Aaa işin başından aşkın desene kuzum, olsun şafak sıkıştırsada bitti be az kaldı
Allahın izniyle al da bi eşinii
O başlattı, hep o başlatıyo banane benim yarın doğum günüm
Haftalık tartışmaa ah aynen kuzum yaaBu lafa iyi güldüm be
İleriye bakarsan geçmez canım, geriye bak geçtiğini anlayacaksın
İNŞALLAH GELIR SU GIBI GECER CANIM BENIM SANADA Bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn inşallah canımm
inşallah inşallah gelır gelır canım
ayyyy amin amin kuzummm inşalla sızınde su gıbı gecerrr
almammı almammı aldım baya bı tek bıle kalsım gece eşim cumartesi akşam 6da gıttı sabah 8,30 gelsı yanıma bende hapıste gıbı kalsım otelde :-d :-d :-d yalvardı cıkma falan dıye bende sen ıstemessen cıkmam merak etme dedı abur cubur faln tv takıldım zaten cok yorgun ve uykusuzdum uyudum zaten bomba gıbı 2 gun gecırdım valla
esincim şimdiden doğum gunun kutlu olsun o zaman
Yok ya ondan bahsetmiyorum bugün zaman gecmiyo niyeyseYoksa 47 gün gecti az olur mu hiç
Ben öle güldürürüm işte hastayı usta ederim huhuhu
Heeee anladımOlsun canım olsun geçmeyen 1 güncük olsun geri kalan tüm günler geçsinde
Hasta olduğumu nerden bildin bakim senn !!Yoksa sen beni mi takip ediyorsun senii cici şey
Regl dönemindeyiim he ben şimdi annem dün bim'den birşey almış ufak bi bez iç çamaşırın üstüne yapıştırıyorsun dış tarafa bi süre sonra kendi kendine ısıtıyo 8 saat etkili dün onu kullandım ağrım falan kalmadı
İ
inşallah inşallah gelır gelır canım
Heeee anladımOlsun canım olsun geçmeyen 1 güncük olsun geri kalan tüm günler geçsinde
Kızz onu değil ben üzgün olduğun için güldürdüm ya ondan dedim hastayı usta ederim diyee
Hadi ya annenin aldığı ilgimi çekti kızz bime gidip bi bakiimm şu haftalık gelen ürünlerden mi almııışş
Amin yaaa jet hızıyla geçsin inş hepimizinki
Heeee akıllı kız senii
Haftalık ürünler galiba kuzum bak internet sayfasında buldum özel günler için ısıtıcı bant yazıyor
Eki Görüntüle 818350
Seroşşş baak dün halacığım bana ne almış çeyizime ilk katkıyı yaptı kadın
Bayıldıım ya çok kullanışlı
Eki Görüntüle 818351
Çok güzelmiş yarucuumm çok begendiimm güle güle kulllaaaanMutlulukla inşallaaahh
Bakacağım bim e en yakın zamandaaa
İnşallah kuzumm
Bak kuzum bak tek kullanımlık 8 saat etkili ama 8 saat sonunda çıkartınca bile hala sıcacık
Ben kaçar öpüldüünn bebeğiimmm
evet yaa bıde ben hava değişimindende bu sene bu kadar kotu oldum galıba neysekı yarın sabah randevum var gıdecegım yarın hastaneye gıdecegımm ınşallah ıyı gelır yaaa
yuppiii serapcım ben pazarımı kocacımla değerlendırdım mehtapı 1 gunden 2 gune cıkardık pazarda beraberdık harıha bı mehtap oldu valla darısı herkezın başınaa inşallah(amin)
oyyy yavruşummm sunnetıde hallettın maşşallah kuşum sırada söz nilşana inşallah
selammmm teskereci güzellerrrr
şafaaak 50 Nevşehir inşallah buraya gitmekte nasip olur
mehtaaap 3 heyecan dorukta
Tünaydıın seroşşşVe tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy
O zaman yarın büyük gün mü EsiniiiiimmmBenimde önümüzdeki hafta
İyiki doğmuşuz o zaman
Evet dengesiz teraziler hehehehee bide benimkide terazi biliyon mu bnm 8 ekm onun 10 1 günde olsa büyüğümmmhahaha iki dengesiz iyi anlaşıyoruz hahaaha
Kız niye atmasıın atar tabikiii:44::44:
Pazar dediğin dün oluyo canım şimdi o gene düşünüyodur arar bugün merak etme seeenn
deroş ne güzel olmuş canım iki gün görüşebilmişsinizgeceyi de beraber geçireydiniz daha iyi olurdu şafaktan önce başka mehtap olcek mi canım :44:
inşallah gidersiniz canım yaa, balona biner peribacalarını seyredersinizdesene yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop ordasın
esintoşun yarın doğumgünüsü müymüşkutlamayalım o zaman yavru ne oldu kız yine yakupla, anam iki dk uslu durun
benim de yükselenim terazi
ahaha1 gün de olsa sen mi büyüksün seroş, iyi iyi zengin olursunuz
Biz dengesizler ordusuyuz yavrumm
1 gün 1 gündür Nilüüüm ablanım leeenn diyorum bazen haha
aynen canım terazi tam beni yansıtıyorburcum aslan; ama pek taşımıyorum sanırım özelliklerini :26: ayy o daha küçük seroşum, 1 gün de olsa senin ondan daha fazla görmüş geçirmişliğin var
Hahaa evet evet haklısınBiz kızlar hep böyleyiz bee
Aynen öyle canım bizimki sancılı geçmiyor özlem dışında şükür bakalım gelince bizde bi kaç ay içinde söz düşünüyoruz hayırlısı olsun hepimizin adına ..
Herkese Tünaydınlar bayanlarr güne erken başladık ama selam verme fırsatını ancak buldumm
Eylül'ü de bitirdik şükürler olsun kiiiendi adıma nasıl geçtiğini anlamadım aradaki bunalma dönemleri dışında şu son 3 ay da geçsin 2014 gelsin bizim yılımız gelsin
Herkese bol gülücüklü mutlu bir hafta olsunn
Heeee akıllı kız senii
Haftalık ürünler galiba kuzum bak internet sayfasında buldum özel günler için ısıtıcı bant yazıyor
Eki Görüntüle 818350
Seroşşş baak dün halacığım bana ne almış çeyizime ilk katkıyı yaptı kadın
Bayıldıım ya çok kullanışlı
Eki Görüntüle 818351
Iyi aksamlar kizlarNasilsiniz ? Ben iyiyim sabah aradi beyfendi tam saydircaktim sayım oldu kapatti.Biraz once aradi sozumu kesme dinle dedim.Sus tamam bisey deme kapicam facebook dedi.Banane ya soylicem sinirden uyuyamadim dinle beni sus dedim. Askim uzatma kapicam dedi.Ben hemen kardesine soylerim kapar sen merak etme dedim.Hafta sonu kapatirim hem gorusuruz netten dedi.icimden dedim simdi susuyorum haftaya gör sen Badisi mi ne varmis Ankaraya düşmüş ustaligi beni koruyup kollicakmis oyle diyo.dedim gerek yok arkadan is cevirmiyorum senin gibi (laf soktum kendimce ) sana guvenmemek degil mesele carsida gorduklerimden sonra ben boyle karar aldim diyo Dedim iyi tamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?