Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabikide atlatırsın neleri atlatmıyo ki insan :106: Zor olan daha cazip geliyomş demkki beyefendiye.Aynen geri dönerse güclü dur karşısında ki daha iyi anlasın ne yaptıgını...

inş canım inş özlemeden aramadan sormadan durabilirim

pişman olucak cnm bak göreceksin sende :26: güçlü dur ki ne kaybettiğini anlasın sakın arayıp sorma hatta aradığında bile açma bırak sürünsün kolay mı öyle çekip gitmek onca emeği bir çırpıda silmek yapamaz cnm askerlikten dolayı kafası karışık sadece ve aklınca tartışmanızdan dolayı intikam alıyor senin yokluğunda gelicek aklı başına ne kaybettiğini anlayacak kuzum gelicek yanına gönlünü almak için içini ferah tutmaya çalış cnm:26:

Son düzenleme:

sinirim geçmiyor bennur ya o lafını aklımdan atamıyorum benim ne hayaller kurduğumu az buçuk biliyorsun sen. şimdi karşıma geçip bana herşeyi unut sil dedi resmen laflarıylaonu unutmam gerektiğini biliyorum artık ben bi daha sevgisine güvenemem ben onundediğin gibi ararsa açmayacağım beni bu sefer nası kırdı anlar belki odun

şu an sadece kafası karışık etmemesi gereken lafları etmiş hatta en son söyleyeceği sözleri başta söylemiş umutsuzluğa düşme sevmese bu kadar yıl seninle olur muydu ? 1yıl-2yıl değil bu 5 koca yıl orda neler yaşadığını bilmiyırsun ki orda yaşadığı stresi sana yansıtıyor olabilir en yakını sensin iyi de olsa kötü de olsa sana patlıyor işte:26:
bizim bir kavgamızda nişanlım napayım kime patlayım da sinirimi atıyım üzdüğümü biliyorum ama elimde değil diyordu sonra da sakinleşnce özür diliyordu sizinki de böyle bir durum olabilir
bence şu aşamada biraz beklemelisin cnm kafasını dinlesin arayan o olsun yavaş yavaş düzelirsiniz yine bitirme kafanda hemen doldurma kendini:26:

kalbim çok kırık bu kez biz çok bu noktaya geldik ama hiç birinde böle olmamıştım ben:26:beni sevip sevmediğini düşündürecek ne yaptım diyorum ya ne yaptım da ben kafasına böle sorular geldibu kadar mı boşa emek verdim benhaklısın psikolojisi bozuktur ama ben çok mu normalim sanki kaç zaman oldu görüşemedik bi de askerlik girdi elimdeki tek sey sesini duymak msj atmaktı o da olmadı askerde her gün daha da fazla hasret çektimben neler düşündüm ne buldum ya içim öyle garip ki anlatamam...bugün doğumgünü biliyo musun

İyi geceler tezkereci güzellerr..
Bana gitmeden hayırlı yolculuklar dileyen ve güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim, dualar sayesinde belki de ağız tadıyla gidip geldik Antalya'ya..güzel gelişmeler oldu, ilk fırsatta anlatacağım..
Hepinizi hemencik özledimm

Biraz kötü şeyler yaşayanlar olmuş sanırm, Allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar inşallah :26:

Hilallll hoşgeldinnnn bekliyoruz gelişmeleriiii

İzmir gibi yerde askerLk yapıp üstelik 5 ay yapıp hem seni
Hem ilşkinizi bu denli
Nasıl yıpratıyor anlamıyorum!!! Benmde ilşkim 5 yıllık ve uzun dönem asker inan hiç yıpranmadı ilşkimiz aksine güçlendi....askerim bahanesine sığınıp sana kötü davranması zaten başlı başına gıcık bi olay..Allah sana yaptıklarını ona bin kat çektirir sakına mesaj atma arama o diyordr nede olsa atıcak arıcak emin ol 1 hafta arama arar 5 yıl dile kolay..ama sana seni sevdiğimden emin değilim mi dedi orasını anlayamdımm...
Birde yeni gelmiş toprlanma evresi 2 hafta ver ona...ama arama birde farklı şehirler sanırom daha zordur

evet canım farklı şehirler ve fazlasıyla zor..bende kesinlikle msj atmamayı aramamayı düşünüyorumaskerlik sırasında bizde çok ciddi şeyler yaşadık aynen bende birbirimize daha da bağlandık gibi hissettim ama öyle değilmiş ben bağlanmışım o kopmuş anlaşılankendi bilir böyle seveni zor bulur baksın arasın isterse

Canım hayırlısı olsun valla 5 ay dediğin ne dirki nasıl yıpratmış sizi maş.... Bu arada yaşlarınız kaç? Evlilikten hiç bahsetmiyormuydu en azından söz nişan onca yıl olmş askerlkte kalkmış seviyorsa zaten gelir ister sni... Sana seni sevdiğimden emin değilim diyorsa kafası karışmış baya arama sakın

beklemekte kolay değil tabi ki ama onunda ne yaşadğını bilmiyosun askerden sayılmasa da bazı kesimlerce aslan gibi askerlik yaptı o da... kimi insan güçlüdür çabuk kabullenir bazı şeyleri kimi zayıfrtır değişim zaman alır şu an kafası karışık orası kesin cnm bide siz öncesinden bi süre ayrı kalmışsınız bide üstüne farklı şehirlerdesiniz sadece tel.le yürütmek epey zor siz bunu başardınız yüz yüze gelseniz emnim ki herşey biticek yıpratma kendini biraz zaman tanı sadece dönen o olucak yüzün yine gülücek kuzum hayallerin gerçek olucak inan buna

Ordan okurummşekerim o zaman bennnn e tabi uzun yoll dinlencanmmm
Bende aynı standart şafaksaymaca özlemece cicim

Yazdım cicim şimdikk...
Olsun kız ne kaldı şafağınaaa yarın da şafakları attırırıımm artıkk kavga gürültü olamsn da standarta razıyız yavrum yaa

yok canım evlilikten her zaman konuşuyorduk ama onun işi yok henüz kasım gibi girecek o yüzden önce bi iş olsun diyordu hep ben istemediğini hiç düşünmemiştim düne kadar...benim yaş 24 onun 25

inş dediğin gibi olur bennur inş...tek isteğim hatasını anlaması:26:bekliycem zaten yapcak hiç bi şeyim yok

Yazdım cicim şimdikk...
Olsun kız ne kaldı şafağınaaa yarın da şafakları attırırıımm artıkk kavga gürültü olamsn da standarta razıyız yavrum yaa

Okuyorum hemennn canımmm
Yok be dha var hilalim 10.5 ay geçtide 4.5 ay geçmiyo ya 100ler çok sıkıcı...
Aynen canım şükür kavga gürültü yok

yok canım evlilikten her zaman konuşuyorduk ama onun işi yok henüz kasım gibi girecek o yüzden önce bi iş olsun diyordu hep ben istemediğini hiç düşünmemiştim düne kadar...benim yaş 24 onun 25

Anladım canım iş
Olmadan olmaz tabiiki ÜNİ mezunuymuş bulur bi iş yazmışsın atanmayı bekliyor sanırım hayırlısı olsun inşşş hatasını anlar fırsatınx varsa yüzyüze görüşün eminim çözülücektrr askerlk pskljisi geçer 1-2 haftaya

Okuyorum hemennn canımmm
Yok be dha var hilalim 10.5 ay geçtide 4.5 ay geçmiyo ya 100ler çok sıkıcı...
Aynen canım şükür kavga gürültü yok

Haklısın tatlış sabır sınayan bir dönem ama sonu güzel olacak inşallah, kızım ben de neler çektim gördn ama şükür ki meyve toplama vaktim geldi, senin de gelecekkk inşşş

inş canım çok emek var yaşanmışlık var tahmin edersin sende inş iyi olur herşeybekleyip göreceğiz bakalım ne olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…