Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok bilmiyorum sizin 93 92 olaylarını falan ama sitede böyle yazıyo ... '1992/4 tertipler kanunun değişmesiyle erken terhis olacaklar.'
..tüm bekleyenlerin işine yarar.

Ahh bi olmazsa sonradan arttırmak çok zor gelicek ama herkes düşürdü deyince bende düşürdüm

İşte bnde garantici oliyim dedm yoksa arttırırken baya aglarm yani ztn şu şafak manzarasına alışmştm kesinleşince yaparm napiyim :26bide içime sorun ama böyle sakin mi bakalım )

ne güzel canım Allah bozmasın inş çok sevindim bende sizler adına

Daha öncesinden gördüm ama yazmak ancak şimdi kısmet oldu. Senin huysuz askerin aklı başına gelmiş sonunda ha, çok sevindim canım mevzuyu çok uzatmadan düzelmesine. Yoksa öyle ay falan geçse bunca zaman sensiz durmuşsa şimdi de dursun derdim yani, kısa vadede kendini anlaması güzel olmuş
İnşallah son bozuşmanız olur bu, her şey dilediğin gibi olsun, mutlu olun çokça

ayy sağol canım benim inş son olmuştur artık kendisi öyle diyo ama bakalım artık garanticiyim diyordum bende güya imza atarsak ondan sonra emin olcam diyordum ama insan kendisini tutamıyo yaa karşısındakini sevinceartık herşey güzel olur inş çok ihtiyacım var buna

Hangimiz tuttuk da sen tutacaksın, her şey yolundaysa bakma ardına, yaşa mutluluğunu gönlünce

Hadi be artık yaa açıklanacaksa açıklansın şu, bir ben kaldım şafağına dokunamayan, hayal kırıklığı olmasın diye sonradan

Aaaa lütfen hazalla bnde varız dokunmak isteyipte dokunamayan Bizi atlama Çağlacım

Asker yarenlerii Günaydın herkese

Ben 93/1 topiğine yazdım buraya da yazıyım dedim. Genel olarak ikilemde olanlar var çünkü. Ben de onlardan biriyim. Ne kadar ama pekmez dur hemen kendini kaptırma desem de olmuyo yavaşta kapılmaya başladım sanırım

Benim sevdiceğim Genelkurmay Başkanlığında asker.

Verdiği bilgiler çok iç açıcı herkesle paylaşıyım dedimm. Üst devrelerle özellikle

Komutanları geçen gün toplantı yapmış. Paşa gelmiş askerlere hayırlı olsun demiş. Bugün iştima mıdır içtima mıdır ne zıkkımsa artık o uzun sürmüş. Komutanları 92/3ten izne çıkmayı düşünen varsa gitmesin, bayramda sizi göndermeye çalışıyoruz demiş.

Ve 92/4lerin de tezkere hazırlıkları başlamış yavaştan.

İnanıp inanmamak size kalmış tabi. Siz de haklısınız sonuç olarak. Anneler gününde yıkılanlardan biri olarak ben de ihtimal vermemeye çalışıyorum ama her gün yeni bi' şey öğreniyorum askerimden Böyle olunca da umutlar artıyo tabi

Ş:96

Daha panodan azaltamıyorum malesef

Canım gelişmelere sevindimm aranız düzeliyor çok şükürrr...

Fatoşşş senden naberlerrr??? Naptın sevdiceğinleee

Nilüüü selammm

günaydın kızlar sevdiğimle herşey çokgüseldi denize giremedik çok dalga vardı kapanmış plajlar rüzgar çoktu son anlar kavga ettik baya bağırış çağrış vedalaşmadan ayrıldık gece bndim 11 buckta indiğimde hiç merak etmed naptın indn mi die daha da mesaj faln yok bnde atmadım blmiom nolcaz

Canım sizin gibi 93/1 ve bnm devrem ve üst devrem hariç her kes çok kaptırdı...inşallah bakalımm bu hafta kritik inş..düşer...ama genelkurmayda böyle dediyse meclis bu hafta indircek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…