Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla biz düğünü 2015 gibi düşüüyoruz ama bakalmmm zaman ne göstercek bilinmezz sizi de bi sözleyek deee

Bizim seneye eylülde erman gelicek, yıl sonuna kadar nişan istiyoruz 2015 yazı yada sonbaharıda düğün diyoruz ama kısmet bakalım yawrum, aynı senenin gelinleri oluruz belki

annen,baban, abin sen hepiniz giderseniz süper olur gerçekten yawrum hem arabayla daha rahat ya ben seviyorum uzun yolculuğu arabayla :))) Zaferlerde çok memnun olur eminim hepinizin gelmesinden. Elbise konusunda siyah olan dimi? değişiklik yokkk o çok güzeldi

Belki dee bakalım yavrum kısmett

Orası öyle de canım bi gün git ertesi gün gel abbam çok yorulur abim gelemezse, abim de işten dolayı belki gelemicek ve öyle olursa ben kesin uçak alacam yani, kıyamam babişimeee

Abim de geliyor ve arabamızla gidiyoruz Antalya'yaa..Zafer de düğünden sonra izin verirlerse gece çıkalım bari başka türlü zaman geçiremicez hiç dedi, ben de inşallah dedim, verirler heralde ya sonuçta gece geri dönecem yanlarına yanii bakalım inşallah biraz da olsa vakit geçirebilirzz

Verirler canım izin merak etme sennn

şafak 56 Siirt
mehtaap 9 hehehe

Mehtaptan sonrası dahada çabuk geçicek, sonra hergün mehtappp

İnsan bunu görünce anlıyor geçtiğini heyt bee

En güzel zaman ankesörlü zamanıııydııı, kartlara baktıkça damara bağlıyorum

________
Bölük önü dizi dizi, komutan kavuştuuurrr biziiiiiiiii !!

Son düzenleme:

süper olmuş bunlar, zamanın nasıl geçtiğini daha iyi anlıyor insan
Ben ilk geldiğimde şafak 444 tü diyordum geçicekmi. şimdi 333 gelicek sonra 222 ,111 derken plakalar ve sevdiğim gelicek allahın izniyle bana

Allahın izniyle kuzum.
Bunları görmeden geçtiğini anlamıyorum ben yaa, hele kartlara bakıyorum da duygusala bağlıyorum

Bitecek Niloş bitecek ben 333 ün farkında bile değilim sanrım o günlerde buraya girmedim

Allahın izniyle kuzum.
Bunları görmeden geçtiğini anlamıyorum ben yaa, hele kartlara bakıyorum da duygusala bağlıyorum

Kıyamam ben sanaaa, geçiyor güzelim geçiyor, yarısını yiyip bitirdiniz askerliğin bak ne kaldıki bitip geçicek hepsi inşallah
Sizin düğün tarihi bellimi kuzum

Aynen canım yarısını atlatalımda geçiçek bir şekilde

Aslında kendimi iyi hissettiğimde geçtiğini daha iyi anlıyorum..Ben 460 la başladığımda begüm esin falan 370 falandı bak şimdi 100 lere gün sayıyolar bende 200 Allahın izniyle Doğan Güneş de diceezzz

Sen kavuşucan 40gün sonrada sıra bana gelckekk

Kıyamam ben sanaaa, geçiyor güzelim geçiyor, yarısını yiyip bitirdiniz askerliğin bak ne kaldıki bitip geçicek hepsi inşallah
Sizin düğün tarihi bellimi kuzum

Sıraya sizlere bırakacağız kuzum az kaldı azz Tarih net belli değil ama 2014 Haziran diyoruz kuzum, tabi yakup bey geldiğinde değişime uğramazsa haziran, eğer aksilik çıkarsa eylül

Bak ne güzel dediğimi yapıyorsun aferin seroşşş. Güzel düşüneceksin işte tam böyleeee
Buraya geldiğimde yakup askere gideli 7 gün olmuştu şimdi 232 gün. 446 sayıyordum heyyt bee

Elbet bi gün doğan güneş diyeceğiiizzz

Son düzenleme:

Geç olsunda güç olmasın yawrum, hem yakupta gelince biraz kendini toparlar işini gücünü oturtur iyice daha iyi olur sizin için... Hayırlısını versin Rabbim inşallah

Senin yolundan ilerliyrum Esiniiimm
Gidin de artık sıra bize gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…