aminnn deryacımm aminn... Yine halimize binlerce şükür, arada görüşüyoruz, telefonla konuşabiliyoruz. Aylarca görüşemeyip, doğru dürüst konuşamayanlar var allah yardımcımız olsun hepimizin
Hadi bakalım canım hayırlısıyla gidip gel inşallah
Alıcağın olsun Hiloşşşş bukadar sevinceğini bileydm 3-5 gün daha uğramazdım
Bende iyiyim canım ya napıyım iş güç wallahi çıldırmaya az kaldı imdat diye bağrıcamAskerimle konuştuk akşam, komutanı onbaşı sınavlarını sokucakmış onu, bir kaç ay sonrada çavuş olcakmış. Dedim ne avantahı var :)) nöbet yokmuş heralde sadece onun dışında amelelik aynı diyo gülüştük öyle hayırlısı dedim :)))
Sen napıyon antalyaya hangi gün çıkıcaksınız yola??
Benimmm hiloşummm nerelerdeeee . . .
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
26 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 141 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...208 begushh...
...216 zeynepesin...
...220 pekmez_akilli...
...220 ilithya...
...220 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...271 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...314 mutluluk_06...
...316 seros08...
...356 traublee...
...356 Snt55...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...414 seymasklgn...
...416 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...okatre VE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:119::118:
...ED2006 28 : GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 51 : NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 55 : SAMSUN'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 58 : SİVAS'A SELAM YOLA DEVAM...
İyiyim Serapcımmm sende ne var ne yokk..bir gelişme yokk, haftasonunu bekliyorummAntalya yolcusu kalmasınn
İyiyim Begüşümm..heyecanlıyım hehe
İyiyim cicicm sağoll...Gelişme yok yani haftasonu Antalya'dayız gerisi sonra konuşulacak, Zafer de öyle diyor, şu sünneti atlatalım sıra bizde
Hoşbuldum EsincimmBen de çok memnun oldum, evet canım çok şükür ki ustalığımız iyi yere çıktı, amin Allah'ım hepimizin askerinin karsısına doğru düzgün insanlar çıkarsın, şimdilik içimiz rahat bakalım :) Sağolasın canım, Allah hepimizi sağ sağlim kavuştursun askerlerimize inşallah
Merhaba Serapcım hosbuldum, sağolasın çok şükür canım Allah'ım dualarımı kabul etti hep acemiliktede ustalıktada rahat etsin diye dua ediyordum, geçecek inşallah, tüm bekleyenlere hayırlı tezkereler olsun
Hoşbuldum canımm, senin yolun da az kalmış çok şükür kavuşuyorsun yakında senin adına çok sevindim :) Amin canım sağolasın darısı başıma inşallah
Merhaba canımm, evet sen kavuşmuşsun çok şükür, şafak panon çok iç açıcı görünüyorAllah'ım hepimize hayırlısıyla göstersin o yazıyı inşallah
Merhabalar
Ben bu topiği nedense yeni keşfettim
hoş geldin canım zaman burda daha iyi geçiyor emin ol
Allah kavuştursun bu arada..Kamile ben bir sıkıntın veya sorun olursa biz burdayız
Gözünaydınn canımbugün çok giremedim bi saattir pano nerde diye sayfa arıyorum resmenorada doğan güneşi görmek ne muazzam bi şey oldu anlatamam askerimle aramız bozuk ama yine de mutluyum rahatlayacak en azından diye rabbim hepinize nasip eder inş zaman su gibi akar gider...en çok bizler birbirimizin halinden anlıyoruz rabbim sevenleri ayırmasın inş hiç bi zaman bana da dua edin inş aramız düzelir özlemin üzerine bi de kavga berbat durumdayım aslında ama olsun DOĞAN GÜNEŞ çok güzelmiş güneşin en kısa zamanda tüm bekleyenlerin üzerine doğması dileğimle....
Herkese iyi akşamlar ,geri sayıma devam kızlar :92::92::92::92:
Gözünaydınn canım
Rabbim bir daha böylebir ayrılık yaşatmasınn
Doğan güneşinizle birlikte aranız da düzelir inşallaahh
ayy bir gün bizde göreceğiz mi bunlarıııı
göreceksiniz tabi canım sadece sabır biraz daha..insan sevince zor olsa da dayanıyor işte :26:sayılı gün çabuk geçer diyorlar çabuk geçmiyor ama elbet geçiyor sizinde geçecek inşrabbim hepimizin yüzüne baksın kaç aydır bu günü bekledim ama resmen dumura uğradım konusmamızda inş dediğin gibi olur canım
Sabır sabır yaa sabır en çok sabır gereken zamandayızz zaten bazen delircek gibi hissediyo insan ama toparlıyo sonra
askerin döndü mü yarın mı dnüyo canımmm ?? konuşmuyodunuzz sanırımm konuşabildin mii
yarın dönüyo canım sabahtan çıkıyo..biz farklı şehirlerdeyiz göremeyeceğim deevet konuştuk ben aradım ama iyi konuşmadık ya bi konuda ben direttim o da diretti inatlaştık sonu da iyi olmadı işte:26:dua et canım yaa çok kötü durumdayız
Dualarım seninle Allahım sabır ve rahatlık versin inşallahh..
Eve bi gelsin de ordan kurtulsun rahatlasın kafası yerine gelsin her şey düzelir elbet canıımm
Çok uzak şehirlerde msisiinzz??Ne zman görüşceksinizz
bugün çok giremedim bi saattir pano nerde diye sayfa arıyorum resmenorada doğan güneşi görmek ne muazzam bi şey oldu anlatamam askerimle aramız bozuk ama yine de mutluyum rahatlayacak en azından diye rabbim hepinize nasip eder inş zaman su gibi akar gider...en çok bizler birbirimizin halinden anlıyoruz rabbim sevenleri ayırmasın inş hiç bi zaman bana da dua edin inş aramız düzelir özlemin üzerine bi de kavga berbat durumdayım aslında ama olsun DOĞAN GÜNEŞ çok güzelmiş güneşin en kısa zamanda tüm bekleyenlerin üzerine doğması dileğimle....
Merhabalar
Ben bu topiği nedense yeni keşfettim
ohh ne güzel canım yaa Zaferine kısa süreliğinede olsa kavuşuyorsun
az kalmış desenehadi hayırlısı bakalım
Herkese iyi akşamlar ,geri sayıma devam kızlar :92::92::92::92:
Canımmm gözünaydıınnnn...o günü yaşamak gerçekten süper bir şey ama kavga etmeniz kötü olmuş cidden yanlış olmuş saçma olmuş, ama bence de gene ilk fırsatta gelir, bu kadar sabır bunu hakediyor, gelmeli yani.. gelince de ilk zamanlar çok güzel şeyler bekleme bence 1 ay daha sabırlı olmalısın ki o kıymetini anlamaya başlasın..Allah hakkında hayırlısını etsn sizi mutlu etsin cicimm
Bu ara çok yeni keşifci gel gell
amin canım inş düzelir ya dediğin gibi o kadar sabrettim bize de kolay olmuyo ki bu süreç tamam üzerine gittim bende ama artık yoruldum resmen bunaldım:26fff daha bekliycez mi yaa hemen düzelmiyolar mı yaa ben artık ilgilencek benle sanmıştım rahatlayınca neyse tek aramız düzelsin de şimdi ben beklerim durum yeterince kötü maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?