olmazz mıı ya kimse birbirini çekemiyo hep şikAYET EDİYOLAR SANKİ KENDİLERİ AYNI YOLLARDAN GEÇMEDİ HİÇ ANLAMIYORUM BU İŞLERİ VALLA EDAA
​Canım senin askerin nerdeydii??
Hayrola canım kötü bir şey yok di mi?
Sorma ya koyverdim gitti nilüüü
maalesef ki kötü canım, mehmet'in ailesinin borçları... bağ-kur'dan 25 bin lira borç çıkarmışlaren iyisi canım, napcan
Hadi ya :/ allahtan daha fazla değil canım yaa üzme sn kendini öderler yapıcak bişey yok :/
Canıımmm çok sağol.Rabbim hepimizin yeni yaşlarında sevdiklerimizi yanımızda eylesin [/B]
cok sagol cnm bnde öle yapım baksana en mantıklısı o ben bıraz uctum meyve sepeti fln dıodum
ama askerdeyken cok kısıtlı işte degerli seyler almam ztn alsamda buraya gelınce veririm dedigin gibi giyıcek seyler
bakıcam artık mektup dusunuyorumda cokta drama baglamasını ıstemıorm asıl fıkrım video cekmekti benım
butun ailesi akrbgları arkdsları herkesn dogum gunu mesajı oldugu ama ona cok uzulebılır
zaten var olan borçları da vardı canım, düğünü falan bi yıl ertelememizin sebebi buydu, mehmet onlara yardım ediyordu, şimdi ne olacak hiç bilmiyorumbiraz tv izlicem canım ben, öpüyorum...
AMİN canım benim seneye birlikte kutlarsınız artık yanıbaşında olur hep
meyve sepetini falan gelince yaparsın canım bence
kısıtlı olduğu için işe yarar şeyler olsun en mantıklısı bence..
video nasıl izliycek canım? mektuba komik şeyler yazarsın kız şebeklik yaparsınben neler saçmalamıştım bir bilsen
vıdeo kamerayla yollcktm cnm o seklde ızlerdı ancak
haha evet ztn yazarsam sebeklık yapmam lzmne guzel canım 1 ay kalmiş sizin yaaaaa
moral bulması lazım canım bencede komiklik yapmamız lazım
çok şükür az kaldı artık bitsede kurtulsak artık!!!
iş konusu araya girince beklemekte fayda var tabii; ama sevenler bir an evvel kavuşsun istiyorum, çok büyük engeller olmadığı sürecezafer çooooook ısrar ederse yaza olur bu iş yani biz de bildiğin gibiyiz yavru yuvarlanıp gidiyoruz, hayat gailesi
selam gençler
Şuan ıspartada usta birligide kaydırma birlikmiş ilk bayburta gidicek 21 gün orda kalck snrası allah kerim
Kaydırma birlik ?? İlk defa duyuyorum canım..Hayırlısı neyse o olsun ya cidden doğu batı fark etmiyo hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah
Günaydın kızlaaaar, ben erkenciyim bugün. Ama birazdan okula gidiyorum yaa, gelince görüşmek üzere hepinizleee, öpüldünüz
Günaydıııınn bayanlar
Hepimize mutlu huzurlu hayırlı birgün olsun inşAlllah
Ohh ohh 1 hafta sonra 300lerrr:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
2 EKİM 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 135 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...202 hepsenhep...
...210 zeynepesin...
...214 pekmez_akilli...
...214 ilithya...
...214 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...265 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...308 mutluluk_06...
...310 seros08...
...350 traublee...
...350 Snt55...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...408 seymasklgn...
...410 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 52 : ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM...
Ohh ohh 1 hafta sonra 300lerrrPeki canim bisey sorcam ya dagitim iznine gelicekler ya 1hafta o da safaktan düşluyor mu nolurr evet deee:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?