Bünye alışık olmayınca oluyo böyle şeyler aradaa
Neyse bayram tatilime son 14
Canlar hepinize mrhba benim yarenimde asker.Acemiliği bitti 15 günlük izin verdiler 1 hafta benim yanıma geldi önce sora ailesinin yanına gitti bu pazarda subaylık yapacağı Diyarbakır mekanize tugay komutanlığına teslim olucak.En az 3 ay daha göremem onuuu(
Nasıl geçecek bu zamanlar oooyy oyyyy
Slm hatunlar sızleri cok özledım ne var ne yok bakalımmmm
mehtap var hatunlar tek gunluk hayırlısıyla daraldık ıyıce ıkımızde bı gıdeyım koçişimin yanına da acılak ıkımızde bıraz kendımıze gelelım bu arada cok hastayım nasıl olacak bılmıyorum daha onceden karalaştırdıgımız ıcın vazgecmekte gelmıyor ıcımden ılaç falan aldı bakalım 2 gune toplım kendımı :-dAyy yaa burayı cok özledımm
attırıyomm bacıımgüsel oluo sizede nasp etsin Allah
mehtapa az kaldıcanm haftaya cuma ordayım inşallah
Ohh biz de sen yokken ne güzel kaynattıkhehehehe
İyiyiz Niloşummm, sen nasılsın bakalımmm
Selamlar Teskereci güzeeller
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim size
Tabi insan sabahın köründe okula gidince böyle şaşırıyo
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mi
Canlar hepinize mrhba benim yarenimde asker.Acemiliği bitti 15 günlük izin verdiler 1 hafta benim yanıma geldi önce sora ailesinin yanına gitti bu pazarda subaylık yapacağı Diyarbakır mekanize tugay komutanlığına teslim olucak.En az 3 ay daha göremem onuuu(
Nasıl geçecek bu zamanlar oooyy oyyyy
Slm hatunlar sızleri cok özledım ne var ne yok bakalımmmm
mehtap var hatunlar tek gunluk hayırlısıyla daraldık ıyıce ıkımızde bı gıdeyım koçişimin yanına da acılak ıkımızde bıraz kendımıze gelelım bu arada cok hastayım nasıl olacak bılmıyorum daha onceden karalaştırdıgımız ıcın vazgecmekte gelmıyor ıcımden ılaç falan aldı bakalım 2 gune toplım kendımı :-dAyy yaa burayı cok özledımm
Herkese Selam ,Yola Devam :92::92::92::92::92::92:
8 gün sonra 199 diye devam etçen begüşümmm
Selam Seroş
Sen okula gidiyon bizde işe sabahın köründe kalkıyoz off böyle hayatmı geçer bee
Ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın, bayramda geliyormu askerin?
Allah kavuştursun canım, geçicek elbet allah sabır veriyor yaHayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin allah
Deryaaaaaaaaaa bizde özledik yawru nerelerdesin sennnn
Gitt gitt yawrum hasret giderin azcık, kırklareli havası al iyileşirsin
Ed2006: şafak 28 giresun'a selam yola devammmmm
Aynen niloşum ya ama bana sorsan her şey gözümün önünde ilk uğurladığım günden yemin törenine dağıtıma ustasına kadar her gün zihnime kazılı resmen ...
İyiyim yavrum napim aynı okul ev arası gidip geliyorum
Gelmiyo yavrum bi ara gelsem mi diye düşündü ama vazgeçti daha çok erken diyo şimdiden kullanmak istemiyo iznini haklıda şimdi yeni yeni ortama alıştı eve gelirse 15 gün falan sonra yine aynı uyum süreci falan sonra geliim dedi bende bişi demedim kendi fikri canı ne zaman isterse o zaman gelsinn
Sen nasılsın canımm bayramda geliyor musun memlekete
aynen canım, unutamayız zaten ömrümüzü yiyor şu askerlik
Benim kesin değil canım ya gelsekte bir akşamlığına belki geliriz. annem cumartesi iş başı yapıyor bayramdan hemen sonra, babam zaten gelmicek çalışıyor bayramdada. Hem bir ihtimal erman gelebilir bayramda, o gelirse hiç bir güç beni istanbuldan çıkartamaz
huhuu süper inşallah gelir yavruumm
selam seroş
Deryaaaaaaaaaa bizde özledik yawru nerelerdesin sennnn
Gitt gitt yawrum hasret giderin azcık, kırklareli havası al iyileşirsin
böyle şafağa kurban oluruz biz beee
nerelerdesinn senn özlettin kendinii
39'a da benim için selam ver deryacıkıımm 14 gün sonra ordayım inşalllaaaahh
kırklarelı havası kocacımdan ıyı gelebılır ama hava bakımından hiççç sanmıyom nasıl gıyınım gıdım dıye duşunuyom havasına ınanılmıyor valla kesıyor memleketın ama neysemmmYabancı değiliz bacım alınmazsın :-d son kez kırklarelıne yolculuk yapacagım heralde :-d kızlarrr sonra alacagım yarımı oralardannn
amannn hiç sorma canım yaa ıkı tane elaman aldılar onlara iş ögretıyorum o yuzden gormesınler dıye gıremıyorum buralara bılmıyorlar cunku buyugu hastalandı gıttı kucugude okulda dedım bugun bayram var hemen gırdım burayaSon kez selamımı verırım bacım sonra sevdıgımıde aldımı oranın bıde manısanın adını dahil duymek ıstemıyom hasretlık dıyınce oralar aklıma gelecek Amannn bunada şukur vallahı hamd olsun buda bıtıyor ınallahhh
oranın havası zaten istanbulda yok acayip soğuk oluyor dikkatli ol canım, dahada hasta olma :18:
Al tabi kocanı yanına, yollama bidaha hiç bir yere sensiz
oyyy ne soguklarını cektım ben oranın valla fena fenaa ayyyy gıdermı bensız bır yerlere gıdermı yavrummm bırakmam artık bekarken gunde defalarca goruş evlen oyle gorüş full bırlıkte ol bu ayrılık bıze gore değil değill :-d :-d :-d ayyy zaten hastayım hiççç ıyıce kotu olmak ıstemıyorum canımmm
eeee sende ne var ne yok canımmm durumlar nasıl goruşmeyelı neler oldu nasıl hayat
bende değişik bişey yok canım, bir ihtimal erman gelebilir bayramda 4 gün istanbula ondan haber bekliyorumişte 1 haftaya kadar kesinleşir inşallah.komutanı sınava sokucakmış onbaşı için, sonrada çavuş falan bişeyler olcakmış :)) ne işe yaricak diyom, bilmiyom nöbet yok sadece geri amelelik hep aynı diyo :))) öyle işte canım iş güç devam yoğun tempo çalışıyorum. Haftasonlarını iple çekiyorum ya azcık kafa dinliyorum en azından :))
ayyy hayırlısıysa gelsin inşallah canım valla süper olur bız bayramda ve ameliyatta gorüşmıcez sanırım zaten gelecek dıye canım ayyy ben haftasonu hiç dınlenemıyorum canım yaaaAma evımı kurıcam canım az kaldı inşallah hayırlısıyla bende hafta sonunu iple cekecegım evımde mıs gıbı eşimle ohhh ayyy allah ım şu hasretlıkten cumlemızı kurtarsın be bacım yatıp kalkıp hepımıze dua edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?