Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim çok sağol başını çok şişirdim :26:kaç günden sonra yüzüm gülüyo bozulmaz inş

Canım gelişmelere sevindimm aranız düzeliyor çok şükürrr...

Fatoşşş senden naberlerrr??? Naptın sevdiceğinleee

Nilüüü selammm

kızlaaaaaarr şafakları düşürelimm hadi düştü askerlik 12 aya yuppii hemen azaltıyorum

ayy inş kuzum yaa mutluyum sonunda çok şükür

Canımm nasıl sevindim anlatamamm Rabbim mutluluğunu daim eylesinn..Bir daha hiç ayrılık yaşatmasın inşallahh
BEkledin ve değdi çok zordu ama döneceğini biliyoduk döndü de şükür rahat bir nefes al artık zafer biziiiiimm

Günaydın kızlarr
Bizim askeriyedeki herkes şafakları attırmış bende attırdım birden 100 gün düşmek ne harika bişey yahuu

Herkese iyi pazarlar kızlar

Herkes şafakları düşürüyo ama ben daha ana haberlerde görmeden yapmıcam daha yasa çıkmadı çünkü sadece karara varıldı o yüzden çıksın öyle düşürücem ...Benimkide düştü düşcek diyo genede hemen alışmayalım diyo biz kesinleşmey, bekleyenlerdeniz

Bende düşürmicektim ama düşür dedi herkes düşürmüş orda da

Bende düşürdüm ama izin kaç gün düşülüyodu onu anlamadımm

Bende düşürmicektim ama düşür dedi herkes düşürmüş orda da

Bende düşürdüm ama izin kaç gün düşülüyodu onu anlamadımm

canım şimdi her şeyin yasal bi prosedürü var yasaya çıkmasında fikir birliğine varıldı ,yasa çıkcak resmi gazetede yayınlancak ki o zaman bültenlerde hep söylerler o yüzden şu an karara varıldı genede acele etmemek lazım burası Türkiye...
İzin valla bilmiyorum mazereti dağıtımı vs var ...

Orası öyle tabi her an hersey olur burdaaama bu kadar karardan sonra geri dönülmez heralde çünkü 40 günü kalanlara falan bayrama kadar teskere alırsınız belki gibi bişeyler sölemişler bakalım her şey bu hafta netleşir zaten inşallah bir sorun çıkmazzHepimiz erken erken kavuşuruz

inşallah canım inşallah ama işte bayramdan sonra daha görüşülcek hani bi anda düştü demek bana biraz mantıklı gelmio ...benim askerimde dio düştü düşcek falan askerliği yeni bitirenlere falan para verilcekmiş falan kaldığı gün kadar falan ama hiç bir şey net değil işte ...inşallahh biz de Ocakta kavuşcaz eğer olursa...

Selam kızlarr selam Begüü..ay inşallahh düşer şu askerlik süper olur varyaaa sizin içinnn şok şok şokk düşecek inşallah şafaklarınızı da attıramadım yalnız nası attırıyim bilemedim az daha bekleyelim bence de garanti olsn katılıyorum sana

Kızlarrr kız isteme tarihimiz belli oldu, 19 Ekim Cumartesiii, yeni bir başlık yaptım gene çok heyecanlı dün baya elbise baktımm..bir tanesini baya beğendm ama bayramdan sonra alırız artık bakalımm ne zmana karar verceklerr..

Hilaaaaallll mutluluklar bebeğiiimm herşey gönlünce ve dilediğince olsun inşallah senin adına çok çok mutlu olduuumm hemen bakıyorum başlığına
Ben şafağı attırdım vallahi dayanamdım ama daha da azaltabilirim izin kaç gün düşüyo ondan emin değilimm askerime de soruyorum bilmiyom diyo

Canım benm önceliklee çok teşekkür ederimm

Sonrasında ise şu şafağın böyle oursa var yaaa ohh ne süper yaaaaa süperrr

Kızlar şafaklar düşmüüüşşş hayırdır Düştü mü şimdi yaa, yakup 114 sayıyoo :44::44:

ayy canımm haber alırsan bıze de bıldır hemen nolurr:18:

Haber aldım canıım komutanları, paşa falan düştü hadi gözünüz aydın demişş. :44: Nişanlımda 114 sayıyor ben 206 :44:
Herkes düşürmüş ama bende kesinleşmeden düşürmeye gönlüm razı değil ne bilim uff :44::44:

Mehmet abide haklı şimdi kuzum ne diyim ki :44: Allahım ya, bazı aileler ne tuhaf dimi özellikle annemin dünürlerini söylüyorum İnşallah süpriz yaparlarda, istediğiniz gibi, gönlünüzce olur herşeey
Beni uyandıramayınca hep anneme öyle atıyo kuzum naparsın öküz herif
Anlattım ya bebeğim kv ilk söylemiş yakupa yakup şimdi benden 92 gün az sayıyor şafağı :44:

Seniii yeriimm nilüüümmm beniimm canımm ayşşş

Ne kadar yol izni veriliyorsa ona göre ayarlıyosun kuzum.
Bizim toplamda 2 gün yol izni var, 18 gün kullanılmış izin var, geriye kalan 11 gün var işte (bi yol izni kullanıldı,diğeri sonra kullanlcak)
Seroşşş çok erken düşürmüşün bee benim şafakla aynı olmuş

Canım sağol haber verdiğin için :)) ben de şimdi canımın içiyle konuştum bizim bölükte açıkladılar askerliğin düştüğünü dedi ben hala emin olamıyorum resmi bir haber bekliyorum dedim pztsı gunu bakanlar kurulu toplanacakmıs sonra da Tbmm onayına sunulacakmıs ama askerim çok emin bu saatten sonra geri dönemezler düşür şafağı 90 gün diyor :26: ama ben dua ediyorum inşallah geri dönüş olmaz

ben düşürdüm bileeeeee

Evet haberin var kuzum, benim askerimde Ankara'da olduğu için paşa demiş p.tese kurul toplanacak diye. Her kışlada bu haber, hep aynı durum. Kesin net inmeden sevindirdiler askerlerimizi puff Ama sende dinleme yarini, bende dinlemiyorum 90 gün değil 92 gün yaa borumu :18: Benimkide çok emiinn aah inşallah geri dönüş olmaz, bizden çok onlar kendilerini alıştırdılar çok zor olacak dönüş olursa. Bizimki şafağı indirmişken, tekrar başa sararsaa ohoo çekeceğim var :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…