Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım biz dün ayrılma kararı aldık askerden geldi 2.günüydü ve bitti herşey...:26:nasıl baş edeceğim bilmiyorum ama kesinlikle bitirdim bu kez

Hadi ya şok oldum şuan yani seni cok tanımıyorum ama okdr zaman cefasını cekmşsn snrada ayrılmanıza üzüldüm acıkcası

Nedeeeeeennnn
nasııılll
GEldiğinde aranız biraz bozuktu ama düzeltmiştinizzzz şimdi ne oldu

ben düzelttik sanmıştım canım oysa hep varmış sorun...her kavgadan sonra dönersen bitmesin aman dersen o mutlu olsun diye herşeyi yaparsan böle kıymetsiz oluyormuşsun işte...seviyo mu yoksa alışkanlık mı bilememiş bende ilk defa bitsin o zaman dedim ve bitirdim..

Hadi ya şok oldum şuan yani seni cok tanımıyorum ama okdr zaman cefasını cekmşsn snrada ayrılmanıza üzüldüm acıkcası

evet canım askerlikte yanında ol mutlu olsun destek olayım diye uğraş sonuç bu olsunben dönmeyeceğim bu kez kararlıyım ama ne olacak hiç bilmiyorum sadece içim çok acıyo onu biliyorum

İlişkinizin boyutu ve süresi ne bilmiyorum ama 15 ay beklemişsin sonucu bu olamaz şimdi farkında değil belki ama bu kadar bencil olamaz elbet sana dönecek eminim..Kendini üzme ve yıpratma

evet canım askerlikte yanında ol mutlu olsun destek olayım diye uğraş sonuç bu olsunben dönmeyeceğim bu kez kararlıyım ama ne olacak hiç bilmiyorum sadece içim çok acıyo onu biliyorum

Bu erkekler şuursuz ya walla bak tepem attı gece gece.Kıymet ver alttan al her dediğini yap cefasını çek yeri geldiginde ailenden ön planda tut snra alışkanlık mı fln filan de zırvala ayrıl.Ohh ya walla ne kolaymş.Bi şekilde atlatırsın canım ya üzme desemde olmicak biliyorum ama en azından evlilik fln olmadan böyle bşy olmş.Ya evlenince deseydi bunu sna ozamn daha beterdi

İlişkinizin boyutu ve süresi ne bilmiyorum ama 15 ay beklemişsin sonucu bu olamaz şimdi farkında değil belki ama bu kadar bencil olamaz elbet sana dönecek eminim..Kendini üzme ve yıpratma

biz 5 yıldır beraberdik canım askerlik kısaydı bizim 5 aydı ama onda da ne çektim ben biliyorum burnumdan geldi hayat ve bu sürede hep mutlu olsun diye uğraştım ama boşmuş..bilmiyorum döner mi ama artık onun sevgisine güvenemem bunu biliyorum kalbim çok kırıldı ..şu sıra hep yaşadığımız şeyleri düşünüp bak sevmiyomuş da ondan böle davranmış diyorum taşlar yerine oturuyor resmen

ben evliliğe de kesin gözüyle bakıyordum biliyo musun ne kadar aptalmışım diyorum kasım da atancak ha bire hesaplar yapıyordum para biriktirse şu zaman nişan yapsak şu bu diye...onun beni sevdiğinden nasıl emindim ya bazı şeyler farklı gelirdi erkek sonuçta derdim odun derdim heralde ondan böle derdim ama anladım ki sevmediğindenmiş...

5 yıllık bi ilişkiyi bir çırpıda silip atmak kolay değill sen kendi kendine kötü düşünüp morelini bozma bakalıııımm..Çok zorbişeydir tahmin edemem ne yşadığını ama hayırlısı de sadece Allahtan iste senin için hayırlıysa dönüp gelir zaten

evet canım rabbim emeğimi sevgimi biliyo böyle olacağı aklımın ucundan geçmemişti askerlikte aradan çıktı yaklaştık herşeye diyordum:26:hiç bi zaman gurur yapmadım seviyorum diye ama hataymış şimdi gururun alasını yapacağım inş kendimi tutacağım aramak sormak yok..beni kaybettiğini artık anlamalı

Ya erkekler evlilikten korkuyo bnce.Belki şimdi diyodur askerdende geldim şimdi kesin baskı yapcak fln ki bilmiyorum söylüyo muydun ne zamn nişan yaparız şöyle böyle diye ama belki ondan korktugu içinde kendisini sogutmş olabilr senden :44:

o konuda çok sıkıştırdım ben onu haklısın ama biliyordum da önce iş güç lazım beklememiz gerektiğinin farkındaydım ama yine de evlilik nişan konuşmak istedim :26:sanırım onları konuşunca beni daha çok sevdiğini düşünüyordumartık rahatlar sıkıştırcak birisi yok başında

Anlasın tabi değerini anlasınn..!
Rabbim kimseye yaşatmasın mutsuzluğu hemde askerlik gibi zor bi süreçte yanında olmuşken
:18:

Anlasın tabi değerini anlasınn..!
Rabbim kimseye yaşatmasın mutsuzluğu hemde askerlik gibi zor bi süreçte yanında olmuşken
:18:

kesinlikle canım hepiniz biliyorsunuz işte o süreçte yaşadıklarımız benzer şeyler sonuçta hiç kolay geçmiyor bizler içindeben bu durumu hiç hak etmedim ya hiçdüşündükçe içim acıyo hep korktum onu kaybetmekten hepçok sevdim o da beni seviyor sandım çok yanılmışım..o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki anlatamam...onun umurunda değildir eminim ama

Öncelikle kendini değersiz hissetme sakııınn sn herseyden degerlisin bunu hiç unutma..onunda umrundadır tabiki ama erkek işte düşünemiyolar bizim gibi bide şimdi yeni gelmiş belki kafası dalgın nasıl bi yerde askerlk yaptı bilmiyorumm ama belki şartları kötüyü ve psikolojisi etkilendi biraz rahat kaldıktan sonra herseyi anlar ve düzeltir umarımm

Pişman olcak bnce ama iş işten gectikten snra gönül kırgınlıgı olduktan snra bşye yaramıyo işte Evlilik konularını acmamak lazm aslında yani şimdi bn böyle diyorm ama bnm çenemde durmaz söylerim ama bırakcaksn kendi konusunu acsın kendi telaşlansın sen aldırmicaksn.Bence korkmş o bna öyle geliyo ama seni üzdükten snra neye yarar

izmir de yaptı yeri iyiydi ama komutanları sıkıntılıydı saçları beyazlamış bile sıkıntıdan o kadar yani ama ne bileyim en kötü anlarında bile yanında oldum ben morali bozuktur diye alttan aldım yeri geldi..şimdi o dedikleri aklımdan çıkmıyor sevgiden ziyade alışkanlık tabi olcak 5 yıl olmuş sonuçta ama insan birini sevip sevmediğini nasıl anlayamaz ya :44:ben çok değer verdikçe sanırım büyü bozuldu daha hayatta umurumda olmaz ...insanlara çok değer verip şımartmayacaksın onu anladım

aynen öyle bi yandan pişman olur diyorum bi yandan da umurunda olmayacaksın gör bak diyorum:44:ama dönerse bi gün eger bana yaşattıklarının hesabını soracağım onaçok yoruldum artık yanımda sapasağlam durmasını beni çok sevmesini isterdim sadece başka bi şey değil

Kıyamam ya üzme kendini ettigini bulur elbet Pişman olupta dönerse ozamnda 10 katını çektirrsin görr gününü

Kıyamam ya üzme kendini ettigini bulur elbet Pişman olupta dönerse ozamnda 10 katını çektirrsin görr gününü

zaman herşeyin ilacı inş atlatacağım:26: dönerse de istemiyorum diyeceğim artık bitti diycem hep karşısında onu kaybetmekten korkan o kızı görmeye alıştı bi de buna alışsın bakalım

zaman herşeyin ilacı inş atlatacağım:26: dönerse de istemiyorum diyeceğim artık bitti diycem hep karşısında onu kaybetmekten korkan o kızı görmeye alıştı bi de buna alışsın bakalım

Tabikide atlatırsın neleri atlatmıyo ki insan :106: Zor olan daha cazip geliyomş demkki beyefendiye.Aynen geri dönerse güclü dur karşısında ki daha iyi anlasın ne yaptıgını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…