Esinnnnm canımmm nice mutku yıllara yeni yaşın sana istediğin her şeyi versin inşşş canımmmm öpüyorummm
Yarında benm doğum günüm hehetam 1 sene büyüğüm kız senden
Tatlım çok sağol.Evet tas tamamıyla tam 1 sene büyüğümsün ablaa Öpüldünn kuzumm
Kk ' nın hatunları çoğu ekim deseneSeroşunda 10 ekimmiş
Bende öptümmm cicimmmhadi ya varmış baya ekim sevdiceğiminde 11 ekim 3 sene rötarlı doğmuşum ondann ama aynı hastahanede doğmuşuzzz ehehhe
Seroşun'kininde 12 ekim demişti sanırımSiz seroşla çok uyumlusun bee
Oh ne güzel yavrum
Hahaaa şaka gbi
Ee naber canım yakupla naslsnz? Kutladı mı
Sorma kuzum resmen ağlayarak girdim yeni yaşıma.. Ben iki güzel kelime beklerdim.. O ''doğum günün kutlu olsun.'' yazdı sadece sanki hayatımda bi yeri yokmuşçasına bende ''eyvallah.'' yazdım sadece.. Yok önemli olan bugün doğum günümün olması değil, ama insan bekliyor işte. 3 gündür sesini duymuyorum, güzel söz söylemiyor. İnsan bi seni çok seviyorum bitanem iyi ki doğdun der. Ona bile razıydım ama dedim ya insan bekliyo. Beklentim boşa çıktı gene canı sağolsun.
Malesef evet bugün doğum günüm nilümYakup aptal şey hıhh çok sinirliyim ona çok kırıldım
Bende öyle dedim bebeğim zaten bu tarz birşey istiyordum halama da direk dobra bi şekilde aferin kız dedim zaten
:)) ay canım benimm.. bn de guya erken uyuycam diye erkenden attirdim ama yeni uyuycammm :))
Sagol canimm darisi basiniza insallah.. cok şükür guzeldi her seyy..aminn Allah tamamina erdirsn inslalahh bence de :)
Benimki de ilk kez voyle romantikti gayet kalastir benm biricigim :))
kızlar yardımınıza ıhtycm var sizde edemezseniz bn artık kime gidim bilmiorm
askerımın dogum gunu yaklasıo acıl fıkırlerınızı beklıyorummhıc bısı gelmıo aklıma oraya yollamak istiyorum
ama neler olabılır lutfennnnn yardımm!!!!
Canımmm yaa.aranz mı kötydü sadece böle kuru 1 cümle söyledi ki..ki öyle olsa bile güzel sözler yazmalıydı özel bir gün snçta...ay şaka gbii hea bu yakp :/
Esintoşumm doğum günün kutlu olsn canım benmmm...büyüdü kızımız elimizdeeAllah nice güzel mutlu yaşlar versn yavrumm..
Yakupla sorun nerden başladı canımın içii :26:
ESİNCİMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM..SEVDİĞİNLE ÇOK ÇOK MUTLU BİR ÖMÜR GEÇİRİRSİN İNŞALLAH..
Kızlarcımm son karar evde söz-niana karar verdim, dışarda yaparsak herkesi çağırmak gerekir belki de salon tarzı bir yer gerekir dedi babam, ben de otomatik vazgeçtim hayııırrr dedimevde yapıp gençlerle eğlence en mantıklısı.. Zafer'e dedim bunu, e o zman bir gelişimizde yapalım ya şunu artıkk dediii...ama dedm babam istemiyorr kız isteme ayrı olsun diyor, uzuyor iş dedi, ben de acelemiz yok deidm, yaza evlencez dedii acelemz o dedi :26: ben de zor falan dedim, ya kışın ev düzcez yaza evlencez dedi, ben de aşk o iş zor dedim bakarız falan dedm alındı, halbuki öyle demesi beni çok mutlu etti ama yanlış anlattım belki kendimi, ya saçmalama dedm sonra da, ben senle ne kadar çok evlenmek istiyorum dedim ama her şeyi zamanla halletcez hiç bir şeyimiz hazır değil dedm, bana alınmasın sakın kimse yaaa... İnş bayramda isteme Kasım'da söz yapcaz hayırlısıyla gidişat öyleee... ama o kadar taşlı elbise bakmıycam artık, uçuş uçuş güzel elbiseler var baya bulurumm
Hıııı normalde kalastı ve sonunda böyle bir teklif geldi hee, o zaman benimki için de hala bir umut var
Çok zoruma gitti kuzum ya valla zoruma gittiEvet aramız kötüydü. Ama buna rağmen böyle yapması saçmalık, çocukluğun daniskası.
Yerim seniii sağol bebeğiimmm
Sorun şu ki ; C.tesi çarşıya çıktı ( her çarşıya çıktığında bi sorun yaratıyor sürekli) birde hani demese senin için çıkıyorum diye neyse neyse konuya geleyim. Kameraları açtık konuşuyoruz 5 dk oldu olmadı pat kapattı kamerayı ve çıktı. Nedeni ise o sırada saniyelik sadece anneme bi gelinlik altı ayakkabısı bulmuştum onu gösterdim sonra yazıyordum ki kapandı kamera. Bende sinirlendim her çarşıya çıktığından aynı şeyi yapıyorsun. 1 hafta çarşıya çıkmanı bekleyeyim 5 dklık görüşmeye razı olayım başka dedim. Baya tartıştık anlayacağın. C.tesi den bugüne de ne konuşuyoruz, ne arıyor ne başka birşey. Bugünde doğum günün kutlu olsun yazdı sadece.. İşte olan biten bu kuzum klasik yakup tripleri..
Canıımmm çok sağol.Rabbim hepimizin yeni yaşlarında sevdiklerimizi yanımızda eylesin
Hiloşşş salon tarzı bi yerdense ne bilim dernek falan tutsanız o da mı olmaz. O zaman herkes gelmez kuzum sonuçta söz nişan bi arada olacak değil mi :44: Herşey gönlünce olur inşallah kuzuumZaferin düşüncesine bayıldım kışın hazırlık, yaza düğün hayırlısıyla gelinlik giyme zamanı 2014 yaza gelecek mi deseem Neyse neyse inşallah herşey istediğin dilediğin gibi olur kuzumm
kızlar yardımınıza ıhtycm var sizde edemezseniz bn artık kime gidim bilmiorm
askerımın dogum gunu yaklasıo acıl fıkırlerınızı beklıyorummhıc bısı gelmıo aklıma oraya yollamak istiyorum
ama neler olabılır lutfennnnn yardımm!!!!
Tatlım çok sağol.Evet tas tamamıyla tam 1 sene büyüğümsün ablaa Öpüldünn kuzumm
Kk ' nın hatunları çoğu ekim deseneSeroşunda 10 ekimmiş
Çok zoruma gitti kuzum ya valla zoruma gittiEvet aramız kötüydü. Ama buna rağmen böyle yapması saçmalık, çocukluğun daniskası.
Yerim seniii sağol bebeğiimmm
Sorun şu ki ; C.tesi çarşıya çıktı ( her çarşıya çıktığında bi sorun yaratıyor sürekli) birde hani demese senin için çıkıyorum diye neyse neyse konuya geleyim. Kameraları açtık konuşuyoruz 5 dk oldu olmadı pat kapattı kamerayı ve çıktı. Nedeni ise o sırada saniyelik sadece anneme bi gelinlik altı ayakkabısı bulmuştum onu gösterdim sonra yazıyordum ki kapandı kamera. Bende sinirlendim her çarşıya çıktığından aynı şeyi yapıyorsun. 1 hafta çarşıya çıkmanı bekleyeyim 5 dklık görüşmeye razı olayım başka dedim. Baya tartıştık anlayacağın. C.tesi den bugüne de ne konuşuyoruz, ne arıyor ne başka birşey. Bugünde doğum günün kutlu olsun yazdı sadece.. İşte olan biten bu kuzum klasik yakup tripleri..
Canıımmm çok sağol.Rabbim hepimizin yeni yaşlarında sevdiklerimizi yanımızda eylesin
yardım ediiiiiin ya ben çok kötüyüm askerdeki sözlümden ayrıldık dün tartışmıştk ama o ayrıldı alttan almadm bnde aslında alttan almam gerekli biliyorum askerde pskolojisi gitti iyice ama yapamadmne yapalııyımmmm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?