Hadi düşür şu şafağıkendim yaptım ya herkesi gazlıyorum hahaah
Verme gaz ya walla ztn elim gidip geliyo bi kesinleşsinde öyle yapıcam bnde napiyim offffffff
Verme gaz ya walla ztn elim gidip geliyo bi kesinleşsinde öyle yapıcam bnde napiyim offffffff
Yasa en kısa zamanda yürürlüğe giriyor ve 40bin terhis gerçekleşiyor..Dedi alt yazıda
nasıl azalmış şafağın canım ne güzelllll
evet evet çok mutlu oluyorum gördükçe
Ahh bi olmazsa sonradan arttırmak çok zor gelicek ama herkes düşürdü deyince bende düşürdüm
ne güzel canım Allah bozmasın inş çok sevindim bende sizler adına
Daha öncesinden gördüm ama yazmak ancak şimdi kısmet oldu. Senin huysuz askerin aklı başına gelmiş sonunda ha, çok sevindim canım mevzuyu çok uzatmadan düzelmesine. Yoksa öyle ay falan geçse bunca zaman sensiz durmuşsa şimdi de dursun derdim yani, kısa vadede kendini anlaması güzel olmuş
İnşallah son bozuşmanız olur bu, her şey dilediğin gibi olsun, mutlu olun çokça
Yasa en kısa zamanda yürürlüğe giriyor ve 40bin terhis gerçekleşiyor..Dedi alt yazıda
ayy sağol canım benim inş son olmuştur artık kendisi öyle diyo ama bakalım artık garanticiyim diyordum bende güya imza atarsak ondan sonra emin olcam diyordum ama insan kendisini tutamıyo yaa karşısındakini sevinceartık herşey güzel olur inş çok ihtiyacım var buna
Hadi be artık yaa açıklanacaksa açıklansın şu, bir ben kaldım şafağına dokunamayan, hayal kırıklığı olmasın diye sonradan
Hangimiz tuttuk da sen tutacaksın, her şey yolundaysa bakma ardına, yaşa mutluluğunu gönlünce
Canım gelişmelere sevindimm aranız düzeliyor çok şükürrr...
Fatoşşş senden naberlerrr??? Naptın sevdiceğinleee
Nilüüü selammm
Asker yarenlerii Günaydın herkese
Ben 93/1 topiğine yazdım buraya da yazıyım dedim. Genel olarak ikilemde olanlar var çünkü. Ben de onlardan biriyim. Ne kadar ama pekmez dur hemen kendini kaptırma desem de olmuyo yavaşta kapılmaya başladım sanırım
Benim sevdiceğim Genelkurmay Başkanlığında asker.
Verdiği bilgiler çok iç açıcı herkesle paylaşıyım dedimm. Üst devrelerle özellikle
Komutanları geçen gün toplantı yapmış. Paşa gelmiş askerlere hayırlı olsun demiş. Bugün iştima mıdır içtima mıdır ne zıkkımsa artıko uzun sürmüş. Komutanları 92/3ten izne çıkmayı düşünen varsa gitmesin, bayramda sizi göndermeye çalışıyoruz demiş.
Ve 92/4lerin de tezkere hazırlıkları başlamış yavaştan.
İnanıp inanmamak size kalmış tabi. Siz de haklısınız sonuç olarak. Anneler gününde yıkılanlardan biri olarak ben de ihtimal vermemeye çalışıyorum ama her gün yeni bi' şey öğreniyorum askerimdenBöyle olunca da umutlar artıyo tabi
Ş:96
Daha panodan azaltamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?