Anladım canım benim üzülme sen sıkma canını, çalışıyor musun yoksa öğrenci falan oldugun için mi çok sık gidip gelemiyorsunuz? Şehirdaş mı çıktıksizin gibi olcaz biz de o zaman evet sevdiceğim İzmir'e geçince İnşallah canım çok sağol duaya çok ihtiyacımız var, kalsın tüm engeller sevenler kavuşsun inşallah
Anladım canım benim üzülme sen sıkma canını, çalışıyor musun yoksa öğrenci falan oldugun için mi çok sık gidip gelemiyorsunuz? Şehirdaş mı çıktıksizin gibi olcaz biz de o zaman evet sevdiceğim İzmir'e geçince İnşallah canım çok sağol duaya çok ihtiyacımız var, kalsın tüm engeller sevenler kavuşsun inşallah
Hahhaha aynn yaaa idare edememne tatlı bi veletti o aynen yaa idare ediorm ediorm ediorm boommm patlicam parçalarımı artvinden toplicanız hahhaaha bilmem uyuyamıyorum yaaaa ay ben sevmem ballı süt kuzum ya ama hatrına içerimmm
deli kız... parça parça napsın kız çocuk seni, bütün olarak git tabii içcen, bi bardak ballı sütün kaç yıl hatrı var sen bilmiyor musun yavrucum edoş benim çok uykum geldi ayy, uyuyorum ben, iyi geceler
Hoşgeldin aramıza canım 93/3 sün sanırom torun mu oluyon biLmiorm amabende 92/4 lerdenim istanbuldaym sevgilim artvnde asker maalesef aramızda dağlarr yollarrr 17 saat varr hayırlı teskereler
öğrenci değilim, çalışmıyorum da bu yüzden gidip gelmek zor oluyor. son görüşmemiz ağustos sonuydu 4 ay ayrı kaldık, şimdiki kavuşma da 26 ekim inşallah, 2 ay olmuş olcekevet şekerim hemşehri çıktık, çok da güzel oldu dua edelim tabii birbirimize, çok faydası oluyor burdaki duaların ben çıkıyorum şimdilik devam ederiz sonra yine, iyi geceler
Hoşbuldum canımmevet 93/3 yarenlerındenım torun oluyorum sanırım Çokmuş mesafenız canım ama baktım da şafagın konuşuyor Biliyorum ne kadar şafak kalırsa kalsın hep daha çooookk uzun zaman varmış gibi geliyor günler geçmiyor ama şafağı azalanları görünce de benim içim açılıyor ne güzel Allah herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah Size de hayırlı tezkereler canım
Evet mesafe cok ama kalpler bir şükür canım..yok valla konuştuğu falan daha cok var ama 10.5 aydır profsyonel oldk o ayrıaynen canım şafak 20
De olsa cok gelecek..yolun başındasın hiçç sıkma kendini dağıtım güzel geçsin izin yani ona odaklan gül eğlen..insan 5-6 ay ayrı kalınca anlıyor asıl zorluğu..bz tek izin kullandık 6 ay bekledk şimdi izne geldi temmuxda 20 gün gitti 5.5 ay kalmıştı şimdi 4.5 ay kaldı işte..şükür geçiyor...sende dua et bol bol gececek Allah sağlık versin..sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin şimdi kaçıyorum Allah kavuştrsunnn hepimizi
Okurken duygulandım ya gerçekten zaten duygusalım bu akşam biraz ..ayy yerim seni ya inşallah her şey gönlünce olur ,,herkese duyulan özlem ayrı bi şey zaten o kadar farklı ki kıyaslanamıcak şekilde ...artık tatillerde bayramlarda bu taraflara kaçarsnz ailen gelir falannn biricik kızlarının evi olcak ...
Hiloş kavuşuo ama doyamıo ki aileler var artık onlar nişandan sonra bi adım daha kavuşcaklar
Bakalım kısmet artık o gitme gelme mevzusu da özledm çok
ayy canım yaaşimdiden bunları düşünüp sıkma canını yavrum, hem zafer hem antalya orda da yalnız kalmıcan nasılsa
İdare eder cnmmbnde bu gece yne depresyona vurdumsevdicğim msjlaşırken yne uyuyakaldııı ben yine sinirlendm ama alıştım artk yapcak bişi
Yoközlemde had safhada geçsin şu günlerde artık... Ahh bnmde uykum var ama uyuyamıyrummkiii (( bende öperimmm seniii
Fatoşşşş attır bacım şafakları ohhh azcık kalıyorr ne güzell
Mehtap nezamandı seninn
Günaydın tezkereci güzellerrr
Keyifler nasıl? dün gelemedim yaa aklım burda kaldı walla :)))
Kizzz sen ne bunlalim yapip duruyon bakiim. . Ay olabilir yavrum yaa yorgunluk uyuyakalir falan cok da kizma bak.. ben de bazen uyuyakalabiliyorm mesela.. Zaferin de askerdeyken olabiliyodu simdi yok oyle bi skinti sukur :) hepsi gecici kizma o kadr skma tatli canini bakimm aa Niluyu dinle uyku gelmeynce balli sut ic uyu.. safagin da bence gayettt guzelll)
Hahaha ergenliğime dönüş yaptım hilalcım hahahahasinirim uyuya kalmasına diil canım dğru düzgün konuşamıyoruz çavuşluğu bırakıyım dedi nöbetlerde konuşabiliyoruz ya saçmalama ya dedim rahatsın ne bırakıcaksın öyle yaaniii
ehh şafak idare edio
Selamlar Teskereci güzeeller
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim size
Tabi insan sabahın köründe okula gidince böyle şaşırıyo
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mi
Bünye alışık olmayınca oluyo böyle şeyler aradaa
Heheh dönme dönmee.. kötü bir dönem oo..
Haklısın tabi ki tatlım konuşamadıkça insan agresifleşiyoooama işte onun da suçu yok kiii...rahatı önemli olann.. sabırlı ol Edacımm
Tünaydınnnsabahın köründe kalksam da ben asla şaşırmam saati heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?