de muhakkaak bn merkeze göndermiştim çıkıp almıştı 5 dk izin alıp komutan mektubu bile okumamıştı içine öle bi göz gezdirmişti bizim daha ii oldu..zaten kargonuz gitti diye mesaj geliyo sana. Sen neden haber vermiceksn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?