Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende senin gibi iyiki keşfetmişim dedim hahah
Bencillik buysa benciliz tabi onlarda başlayınca bizi anlayacklar

Ben ilk yazıları okudugmda nasılda seviniyolar ya 93/3 ler askere gidiyo diye demştim ama şimdi hak veriyorum yani

aa canım senınkının dogum gunu gelmıs benmkı kasımda ama sımdıden bısıler dusunmem
ayarlamam lzm baska turlusu olmuyo
ii yapmssn cnm bende dusunuyorum onu yanı askerdeyken yollanabılıcek seyler cok kısıtlı
pogca kek yapmaı dusudum ama bayatlarsa gidene kdr hazır almak dahamı mantıklı acabaaa:26:

cok sagol cnm bnde öle yapım baksana en mantıklısı o ben bıraz uctum meyve sepeti fln dıodum
ama askerdeyken cok kısıtlı işte degerli seyler almam ztn alsamda buraya gelınce veririm dedigin gibi giyıcek seyler
bakıcam artık mektup dusunuyorumda cokta drama baglamasını ıstemıorm asıl fıkrım video cekmekti benım
butun ailesi akrbgları arkdsları herkesn dogum gunu mesajı oldugu ama ona cok uzulebılır

Hazırı kantinden de alıyo canım ya bizim elimizden daha iyi oluur
Şimdi senin mesafen daha uzundur belki bilemiceem ama ben sordm iki güne gider dediler bişi olmaz herlade o kadr zamanda hem kurabıye bayatlamaz pek

Hazırı kantinden de alıyo canım ya bizim elimizden daha iyi oluur
Şimdi senin mesafen daha uzundur belki bilemiceem ama ben sordm iki güne gider dediler bişi olmaz herlade o kadr zamanda hem kurabıye bayatlamaz pek

hımm dogruuuuu kek pogca flan bayatlarda kurabıyeye bişi olmaz
haklısın valla cnm hazır kantindede var neler yollamak istiormda olmuyo işte
bakalım artık bı liste yapim ben neler gideblr die tras losyonu flnda gönderebılırız belkı cunku sureklı tras oluyolar

iş konusu araya girince beklemekte fayda var tabii; ama sevenler bir an evvel kavuşsun istiyorum, çok büyük engeller olmadığı sürece zafer çooooook ısrar ederse yaza olur bu iş yani biz de bildiğin gibiyiz yavru yuvarlanıp gidiyoruz, hayat gailesi

selam gençler

Selammm canım naber

Senin daha zamanın varmış canım düşünürsün bol bol ben yollayım da sonuçlarını merak ediyoruumm

Bizim karakolda hç yoktu devrecilik halada yok yapmıyor bnmkide arkadaşlarıda a kişiler 18 falan belki ondn ama szde varmı ki devrecilik?

olmazz mıı ya kimse birbirini çekemiyo hep şikAYET EDİYOLAR SANKİ KENDİLERİ AYNI YOLLARDAN GEÇMEDİ HİÇ ANLAMIYORUM BU İŞLERİ VALLA EDAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…