Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnn deryacımm aminn... Yine halimize binlerce şükür, arada görüşüyoruz, telefonla konuşabiliyoruz. Aylarca görüşemeyip, doğru dürüst konuşamayanlar var allah yardımcımız olsun hepimizin

valla oyle canım hep düşünuyorum ınan hep gelıyor mıllet aklıma dıyorum bız yıne allah a şukur cok ıyıyız hamd olsun bınlerce kez valla

Olur mu Nilosummm sensizzz...
Aynen canm benm de ayniii derse geldm isten can cekisiyom artık :)))

Hayirlisi olsn hakknda hadi bakalmmm askerinin..
Yarn gece sabaha karsi falan cikarz kizlarr.. nişan falan izin lazm olur diye kullanmak istemedimm..

Benimmm hiloşummm nerelerdeeee . . .

Dersteeee :))))

bugün çok giremedim bi saattir pano nerde diye sayfa arıyorum resmenorada doğan güneşi görmek ne muazzam bi şey oldu anlatamam askerimle aramız bozuk ama yine de mutluyum rahatlayacak en azından diye rabbim hepinize nasip eder inş zaman su gibi akar gider...en çok bizler birbirimizin halinden anlıyoruz rabbim sevenleri ayırmasın inş hiç bi zamanbana da dua edin inş aramız düzelir özlemin üzerine bi de kavga berbat durumdayım aslında ama olsun DOĞAN GÜNEŞ çok güzelmişgüneşin en kısa zamanda tüm bekleyenlerin üzerine doğması dileğimle....

Merhabalar
Ben bu topiği nedense yeni keşfettim

ohh ne güzel canım yaa Zaferine kısa süreliğinede olsa kavuşuyorsun
az kalmış desene hadi hayırlısı bakalım

çok şükür canım artık son günler artık darısı başına inşallah..
geçen sene benimde şafağım seninki gibiydi ama bak çok şükür şimdi nasıl zaman geçmiyor gibi ama öylede böylede geçiyor

Merhabalar

hoş geldin canım zaman burda daha iyi geçiyor emin ol
Allah kavuştursun bu arada..Kamile ben bir sıkıntın veya sorun olursa biz burdayız

hoş geldin canım zaman burda daha iyi geçiyor emin ol
Allah kavuştursun bu arada..Kamile ben bir sıkıntın veya sorun olursa biz burdayız

Evet ztn işim gücüm olmayınca sürekli pc başındaym dedigin gibi konusunca zaman daha iyi geciyo Bende Ece memnun oldum

Gözünaydınn canım
Rabbim bir daha böylebir ayrılık yaşatmasınn
Doğan güneşinizle birlikte aranız da düzelir inşallaahh
ayy bir gün bizde göreceğiz mi bunlarıııı

Gözünaydınn canım
Rabbim bir daha böylebir ayrılık yaşatmasınn
Doğan güneşinizle birlikte aranız da düzelir inşallaahh
ayy bir gün bizde göreceğiz mi bunlarıııı

göreceksiniz tabi canım sadece sabır biraz daha..insan sevince zor olsa da dayanıyor işte :26:sayılı gün çabuk geçer diyorlar çabuk geçmiyor ama elbet geçiyor sizinde geçecek inş rabbim hepimizin yüzüne baksın kaç aydır bu günü bekledim ama resmen dumura uğradım konusmamızdainş dediğin gibi olur canım

Sabır sabır yaa sabır en çok sabır gereken zamandayızz zaten bazen delircek gibi hissediyo insan ama toparlıyo sonra
askerin döndü mü yarın mı dnüyo canımmm ?? konuşmuyodunuzz sanırımm konuşabildin mii

yarın dönüyo canım sabahtan çıkıyo..biz farklı şehirlerdeyiz göremeyeceğim deevet konuştuk ben aradım ama iyi konuşmadık ya bi konuda ben direttim o da diretti inatlaştık sonu da iyi olmadı işte:26:dua et canım yaa çok kötü durumdayız

Dualarım seninle Allahım sabır ve rahatlık versin inşallahh..
Eve bi gelsin de ordan kurtulsun rahatlasın kafası yerine gelsin her şey düzelir elbet canıımm
Çok uzak şehirlerde msisiinzz??Ne zman görüşceksinizz

cok yakın değiliz canım 5 saat otobüsle:26:haftaya falan gelcekti ama bu durumda gelmez tabine yapcaz bilmiyorum umarım dediğin gibi rahatlayınca düzelir

Canımmm gözünaydıınnnn...o günü yaşamak gerçekten süper bir şey ama kavga etmeniz kötü olmuş cidden yanlış olmuş saçma olmuş, ama bence de gene ilk fırsatta gelir, bu kadar sabır bunu hakediyor, gelmeli yani.. gelince de ilk zamanlar çok güzel şeyler bekleme bence 1 ay daha sabırlı olmalısın ki o kıymetini anlamaya başlasın..Allah hakkında hayırlısını etsn sizi mutlu etsin cicimm

Merhabalar

Bu ara çok yeni keşifci gel gell

ohh ne güzel canım yaa Zaferine kısa süreliğinede olsa kavuşuyorsun
az kalmış desene hadi hayırlısı bakalım

Sorma canım ya mutluyum şükür heyecan başlıyorrr Az da olsa görüşcez napalımm, bayramda da görüşcez sanırm o yüzden rahatımm

Herkese iyi akşamlar ,geri sayıma devam kızlar :92::92::92::92:

Yihuuu geri sayımı ne zman bıraktıkkk

amin canım inş düzelir ya dediğin gibi o kadar sabrettim bize de kolay olmuyo ki bu süreç tamam üzerine gittim bende ama artık yoruldum resmen bunaldım:26fff daha bekliycez mi yaa hemen düzelmiyolar mı yaa ben artık ilgilencek benle sanmıştım rahatlayıncaneyse tek aramız düzelsin de şimdi ben beklerim durum yeterince kötü maalesef

Gözün aydın allah kavuştursun umarım aranızda düzelir ztn en büyük sorunu atlatmşsnz askerligi bitmş gerisi kolay olr
Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…