Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr askerim evine vardı konuştuk telefonda yumuşamış inadını kırmış nasıl mutlu oldum anlatamam yaaçok güzel konuştuk kaç günden sonra rahatladımgöremedim henüz ama olsun msj atmak sesini duymak bile güzelrabbim tüm bekleyenlere daha daha daha güzellerini nasip eder inş

Canııımm şükür şükür
Ordan uzaklaşmak yaramış bak ooh çok sevindim senin adına bundan sonra hiç tatsızlık yaşamayın inşallaah

Canııımm şükür şükür
Ordan uzaklaşmak yaramış bak ooh çok sevindim senin adına bundan sonra hiç tatsızlık yaşamayın inşallaah

aayyy inş canım yaa çok şükür nası rahatladım anlatamamaskerlik nası etkiliyormuş bi kere daha anladım sesini askerde hiç böyle canlı duymamıştım sizinkilerde hemencecik kurtulsun rabbim ayrılık yaşatmasın kimseye yaa en iyi çeken anlıyo

kuzuuummm görmedim yazdığını sabah kardeşimin ehliyetini almak için emniyete gittik, baya uğraştırdılar sağ olsunlar spora gidecek takatim kalmadı, oturup dururum şimdilik sen napan yavruş?

Hayırlı olsun Nilücümm allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
işteyim Nilücüm sinirden çatlicam, işle ilgili bişey istiyosun milletten tınlamıyorlar sanki kendim için uğraşıyom uyuz oldum bende salladımmm pazartesiye sarksın banane beee benmi kurtarcamm

Tekrar gözün aydın canımm,gördünmüüü herşey dahada güzel olucak inşallah sizin için

Darısı bizim başımıza inşallahhhh

ınsallahh guzel gecer deryacimmm..
Biz iyiyz sukur yarn antalyadayiz ailece zaferin kucuk kardesin sunnette..gerisine yeni sıra gelcek sunneti bi atlatalim da :) ben de arada elbise bakiyorunm )

hımm geldı demek sünnet zamanı canımm ohhh zafercınle de goruşeceksın arkadaşının dugununde gıydıgın bı elbıse vardı canım onu gıyecektın vazmı gectın ondan

Selam bebişimm

Tekrar gözün aydın canımm,gördünmüüü herşey dahada güzel olucak inşallah sizin için

Darısı bizim başımıza inşallahhhh

inş canım artık güzel olsun ya çok bekledim artık iyi bi şeyler olsun inşsizlere de dua ediyorum rabbim çabucak kavuştursun inş herkesi

aaa ne güzel aynı unv den cıktık

Ay evettt mutlu oldm hehe :))

Aa cok sevindm daha da iyi olcak canım sikma artk caninii...

hımm geldı demek sünnet zamanı canımm ohhh zafercınle de goruşeceksın arkadaşının dugununde gıydıgın bı elbıse vardı canım onu gıyecektın vazmı gectın ondan

Geldiii..gece yolcuyummm..
Yok onu giycrm bu elbiseye nişan icn bakiyorm ) zaman belli olinca skismayim diyee..

Naber Nilosss

Selam Şekerparemmm

yok be gülüm nerde calışırken insan toparlanamıyorkı kapı acılıyor bırşey oluyor ceyranı yıyıp duruyom
Dikkat et canım kendine akşamları ıhlamur falan doping hazıırla limon bal falan ohhh mis gibi iç bişeyciğin kalmaz

İyiyim Hiloşum sağolasın sen nasılsın? bittimi hazırlıkların Antalya için :))
Herkese Selam ,Geri sayıma devammmm :92::92::92::92:

Hedef 2014 İLERİİİİ

Valla artık bitsin ya bitsin yeter modundayım

Biticek Begüşüm Allahın izniylee
Hele sen ilk maaşını al bir Ankara yollarına düş bakalım mutlu olsun askerinde

Hep bitcekte işte off ...

Valla o işte keşke maaşla bitse bide evden izin alma modu var bakalım kasımdan önce gidemem,keşke bayramda imkan olsa çift çarşı yada her gün çarşı olabiliomş ama işte bayram günü hiç gidemem heralde

Ustalık yerimiz çok şükür ki belli oldu kızlar.
Yeni adresimiz Ankara - Polatlı dağıtım izninden sonra :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…