Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese hayırlı akşamlar bayanlar sonbahar kendini göstermeye başladı tüm gün karanlık ve yağmurlu ah böyle havalarda daha da bi sıkılıyoruuumm
Sizler nasılsınız bakalım her şey yolunda mıı

Havalar sıkıcı ama günler kısalıcak en azından zaman cabuk gecicek

şafak 49 Muş...

mehtaaaaaapppppppppppppppppp

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Nilummm seni yerimm fikirlerini yerimmm :))) haklisn fikirlerin super ama evlilik konusunda bi sey diyemiyorum yaaa ailem de karsi cikar hem de her sey otursun istiyorm evlenmeden.. ne bileyim kismet tabi yaa.. kpss var ya bi dee düzgünce calisip girelm mesela Zafer de girecem diyo bu ara.. atamamiz olsa evlnince ugrasmasak mesela ama bakalm tabi hayirlisi Zaferimi de kiramam o ayri :))

Sizde ne var ne yok bacimm??

Haklisiinn havalar kotulesti yahuuu :/ ama olsn napalmm kis da gecerr giderrr yazin hevesiyle bekleyislee heyecaniylaaa... :))

Benim seni teselli etmem gerekirken sen beni ediyosun ece sen çok yaşa e mi

Başka zamanda sen bni teselli edersin tatlım Bnm modum değişir öyle ama genelde gülen biriyimdir canım sıkkın olsa bile

Aynen yine yazı beklerizz biz
Yaz gelsin hemen yahu hem kışı sevmiyorum hem bu yaz benim için çok önemliiii
Nasılsın hiloşummm bu arada nasıl geçiyorr bizle düğün fotolarını paylaşmadın halaa

Başka zamanda sen bni teselli edersin tatlım Bnm modum değişir öyle ama genelde gülen biriyimdir canım sıkkın olsa bile

Bende öleyim ama bazen kendimi bile teselli edicek halim kalmıyo canım
Neyse 200 lere bi geçiim de o zaman mutlu oluciiimm

Bende öleyim ama bazen kendimi bile teselli edicek halim kalmıyo canım
Neyse 200 lere bi geçiim de o zaman mutlu oluciiimm

Az kalmş ztn mutlu olmana ozamn Bende şöyle 350 leri görseydim oh be dicem de daha coook var ya

Az kalmş ztn mutlu olmana ozamn Bende şöyle 350 leri görseydim oh be dicem de daha coook var ya

Ben 460 ta 399 a gelene kadar salya sümüktüm canım ama geçiyo işte öyle de böyle de geçiyo alıştım artık 200 100 derken biticek oohh dicezz
Daha başlamamış olanlar var bak şimdi bi kasımcılar gitsin ondan sonra sizde 370 e falan inmiş olcaksınız onlara bakar bakar mutlu olursunuz

Aynen yine yazı beklerizz biz
Yaz gelsin hemen yahu hem kışı sevmiyorum hem bu yaz benim için çok önemliiii
Nasılsın hiloşummm bu arada nasıl geçiyorr bizle düğün fotolarını paylaşmadın halaa

Bekleriz tabiiii ))
Iyiym sagol Serosum sen nasilsinn )

Kiz foto var da bn mi paylasmadim.. ben hic cekmedm yaa o heyecanla unutmusm tabi firsat da pk olmadi ailece olunca.. ama Zaferlerde var mekanda ceken vardi ama ne zaman bana gelecek bakalmm gelince hemen koyarm canimcimm

Son düzenleme:

evet ya bi gelselerde bizimde şafaklar azalmş olsa Şu yazdıgım yazıları kasımcılar okusa ne kadar bencil derler
Ama kk yı iyikide keşfetmşm walla yoksa hayatta zaman gecmezdi bna

Bende iyiyim canım okul ev monoton hayata devam
Hee bende sana sitem edecektiimO zaman gelince paylaşıyosun bizde görüyoruzzz
Niloştan haber yok mu hala yaa

evet ya bi gelselerde bizimde şafaklar azalmş olsa Şu yazdıgım yazıları kasımcılar okusa ne kadar bencil derler
Ama kk yı iyikide keşfetmşm walla yoksa hayatta zaman gecmezdi bna

Bende senin gibi iyiki keşfetmişim dedim hahah
Bencillik buysa benciliz tabi onlarda başlayınca bizi anlayacklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…