bende kargo yollamıştım canım ama ptt birliğin içindeydi tahmini gitti kendisi aldı kimsede içine bakmadı dolayısıyla...askerin nerde bilmiyorum da belki öyle bi imkanı vardır:44:
Kızlaaaaaaaar, sizlerden yardım istiyorum. Şimdi Askerim dağıtım iznine gelip gittiğinde doğum gününe 3-4 gün bir şey kala gidecek yani tam tarihinde doğum gününü kutlayamayacağız. Ama ben moral olsun diye 3-4 ortak arkadaşımızla birlikte ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Mekan falan olayı en son ayarlayacağım şey de ben bu hediye meselesinde çok kararsız kaldım. Doğum gününden sonra ilk çarşısında görsün diye bir video yapıp ona face'den atıcam. Maddi açıdan ne alacağıma tam karar veremesem de aslında o kolay kısmı meselenin. Benim kafama takılan öncesinde yaptığımız sürprizde yani yanımdayken ona vereceğim manevi bir hediye. Ben dağıtım izninin doğum gününe yakın bir tarihte olacağını hiç hesaba katmadığım için öncesinde, manevi boyut olarak bir video hazırlamayı uygun görmüştüm fakat şimdi işler değişti. Acaba hani şu forumda falan da reklamı çıkıyor ya sevgili kitaplarından mı yaptırsam diyorum ama daha öncesinde bu hediyeyi de yıl dönümü için düşünmüştümFakat şöyle de bir durum var yıl dönümü için düşündüğüm o hediyeyi gününde göremeyecekti zaten. Kargoların gününde ulaşması zor ihtimalmiş ki ulaşsa bile kontrol edildiği için askerdeki arkadaşım da öyle gönderme biri bir densizlik eder çocuğu katil edersin orada dedi :18: Kendim ziyaretine götürüp versem desem hafta içine denk geldiği için bakalım eğitimden falan fırsatı olacak mı ki bir de benim okulum var ve o tarihler benim final tarihlerim gitmem imkansız yani :2: Buradayken öyle bir hediye yaparsam hem de rahat rahat bakma şansı olur hem de eve bırakır gider biri bakacak mıydı yok kaybolacak mıydı tasası olmaz. Ama yine de çok kararsızım. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum
Canım benimde merkez de karakol deill ama..Ben süpriz olsun istediimm haberi olmasın 3 gün önceden falan vericem kargoya tam doğum gününde elinde olsun diye..Mektup konusunda kararsızım aslında yazsam mı yazmasam mı diye ikimizinn fotolarından faaln göndericem bide başka neler olabilir önerin var mıı.Hem haber vermesem kargoyu ona vermeme gibi bi durum olur mu snece??
Canımm haber ver ya içinde ne olcağını bilmedikten sonra..bn öylesine göndemiştim kurabiye yapmiştm 2 gümde gitti çnk ptt 5 gün demiştiyurtiçiyle gönderdim bilmiorm verirler canm muhakkak ama haberi olsun derim. Bak bn kurabiye yapmştm mektup yazmıştm ve ona 2 tane tişört almıştm onları gece yatarken üstüme giymiştim kokum sinmişti ...parfüm de çok az sıktıö çünkü ten kokumu özlemiişti ve beni aradı alır almaz ağlıcaktı aiırı duygulanmıştı canımmm böyle bir şey yapabilirsin ama kış geliyo sen triko tarzı bişey al ha bide atkı ör istersen ben acemide örmüştüm dağıtımda vermiştim boyunlukkkk nöbetlerde taksn diye nöbet tutmuyo artk ama olsn gelince takarrr
Tokat merkez canımm bölge komutanlığında aahh bilemedim kiii haber vermeyince komutan kargoyu vermez mi ki yani öle bişey olamaz heralde sonuçta ben pakete bomba koymuyorum
bitiyo canm ya çok şükür bitio kavuşmamıza engel kalmıcak artık ohh ya haftayada yanındayım kısmet olursa
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
234 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 143 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...210 begushh...
...218 zeynepesin...
...222 pekmez_akilli...
...222 ilithya...
...222 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...273 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...316 mutluluk_06...
...318 seros08...
...358 traublee...
...358 Snt55...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...416 seymasklgn...
...418 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...okatre 02 : ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM...
...ED2006 30 : HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 53 : RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 56 : SİİRT'E SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM...
Günaydın Hiloşummmm
2 gün sonra depük gecesi var yine oleyyyy
Günaydınn Niloşumm aynen öyle vallaa ohh hepiniz kavuşun sevdiklerinizeee
Önce sizinle paylaşıyımmm, Erman bayramda 4 gün evci iznine çıkıp istanbula gelebilirmiş
bir yandan çok istiyorum gelmesini, onunda canı sıkıldı evinde olmak istiyor anlayabiliyorum. Ama bir yandan da evci iznine çıktığında istanbula geleceği için korkuyorum bir terslik çıkıcak diye. Bu arada bende istanbulda olmayabilirim görüşemeyebiliriz(( Kesinleşirse eğer annemleri ikna edersem belki gitmem annanemle dedemlere ama off ne biliyim ya .Hem gelsin istiyom hem korkuyom bi aksilik çıkıcak diye uçakla falan gelicek ya (
Canımmm aklına kötü şeyler getirme yahuu bir aksilik çıkmaz inşallahhh, sorun olacağını sanmıyorum ben, çok kişi yapıyor bunu yaniii... ama tabi görüşemezseniz çok üzülürüm, kesinleşsin de sen ayarlarsın bir şeylerr
Ben çok takılıyorum Hiloşum ayrıntılara en ufak şeyi bile kafamda büyütüyorum hele söz konusu Erman olunca dahada titiz davranıyorum malesef( Uçakta kimlik kontrolü falan oluyo ya , evci iznindede şehir dışına çıkması yasak diye ne biliyim bişey çıkmasından korkuyorum.Ama çok istiyorum gelmesinide annesini falan çok özledi farkındayım, dağıtıma geldiğinde görüşemedi pek sadece 1 gün görebilmişti annesini memleketteydi onlar o yüzden şimdi bayramda evinde olmayı istiyor.Açık açık söylemesede ses tonundan bile anlıyorum içi gidiyor, herkez uçak bileti aldı kimse kalmıyo burda falan dedi.Tamam aşkım ayarla evci iznini bende biletini ayarlarım hallederiz dedim... kesinleştiğindede en kötü ihtimal bayramın ilk günü giderim annanemlere memlekete, 2.günü sabahtan yola çıkıp dönerim istanbula 2-3 saatlik yol nasıl olsa :))
Ayy Hiloşumm içimi rahatlattın yemin ederim ya, sağol canım benim
Yavrum o kontrollerin hepsiniiii denetlemeye kalksalar ohoooyani çok düşük ihtimal o dediğin ve kimsenin başına da gelmiyor, kafanda büyütme boşa bence, madem o kadar istiyor bırak gelsin takma sen de dediğin gibi yaparsın mesla süper olurr
Ay biz de babamla sabah kahvaltıda başbaşa konuştukkk, babam kız istemeye gelirler hemen vermem sonra bir tarih belirler ayarlarız dedi, o zmaan da yüzükleri takıp nişan nerde istersen yaparız ben ayarlarım dedi, ben de cafe olsun o zman baba dedim çok pahalı olamzsa canlı müzik olursa cansızçok mesele değil ama samimi ortam olsun dedim, çok kalabalık istemiyorum dedimm, olur tamam dedii.. ama tarihi yılbaşı tatiline falan mı olsa dedi ben de ohoo kışın ortasında napcaz baba yaa dedimm..Kasım'a falan olabilir belki karşı tarafın talebine gömre değerlendirirz dedim, onların hemen istiyceni bildiğim için, aslında 29 Ekim de fena olmazdı
Ay Niloşş benm başlıktaki elbiseyi görmemişin çabuk bakkkkk
İnşallahh yawrum darısı bizlerin başınaGelsin seninkide Hiloştan sonra seninde mürvedini görelim
Ayyyy çok sevindim Hiloşummmmmbaban hemencik vermicek kızım seni, sende 29 ekim falan diyon adam yılbaşı diyo ama dediğin gibi zaferlerin ailesi bakalım ne dicek ortak bir yol bulursunuz ya, hem canım benim 29 ekim salı ya denk geliyor olmaz yani haftasonu daha mantıklı herkezin işi gücü var.Nekadar kalabalık istemesende amcalar, halalar, dayılar falan derken dolucak zaten mekan :))
amin canm darısı bekleyen yarenlerimizin başınainşallah canm bakalım iş güç bi hallolsun başlıcaz bizde hazırlıklara
Yok babam ,lla tat,l olsn dedi ya onu şakasına dedmyani mesela perşembe tatil olan bir zamana denk gelse güzel olurdu Cuma hepimz mecbur izin alıp söz takarız, Cumaretsi de nişanı cafede yapardık mesela gelenler Cumartesi gelcek zaten
ay ben de mutluyumm şu sünneti atlatalım bizim mevzuya geliyor sıraa.. Zafer de dün aynısını dedi sünneti atlatalım en yakın zamanda da nişan dedi..ay 2 gündür yeni döndüm eski halime
2014 söz-nişan-düğün yılı olur inşallah hepimiz için
Wayyyy Zaferden bunları duymak süper Hiloşumm, hayırlsyla bu haftayı atlatında sıra size gelicek.bütün ilgi size döncek yineGidiyorsunuz dimi sünnete bir aksilik yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?