Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off uzakmıiş cnm yaa sende istanbuldan falan mı gidiyon artı bide nişanlı filan mısın ailen nasıl izin verdi?benmki denizli de ama bana çok uzak tabi :)ahh gdip süpriz yapabilsem amaa imkansız bnmki

evet canm bursadan ist geçtm ordan kbrısa ailemn haberi yoktu canm olsa zaten izin vermezler:26:

Günaydıııınnn
Yeni bir haftaya başladık kızlar
İnş sorunsuz ve güzel gecer

evet canm bursadan ist geçtm ordan kbrısa ailemn haberi yoktu canm olsa zaten izin vermezler:26:

bende gitmek istiyorum ama Kıbrıs da tellere ulaşılıyor mu Türkiye hatları açık oluyor mu bende aileme söylemeden gitsem diyorum sürekli arayan bir annem var anlamasını istemiyorum. yani dış ülke olarak arandığında ulaşılamıo ya da çok tl gidiyor ya arandığında orası da öle mi bir bilgin var mı ? :44::44::44::44:

bu arada gözün aydın görüştün sevdiceğinle

Allahım çok sevindim çok sağol ya paylaştığın için böle kesin bilgiler çoğaldıkça kararsızlığım kalmıyor çok mutluyuzzz yaşasınn

bu konu yüzünden bende çok erteledim canm ailem anlamasın die ama yurtdşına açtım bnm teli ben aradım hep onlarda anlamadı onlar aradığında meşgule attım yoksa onlardan daha çok gider bide bnm hat vodafone onda herşeydahil paket var onu yaptım günlk 10 lira 30 dk knuşma 30 sms int verdi knuşmayı öle yaptım diğee türlü çok yazıo onlar aradığında da normal çalmış ki bişey demediler içim rahatladı ama sevdiğimle aramız kötü oldu kavga ettk knuşmuoz

[COLOR="#B2:2222"]ay inanmıyorum ya nie ne güzel gitmiştin şimdi ne diycemi şaşırdım.:26: saol bilgilendirdiğin için .[/COLOR]

[COLOR="#B2:2222"]ay inanmıyorum ya nie ne güzel gitmiştin şimdi ne diycemi şaşırdım.:26: saol bilgilendirdiğin için .[/COLOR]

işte canm neleri göze alarak gidiyosun kıymet bilen mi var
sorun olursan sorarsın gene canm

Kızlar gelişmeler harika son durumları hep yazın böyle, valla çokk sevindmm yakında yeni şafak panomuzu yaparımm

Canım yaaa off biz de bir mehtabımızda öyle yaptık çok da kötü olmuştu, en son vedalaşırken düzelmiştik neyse ki ama insan o zamanın öyle geçtiğine çok üzülüyor bilirim.. ah ahh derdiniz neydi yavrum kesin önemsizdir ama olan olmuş boşver.. düzelirsinz çok sürmez ama zamana yazık olmuş üzüldm valla, ben de ne güzel mutludur şimdi diyordumm sen yokkenn :26:

Kesin net veee neeet düşmeden inanmam inanmayacağımm da

Öyle de böyle de bu şafak biteceeeeeekk !

Askerime göre ; 113 / Bana göre ; 205 !

Allahımm farka bakk çıldırasıyaa süperr

O fark konusunda ne kadar inatlaşıyoruz amaa hiloşş biliyo musun sen
Misal bi konuşmamızı söylim baak
B-Askeer şafak kaçç?
O-Atarsa 112 acil servis.
B-Hiçte atarsa 204.
O-Ayar etme beni, sinir etmee düştü diyorum düştü uff.
B-Düşmedi diyorum düşmedii kesin düşsün bi bekle.
O-Tamam of tamam ama şafak 112 olacak diyo :))

Öyle düşecek denildiğinden beri biz böyleyiz hahahahyt

kıızzz esiiiinn napıyon göremiyomm senii

evet canm ne güsel geçmişti baya kötü olduk yüzüne bakmadım sarılıp vedalaşmadık bindim uçağa ne aradı ne sordu gece 1 buçukta indim istnbula ordan bursaya geldm o vakitte hiç merak edip aramadı önemsiz bişey ama büyüdü herzamnki gbi yemk yiyoduk laf soktu bende kalkalm dedm o zaten doymuştu ben kızdığım içn önden gittim beni bırakıp gittn die ona tavır yaptı faln uzadı gitti amaan bıraktım uğraşmıom

oluo zaten hep ayrılcağmız vakit sinirleniyoz herşeye belliydi dedm zaten gider ayak gene kavga ederiz

evet bizde temmuzda içeri tel sokmuştuk mesajlaşırken her gün kavga ediyoduk asker olduğundan altan alıosun hep bilirim canım ama özlem ağır basacak ve aranız düzelcek içini ferah tut

Hhahahaa canım yaa çok güldm ama bu sfeer iniyor Esinn gene de seni anlıyorum, hayal kırıklığındansa ekstra mutluluk daha güzell İnş bu sfeer olcak Esintoşumm indi kızz

Anladım canım saçma olcaı kesin de gereksiz uzatılıyor işte biz de çok yapıyorduk.. ama merak etmemesi çok daha kafama takılan, haklısın yani, esas konuyu geçtim ne olursa olsun o saatte insan merak eder yahu :26: ama şafak azaldıkça bazn daha da saçmalaşabiliyorlar oluyo bu da inşallah toparlarsınz tatlım ya şafağın da çok azaldı zatenn.. şimdi sizin naıl olcak ya, tezkere alcaklar mı direk??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…