Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haklısın tatlış sabır sınayan bir dönem ama sonu güzel olacak inşallah, kızım ben de neler çektim gördn ama şükür ki meyve toplama vaktim geldi, senin de gelecekkk inşşş
Aynen öyle canım bizimki sancılı geçmiyor özlem dışında şükür bakalım gelince bizde bi kaç ay içinde söz düşünüyoruz hayırlısı olsun hepimizin adına ..

evet yaa bıde ben hava değişimindende bu sene bu kadar kotu oldum galıba neysekı yarın sabah randevum var gıdecegım yarın hastaneye gıdecegımm ınşallah ıyı gelır yaaa

günaydınn kızlarrr
ohh hava miis miiss bunlar son güneşler olsa gerek o zaman pazarı değerlendirmek gerekk

yuppiii serapcım ben pazarımı kocacımla değerlendırdım mehtapı 1 gunden 2 gune cıkardık pazarda beraberdık harıha bı mehtap oldu valla darısı herkezın başınaa inşallah(amin)

oyyy yavruşummm sunnetıde hallettın maşşallah kuşum sırada söz nilşana inşallah

selammmm teskereci güzellerrrr

şafaaak 50 Nevşehir inşallah buraya gitmekte nasip olur

mehtaaap 3 heyecan dorukta

Herkese Tünaydınlar bayanlarr güne erken başladık ama selam verme fırsatını ancak buldumm
Eylül'ü de bitirdik şükürler olsun kiii
endi adıma nasıl geçtiğini anlamadım aradaki bunalma dönemleri dışında şu son 3 ay da geçsin 2014 gelsin bizim yılımız gelsin

Herkese bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn

Canlar hepinize mrb inşAllah bizimde çift hanelere düşen şafaklarımız gelirrr:)))

Ohh ohh bu süper olmuş deryacımm bu gazla 24 gün 24 saat gibi geliir geçer

Memleketimin havasını da almışsın oh oh orda olmayı çok isterdimm
Şafağını görüdkçe de içim açılıyo yahuu

Tünaydıın seroşşş Ve tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy

O zaman yarın büyük gün mü Esiniiiiimmm Benimde önümüzdeki hafta
İyiki doğmuşuz o zaman

Terazi burcuyuz desene kuzum İyiki doğmuşuz yoksa bizimkiler bizim gibisini nerden bulacaklardı
Şaka maka merak ediyorum yakup mesaj atacak mı, hele bi atmasın ağzına ederim o çocuğun
Hala konuşmadıkta kuzum pazar gününden bu yana

İNŞALLAH GELIR SU GIBI GECER CANIM BENIM SANADA Bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn inşallah canımm

Canlar hepinize mrb inşAllah bizimde çift hanelere düşen şafaklarımız gelirrr:)))

inşallah inşallah gelır gelır canım

ayyyy amin amin kuzummm inşalla sızınde su gıbı gecerrr
almammı almammı aldım baya bı tek bıle kalsım gece eşim cumartesi akşam 6da gıttı sabah 8,30 gelsı yanıma bende hapıste gıbı kalsım otelde :-d :-d :-d yalvardı cıkma falan dıye bende sen ıstemessen cıkmam merak etme dedı abur cubur faln tv takıldım zaten cok yorgun ve uykusuzdum uyudum zaten bomba gıbı 2 gun gecırdım valla

Tünaydıın seroşşş Ve tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy

esincim şimdiden doğum gunun kutlu olsun o zaman

Evet dengesiz teraziler hehehehee bide benimkide terazi biliyon mu bnm 8 ekm onun 10 1 günde olsa büyüğümmm hahaha iki dengesiz iyi anlaşıyoruz hahaaha
Kız niye atmasıın atar tabikiii
:44::44:
Pazar dediğin dün oluyo canım şimdi o gene düşünüyodur arar bugün merak etme seeenn

esincim şimdiden doğum gunun kutlu olsun o zaman

Deryaaaa konuşamıyoruz tatlıım sende şafağı yedin maşallah

Ne pazarı yaa cumartesi diyecektiim üfff aklımı karıştırdın seroşşş
Aaa iki terazii ah yardımcın olsun kuzum Şahsen ben beni çekemezdim, benim ki de boğa inatçı keçi

Karıştırırım kızım beeenn niye inatlaşıyosunuz ki siz böyleee
sen aradın mı hiç onu
VAllahi bende bilmiyorum bi şekilde anlaşıyoruz işte

Karıştırırım kızım beeenn niye inatlaşıyosunuz ki siz böyleee
sen aradın mı hiç onu
VAllahi bende bilmiyorum bi şekilde anlaşıyoruz işte

Bananee ben niye arayım kuzuumm ee tabi büyüklük bende kalsın dedim mesaj attım gene dün öğlene doğru ''uzatacak mısın?'' diye bana verdiği cevaba bak allahım ya ben ne yaptım ki sen uzatıyorsun dedi Allah allah haklısın ben seninle güzel konuşmaya çalışınca uzatmış oluyorum zaten dimi dedim. Uf esin yazmış. Neyse işine bak dedim o da sende yazarak mesaja yanıt verdi. Öküz her gün sesini duymaya alıştırdı, üstelik ne kadar kavgalı olsakta arardı ama yook ne araması banane kendi bilir

Maşallahh kuzuuumm maşallahh

Son düzenleme:

Siz ikinizde inatçısınızz bee
Çocuk gibi leeen yapmayın böyle döveceğim ikinizi deee
Neyse o zaten seni gece araaar gönlünü alır yarın herşey tatlıya bağlanmış olur haftalık tartışmanız biter yavrucum sen canını sıkma

Ayyyyy sıkıldım yahu zaman geçmiyo :97:

esintoşum şafak sıkıştırıyor malum bıde elaman aldıler iş ogretmek için gıremıyorum malesef maşallah maşallah canım darısı tum bekleyenlere

Aaa işin başından aşkın desene kuzum, olsun şafak sıkıştırsada bitti be az kaldı
Allahın izniyle al da bi eşinii

O başlattı, hep o başlatıyo banane benim yarın doğum günüm
Haftalık tartışmaa ah aynen kuzum yaa Bu lafa iyi güldüm be

Ayyyyy sıkıldım yahu zaman geçmiyo :97:

İleriye bakarsan geçmez canım, geriye bak geçtiğini anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…