Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız askerde de olsa bi sevgilin var ne güzel iyi ol, iyi hayırlı olsun o halde mezuniyetin, umarım güzel kapılar açılır ben 26 yaşındayım, öğretmenlik mezunuyum; ama görev yapmıyorum, ankara'da yaşıyorum eski yarenlerdenim ben de

as deryacım nasılsın, biraz daha iyi olabildin mi? okudum hastaymışsın

Aynıyım canım iğleşmek için elimden geleni yapıyorum ama ben aynı ben maşallah hiç hastalık eksik olmaz maşallah tek derdım yarına boyle olmamak yaaa san nasılsın canım ne var ne yok durumların nasıl herkezden habersız kaldım kaç haftadır yaa

yarın ara ver hastalığa, dönünce devam edersin artık inşallah yarına kadar birşeyciğin kalmaz canım, eşine de bulaşmasın Allah korusun bende her şey aynı canım yaa, polislik sınavına gircem ona hazırlanıyorum, bu ara tek uğraşım spor

Ankarada okudum bnde 4 sene anılarım canlandı bak şimdi Allah sanada hayırlı kapılar hayırlı işler acar inş İnş zamanı gelince bnde derim eski yarenlerdenm diye ya bu zaman geciyo mu gercekten 460 ne ya

Ankarada okudum bnde 4 sene anılarım canlandı bak şimdi Allah sanada hayırlı kapılar hayırlı işler acar inş İnş zamanı gelince bnde derim eski yarenlerdenm diye ya bu zaman geciyo mu gercekten 460 ne ya

öyle miii, zaten burdaki yarenlerin ankara'yla bi bağlantısı illa ki oluyor inşallah gerçekten 15 ay çok fazla; ama geçiyor vallahi canım. bazen yavaş bazen hızlı, bazen mutlu bazen hüzünlü; ama hep özlem dolu... yanındayken bile gideceği günü düşünüp üzülüyor insan. bizim için durum pek değişmedi gerçi, hala uzağız hiçbir ayrılık askerlikteki gibi değil tabii, inşallah siz de bitireceksiniz

bende oyle ıstıyorum canım aman aman gecmesın kocacıma kıyamam onaaa :-d hımmm Allah kolaylık versın canım benım spor ıyıdır canım yap yap bız yapamıyoruz barı sen yap

Öyle böyle gecicek ama nasıl gecicek Allah bilir Allah aşılamicak uzaklıklar vermesin canım gerisi bi şeklde aşılıyo ztn

bende oyle ıstıyorum canım aman aman gecmesın kocacıma kıyamam onaaa :-d hımmm Allah kolaylık versın canım benım spor ıyıdır canım yap yap bız yapamıyoruz barı sen yap

ayy kıyılır mı hiç, hastayken bile onları düşünüyoruz biz hatunlar öyle gerçekten canım, güzel bir şey de zoraki olunca pek istemiyor insanın canı benim omuzlarım çok ağrıyordu mesela çanta falan taşırken kopacak gibi oluyordu, çok iyi geldi... çalışınca zor oluyor di mi :26:

Kizlar girip bakip duruyorm firsat bulup yazamadm.. selamlar herkesee.. Deryacim gecmis olsn ama yan gecer gider eminm hehe :)

Bu arada gozume carpti yeni arkadassss ben de Ankara'da okudum 4 yil simdi Istanbuldayım..cok da severdim ankarayi ozluyorummm

Beguss Niluuu Nilosss selamlarrrr :**

Son düzenleme:

Evet ya hatta istanbuldaysan şuan ankaranın sakinligini düzenini özlüyosundur kesin

Selam canım benim hiloşummm koçişimin yanına gıdınce onu gorunce bişicin kalmaz dıyorsun heee ayyyy ona geçmesın bıde hasta halsın olmımda onun yanında 1güncük zaten güzel geçsinn

Hiloşummm bayadır gıremıyorum hiç bırşeyden haberım yok senın hazırlıklar ne oldu ne durumda söz zafercıgınle aranız nasıl kuşummm

Ankara unv tandoğan kampüsünde

Ben de cebeci kampuuss )

Selam canım benim hiloşummm koçişimin yanına gıdınce onu gorunce bişicin kalmaz dıyorsun heee ayyyy ona geçmesın bıde hasta halsın olmımda onun yanında 1güncük zaten güzel geçsinn

Hiloşummm bayadır gıremıyorum hiç bırşeyden haberım yok senın hazırlıklar ne oldu ne durumda söz zafercıgınle aranız nasıl kuşummm

Insallahh guzel gecer Deryacimmm..
Biz iyiyz sukur yarn Antalyadayiz ailece Zaferin kucuk kardesin sunnette..gerisine yeni sıra gelcek sunneti bi atlatalim da :) ben de arada elbise bakiyorunm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…