Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin aramıza canım 93/3 sün sanırom torun mu oluyon biLmiorm ama bende 92/4 lerdenim istanbuldaym sevgilim artvnde asker maalesef aramızda dağlarr yollarrr 17 saat varr hayırlı teskereler

öğrenci değilim, çalışmıyorum da bu yüzden gidip gelmek zor oluyor. son görüşmemiz ağustos sonuydu 4 ay ayrı kaldık, şimdiki kavuşma da 26 ekim inşallah, 2 ay olmuş olcek evet şekerim hemşehri çıktık, çok da güzel oldu dua edelim tabii birbirimize, çok faydası oluyor burdaki duaların ben çıkıyorum şimdilik devam ederiz sonra yine, iyi geceler

deli kız... parça parça napsın kız çocuk seni, bütün olarak git tabii içcen, bi bardak ballı sütün kaç yıl hatrı var sen bilmiyor musun yavrucum edoş benim çok uykum geldi ayy, uyuyorum ben, iyi geceler

Birleştirsinnn beni hahahhah
Tamam canım bnm bnde uyurum inş öpüyorummm iyi uykularrr rüyanda mhmtciğiniii gör

Hoşgeldin aramıza canım 93/3 sün sanırom torun mu oluyon biLmiorm ama bende 92/4 lerdenim istanbuldaym sevgilim artvnde asker maalesef aramızda dağlarr yollarrr 17 saat varr hayırlı teskereler

Hoşbuldum canımm evet 93/3 yarenlerındenım torun oluyorum sanırım Çokmuş mesafenız canım ama baktım da şafagın konuşuyor Biliyorum ne kadar şafak kalırsa kalsın hep daha çooookk uzun zaman varmış gibi geliyor günler geçmiyor ama şafağı azalanları görünce de benim içim açılıyor ne güzel Allah herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah Size de hayırlı tezkereler canım

Anladım canım olsun yine de görüşüyorsunuz ya buna da şükür dualarım her zaman askerimle ve burdaki tüm yarenlerle ve askerleriyle birlikte... İyi geceler canım, tanıstıgıma çok memnun oldum

Evet mesafe cok ama kalpler bir şükür canım..yok valla konuştuğu falan daha cok var ama 10.5 aydır profsyonel oldk o ayrı aynen canım şafak 20
De olsa cok gelecek..yolun başındasın hiçç sıkma kendini dağıtım güzel geçsin izin yani ona odaklan gül eğlen..insan 5-6 ay ayrı kalınca anlıyor asıl zorluğu..bz tek izin kullandık 6 ay bekledk şimdi izne geldi temmuxda 20 gün gitti 5.5 ay kalmıştı şimdi 4.5 ay kaldı işte..şükür geçiyor...sende dua et bol bol gececek Allah sağlık versin..sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin şimdi kaçıyorum Allah kavuştrsunnn hepimizi

Son düzenleme:

İnşallah canım, bayramda burda olacak ona seviniyorum ben de, biz daha izinleri falan hiç konuşmadık bakalım nasıl olacak nasıl yapacaz hiç bilmiyorum aynen canım bir şekilde geçiyor günler zor olsa da... Hergün dua ediyorum Allah hepimize sağlık versin. Çok sağol canım, iyi geceler Allah hepimizi sağ sağlim kavustursun insallah

Ah ben de cok duygu yukluyummm Begusummm..insallah her sey gonlumuze gore olurr canm benmsagolll.. tabi her firsatta gelecem o zamann da..

ayy canım yaa şimdiden bunları düşünüp sıkma canını yavrum, hem zafer hem antalya orda da yalnız kalmıcan nasılsa

Sen de haklisn ama arada duygusala baglarim :) oyle Nilum istedigim hayat olsun insallah da ben ayarlar gelirim onlar gelirr annem zaten gelip kalir sk sk falann :)

Kizzz sen ne bunlalim yapip duruyon bakiim. . Ay olabilir yavrum yaa yorgunluk uyuyakalir falan cok da kizma bak.. ben de bazen uyuyakalabiliyorm mesela.. Zaferin de askerdeyken olabiliyodu simdi yok oyle bi skinti sukur :) hepsi gecici kizma o kadr skma tatli canini bakimm aa Niluyu dinle uyku gelmeynce balli sut ic uyu.. safagin da bence gayettt guzelll )

Hahaha ergenliğime dönüş yaptım hilalcım hahahaha sinirim uyuya kalmasına diil canım dğru düzgün konuşamıyoruz çavuşluğu bırakıyım dedi nöbetlerde konuşabiliyoruz ya saçmalama ya dedim rahatsın ne bırakıcaksın öyle yaaniii
ehh şafak idare edio

Son düzenleme:
Selamlar Teskereci güzeeller
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim size
Tabi insan sabahın köründe okula gidince böyle şaşırıyo
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mi

Heheh dönme dönmee.. kötü bir dönem oo..
Haklısın tabi ki tatlım konuşamadıkça insan agresifleşiyooo ama işte onun da suçu yok kiii...rahatı önemli olann.. sabırlı ol Edacımm

Selamlar Teskereci güzeeller
Günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim size
Tabi insan sabahın köründe okula gidince böyle şaşırıyo
Nasılsınız bakalım herkesin keyifler yerinde mi

Tünaydınnn sabahın köründe kalksam da ben asla şaşırmam saati heheh

Bünye alışık olmayınca oluyo böyle şeyler aradaa
Neyse bayram tatilime son 14

Canlar hepinize mrhba benim yarenimde asker.Acemiliği bitti 15 günlük izin verdiler 1 hafta benim yanıma geldi önce sora ailesinin yanına gitti bu pazarda subaylık yapacağı Diyarbakır mekanize tugay komutanlığına teslim olucak.En az 3 ay daha göremem onuuu(
Nasıl geçecek bu zamanlar oooyy oyyyy

Slm hatunlar sızleri cok özledım ne var ne yok bakalımmmm

mehtap var hatunlar tek gunluk hayırlısıyla daraldık ıyıce ıkımızde bı gıdeyım koçişimin yanına da acılak ıkımızde bıraz kendımıze gelelım bu arada cok hastayım nasıl olacak bılmıyorum daha onceden karalaştırdıgımız ıcın vazgecmekte gelmıyor ıcımden ılaç falan aldı bakalım 2 gune toplım kendımı :-d Ayy yaa burayı cok özledımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…