Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eveett kızlar usta birligimiz belli oldu Bayburtmuş ama kaydırma birlik
Kyadırma birlik nasıl olur bilgisi olan varsa paylaşırsa bnle sevinirim

slmmm kızlarrr nasılınız şafaklar nasıl gidiyo..
korec canım kaydırma birliği ilşk defa duydum hiç bi fikrim yok malesef

Eveett kızlar usta birligimiz belli oldu Bayburtmuş ama kaydırma birlik
Kyadırma birlik nasıl olur bilgisi olan varsa paylaşırsa bnle sevinirim
Benim bildiğim kadarıyla bir süre orada olacak belirli eğitimler alacak ordan başka yere gidecek.. Doğuya gitme ihtimali yüksek yerdeyse acemiliği oradan doğuya kaydırırlar

Benim bildiğim kadarıyla bir süre orada olacak belirli eğitimler alacak ordan başka yere gidecek.. Doğuya gitme ihtimali yüksek yerdeyse acemiliği oradan doğuya kaydırırlar

Ztn batı diye bi hayalim kalmadı acemi birliginden dolayı ama bakalm artk
Teşekkür ederm bilgi verdigin için

Günaydınn kızlarrr
Ohh hava miis miiss bunlar son güneşler olsa gerek o zaman pazarı değerlendirmek gerekk

Günaydınn kızlarrr
Ohh hava miis miiss bunlar son güneşler olsa gerek o zaman pazarı değerlendirmek gerekk

Tünaydın seroşşumm
Yaaa hiç denk gelemiyoruz isyanlardayım
Sonbahar güneşi demeliyiz bence yada kış güneşi mi

Tünaydın seroşşumm
Yaaa hiç denk gelemiyoruz isyanlardayım
Sonbahar güneşi demeliyiz bence yada kış güneşi mi

Huhuuu Esinimm yakaladım seniiii

Napıyosunn tatlışımm nasıl gidiyo :)

Vallahi sonbahar mı kış mı bilemiceem ama çok güüzeel birazdan çıkıp gezeceiim

Huhuuu Esinimm yakaladım seniiii

Napıyosunn tatlışımm nasıl gidiyo :)

Vallahi sonbahar mı kış mı bilemiceem ama çok güüzeel birazdan çıkıp gezeceiim

Sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum kuzum Haksıızlııkk buuu beni de gezdiiirrr !!

Oyyy geçmiş olsun caniiim kıyamam sana

Gl gezdiriim kızıımm

Tam okuyamadımm canım yazdıklarını ama Yakup la bir sorun mu olduuuu

Sağol bebeğiiim Geçmiş olsun diyonda 1 hafta geçmiyooo Gelirim baak, bolca da çikolata aldırırım paranı yerim ona göree Aman kuzum sizde tanıyorsunuz artık yakupu adam sorunlu doğuştan sorunlu Çarşıya çıktı dün burnumdan getirdi, ilk kez 12:45'te girdi 5 dk sadece 5 dk görüştük abartmıyorum pat kamera kapandı oda neden allahım nedenini duyunca güleceksin Hani face sayfasında üye olduğun sayfaların resimleri çıkıyor ya bi gelinlik altı ayakkabısı gördüm onu gösterdim anneme yok anacım ben niye onu göstermşim niye ona bakmışım Sonra kapattı işte bende uğraşamam seninle dedim kapattım

Geçer geçer bunlar da geçer
Gel gel sana feda olsun canikiiim

Ahh bu Yakup ah dayak istir kanımca
gönlünü alır tabi ki ama ne çare kalp kırılıyo bir kere izimde dün çarşısı vardı ama nette görüşmedik geç çıktığı için gezsin istedim tel de konuştuuk
Bugünde ona hediyeler almak için çıkıcaaam ona da pazar gezicem dedim hehe

Kendime Sezen Aksu'dan, geçer geçer şarkısını armağan ediyorum
Ayy yeriim senii yeeer Ohh tabii tabii yaaa olmuyo böyle sen gez biz evde kukumalkuşu gibi oturalım halil sezaii'ye bağlancam şimdide Aman kuzum artık önceki gibi takmıyorum, kendi bilir diyorum geçiyorum. Önceden bizimkide iki telefn kullanıyordu, biri çarşıda birine bırakıyrdu biri içerdeydi ama şimdi beyimiz onuda yapmıyor. Sen en anlayşlısın öyle ben çok cadıyım İşin sinir bozucu tarafı ise senin için diye çıkıyor ama bi halt göremiyorum o sinirime dokunuyo

Psikopata bağlama esinim çık gez sendee

Evet insan bir süre sonra takmamayı öğreniyo işte sabrın sonu selamet
Benim sıkıldığım kadr o da sıkılıyo yavrum ya bi de cep telimiz yok olsa rahatlıcazz o sizin için büyük nimet doğrusuu yoğunluktan ankesörlüden bile konuşamıyoruz yani ama yine de kıyamıyoruuum işte bazen bende kızıyorum tabi ama zaten bir günüm var diyo ona da acıyorum sonra bide spor dolayısı ile dün 1 gibi çıktı e 4 te zaten içeri girecek azcık insan görsün dedim
Ahh Yakup ta demesin o zaman senin için çıkıyorum diye otursun içerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…