kızlarr askerim evine vardıkonuştuk telefonda yumuşamış inadını kırmış nasıl mutlu oldum anlatamam yaa çok güzel konuştuk kaç günden sonra rahatladım göremedim henüz ama olsun msj atmak sesini duymak bile güzel rabbim tüm bekleyenlere daha daha daha güzellerini nasip eder inş
Canııımm şükür şükürOrdan uzaklaşmak yaramış bak ooh çok sevindim senin adına bundan sonra hiç tatsızlık yaşamayın inşallaah
kuzuuummm görmedim yazdığınısabah kardeşimin ehliyetini almak için emniyete gittik, baya uğraştırdılar sağ olsunlar spora gidecek takatim kalmadı, oturup dururum şimdilik sen napan yavruş?
kızlarr askerim evine vardıkonuştuk telefonda yumuşamış inadını kırmış nasıl mutlu oldum anlatamam yaa çok güzel konuştuk kaç günden sonra rahatladım göremedim henüz ama olsun msj atmak sesini duymak bile güzel rabbim tüm bekleyenlere daha daha daha güzellerini nasip eder inş
ınsallahh guzel gecer deryacimmm..
Biz iyiyz sukur yarn antalyadayiz ailece zaferin kucuk kardesin sunnette..gerisine yeni sıra gelcek sunneti bi atlatalim da :) ben de arada elbise bakiyorunm)
Kizlar girip bakip duruyorm firsat bulup yazamadm.. selamlar herkesee.. Deryacim gecmis olsn ama yan gecer gider eminm hehe :)
Bu arada gozume carpti yeni arkadassss ben de Ankara'da okudum 4 yil simdi Istanbuldayım..cok da severdim ankarayi ozluyorummm
Beguss Niluuu Nilosss selamlarrrr :**
Tekrar gözün aydın canımm,gördünmüüü herşey dahada güzel olucak inşallah sizin için
Darısı bizim başımıza inşallahhhh
hımm geldı demek sünnet zamanı canımm ohhh zafercınle de goruşeceksın arkadaşının dugununde gıydıgın bı elbıse vardı canım onu gıyecektın vazmı gectın ondan
deryacım nasıl oldun, toparlanabildinmi birazcık??
aaa ne güzel aynı unv den cıktık
hımm geldı demek sünnet zamanı canımm ohhh zafercınle de goruşeceksın arkadaşının dugununde gıydıgın bı elbıse vardı canım onu gıyecektın vazmı gectın ondan
Selam bebişimm
Kizlar girip bakip duruyorm firsat bulup yazamadm.. selamlar herkesee.. Deryacim gecmis olsn ama yan gecer gider eminm hehe :)
Bu arada gozume carpti yeni arkadassss ben de Ankara'da okudum 4 yil simdi Istanbuldayım..cok da severdim ankarayi ozluyorummm
Beguss Niluuu Nilosss selamlarrrr :**
sağol tatlım inşAy evettt mutlu oldm hehe :))
Aa cok sevindm daha da iyi olcak canım sikma artk caninii...
Dikkat et canım kendine akşamları ıhlamur falan doping hazıırla limon bal falan ohhh mis gibi iç bişeyciğin kalmazyok be gülüm nerde calışırken insan toparlanamıyorkı kapı acılıyor bırşey oluyor ceyranı yıyıp duruyom
İyiyim Hiloşum sağolasın sen nasılsın? bittimi hazırlıkların Antalya için :))Naber Nilosss
Herkese Selam ,Geri sayıma devammmm :92::92::92::92:
Dikkat et canım kendine akşamları ıhlamur falan doping hazıırla limon bal falan ohhh mis gibi iç bişeyciğin kalmaz
İyiyim Hiloşum sağolasın sen nasılsın? bittimi hazırlıkların Antalya için :))
Hedef 2014 İLERİİİİ
Valla artık bitsin ya bitsin yeter modundayım
Biticek Begüşüm Allahın izniylee
Hele sen ilk maaşını al bir Ankara yollarına düş bakalım mutlu olsun askerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?