Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Şekerparemmm

Selam Begüşümm tekrardannn.. kocaman öpüp kaçıyorum hazırlık yapacam biraz dinlenecem gece yola çıkacazz

Canım gelip yemek yedim, hazırlancam şimdi sonra dinlenirim gece çıkıyoz yola hayırlısıyla gidip gelelim inşallahh

Ustalık yerimiz çok şükür ki belli oldu kızlar.
Yeni adresimiz Ankara - Polatlı dağıtım izninden sonra :118:

Hadi hayırlı olsun gayet güel olmuş, baya Ankara yareni oldu böylece...

Hepinizi çok öptüm kızlarrrr, pazartesi görüşmek üzeree kendinize iyi bakın, ben Antalya'da olacağımm

Hayırlı Yolculuklar canım benim inşallah çok güzel bi haftasonu geçirirsiniz ailecek,gelince gelişmeleri bekliyoruzzz koskocamannnn öptüm

İyi akşamlar kızlarrNasılsınızzz
Hiloşşuum hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel bir hafta sonu geçirirsin ailen ve sevdiceğinle birlikte hayırlısıyla gidip gel haberleri bekliyoruzz

canım çok sevindim hayırlı olsun soğdur biraz ama olsun rahat eder inş

burda çoğu kişinin yareni ankarada ama kimse ankarada değil..ben ankaradayım ama sevdiceğim mardinde..

2013 kadınlar kulubü Ankaralılar kaynıyo =) hayırlı olsun canım çok sevindim
Aynen aynen Çok teşekkür ediyorum canıııım
Çok teşekkürler. İyi yolculuklar sana da ve iyi eğlenceler tabi
canım çok sevindim hayırlı olsun soğdur biraz ama olsun rahat eder inş

burda çoğu kişinin yareni ankarada ama kimse ankarada değil..ben ankaradayım ama sevdiceğim mardinde..

Çok teşekkür ederim inşallah. Allah kolaylık versin canım

hayırlı olsun canım hoş gelsin, safa getirsin askerin şehrimize bi izmir-ankara ayrılığı daha :26:

Hepinizi çok öptüm kızlarrrr, pazartesi görüşmek üzeree kendinize iyi bakın, ben Antalya'da olacağımm

hayırlı yolculuklar canımcım, dört gözle seni bekliyor olcaz

hayırlı yolculuk canm biraz geç oldu ama inşallah güsel geçer eğlenirsiniz musmutlu gelirsin aramıza ptesi

Bende iyiyimm canıımm
Allah daha iyi etsin inşallah
ohh ne güzel sevdiğini görmüşsün ben bu hafta görmedim inşallah haftaya​

anca kameradan görüyoruz onlada avunuyoruz valla serşş ya...nlcak bu halimizz daha birsürü gün...
bende haftaya göremicem canım bzm çarşı 2 haftada 1.sizinde öylemi?

anca kameradan görüyoruz onlada avunuyoruz valla serşş ya...nlcak bu halimizz daha birsürü gün...
bende haftaya göremicem canım bzm çarşı 2 haftada 1.sizinde öylemi?

Bunlar da güzel şeyler be canım içinde bulunduğumuz durumda olmak isteyen çok insan vardır gururla bekliyoruz ne mutlu bize

Hayır bebeğim bizim her hafta çarşımız var ama bir hafta cumartesi bir hafta pazar cumartesi olunca sabah spor oluyo 12.30 dan sonra çıkıyolar 4 gibi de gidiyo zaten bazen konuşuyoruz yine de ama bugün konuşmadık biraz gezsin istedim hem kış geliyor artık..Bu hafta da biraz hastack olmş üşütmüş aramamıştı hiç Bugün konuştuk öle içim rahatladı merak ettim de neyse geçti gitti bir çarşı daha darısı haftaya artık

a.s canm iyidir senden naber şafak saymaya devam valla

Benden de iyilik canım fatoş tu dimi yanlış hatırlamadımm
Şafak tam gaz devaama doğan güneşe kadar pes etmek yok beni yıkamazzz
Senin şafağında maşallahı var Gözlerim kamaştıı

Benden de iyilik canım fatoş tu dimi yanlış hatırlamadımm
Şafak tam gaz devaama doğan güneşe kadar pes etmek yok beni yıkamazzz
Senin şafağında maşallahı var Gözlerim kamaştıı
evet canm fatoş saol canm pes etmedik bu zamana kadar geldik darısı sizin başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…