Valla biz düğünü 2015 gibi düşüüyoruz ama bakalmmm zaman ne göstercek bilinmezzsizi de bi sözleyek deee
Yok canım gidiyoruz ikna oldm benevet çok hoştu gerçektenn..hatta gelince kalsanız keşke bikaç gün falan dedi, neden hemen döncenz izin al dedi ben de uçakla gelirsek mecbur pazartesi döncez sanırm pazar uçaklar çok pahalı dedm o da bugn belli olcak abmden haber bekliyom onayladığı an bilet alcam, abim gelirse 2 şoför arabayla rahat olur
Bizim seneye eylülde erman gelicek, yıl sonuna kadar nişan istiyoruz 2015 yazı yada sonbaharıda düğün diyoruz ama kısmet bakalım yawrum, aynı senenin gelinleri oluruz belki
annen,baban, abin sen hepiniz giderseniz süper olur gerçekten yawrum hem arabayla daha rahat ya ben seviyorum uzun yolculuğu arabayla :))) Zaferlerde çok memnun olur eminim hepinizin gelmesinden. Elbise konusunda siyah olan dimi? değişiklik yokkk o çok güzeldi
Abim de geliyor ve arabamızla gidiyoruz Antalya'yaa..Zafer de düğünden sonra izin verirlerse gece çıkalım bari başka türlü zaman geçiremicez hiç dedi, ben de inşallah dedim, verirler heralde ya sonuçta gece geri dönecem yanlarına yaniibakalım inşallah biraz da olsa vakit geçirebilirzz
Verirler canım izin merak etme sennn
Mehtaptan sonrası dahada çabuk geçicek, sonra hergün mehtappp
Eki Görüntüle 812121
İnsan bunu görünce anlıyor geçtiğini heyt bee
Bölük önü dizi dizi, komutan kavuştuuurrr biziiiiiiiii !!
süper olmuş bunlar, zamanın nasıl geçtiğini daha iyi anlıyor insan
Ben ilk geldiğimde şafak 444 tü diyordum geçicekmi. şimdi 333 gelicek sonra 222 ,111 derken plakalar ve sevdiğim gelicek allahın izniyle bana
Bitecek Niloş bitecek ben 333 ün farkında bile değilim sanrım o günlerde buraya girmedimsüper olmuş bunlar, zamanın nasıl geçtiğini daha iyi anlıyor insan
Ben ilk geldiğimde şafak 444 tü diyordum geçicekmi. şimdi 333 gelicek sonra 222 ,111 derken plakalar ve sevdiğim gelicek allahın izniyle bana
Bitecek Niloş bitecek ben 333 ün farkında bile değilim sanrım o günlerde buraya girmedim
Bende direkt 299 a odaklandım yaaa bitsin 300ler :)))
Allahın izniyle kuzum.
Bunları görmeden geçtiğini anlamıyorum ben yaa, hele kartlara bakıyorum da duygusala bağlıyorum
Bende 230 u bekliyorum aşk ta onu bekliyo yarısı bitsn de diğer yarısı nasılsa geçeceeekk
Aynen canım yarısını atlatalımda geçiçek bir şekilde
Aslında kendimi iyi hissettiğimde geçtiğini daha iyi anlıyorum..Ben 460 la başladığımda begüm esin falan 370 falandı bak şimdi 100 lere gün sayıyolar bende 200 Allahın izniyle Doğan Güneş de diceezzz
Kıyamam ben sanaaa, geçiyor güzelim geçiyor, yarısını yiyip bitirdiniz askerliğin bak ne kaldıki bitip geçicek hepsi inşallah
Sizin düğün tarihi bellimi kuzum
Aslında kendimi iyi hissettiğimde geçtiğini daha iyi anlıyorum..Ben 460 la başladığımda begüm esin falan 370 falandı bak şimdi 100 lere gün sayıyolar bende 200 Allahın izniyle Doğan Güneş de diceezzz
Sıraya sizlere bırakacağız kuzum az kaldı azzTarih net belli değil ama 2014 Haziran diyoruz kuzum, tabi yakup bey geldiğinde değişime uğramazsa haziran, eğer aksilik çıkarsa eylül
Bak ne güzel dediğimi yapıyorsun aferin seroşşş. Güzel düşüneceksin işte tam böyleeee
Buraya geldiğimde yakup askere gideli 7 gün olmuştu şimdi 232 gün. 446 sayıyordum heyyt bee
Elbet bi gün doğan güneş diyeceğiiizzz
Sıraya sizlere bırakacağız kuzum az kaldı azzTarih net belli değil ama 2014 Haziran diyoruz kuzum, tabi yakup bey geldiğinde değişime uğramazsa haziran, eğer aksilik çıkarsa eylül
Bak ne güzel dediğimi yapıyorsun aferin seroşşş. Güzel düşüneceksin işte tam böyleeee
Buraya geldiğimde yakup askere gideli 1 hafta olmuştu daha. 446 sayıyordum heyyt bee
Elbet bi gün doğan güneş diyeceğiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?