Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmazz mıı ya kimse birbirini çekemiyo hep şikAYET EDİYOLAR SANKİ KENDİLERİ AYNI YOLLARDAN GEÇMEDİ HİÇ ANLAMIYORUM BU İŞLERİ VALLA EDAA

Anam cok garip valla ya bnde anlamıyorum devreciliği valla bnmkinin üst devreleri yaş olarak küçük mesela yani
Öle şey yapsalar yaparLar ama saçma geliyo devrecilik kötymüş sizinki

Hadi ya :/ allahtan daha fazla değil canım yaa üzme sn kendini öderler yapıcak bişey yok :/

zaten var olan borçları da vardı canım, düğünü falan bi yıl ertelememizin sebebi buydu, mehmet onlara yardım ediyordu, şimdi ne olacak hiç bilmiyorum biraz tv izlicem canım ben, öpüyorum...

Canıımmm çok sağol. Rabbim hepimizin yeni yaşlarında sevdiklerimizi yanımızda eylesin
[/B]

AMİN canım benim seneye birlikte kutlarsınız artık yanıbaşında olur hep

meyve sepetini falan gelince yaparsın canım bence
kısıtlı olduğu için işe yarar şeyler olsun en mantıklısı bence..
video nasıl izliycek canım? mektuba komik şeyler yazarsın kız şebeklik yaparsın ben neler saçmalamıştım bir bilsen

zaten var olan borçları da vardı canım, düğünü falan bi yıl ertelememizin sebebi buydu, mehmet onlara yardım ediyordu, şimdi ne olacak hiç bilmiyorum biraz tv izlicem canım ben, öpüyorum...

Tabi cocukları yardım edicek mecbr canım ama her şeyi yıkmasınlar çocugn üstüne olan size oluyor . Tamam canım üzülmee çokkk görüşürz

vıdeo kamerayla yollcktm cnm o seklde ızlerdı ancak
haha evet ztn yazarsam sebeklık yapmam lzm ne guzel canım 1 ay kalmiş sizin yaaaaa

vıdeo kamerayla yollcktm cnm o seklde ızlerdı ancak
haha evet ztn yazarsam sebeklık yapmam lzm ne guzel canım 1 ay kalmiş sizin yaaaaa

moral bulması lazım canım bencede komiklik yapmamız lazım
çok şükür az kaldı artık bitsede kurtulsak artık!!!

Aynen Nilücüm, işleri yoluna koyar koymaz en kısa sürede evlencez inşallahhh ben hemen atanırsam ve Zafer özelde devam ederse 1 seneye aynı yerde oluruz, yok Zafer de kpss girerse beraber atanırsak çok büyük şans olup aynı şehre düşmedikçe gene 1 seneye beraber oluruz, yok ikimiz de özele karar verirsek istediğimiz zaman olur ama o kararı biz 1 seneye anca veririz Hayırlısıııı

Dört gözle senden de atak beklicem hepp

Şuan ıspartada usta birligide kaydırma birlikmiş ilk bayburta gidicek 21 gün orda kalck snrası allah kerim

Kaydırma birlik ?? İlk defa duyuyorum canım..Hayırlısı neyse o olsun ya cidden doğu batı fark etmiyo hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah

Kaydırma birlik ?? İlk defa duyuyorum canım..Hayırlısı neyse o olsun ya cidden doğu batı fark etmiyo hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah

Evet cnm haklısın amin inş hayrlı insanlar hayrlı yerler olur

Günaydın kızlaaaar, ben erkenciyim bugün. Ama birazdan okula gidiyorum yaa, gelince görüşmek üzere hepinizleee, öpüldünüz

Günaydıııınn bayanlar
Hepimize mutlu huzurlu hayırlı birgün olsun inşAlllah

:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:

2 EKİM 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

... 135 destinyeda...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...202 hepsenhep...

...210 zeynepesin...

...214 pekmez_akilli...

...214 ilithya...

...214 SelenYusuf...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...265 busra00...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...308 mutluluk_06...

...310 seros08...

...350 traublee...

...350 Snt55...

:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:

...408 seymasklgn...

...410 Kanaryam35...

TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ

POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR

...ED2006 22 : EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM ...

...GRGR 45 : MANİSA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...kskada 48 : MUĞLA'YA SELAM YOLA DEVAM ...

...gzmchngr 49 : MUŞ'A SELAM YOLA DEVAM ...

...kmleomer 52 : ORDU'YA SELAM YOLA DEVAM ...

Ohh ohh 1 hafta sonra 300lerrr Peki canim bisey sorcam ya dagitim iznine gelicekler ya 1hafta o da safaktan düşluyor mu nolurr evet deee:26:

Ohh ohh 1 hafta sonra 300lerrr Peki canim bisey sorcam ya dagitim iznine gelicekler ya 1hafta o da safaktan düşluyor mu nolurr evet deee:26:

Dağıtım izni düşüyor canımmm ekstra izinler düşmez yani korkma dağıtım beleş
Ayyy ben o günleri bitridime inanamıyorum yaa benmki de Fatoş gibi astekti 360 gündü ama çok uzun her türlüsü yaa

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr Herkes için güzel mutluluk dolu hayırlı bir gün diliyorum
Dağıtım iznininde şafaktan düşülüyo olmasına ayrı bi sevindim şuan OLEY diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…