Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben düşürdüm bileeeeee

ben korkuyorum ya elim gitmiyor düşürmeye :44:

Aynen canım ya öyle umutlu ki sonradan hayal kırıklıgına ugrayacak diye çok korkuyorum fazla da umutlanmamak lazım diyorum ama yok diyor kesin düştü bu saatten sonra dönüş olmaz :26: 1 hafta içinde netleşir diyorlar off artık resmen açıklansa da biz de uçsak havalara

Şubat ayında biz askerleri gönderdikten sonra anneler gününde düşecek diye konuşulma çıktı. Anneler günü geldiğinde, gene çok konuşuldu düştü düşecek diye diye bizleride umutlandrmışlardı. Ki sonra anneler günü bitti bizim şafak hala aynı :44: O yüzden pek erken davranmak iyi değil canım, o yüzden ki bende pek umut yok Hadi hayırlısı gene de ama acele etmeyin derim
Düşmeden düşürmeeeemmm

ben bu haberin bu kadar ciddi olduğunu ilk kez görüyorum esintoş, sanırım bu kez gerçekten düşecek öyleler canım yaa, en iyisi kendi hallerine bırakmak laflara bak hele annemin dünürleri artık kv de demiyor hee sen o olayı diyorsun, ayy bir de haklı çıkacak annesi, çok sinir; ama sen de temkinli davranarak doğrusunu yapıyorsun sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir öncesinde "bak ben demiştim" dense ne olacak başları göğe mi erecek

kaç gündür konuşamadım sevincimi bile paylaşamadım askerimle bende korkuyorum ya düşmezse diye inşallah istediğimiz gibi sonuçlanır şu süreç :18::18::18::18::18:

Tsk ilk kez böyle bi konuşma yaptı evet ama ne bilim nilüüm önceden bi kez umut bağladık puf oldu uçtu gitti. Hayrlısı kuzum ya
Annemin dünürleri tabiii hıııhhh kv miişşşş alt tarafı sevdiğimin annesii hııhh Annesi haklı çıksa ne yazaar kuzum, birşeyler kesinleşmeden umut bağlamak saçmalık ya harbiden. :44:

aynen tatlım ya erdim muradımı şimdilik çok iyi çok şükür aramız bozulmayacak bi daha diyo evlilik hayalleri kuruyoruz yine eskisi gibi gece yarılarına kadar konuşuyoruz herşey yolundainş bi daha bozulmaz hersey

Allahım şafaklar süper :) Ben şimdilik izinleri kafama göre kısalttım normal olarak teskere tarihimiz 6 mayıs ama ben 15 nisan olarak hesab ettim ortaya bu çıktı :)

Allahım şafaklar süper :) Ben şimdilik izinleri kafama göre kısalttım normal olarak teskere tarihimiz 6 mayıs ama ben 15 nisan olarak hesab ettim ortaya bu çıktı :)

yaaa ztn yapsam mı yapmasam mı diye gidip geliyorm sende mi azalttın şafakları yaaa
Gaz vermeyin walla yapıcam daha kesinleşmeden o olcak

Canım valla ana haberde kısaldı denmeden ben hiç inanmam garanti olsun sana katılıyorumm canım ...

Bu arada hayırlı uğurlu olsunnnnnn az kaldı desene ...

çok sinir oldum ben komutanları askerime size vurmayabilir demiş nasıl vurmaz ya o bilmio bence bişi artık resmi gazetede yayınlanıyosa yayınlasın bizde rahat edelim onlarda ya

çok sinir oldum ben komutanları askerime size vurmayabilir demiş nasıl vurmaz ya o bilmio bence bişi artık resmi gazetede yayınlanıyosa yayınlasın bizde rahat edelim onlarda ya

92/3 lere vurabilir de vurmayabilir de yazıyordu gazetede.
ama 92/4 ve sonrası kesinmiş.

böyle bir saçmalık yapmazlar herhalde 92/3 lerin başı kel mi?

92/3 lere vurabilir de vurmayabilir de yazıyordu gazetede.
ama 92/4 ve sonrası kesinmiş.

böyle bir saçmalık yapmazlar herhalde 92/3 lerin başı kel mi?

Cok sacma degl mi ya 3 aydan az zamanı kalan tüm askerleri bırakmaları lazım hepsinin şafagı düşmesi lazm ama demekki asker acıgı oluyodur bilemedim şimdi :26:

Yasa en kısa zamanda yürürlüğe giriyor ve 40bin terhis gerçekleşiyor..Dedi alt yazıda

Yasa en kısa zamanda yürürlüğe giriyor ve 40bin terhis gerçekleşiyor..Dedi alt yazıda

Hükümet ilk Bakanlar Kurulu toplantısında yasa tasarısı haline getirilecek düzenlemeyi hızla Meclise gönderecek. Milli Savunma Komisyonu'nda ele alınması planlanan düzenleme, kabulü halinde Genel Kurul'a gelecek. Genel Kurulun da onayı halinde yasa, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunulacak. Bu nedenle sürecin yıl başına uzaması bekleniyor.

en kısa zaman ocak ayı oluyo sanırım :26:

her şekilde bizi etkiliyo ama ne kdar hızlı olursa o kadar iyi..Herkes yararlansın mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…