Bende senin gibi iyiki keşfetmişim dedim hahah
Bencillik buysa benciliz tabi onlarda başlayınca bizi anlayacklar
Canım şuan aynı kaderi paylaşıyoruzz benim de doğum günü 10 ekim hediyelerimi hazırladımm pazartesi yollıycam inşallah..
NE aldığıma gelince 2 tane esofman aldım alt üstüne kazak aldm bitane bi parfüm bide kutu aldm şu süslü kutular varya ama siyah aldım çock gibi olmasın dye onun içine de fotolarımızdan çıkarttım bide mektup..Ayrıca kurabiye ve poğaça yapıcam hepsi bu
Ben ilk yazıları okudugmda nasılda seviniyolar ya 93/3 ler askere gidiyo diye demştimama şimdi hak veriyorum yani
canım ben sevgilim doğum gününde bir kutu hazırladım eşofman ve tişört aldım (gömlek tarzı bi şeylerde düşünebilirsin ama bizim çarşımız falan olmadığı için orda işene yaracak bi şey olsun dedim gece giyerken beni hatırlasın istedim) ayrıca bir sürü abur cubur koydum içine çikolata, biskivi, kek aklına gelen her türlü acur cubur..veeeee tabi ki olmazsa olmazım mektup yazdım..çok hoşuna gitmişti sende böyle bi şeyler yapabilirsin ama çok değerli bi şeyler gönderme derim kaybolur falan o çok üzülür..
ESİNCİMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM..SEVDİĞİNLE ÇOK ÇOK MUTLU BİR ÖMÜR GEÇİRİRSİN İNŞALLAH..
aa canım senınkının dogum gunu gelmıs benmkı kasımda ama sımdıden bısıler dusunmem
ayarlamam lzm baska turlusu olmuyo
ii yapmssn cnm bende dusunuyorum onu yanı askerdeyken yollanabılıcek seyler cok kısıtlı
pogca kek yapmaı dusudum ama bayatlarsa gidene kdr hazır almak dahamı mantıklı acabaaa:26:
Kızlar ama komik geldi kasımcılar hem 93/4 dahaa kısahas torunummmm haha
Hazırı kantinden de alıyo canım ya bizim elimizden daha iyi oluur
Şimdi senin mesafen daha uzundur belki bilemiceem ama ben sordm iki güne gider dediler bişi olmaz herlade o kadr zamanda hem kurabıye bayatlamaz pek
O zaman gül canımmBenim neyim oluyo onlar eda 93/2 yim ya ben
Nilummm seni yerimm fikirlerini yerimmm :))) haklisn fikirlerin super ama evlilik konusunda bi sey diyemiyorum yaaa ailem de karsi cikar hem de her sey otursun istiyorm evlenmeden.. ne bileyim kismet tabi yaa.. kpss var ya bi dee düzgünce calisip girelm mesela Zafer de girecem diyo bu ara.. atamamiz olsa evlnince ugrasmasak mesela ama bakalm tabi hayirlisi Zaferimi de kiramam o ayri :))
Sizde ne var ne yok bacimm??
iş konusu araya girince beklemekte fayda var tabii; ama sevenler bir an evvel kavuşsun istiyorum, çok büyük engeller olmadığı sürecezafer çooooook ısrar ederse yaza olur bu iş yani biz de bildiğin gibiyiz yavru yuvarlanıp gidiyoruz, hayat gailesi
selam gençler
hımm dogruuuuu kek pogca flan bayatlarda kurabıyeye bişi olmaz
haklısın valla cnm hazır kantindede var neler yollamak istiormda olmuyo işte
bakalım artık bı liste yapim ben neler gideblr die tras losyonu flnda gönderebılırız belkı cunku sureklı tras oluyolar
Esin geçen söylemişti ya 2 alt devren yani çömezin oluyordu sanırım canımmm sen de benim çömezimsin
Ben ilk yazıları okudugmda nasılda seviniyolar ya 93/3 ler askere gidiyo diye demştimama şimdi hak veriyorum yani
Ezme beni ezme çömezim beeen
Yok be canım bzde olmaz öyle ezmek falan.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hahahhaa
Keşke askeriyedekiler de böyle olsa bee
Selammm canım naber
Bizim karakolda hç yoktu devrecilik halada yok yapmıyor bnmkide arkadaşlarıda a kişiler 18 falan belki ondn ama szde varmı ki devrecilik?
iyiyim canım, yani daha iyiydim aslında; ama az önce aldığım telle canım sıkıldı az birazsenden naber kuzu, depresif halin baya baya geçmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?