Sevgilisi askerde olan biri nasıl olursa bnde öyleyim işte
Mersinde oturuyorum daha bu sene bitti ünv şimdi kursa gidiyorum snra iş başvurusu fln yapıcam 22 yaşındaym
aynı soruları bnde sna soruyorum ozamn karşılıklı tanışalım
Selam hanımlarrrrr
as deryacımnasılsın, biraz daha iyi olabildin mi? okudum hastaymışsın
Aynıyım canım iğleşmek için elimden geleni yapıyorum ama ben aynı ben maşallahhiç hastalık eksik olmaz maşallah tek derdım yarına boyle olmamak yaaa san nasılsın canım ne var ne yok durumların nasıl herkezden habersız kaldım kaç haftadır yaa
kız askerde de olsa bi sevgilin var ne güzeliyi ol, iyi hayırlı olsun o halde mezuniyetin, umarım güzel kapılar açılır ben 26 yaşındayım, öğretmenlik mezunuyum; ama görev yapmıyorum, ankara'da yaşıyorum eski yarenlerdenim ben de
Ankarada okudum bnde 4 seneanılarım canlandı bak şimdi Allah sanada hayırlı kapılar hayırlı işler acar inş İnş zamanı gelince bnde derim eski yarenlerdenm diye ya bu zaman geciyo mu gercekten 460 ne ya
yarın ara ver hastalığa, dönünce devam edersin artıkinşallah yarına kadar birşeyciğin kalmaz canım, eşine de bulaşmasın Allah korusun bende her şey aynı canım yaa, polislik sınavına gircem ona hazırlanıyorum, bu ara tek uğraşım spor
öyle miii, zaten burdaki yarenlerin ankara'yla bi bağlantısı illa ki oluyorinşallah gerçekten 15 ay çok fazla; ama geçiyor vallahi canım. bazen yavaş bazen hızlı, bazen mutlu bazen hüzünlü; ama hep özlem dolu... yanındayken bile gideceği günü düşünüp üzülüyor insan. bizim için durum pek değişmedi gerçi, hala uzağız hiçbir ayrılık askerlikteki gibi değil tabii, inşallah siz de bitireceksiniz
bende oyle ıstıyorum canım aman aman gecmesın kocacıma kıyamam onaaa :-d hımmm Allah kolaylık versın canım benım spor ıyıdır canım yap yap bız yapamıyoruz barı sen yap
Kizlar girip bakip duruyorm firsat bulup yazamadm.. selamlar herkesee.. Deryacim gecmis olsn ama yan gecer gider eminm hehe :)
Bu arada gozume carpti yeni arkadassss ben de Ankara'da okudum 4 yil simdi Istanbuldayım..cok da severdim ankarayi ozluyorummm
Beguss Niluuu Nilosss selamlarrrr :**
Evet ya hatta istanbuldaysan şuan ankaranın sakinligini düzenini özlüyosundur kesin
Cok ozluyorummmm..) nerde okudunn ??
Kizlar girip bakip duruyorm firsat bulup yazamadm.. selamlar herkesee.. Deryacim gecmis olsn ama yan gecer gider eminm hehe :)
Bu arada gozume carpti yeni arkadassss ben de Ankara'da okudum 4 yil simdi Istanbuldayım..cok da severdim ankarayi ozluyorummm
Beguss Niluuu Nilosss selamlarrrr :**
Ankara unv tandoğan kampüsünde
Selam canım benim hiloşummm koçişimin yanına gıdınce onu gorunce bişicin kalmaz dıyorsun heee ayyyy ona geçmesın bıde hasta halsın olmımda onun yanında 1güncük zaten güzel geçsinn
Hiloşummm bayadır gıremıyorum hiç bırşeyden haberım yok senın hazırlıklar ne oldu ne durumda söz zafercıgınle aranız nasıl kuşummm
Ben de cebeci kampuuss)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?