Herkese hayırlı akşamlar bayanlarsonbahar kendini göstermeye başladı tüm gün karanlık ve yağmurlu ah böyle havalarda daha da bi sıkılıyoruuumm
Sizler nasılsınız bakalım her şey yolunda mıı
Havalar sıkıcı ama günler kısalıcak en azından zaman cabuk gecicek
Yok yok o zaman da geceler çok uzun olucaak..
Gece uyuyoruz ztn canım ya hem akşamları buralardayız geciyo bi şekilde içini sıkma boşuna
begüş; kullanıcı adın ne oldu kız senin öyleee
hiloş; zafer'e katılıyorum yaza gelin olmalısınisteme ve nişan bence de ayrı ayrı olmalı, iki kerecik daha geliversinler nolcek nişanı da evde yapın, sonra gençlerle canlı müzikli, karaokeli bi yere gidin çok eğlenceli olur. zaten istanbul'da böyle bi mekan bulmak zor değildir naçizane fikirlerim bunlar
niloşun hesabına nolmuş bu arada
fatoş; ben hiç gitmedim canım yaa; ama inşallah balayımızda kapadokya'ya gitmeyi düşünüyoruz
vee esintoş; doğum günün kutlu olsun yavru, iyi ki doğmuşsun iyi ki bu topiciğe gelmişsin, seni tanıdığıma çok memnun oldumyakup'a gelince artık hiçbir şey demiyorum, diyemiyorum bu da pastoşun üfleyebilirsin Eki Görüntüle 819602
Herkese hayırlı akşamlar bayanlarsonbahar kendini göstermeye başladı tüm gün karanlık ve yağmurlu ah böyle havalarda daha da bi sıkılıyoruuumm
Sizler nasılsınız bakalım her şey yolunda mıı
Benim seni teselli etmem gerekirken sen beni ediyosun ece sen çok yaşa e mi
Nilummm seni yerimm fikirlerini yerimmm :))) haklisn fikirlerin super ama evlilik konusunda bi sey diyemiyorum yaaa ailem de karsi cikar hem de her sey otursun istiyorm evlenmeden.. ne bileyim kismet tabi yaa.. kpss var ya bi dee düzgünce calisip girelm mesela Zafer de girecem diyo bu ara.. atamamiz olsa evlnince ugrasmasak mesela ama bakalm tabi hayirlisi Zaferimi de kiramam o ayri :))
Sizde ne var ne yok bacimm??
Haklisiinn havalar kotulesti yahuuu :/ ama olsn napalmm kis da gecerr giderrr yazin hevesiyle bekleyislee heyecaniylaaa... :))
Başka zamanda sen bni teselli edersin tatlımBnm modum değişir öyle ama genelde gülen biriyimdir canım sıkkın olsa bile
Bende öleyim ama bazen kendimi bile teselli edicek halim kalmıyo canım
Neyse 200 lere bi geçiim de o zaman mutlu oluciiimm
Az kalmş ztn mutlu olmana ozamnBende şöyle 350 leri görseydim oh be dicem de daha coook var ya
Aynen yine yazı beklerizz biz
Yaz gelsin hemen yahu hem kışı sevmiyorum hem bu yaz benim için çok önemliiii
Nasılsın hiloşummm bu arada nasıl geçiyorr bizle düğün fotolarını paylaşmadın halaa
Ben 460 ta 399 a gelene kadar salya sümüktüm canım ama geçiyo işte öyle de böyle de geçiyo alıştım artık 200 100 derken biticek oohh dicezz
Daha başlamamış olanlar var bak şimdi bi kasımcılar gitsin ondan sonra sizde 370 e falan inmiş olcaksınız onlara bakar bakar mutlu olursunuz
Bekleriz tabiiii))
Iyiym sagol Serosum sen nasilsinn)
Kiz foto var da bn mi paylasmadim.. ben hic cekmedm yaa o heyecanla unutmusm tabi firsat da pk olmadi ailece olunca.. ama Zaferlerde var mekanda ceken vardi ama ne zaman bana gelecek bakalmm gelince hemen koyarm canimcimm
evet ya bi gelselerde bizimde şafaklar azalmş olsaŞu yazdıgım yazıları kasımcılar okusa ne kadar bencil derler
Ama kk yı iyikide keşfetmşm walla yoksa hayatta zaman gecmezdi bna
evet ya bi gelselerde bizimde şafaklar azalmş olsaŞu yazdıgım yazıları kasımcılar okusa ne kadar bencil derler
Ama kk yı iyikide keşfetmşm walla yoksa hayatta zaman gecmezdi bna
Kasımcılar mı koptummmm93/4 ler canım
Kasımcılar mı koptummmm93/4 ler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?