ben düşürdüm bileeeeee
Evet haberin var kuzum, benim askerimde Ankara'da olduğu için paşa demiş p.tese kurul toplanacak diye. Her kışlada bu haber, hep aynı durum. Kesin net inmeden sevindirdiler askerlerimizi puffAma sende dinleme yarini, bende dinlemiyorum 90 gün değil 92 gün yaa borumu :18: Benimkide çok emiinn aah inşallah geri dönüş olmaz, bizden çok onlar kendilerini alıştırdılar çok zor olacak dönüş olursa. Bizimki şafağı indirmişken, tekrar başa sararsaa ohoo çekeceğim var :44::44:
ben korkuyorum ya elim gitmiyor düşürmeye :44:
Aynen canım ya öyle umutlu ki sonradan hayal kırıklıgına ugrayacak diye çok korkuyorum fazla da umutlanmamak lazım diyorum ama yok diyor kesin düştü bu saatten sonra dönüş olmaz :26: 1 hafta içinde netleşir diyorlar off artık resmen açıklansa da biz de uçsak havalara
Kızlar şafaklar düşmüüüşşş hayırdırDüştü mü şimdi yaa, yakup 114 sayıyoo :44::44:
Mehmet abide haklı şimdi kuzum ne diyim ki :44: Allahım ya, bazı aileler ne tuhaf dimi özellikle annemin dünürlerini söylüyorumİnşallah süpriz yaparlarda, istediğiniz gibi, gönlünüzce olur herşeey
Beni uyandıramayınca hep anneme öyle atıyo kuzum naparsın öküz herif
Anlattım ya bebeğim kv ilk söylemiş yakupa yakup şimdi benden 92 gün az sayıyor şafağı :44:
Seniii yeriimm nilüüümmmbeniimm canımm ayşşş
ben bu haberin bu kadar ciddi olduğunu ilk kez görüyorum esintoş, sanırım bu kez gerçekten düşeceköyleler canım yaa, en iyisi kendi hallerine bırakmak laflara bak hele annemin dünürleri artık kv de demiyor hee sen o olayı diyorsun, ayy bir de haklı çıkacak annesi, çok sinir; ama sen de temkinli davranarak doğrusunu yapıyorsun sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir öncesinde "bak ben demiştim" dense ne olacak başları göğe mi erecek
Canımm nasıl sevindim anlatamamm Rabbim mutluluğunu daim eylesinn..Bir daha hiç ayrılık yaşatmasın inşallahh
BEkledin ve değdi çok zordu ama döneceğini biliyoduk döndü de şükür rahat bir nefes al artık zafer biziiiiimm
Allahım şafaklar süper :) Ben şimdilik izinleri kafama göre kısalttım normal olarak teskere tarihimiz 6 mayıs ama ben 15 nisan olarak hesab ettim ortaya bu çıktı :)
yaaa ztn yapsam mı yapmasam mı diye gidip geliyorm sende mi azalttın şafakları yaaa
Gaz vermeyin walla yapıcam daha kesinleşmeden o olcak
Selam kızlarr selam Begüü..ay inşallahh düşer şu askerlik süper olur varyaaa sizin içinnn şok şok şokkdüşecek inşallah şafaklarınızı da attıramadım yalnız nası attırıyim bilemedim az daha bekleyelim bence de garanti olsn katılıyorum sana
Kızlarrr kız isteme tarihimiz belli oldu, 19 Ekim Cumartesiii, yeni bir başlık yaptım geneçok heyecanlı dün baya elbise baktımm..bir tanesini baya beğendm ama bayramdan sonra alırız artık bakalımm ne zmana karar verceklerr..
çok sinir oldum ben komutanları askerime size vurmayabilir demiş nasıl vurmaz ya o bilmio bence bişi artık resmi gazetede yayınlanıyosa yayınlasın bizde rahat edelim onlarda ya
92/3 lere vurabilir de vurmayabilir de yazıyordu gazetede.
ama 92/4 ve sonrası kesinmiş.
böyle bir saçmalık yapmazlar herhalde 92/3 lerin başı kel mi?
92/3 lere vurabilir de vurmayabilir de yazıyordu gazetede.
ama 92/4 ve sonrası kesinmiş.
böyle bir saçmalık yapmazlar herhalde 92/3 lerin başı kel mi?
Yasa en kısa zamanda yürürlüğe giriyor ve 40bin terhis gerçekleşiyor..Dedi alt yazıda
Hükümet ilk Bakanlar Kurulu toplantısında yasa tasarısı haline getirilecek düzenlemeyi hızla Meclise gönderecek. Milli Savunma Komisyonu'nda ele alınması planlanan düzenleme, kabulü halinde Genel Kurul'a gelecek. Genel Kurulun da onayı halinde yasa, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunulacak. Bu nedenle sürecin yıl başına uzaması bekleniyor.
en kısa zaman ocak ayı oluyo sanırım :26:
her şekilde bizi etkiliyo ama ne kdar hızlı olursa o kadar iyi..Herkes yararlansın mümkünse
İnş ama cabuk olsun yaaaa çatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?