Aynen öyle canım bizimki sancılı geçmiyor özlem dışında şükür bakalım gelince bizde bi kaç ay içinde söz düşünüyoruz hayırlısı olsun hepimizin adına ..
Haklısın tatlış sabır sınayan bir dönem ama sonu güzel olacak inşallah, kızım ben de neler çektim gördn ama şükür ki meyve toplama vaktim geldi, senin de gelecekkk inşşş
az kaldı canm bitiyo artık senin asker nerde
ayy kıyılır mı hiç, hastayken bile onları düşünüyoruz biz hatunlaröyle gerçekten canım, güzel bir şey de zoraki olunca pek istemiyor insanın canı Benim omuzlarım çok ağrıyordu mesela çanta falan taşırken kopacak gibi oluyordu, çok iyi geldi... çalışınca zor oluyor di mi :26:
günaydınn kızlarrr
ohh hava miis miiss bunlar son güneşler olsa gerek o zaman pazarı değerlendirmek gerekk
[ı]iyi geceler tezkereci güzellerr..
Bana gitmeden hayırlı yolculuklar dileyen ve güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim, dualar sayesinde belki de ağız tadıyla gidip geldik antalya'ya..güzel gelişmeler oldu, ilk fırsatta anlatacağım..
Hepinizi hemencik özledimm
Biraz kötü şeyler yaşayanlar olmuş sanırm, allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar inşallah :26:[/ı]
evet yaa bıde ben hava değişimindende bu sene bu kadar kotu oldum galıba neysekı yarın sabah randevum var gıdecegım yarın hastaneye gıdecegımm ınşallah ıyı gelır yaaa
yuppiii serapcım ben pazarımı kocacımla değerlendırdım mehtapı 1 gunden 2 gune cıkardık pazarda beraberdık harıha bı mehtap oldu valla darısı herkezın başınaa inşallah(amin)
oyyy yavruşummm sunnetıde hallettın maşşallah kuşum sırada söz nilşana inşallah
selammmm teskereci güzellerrrr
Herkese Tünaydınlar bayanlarr güne erken başladık ama selam verme fırsatını ancak buldumm
Eylül'ü de bitirdik şükürler olsun kiiiendi adıma nasıl geçtiğini anlamadım aradaki bunalma dönemleri dışında şu son 3 ay da geçsin 2014 gelsin bizim yılımız gelsin
Herkese bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn
Tünaydıın seroşşşVe tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy
O zaman yarın büyük gün mü EsiniiiiimmmBenimde önümüzdeki hafta
İyiki doğmuşuz o zaman
Herkese Tünaydınlar bayanlarr güne erken başladık ama selam verme fırsatını ancak buldumm
Eylül'ü de bitirdik şükürler olsun kiiiendi adıma nasıl geçtiğini anlamadım aradaki bunalma dönemleri dışında şu son 3 ay da geçsin 2014 gelsin bizim yılımız gelsin
Herkese bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn
Canlar hepinize mrb inşAllah bizimde çift hanelere düşen şafaklarımız gelirrr:)))
Ohh ohh bu süper olmuş deryacımm bu gazla 24 gün 24 saat gibi geliir geçer
Memleketimin havasını da almışsın oh oh orda olmayı çok isterdimm
Şafağını görüdkçe de içim açılıyo yahuu
Tünaydıın seroşşşVe tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy
Terazi burcuyuz desene kuzumİyiki doğmuşuz yoksa bizimkiler bizim gibisini nerden bulacaklardı
Şaka maka merak ediyorum yakup mesaj atacak mı, hele bi atmasın ağzına ederim o çocuğun
Hala konuşmadıkta kuzum pazar gününden bu yana
esincim şimdiden doğum gunun kutlu olsun o zaman
Evet dengesiz teraziler hehehehee bide benimkide terazi biliyon mu bnm 8 ekm onun 10 1 günde olsa büyüğümmmhahaha iki dengesiz iyi anlaşıyoruz hahaaha
Kız niye atmasıın atar tabikiii:44::44:
Pazar dediğin dün oluyo canım şimdi o gene düşünüyodur arar bugün merak etme seeenn
Deryaaaa konuşamıyoruz tatlıım sende şafağı yedin maşallah
Ne pazarı yaa cumartesi diyecektiim üfff aklımı karıştırdın seroşşş
Aaa iki terazii ah yardımcın olsun kuzumŞahsen ben beni çekemezdim, benim ki de boğa inatçı keçi
Karıştırırım kızım beeenn niye inatlaşıyosunuz ki siz böyleeesen aradın mı hiç onu
VAllahi bende bilmiyorum bi şekilde anlaşıyoruz işte
deryaaaa konuşamıyoruz tatlıım sende şafağı yedin maşallah
Bananee ben niye arayım kuzuummee tabi büyüklük bende kalsın dedim mesaj attım gene dün öğlene doğru ''uzatacak mısın?'' diye bana verdiği cevaba bak allahım ya ben ne yaptım ki sen uzatıyorsun dedi Allah allah haklısın ben seninle güzel konuşmaya çalışınca uzatmış oluyorum zaten dimi dedim. Uf esin yazmış. Neyse işine bak dedim o da sende yazarak mesaja yanıt verdi. Öküz her gün sesini duymaya alıştırdı, üstelik ne kadar kavgalı olsakta arardı ama yook ne araması banane kendi bilir
Maşallahh kuzuuumm maşallahh
esintoşum şafak sıkıştırıyor malum bıde elaman aldıler iş ogretmek için gıremıyorum malesef maşallah maşallah canım darısı tum bekleyenlere
Siz ikinizde inatçısınızz beeÇocuk gibi leeen yapmayın böyle döveceğim ikinizi deee
Neyse o zaten seni gece araaar gönlünü alır yarın herşey tatlıya bağlanmış olur haftalık tartışmanız biter yavrucum sen canını sıkma
Ayyyyy sıkıldım yahu zaman geçmiyo:97:
İleriye bakarsan geçmez canım, geriye bak geçtiğini anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?