ayy inş kuzum yaabüyük ihtimalle gerçek
ohh işte bu azmin zaferibu son küslük olsun canım, daha sıkı sarılın birbirinize
canım benim çok sağol başını çok şişirdim :26:kaç günden sonra yüzüm gülüyo bozulmaz inş
ayy inş kuzum yaamutluyum sonunda çok şükür
Herkese iyi pazarlar kızlar
Herkes şafakları düşürüyo ama ben daha ana haberlerde görmeden yapmıcam daha yasa çıkmadı çünkü sadece karara varıldı o yüzden çıksın öyle düşürücem ...Benimkide düştü düşcek diyo genede hemen alışmayalım diyo biz kesinleşmey, bekleyenlerdeniz
Bende düşürmicektim ama düşür dedi herkes düşürmüş orda da
Bende düşürdüm ama izin kaç gün düşülüyodu onu anlamadımm
canım şimdi her şeyin yasal bi prosedürü var yasaya çıkmasında fikir birliğine varıldı ,yasa çıkcak resmi gazetede yayınlancak ki o zaman bültenlerde hep söylerler o yüzden şu an karara varıldı genede acele etmemek lazım burası Türkiye...
İzin valla bilmiyorum mazereti dağıtımı vs var ...
Orası öyle tabi her an hersey olur burdaaama bu kadar karardan sonra geri dönülmez heralde çünkü 40 günü kalanlara falan bayrama kadar teskere alırsınız belki gibi bişeyler sölemişler bakalım her şey bu hafta netleşir zaten inşallah bir sorun çıkmazz Hepimiz erken erken kavuşuruz
inşallah canım inşallah ama işte bayramdan sonra daha görüşülcek hani bi anda düştü demek bana biraz mantıklı gelmio ...benim askerimde dio düştü düşcek falan askerliği yeni bitirenlere falan para verilcekmiş falan kaldığı gün kadar falan ama hiç bir şey net değil işte ...inşallahh biz de Ocakta kavuşcaz eğer olursa...
Kızlarrr kız isteme tarihimiz belli oldu, 19 Ekim Cumartesiii, yeni bir başlık yaptım geneçok heyecanlı dün baya elbise baktımm..bir tanesini baya beğendm ama bayramdan sonra alırız artık bakalımm ne zmana karar verceklerr..
Hilaaaaallll mutluluklar bebeğiiimm herşey gönlünce ve dilediğince olsun inşallah senin adına çok çok mutlu olduuummhemen bakıyorum başlığına
Ben şafağı attırdım vallahi dayanamdım ama daha da azaltabilirim izin kaç gün düşüyo ondan emin değilimm askerime de soruyorum bilmiyom diyo
ayy canımm haber alırsan bıze de bıldır hemen nolurr:18:
mehmet de şikayetçi bu durumdan, ailesine dile getiriyor; ama yardım etmezse vicdanı rahat etmicek. bu yüzden cephe bile alabilirler, abisine yaptıkları gibi. mehmet onlar bize yardım etse de etmese de benim vicdanım rahat olacak, gerisi de onların vicdanına kalmış dedi. aman boş ver be kuzum, o günü beklemekten başka çaremz yok. hoş bi beklentim yok onlardan. bizim için bir şeyler yaparlarsa sürpriz olur.
hehe mesajlara bak, hele annene attığına bayıldımolsun canım bu vesileyle ilk adımı o atmış oldu... ne yapmış yine kv ayy?
severim tabii kuzuöperim de mıncırırım da yerim de yutarım da
Hilaaaaallll mutluluklar bebeğiiimm herşey gönlünce ve dilediğince olsun inşallah senin adına çok çok mutlu olduuummhemen bakıyorum başlığına
Ben şafağı attırdım vallahi dayanamdım ama daha da azaltabilirim izin kaç gün düşüyo ondan emin değilimm askerime de soruyorum bilmiyom diyo
Kızlar şafaklar düşmüüüşşş hayırdırDüştü mü şimdi yaa, yakup 114 sayıyoo :44::44:
Haber aldım canıım komutanları, paşa falan düştü hadi gözünüz aydın demişş. :44: Nişanlımda 114 sayıyor ben 206 :44:
Herkes düşürmüş ama bende kesinleşmeden düşürmeye gönlüm razı değil ne bilim uff :44::44:
Canım sağol haber verdiğin için :)) ben de şimdi canımın içiyle konuştumbizim bölükte açıkladılar askerliğin düştüğünü dedi ben hala emin olamıyorum resmi bir haber bekliyorum dedim pztsı gunu bakanlar kurulu toplanacakmıs sonra da Tbmm onayına sunulacakmıs ama askerim çok emin bu saatten sonra geri dönemezler düşür şafağı 90 gün diyor :26: ama ben dua ediyorum inşallah geri dönüş olmaz
Canım sağol haber verdiğin için :)) ben de şimdi canımın içiyle konuştumbizim bölükte açıkladılar askerliğin düştüğünü dedi ben hala emin olamıyorum resmi bir haber bekliyorum dedim pztsı gunu bakanlar kurulu toplanacakmıs sonra da Tbmm onayına sunulacakmıs ama askerim çok emin bu saatten sonra geri dönemezler düşür şafağı 90 gün diyor :26: ama ben dua ediyorum inşallah geri dönüş olmaz
ben düşürdüm bileeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?