Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım insandan insan muhakkak ki farkeder ama yanyana iyi olsak da uzakta bi ara ilgisiz kaldı gibi oldu, ne yapacam ne edecem falan telaşı da sarıyo bi yandan nası ev geçindirecem iş bulmam lazım bilmem ne.... tabi o farkında değil ama çok ilgisizlik oldu ama bi hafta falan oldu bu dediğim öyle bi ay boyu değil ama tam düzene bi ayda falan oturduk yani biz..eskisi gibi düzenimize..hemen gelir gelmez kıyöetimi anlıcak diye falan bekleme yani, onlara az geç dank ediyo

Gelmez myim takipteyim sürekli bundan snra buralardaym

Hadi bakalımm görcezzz Ben Hilall

Gözün aydın allah kavuştursun umarım aranızda düzelir ztn en büyük sorunu atlatmşsnz askerligi bitmş gerisi kolay olr
Darısı başımıza

sağol canım inş düzelir :26:rabbim sizlere de nasip etsin inş kolay değil ama aşk sevgi insana güç veriyo kesinlikle:13:

sağol canım inş düzelir :26:rabbim sizlere de nasip etsin inş kolay değil ama aşk sevgi insana güç veriyo kesinlikle:13:

Amin inş ztn aşk sevgi baglılık fln filan olmasa çikilcek çile degl sabır taşı olsa çatlar

Amin inş ztn aşk sevgi baglılık fln filan olmasa çikilcek çile degl sabır taşı olsa çatlar

kesinlikle katılıyorum canım onlara göre biz dışarda rahatız ama öyle olmuyo işte hiç kolay değil hele başlarda geceleri slow dinleyip yastığı ıslatmadan uyumazdım sadistçe

kesinlikle katılıyorum canım onlara göre biz dışarda rahatız ama öyle olmuyo işte hiç kolay değil hele başlarda geceleri slow dinleyip yastığı ıslatmadan uyumazdım sadistçe

Annem ne zaman koray dese başlıyo gözüm dolmaya Artık kadında sormaya korkuyo nasıl diye

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

27 EYLÜL 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 140 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...207 begushh...

...215 zeynepesin...

...219 pekmez_akilli...

...219 ilithya...

...219 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...270 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...313 mutluluk_06...

...315 seros08...

...355 traublee...

...355 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...413 seymasklgn...

...415 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 27 : GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 50 : NEVŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 53 : RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 54 : SAKARYA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM ...

VE OKATREEE seni tekrar tebrik ederim gözün aydınn, şafak panomuzdan evlencekler panosuna terfi ettin

VE OKATREEE seni tekrar tebrik ederim gözün aydınn, şafak panomuzdan evlencekler panosuna terfi ettin

Tesekkur ederim canim ins o gunler de nasip olur beraber paylasiriz mutluluklarimizi..buruk sevinc yasiyorum simdilik.dualarinizi bekliyorum:-( rabbim tum bekleyenleri kavustursun insaallah...

Allah kavuştursun canım, geçicek elbet allah sabır veriyor ya Hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin allah

Amin canlar çok teşekkür ederim .Hayırlısıyla inşaAllah herkesin askeri sapasağlam askerliğini yapıp gelir.Rabbim yardım eylesin tüm askerlerimize

Listeye benide ekleyin canlar hepberaber gün sayalımmmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…