Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben öle güldürürüm işte hastayı usta ederim huhuhu

Deryooş tam teskere tarihiniz ne zman canımm??

Yok ya ondan bahsetmiyorum bugün zaman gecmiyo niyeyse Yoksa 47 gün gecti az olur mu hiç

Heeee anladım Olsun canım olsun geçmeyen 1 güncük olsun geri kalan tüm günler geçsinde

Ben öle güldürürüm işte hastayı usta ederim huhuhu

Hasta olduğumu nerden bildin bakim senn !! Yoksa sen beni mi takip ediyorsun senii cici şey
Regl dönemindeyiim he ben şimdi annem dün bim'den birşey almış ufak bi bez iç çamaşırın üstüne yapıştırıyorsun dış tarafa bi süre sonra kendi kendine ısıtıyo 8 saat etkili dün onu kullandım ağrım falan kalmadı

Kızz onu değil ben üzgün olduğun için güldürdüm ya ondan dedim hastayı usta ederim diyee
Hadi ya annenin aldığı ilgimi çekti kızz bime gidip bi bakiimm şu haftalık gelen ürünlerden mi almııışş

Heeee akıllı kız senii
Haftalık ürünler galiba kuzum bak internet sayfasında buldum özel günler için ısıtıcı bant yazıyor

Seroşşş baak dün halacığım bana ne almış çeyizime ilk katkıyı yaptı kadın
Bayıldıım ya çok kullanışlı

Eklentiler

• $asdasdasd.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 31

Çok güzelmiş yarucuumm çok begendiimm güle güle kulllaaaanMutlulukla inşallaaahh
Bakacağım bim e en yakın zamandaaa

Çok güzelmiş yarucuumm çok begendiimm güle güle kulllaaaanMutlulukla inşallaaahh
Bakacağım bim e en yakın zamandaaa

İnşallah kuzumm
Bak kuzum bak tek kullanımlık 8 saat etkili ama 8 saat sonunda çıkartınca bile hala sıcacık

Ben kaçar öpüldüünn bebeğiimmm

deroş ne güzel olmuş canım iki gün görüşebilmişsiniz geceyi de beraber geçireydiniz daha iyi olurdu şafaktan önce başka mehtap olcek mi canım :44:

şafaaak 50 Nevşehir inşallah buraya gitmekte nasip olur

mehtaaap 3 heyecan dorukta

inşallah gidersiniz canım yaa, balona biner peribacalarını seyredersiniz desene yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooop ordasın

Tünaydıın seroşşş Ve tünaydıın bayanlaarrr
Eylül bugün son ve yarın doğum günümdeee şeyy

esintoşun yarın doğumgünüsü müymüş kutlamayalım o zaman yavru ne oldu kız yine yakupla, anam iki dk uslu durun

O zaman yarın büyük gün mü Esiniiiiimmm Benimde önümüzdeki hafta
İyiki doğmuşuz o zaman

benim de yükselenim terazi

ahaha 1 gün de olsa sen mi büyüksün seroş, iyi iyi zengin olursunuz

Son düzenleme:

Biz dengesizler ordusuyuz yavrumm
1 gün 1 gündür Nilüüüm ablanım leeenn diyorum bazen haha

Biz dengesizler ordusuyuz yavrumm
1 gün 1 gündür Nilüüüm ablanım leeenn diyorum bazen haha

aynen canım terazi tam beni yansıtıyor burcum aslan; ama pek taşımıyorum sanırım özelliklerini :26: ayy o daha küçük seroşum, 1 gün de olsa senin ondan daha fazla görmüş geçirmişliğin var

aynen canım terazi tam beni yansıtıyor burcum aslan; ama pek taşımıyorum sanırım özelliklerini :26: ayy o daha küçük seroşum, 1 gün de olsa senin ondan daha fazla görmüş geçirmişliğin var

Hahaa evet evet haklısın Biz kızlar hep böyleyiz bee

Aynen öyle canım bizimki sancılı geçmiyor özlem dışında şükür bakalım gelince bizde bi kaç ay içinde söz düşünüyoruz hayırlısı olsun hepimizin adına ..

Ah o ozlemm yakip kavurur bilirimmm...ayy ne de guzel olur Edacimm o gunleri de görecez insallahhh..

Geliyorrr 2014 yoldaaaa :)))
Bugn safaklari bi attiriym eve gidim deee... :))

Gule gule kullan Esintosummm ne guzel bi hediyee )

Iyi aksamlar kizlar Nasilsiniz ? Ben iyiyim sabah aradi beyfendi tam saydircaktim sayım oldu kapatti.Biraz once aradi sozumu kesme dinle dedim.Sus tamam bisey deme kapicam facebook dedi.Banane ya soylicem sinirden uyuyamadim dinle beni sus dedim. Askim uzatma kapicam dedi.Ben hemen kardesine soylerim kapar sen merak etme dedim.Hafta sonu kapatirim hem gorusuruz netten dedi.icimden dedim simdi susuyorum haftaya gör sen Badisi mi ne varmis Ankaraya düşmüş ustaligi beni koruyup kollicakmis oyle diyo.dedim gerek yok arkadan is cevirmiyorum senin gibi (laf soktum kendimce) sana guvenmemek degil mesele carsida gorduklerimden sonra ben boyle karar aldim diyo Dedim iyi tamam ya

Canım face olayını okudum dun biraz ama ben de kizdim erkek arkadasina ne deyim.. yani asker arkadaslariyla baska yerden de konusabilir, senin tavrini kesinlikle koyman lazim senden nasil saklar bir kere... kesinlikle uzat kus kalin demem asla ama tavrini belli et bu durumlar iliskiyi cok yipratir mesele guven degil ama vir sey soylememek de kotu bence insani aklamaz yani.. bi iliskide yalan olmadigi gibi gizli sakli da olmamali insanin aklina suphe koymamalilar.. umarm hic sorun kalmadan halledersiniz canim benm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…